NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
27 september
2021

maandag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

BUITENLAND

Man Probeert Nederlandse Toeriste (19) Te Verkrachten Bij Club In Genua


Bron: www.hln.be

Man probeert Nederlandse toeriste (19) te verkrachten bij club in Genua Een avondje uit tijdens de vakantie is voor een 19-jarige Nederlandse toeriste afgelopen maandag uitgelopen op een nachtmerrie. In een discotheek in de Italiaanse stad Genua bood een man uit Gambia haar aan samen buiten marihuana te roken. Eenmaal buiten probeerde hij haar te verkrachten, zo melden Italiaanse kranten.

Bron: AD.nl


Lees verder op www.hln.be >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
92 Reacties  |  948 Clicks
0005
  Geplaatst door Crezee77 2 maanden en 5 dagen geleden
2 maanden en 4 dagen geleden door Jouwnieuws (Hoofd Mod.)
Goedenavond, reageer inhoudelijk en speel niet zo op de m/v , dat voegt niets toe.

REACTIES (92)

1
2 maanden en 5 dagen geleden door Dieke
9
-5
Iedereen weet dat Genua het "Afrika" van Italië is en dat je daar je leven zeker s'avonds, niet meer veilig bent.

Verder vreemd verhaal, omdat nog steeds discotheken en clubs in Italië gesloten zijn en dat, volgens de laatste maatregelen van gisteren, óók voorlopig nog blijven.. 
2
2 maanden en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
7
-5
Wat een domme griet. Gelukkig heeft ze een slimmere vriendin.
3
2 maanden en 5 dagen geleden door Grasnaaier
8
-4
Kijk eens aan, weer zo'n Afrikaanse cultuurverrijker. Hoeveel moorden, verkrachtingen, berovingen en mishandelingen moeten er nog plaatsvinden voordat men inziet dat dat derdewereldvolk voor niets dan ellende zorgt?
4
2 maanden en 5 dagen geleden door Scalmer
4
-8
@1 . Hoe Goed ken je Genua Dieke? 

Ik heb er familie wonen en kom er regelmatig. 

De haat tegen migranten in Italië is groter dan hier in Nederland.  De media wakkert dit ook continu aan.

De Italianen zijn ook wat makkelijker te vangen door de media omdat zij op de emotie leunen.

Door dit klimaat wat door de media gecreëerd wordt, houden de meeste Afrikanen zichzelf buiten beeld.

Je ziet ze niet tot nauwelijks meer op straat. Indien ze iets verkopen, dan doen ze dat met minimaal 5 tegelijk.

Ik zie ze niet meer iig, en als ik in Italie ben, dan beweeg ik mij meestal tussen alle lagen van de bevolking.  En dat is jammer, want ze hadden altijd goede handel.  De Action op straat zeg maar.

Zo ook op Sicilie, waar een neef van mij bij de kustwacht werkt.  Op de vraag of er meer mensen uit het water worden gevist moet hij enkel lachen. Volgens hem is het de laatste 20 jaar stabiel gebleven wat migranten betreft.

Wat mij betreft is dit verhaal een propaganda trucje die de Joden in de jaren 30 ook voor de kiezen kregen:  Verkrachters, dieven, oplichters, etc.
5
2 maanden en 5 dagen geleden door Grasnaaier
11
-3
@2 Je legt de schuld bij het slachtoffer neer. Schandalig, Bennie.
6
2 maanden en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
6
-4
@5   Zeg ik iets over schuld? Natuurlijk had die klojo met zijn gore poten van haar af moeten blijven maar wie meegaat met een vreemde "om marihuana te roken" is op zijn zachts gezegd nogal naïef. 
7
2 maanden en 5 dagen geleden door Rebo
6
-2
@5

Ja Sally maar ik vind het zelf toch ook wel een klein beetje dom en naïef als ik eerlijk ben. Normaal zou iedere meid denken "oh maar dat is een hele enge neger" en dan hebben gezegd "kssst. . . ga weg jij enge neger, oprotten jij."
8
2 maanden en 5 dagen geleden door Hans Brinker
8
-4
@7 Ja maar hé Rebo, als het een zwarte persoon is, en je gaat dán niet mee ben je een racist voor de deugerts
9
2 maanden en 5 dagen geleden door Grasnaaier
7
-3
@6 Naïef of niet, het is tekenend dat je in @2 weer gelijk wijst naar het slachtoffer en met geen woord rept over de dader. Dat is geen toeval.
10
2 maanden en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
4
-7
@9 Wat had je liever gehad dan? Dat ik hem verrot scheld en dan ook natuurlijk vooral de kleur van zijn vel benoem? Je kunt niet zelf bedenken dat ieder weldenkend mens verkrachters veroordeelt? 

Het feit dat jij mij dit soort bullshit in de schoenen probeert te schuiven is vast ook geen toeval en in ieder geval tekenend.
11
2 maanden en 5 dagen geleden door Rebo
6
-2
@8

Ja Hans daar heb je dan wel weer gelijk in, maar in dit geval is racisme een synoniem voor gezond verstand.

Trouwens even off topic als voorbeeld over die deugerts hun achterbakse tactieken. Donderdag is mevrouw Halsema hier even geweest met het vliegtuig vanaf haar vakantie adres. Dat was om de plechtigheid van Peter de Vries bij te wonen. En na die plechtigheid is ze weer als de sodemieter per vliegtuig vertrokken terug naar haar vakantie adres. En met geen woord gerept over dat "Marokkanen die homo's in elkaar meppen" rapport. Wat eerst al sneaky 6 maanden onder de pet is gehouden door de Groene Khmer.
12
2 maanden en 5 dagen geleden door Hans Brinker
3
-3
@10 Gewoon zijn foute daad afkeuren en niet afschuiven op dat meisje wat die gast verkeerd deed was al voldoende geweest. Zo moeilijk is het allemaal niet.

En je nu verschuilen achter * Natuurlijk had die klojo met zijn gore poten van haar af moeten blijven maar wie meegaat met een vreemde "om marihuana te roken" is op zijn zachts gezegd nogal naïef." *is niet alleen laf en hypocriet, maar ook nog eens ronduit schandalig en respectloos naar dat slachtoffer toe.

 
13
2 maanden en 5 dagen geleden door Hendrianus
2
-3
@3 Hij heeft als uitsmijter natuurlijk ook veel leed voorkomen die de witte inheemse menssoort trachtte aan te richten.
14
2 maanden en 5 dagen geleden door Hans Brinker
5
-3
@11 Dat klopt Rebo. GroenLinks is de herberg waar extremistisch links zich schuil houdt, van veroordeelde pedo's tot criminelen en inbrekers, van vereerders van massamoordenaar Pol Pot tot geweldplegers en oplichters. Extremistisch links tuig van de richel is het: [Link]
15
2 maanden en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
3
-6
-- Reactie verwijderd door Jouwnieuws (Moderator) --
16
2 maanden en 5 dagen geleden door Rebo
6
-2
@14

Ik heb het altijd al een beetje vaag gevonden met dat GroenLinks. En die Klaver dat is natuurlijk enkel maar het boegbeeld om kiezers aan te trekken. En het zijn vooral vrouwen die dan een complete nataanval van hem krijgen, wat ik hier en daar zo af en toe lees. En er zijn soms ook wel dingen geweest waarvan ik dan denk "daar ben jij zelf veel te stom voor om dat te verzinnen" en het zou me dan ook niet eens verbazen, als dan zulke uitgesproken viezerikken als zo een Rosenmöller of zo een Duyvendak, daar achter de coulissen achter zouden zitten.

Ten slotte werd die Rosenmöller ook niet voor niks de Paul Pot van de Lage Landen genoemd.
17
2 maanden en 5 dagen geleden door Hans Brinker
4
-3
@15 , mijn @12 klopt, en wat je er verder nog op los brabbelt en beschuldigd zal me een biet wezen. Ben niet anders gewend van jou. Doei
18
2 maanden en 5 dagen geleden door Thwil
4
-3
Was zeker de aller, allereerste keer dat hij zoiets uitprobeerde. Wat een pech voor hem dat een ander haar nog uit de greep van die vent kon bevrijden. Maar goed. Voor de rechtbank zal er wel een of andere beschuldiging van de verdachte komen in de zin dat hij racistisch werd bejegend oid. Uiteindelijk moeten de rollen van dader en slachtoffer gedraaid worden. Gaat waarschijnlijk wel lukken. Nouja het is in Italië. Misschien lukt dat toch niet zo snel, bedenk ik me.
19
2 maanden en 5 dagen geleden door Hans Brinker
5
-3
@16 Klaver is de posterboy inderdaad. Haha "nataaval" 😂

Achter de schermen zijn het de extremisten op links die aan de touwtjes trekken bij GL. 

Wat ik wel knap vind is dat de propagandamachine van GL zo goed draait dat ze zichzelf toch weer zo fris en fruitig en onschuldig kunnen neerzetten. Al hebben ze natuurlijk ook de NPO achter zich.
20
2 maanden en 5 dagen geleden door Rebo
4
-2
@19

Ja maar het is allemaal zo hypocriet als de pest bij GroenLinks. Want ze willen wel het liefst zoveel mogelijk windmolens, maar dan wel zo dat iemand anders die dingen dan voor zijn bek gaat krijgen, net zoals nu in Amsterdam bij GroenLinks het geval is. En voorlopig was het bij GroenLinks boegbeeld mevrouw Halsema toch maar zo, dat ze zelf haar eigen kinderen toch maar liever op een Witte School plaatste. En ook dat minder vliegen voor het milieu geldt dan blijkbaar voor haarzelf als elite zijnde niet. Want wat ik er zo van  lees zijn het altijd vliegvakanties bij haar.
21
2 maanden en 5 dagen geleden door Hans Brinker
4
-4
@18 Maar goed, ik vind het ronduit stuitend om te lezen dat er hier reacties staan die de schuld proberen te  leggen bij dat meisje (van slechts 19 jaar for god's sake) Totaal verziekt in de kop ben je dan.
22
2 maanden en 5 dagen geleden door Thwil
3
-2
@16 Je zult zeker wel die hilarische discussie tussen Rosenmöller en Baudet hebben gezien. Anders kan ik je aanraden die even op YT op te zoeken.
23
2 maanden en 5 dagen geleden door Slavink
1
-2
Ik wist niet dat het in de louche buurten van Genua 's avonds toch goed verlicht is ... 😎
24
2 maanden en 5 dagen geleden door Slavink
0
-3
@21 Kom Brinker, zie het ruim, dat meisje had niet mee moeten gaan en hij had daar niet horen te zijn. Mijn vraag is welk land hem gaat berechten, Italië of Gambia ...😎
25
2 maanden en 5 dagen geleden door Hendrianus
2
-3
@14 Ik ben geen aanhanger van GL maar Duyvendak is als TK lid opgestapt vanwege zijn actie verleden,

[Link]
26
2 maanden en 5 dagen geleden door Slavink
2
-4
Nou, in ieder geval een zwart met smaak, want viel op blank en blond ... 😎

== Het gaat om een 25-jarige man uit Gambia die in Genua als uitsmijter in verschillende discotheken werkt. Hij is gearresteerd en overgebracht naar de gevangenis in die stad. ==

Gambia, is dat een veilig land, ik bedoel, ook voor jonge vrouwen?
27
2 maanden en 5 dagen geleden door Hans Brinker
4
-3
@24 Haha nou, hier kan ik echt geen grapjes over maken Slavink. My guess: Italië.
28
2 maanden en 5 dagen geleden door Grasnaaier
3
-3
@10 Het enige dat je weet uit te brengen is dat het een domme griet is. Dat zegt genoeg over je verrotte denkwijze als het om dit soort zaken gaat. Wat je er daarna allemaal bijhaalt is puur recht praten wat krom is.
29
2 maanden en 5 dagen geleden door Thwil
2
0
@26 Kan ook gewoon een gewelddadige racist zijn.
30
2 maanden en 5 dagen geleden door Slavink
0
-3
@8 precies, als blank kun je het nooit goed doen. Ga je mee, dan ben je de lul, ga je niet mee dan heb je last van afkeer van zwarten.

Hij wilde dat meisje verkrachten. Hopelijk had hij condooms bij de hand, witte want zwarte zie je in het donker niet.

Aan de andere kant, welke blank en blond meisje gaat een discotheek binnen waar Gambianen rondhangen?
31
2 maanden en 5 dagen geleden door Slavink
0
-3
@26 ik bedoelde het ook niet grappig als cynisch observator. 
32
2 maanden en 5 dagen geleden door Hans Brinker
1
-3
@25 Duyvendak is opgestapt als kamerlid in 2008 maar is nog steeds nauw betrokken bij GL. Hij behoort tot de kring van meest invloedrijke Groenlinksers. In 2021 was Duyvendak zelfs campagneleider voor GL.

Dus ik snap eigenlijk niet wat je wil zeggen met @25
33
2 maanden en 5 dagen geleden door Grasnaaier
3
-4
@30 Waarom hangen Gambianen rond in discotheken in Europa?
34
2 maanden en 5 dagen geleden door Rebo
2
-1
@25

Ik had het in mijn reactie bij  @16 over achter de coulissen.
35
2 maanden en 5 dagen geleden door Slavink
4
-5
-- Wat mij betreft is dit verhaal een propaganda trucje die de Joden in de jaren 30 ook voor de kiezen kregen: Verkrachters, dieven, oplichters, etc. --

Jij gaat echt te ver om hier, zo ongepast te verwijzen naar de Jodenvervolgingen vanaf 1930. En dat alleen om je individuele waarnemingen en berichten van horen zeggen als waarheden te etaleren.

Ook hou je die ongewenste intocht van al die kansloze zwarten in stand, jij koopt van die lui:

-- Ik zie ze niet meer iig, en als ik in Italie ben, dan beweeg ik mij meestal tussen alle lagen van de bevolking. En dat is jammer, want ze hadden altijd goede handel. De Action op straat zeg maar. --
36
2 maanden en 5 dagen geleden door Slavink
5
-5
Vreemd, ook hier weer, de inkt van mijn bijdragen is nog niet droog of húp een minpunt ...😎
37
2 maanden en 5 dagen geleden door Grasnaaier
5
-4
@36 Dat zal de voormalige meldbrigade wel zijn, Slavink. Het aannaaien van een ban lukt hier niet zo makkelijk, er rest hen niet veel anders dan wat gefrustreerd op de minnetjes te drukken.
38
2 maanden en 5 dagen geleden door Rebo
4
-2
@36

Dat is juist heel gunstig Slavink. Dat betekent namelijk dat de tegenpartij dan ook online is, en zich dan enkel al aan je aanwezigheid ergeren. Want dan geven ze je blijkbaar toch al een minnetje op je naam, omdat ze dan onmogelijk je bijdrage al gelezen kunnen hebben. 😀
39
2 maanden en 5 dagen geleden door Slavink
3
-3
@37 ja, dat is waar, het aannaaien van een ban lukt inderdaad niet. Maar er hangt dan toch een sfeer van dat je op moet letten. Zoiets als een joodse man toch zijn keppel maar in zijn zak stopt als hij op straat (op het forum) gaat. Nog even en er  heerst hier een cultuur van angst.
40
2 maanden en 5 dagen geleden door Slavink
3
-2
@38 ja, ik denk ook dat de Min-punters mijn bijdragen vaak niet lezen. Bij het zien van Slavink alleen al lijken sommigen Correcten een rood waas over hun scherm te zien neerdalen ... 😎
41
2 maanden en 5 dagen geleden door Grasnaaier
4
-3
@39 Klopt. Ik trek ook geen kort rokje aan als ik NJN ga bezoeken.
42
2 maanden en 5 dagen geleden door Rebo
3
-4
@40

Dat is dan nog heel zachtjes uitgedrukt van je. Ik denk zelf eigenlijk dat ze dan wit- en witheet worden als ze jouw naam zien, en beginnen te schuimbekken van opgepropte woede. En dan ook als een klein kind met hun voet op de grond beginnen te stampen. En dat die min-knop dan helemaal overbelast gaat raken, zoals ook bij een DOS aanval het geval is zeg maar. 😂
43
2 maanden en 5 dagen geleden door 21st Century Guy
2
-2
@41 En je hoofddoek doe je ook niet op denk ik...
44
2 maanden en 5 dagen geleden door Rebo
2
-2
@43

Ik denk dat je daar in Amsterdam gemiddeld veiliger mee loopt dan met een keppeltje, of om er dan  als een kech bij te lopen. Net als bijvoorbeeld in Den Haag in de Schilderswijk.
45
2 maanden en 5 dagen geleden door Slavink
0
-4
Zou het verkrachten van knappe  Hollandse meisjes in Gambia verboden zijn of is dat daar cultuur?
46
2 maanden en 5 dagen geleden door Slavink
0
-3
@41 ... 😃
47
2 maanden en 5 dagen geleden door Slavink
0
-3
Oké, ik ben even weg, naar de coiffeur ... 😎
48
2 maanden en 5 dagen geleden door Rebo
2
-3
@45

Ik denk niet dat er in Gambia zelf veel knappe Hollandse meisjes rond zullen lopen. Daarom komen al die Gambianezen natuurlijk ook allemaal deze kant op. Je moet het ten slotte daar gaan halen, waar het is.
49
2 maanden en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
3
-4
@28 Ik verwijs je nog maar even naar mijn reacties @6 en @10 . Als je nog even je best doet om te lezen wat daar staat dan weet je hoe ik én over die domme griet denk èn over de verkrachter. Vreemde, door racisme ingegeven conclusies over mij  boeien me verder niet zo. Ik weet zelf wel beter.
50
2 maanden en 5 dagen geleden door Zie Hier
4
-3
Als je in die stad zo stom bent om je met zo'n figuur s'nachts in te laten vraag je ergens om!
51
2 maanden en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
4
-1
@50 En dan te bedenken dat ik op @2 zo ver niet eens ging. 
52
2 maanden en 5 dagen geleden door Espede
0
-4
Vroeger werde mannen uit dat soort landen gebruikt als Eunuch, ik begrijp waarom.
53
2 maanden en 5 dagen geleden door Slavink
0
-1
@52 als eunuch? Ja, maar die carrierè  kon pas op gang komen als zo'n jongen geen man meer zou worden ... ✂️
54
2 maanden en 5 dagen geleden door Slavink
1
-1
Hopelijk hoeft dat arme meisje die dader niet te identificeren ... 😷
55
2 maanden en 5 dagen geleden door Yiroesh
2
-4
Het zou ook eens een keer geen Afrikaan zijn.
56
2 maanden en 5 dagen geleden door Yiroesh
2
-4
@51 Victim blaming is best ernstig hoor.
57
2 maanden en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
3
-1
@56 Het ligt er blijkbaar aan wie het doet. Overigens is racisme ook heel erg not done hoor.
58
2 maanden en 5 dagen geleden door Yiroesh
2
-4
@57 Waarom begin je tegen mij over racisme? Daar heb ik niks mee te maken.

Feit blijft dat jij een slachtoffer de schuld geeft, omdat de dader zwart is. Dat is an zich ook behoorlijk racistisch.
59
2 maanden en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
2
-1
@58 Waar doe ik dat precies?
60
2 maanden en 5 dagen geleden door Yiroesh
1
-3
@59 In @2 . Dat weet je best.
61
2 maanden en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
4
-1
@60 Nee hoor, dat deed ik niet. Ik weet nog exact wat ik daar schreef. En dat is niet wat jij beweert. Gek trouwens, dat iemand die veel explicieter het meisje de schuld geeft dat blijkbaar gewoon wel mag doen en dat jij daar dan ook weer helemaal geen probleem mee lijkt te hebben. Héél bijzonder. 
62
2 maanden en 5 dagen geleden door Hendrianus
0
-2
@32 Dat hij boete heeft gedaan, zoiets. Dat hij daarna campagneleider werd is inderdaad opmerkelijk. Dat is wel vergaand iemand een tweede kans geven.
63
2 maanden en 5 dagen geleden door Hendrianus
1
-2
@33 Ze zijn twee meter lang en uitsmijter.
64
2 maanden en 5 dagen geleden door Skapoe
2
-3
@1 Zeker, ben in Aquario di  Genova geweest in 2017, en om 17:00 slaat de negergeur je tegemoet. Jawel, de wildemannen nemen de straat over.

Zeker een stad om met een grote boog om heen te gaan.
65
2 maanden en 4 dagen geleden door Yiroesh
1
-4
@61 Grappig is vooral dat je nu probeert de schuld probeert af te schuiven op een ander. Daar trap ik natuurlijk niet.

Victim blaming is een veelvoorkomend probleem onder links, die een nat poesje schijnen te krijgen van Afrikanen.
66
2 maanden en 4 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
3
-1
@65 Misschien ben ik dan niet duidelijk genoeg voor je. Je liegt. Beter?
67
2 maanden en 4 dagen geleden door Yiroesh
2
-4
@66 Nee hoor, je bent duidelijk genoeg. Als een meisje wordt verkracht door een derdewereldiër is dat haar eigen schuld en ligt jouw sympathie bij de Afrikaaan, omdat je bang bent een racist te zijn.

Dat is wel duidelijk hoor. Maak je geen zorgen.
68
2 maanden en 4 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
2
-2
@67 Je lult. 
69
2 maanden en 4 dagen geleden door Jouwnieuws (Hoofd Mod.)
1
0
@68 Fout van mij @2 en @49 weggehaald , ze staan er weer  , ecxuus
70
2 maanden en 4 dagen geleden door Yiroesh
2
-3
@68 Je bent eigenlijk hetzelfde als die Black65 hier. Vrouwen, Joden, LHBTIQ+'ers etc moesten zich maar aanpassen aan de derde wereld die jullie graag importeren. 
71
2 maanden en 4 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
3
-1
@69 Fijn, bedankt. Zoals je ziet hebben bepaalde mensen geen enkele moeite om verwijderde reacties naar eigen smaak in te vullen en je van de meest idiote dingen te beschuldigen.
72
2 maanden en 4 dagen geleden door Yiroesh
2
-3
@69 Fout? Je hoeft victim blaming niet te normaliseren hoor.
73
2 maanden en 4 dagen geleden door Hendrianus
3
-1
Victim blaming . . . Ben toch benieuwd wat @65 @5 aan hun dochters vertellen wat betreft het hoofdstuk 'streetwise'. Is dat, 'zonder je niet af met een vent die je marihuana aanbiedt' of 'ga vooral in op het aanbod van marihuana van een vreemde vent en natuurlijk kun je samen een stil hoekje opzoeken'?
74
2 maanden en 4 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
3
-1
@70 Kappen nou. Je wordt vervelend. 
75
2 maanden en 4 dagen geleden door Yiroesh
1
-3
@73 Je plaatst vrouwen in een achtergestelde positie. Kortom, je discrimineert. Vrouwen zouden gewoon met mannen mee moeten kunnen gaan, zonder aangerand of verkracht te worden. Dat is de schuld van de man, niet van de vrouw.

Helaas zijn er nogal wat mannen met een derdewereldachtergrond waarbij iedere normaal contact onmogelijk is. Dat zal ik mijn dochter zeker bijbrengen.
76
2 maanden en 4 dagen geleden door Yiroesh
2
-2
@74 Nee hoor. Jij voelt je gewoon ongemakkelijk omdat ik de waarheid benoem.
77
2 maanden en 4 dagen geleden door Hendrianus
2
-2
@75

Er is een verschil tussen wat altijd de norm zou moet zijn en wat de rauwe werkelijkheid soms is. Het is goed als je vroeg leert een beetje streetwise te zijn. 
78
2 maanden en 4 dagen geleden door Yiroesh
1
-5
@77 En jij wil dus de vrouw die verantwoordelijk opleggen, in plaats van de man. Je maakt van een mannenprobleem een vrouwenprobleem, die volgens jou altijd op hun hoede zouden moeten zijn, in plaats van vrij te leven zoals de man dat doet.

Maar zoals ik zei. Ik leer mijn dochter wel dat ze uit moet kijken voor zwarten, Arabieren, Latino's, Turken en Balkanners hoor.
79
2 maanden en 4 dagen geleden door Jouwnieuws (Hoofd Mod.)
3
0
@Yiroesh en Bennie , laat elkaar eens een paar dagen links liggen .
80
2 maanden en 4 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
3
0
@79 Bennie? 
81
2 maanden en 4 dagen geleden door Hendrianus
2
-1
@78 Nu ja, ik lees weinig over verkrachting van een zwarte man van twee meter door een negentienjarig meisje. Het komt toch vaker voor dat een man de verkrachter is. 
82
2 maanden en 4 dagen geleden door Katootje Huisman
1
-1
@78 Uit je reactie    ... Ik leer mijn dochter wel dat ze uit moet kijken voor zwarten, Arabieren, Latino's, Turken en Balkanners hoor.

  

Die is goed .  Je  moet die mannen leren van je dochter af te blijven want anders leg jij eveneens de verantwoording bij je dochter .
83
2 maanden en 4 dagen geleden door Ronmvv
0
0
Voor sommige  hier  

In geen enkele  situatie kun je het slachtoffer  de  schuld geven. 
84
2 maanden en 4 dagen geleden door Hendrianus
2
-1
@83 Het gaat niet om schuld, die ligt bij de verkrachter. Het gaat er verder om wat je je kinderen meegeeft m.b.t. streetwise zijn.  Deze negentienjarige was niet streetwise, gelukkig voor haar was haar vriendin dat wel. 
85
2 maanden en 3 dagen geleden door Slavink
0
0
Krijgt hij net als bij ons een taakstraf? In de bars de damestoiletten schoonmaken? 🚽
86
2 maanden en 3 dagen geleden door Slavink
0
-1
@67 keurig en helder gescheven? Straks zeggen mensen nog dat ze een afropruik had moeten dragen, dan was er niks gebeurd. Zo'n pruik als Quinsie Garioot draagt ... 
87
2 maanden en 3 dagen geleden door Rebo
0
0
@86

Een taakstraf daar zie ik zelf eigenlijk niet zoveel in Slavink. Misschien is het wel een betere optie om die kogels uit zijn pi(k)stool te verwijderen.   😀

[Link]
88
2 maanden en 3 dagen geleden door Rebo
0
0
@86

[Link]
89
2 maanden en 3 dagen geleden door Grasnaaier
0
-2
@77 Het is maar goed dat die neger niet met zijn gore poten aan een van mijn dochters zat, dan was er nu niet veel van hem over geweest.
90
2 maanden en 3 dagen geleden door Grasnaaier
1
-2
@80 Ja, zo noem jij je toch?
91
2 maanden en 3 dagen geleden door Hendrianus
1
-1
@85 Je schijnt goed op de hoogte te zijn Slavink. Hoeveel uren was die taakstraf voor je?
92
2 maanden en 3 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
0
0
@90 Ga jij nou maar solliciteren. Ze vinden je nogal geschikt, las ik. 😄

Login om te reageren


WEEK STIJGERS BUITENLAND

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2021.