NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
17 oktober
2021

zondag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

ALGEMEEN (NL)

Jongeren Verontwaardigd Nu Blijkt Dat Janssen Minder Beschermt Tegen Deltavariant: 'Voel Me Genaaid'


Bron: eenvandaag.avrotros.nl

Jongeren verontwaardigd nu blijkt dat Janssen minder beschermt tegen deltavariant: 'Voel me genaaid' Uit nieuw Amerikaans onderzoek zou blijken dat het Janssen-vaccin veel minder effectief is tegen de deltavariant van het coronavirus. De laatste weken werden veel jongeren geprikt met dit vaccin. Zij reageren verbolgen.

Lees verder op eenvandaag.avrotros.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
34 Reacties  |  672 Clicks
0005
  Geplaatst door Crezee77 2 maanden en 3 weken geleden
2 maanden en 3 weken geleden door Jouwnieuws (Hoofd Mod.)
Goedemorgen , reageer inhoudelijk , fatsoenlijk en speel niet op de m/v , niet inhoudelijke reactie's met maar 1 bewust doel het ontregelen van een draadje en/of anderen bewust uit te dagen kunnen achterwege blijven en leveren je een reactie verwijdering op.

REACTIES (34)

1
2 maanden en 3 weken geleden door Grasnaaier
10
-4
Gewoon doorprikken jongens. Niet zo zeuren, de volgende spuit erin. Hoppaaa, prikken met die handel.
2
2 maanden en 3 weken geleden door Buddleja
6
-4
Ach jongelui, wellicht na booster 6, hou vol!
3
2 maanden en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
7
-9
Het is nog steeds een goed vaccin. Het lijkt mij ook logisch dat je je 's avonds niet meteen in het feestgedruis moet storten als je 's morgens een Janssen prik bent wezen halen. 
4
2 maanden en 3 weken geleden door Buddleja
7
-4
@3 Ja hoor topvaccin, beetje jammer dat kwetsbare ouderen nu het loodje leggen door de koortspiek na toediening, en dat er jongeren worden ingeent tegen de ernstige symptomen die ze toch al niet hadden gekregen. Maar die nu wel kans lopen op een hartspierontsteking of een ontsteking van het hartzakje. Verder doet het geen moer voor niet besmet raken of het nog kunnen verspreiden. Waar zie jij de winst? Reduceren van ongegronde angst?
5
2 maanden en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
6
-8
@4 Ik weet niet waar jij die wijsheid vandaan hebt dat ouderen overleden zijn door koorts, veroorzaakt door het Janssen vaccin? En dat jongeren sowieso geen ernstige symptomen zouden krijgen door Covid-19? Ik heb toch al aardig veel verhalen gehoord en gelezen over jongeren met long covid, die tot weinig meer in staat zijn. De bijwerking die je noemt komt relatief weinig voor en gaat ook weer voorbij.
6
2 maanden en 3 weken geleden door Buddleja
4
-3
@5 Ze geven ouderen geen Jansen, maar hier kun je overlijden na koortspiek vinden:

[Link]

Ik reageer erop in reactie 22. En je kunt het in het artikel naluisteren. Misschien hadden ze Janssen moeten geven dan hadden ze nog geleefd wellicht. Hou verder eens op over die long covid want dat is meestal maar tijdelijk en niet in grote getallen. Je kunt niet voor ieder syndroom, nasleep van een ziekte maar allerlei maatregelen nemen om dat te voorkomen. Verder is er niet bekend of vaccineren dat wel voorkomt natuurlijk aangezien je nog gewoon besmet kunt raken.
7
2 maanden en 3 weken geleden door Billib
3
-2
Is natuurlijk lullig, zeker voor jongeren die tot risico groep behoren en eventueel hoop op vaccin hadden gevestigd.

Jongeren hebben inspiratie nodig, die feestjes worden ondertussen muf, en de lijn tussen een vreugde uiting en de noodkreet van een gefrustreerde generatie in wellicht laatste fase van bekende samenleving, begint vager te worden, depressies namen al voor de virus crisis toe, en die worden met feestjes niet minder, feestjes beginnen meer en meer een macabere echo te krijgen, feest is al over.

Deze generatie jongeren kan het heel moeilijk krijgen, zijn nog super afhankelijk gemaakt van ''het product'' en andere pulsen die wat leven moeten geven, hebben in feite een oeroude gestagneerde  geest die om pulsen smeekt, die moeten voorbereid worden op een eventuele culturele cold turkey van mega formaat,.
8
2 maanden en 3 weken geleden door Bonzai
4
-3
@3

dan moet je bij de jonge zijn met ze dansen met jansen.

hij heeft daarmee heel veel jongeren bewust om de tuin geleid en het idee gegeven dat het goed was .

dat is dus alles behalve logisch..
9
2 maanden en 3 weken geleden door Dieke
4
-3
Her geeft te denken, dat dit onderzoek van buitenaf komt en níet van Janssen zèlf, die volgens eigen onderzoek beweerde, dat één prik ruime bescherming zou bieden. Janssen heeft dus zèlf géén goed onderzoek gedaan en landen op het verkeerde been gezet.. 
10
2 maanden en 3 weken geleden door Dwz
2
-2
Helaas Pindakaas.

[Link]
11
2 maanden en 3 weken geleden door Sarcoff
1
-3
Ja sukkeltjes, als je figuren als Rutte en de Jonge gelooft ben je gewoon zeer naïef, eigenlijk een beetje dom.
12
2 maanden en 3 weken geleden door Snorrie
3
-3
Dus jongeren die claimen absoluut geen last te hebben van covid en nooit ziek worden klagen over een vaccin dat onvoldoende bescherming zou bieden?

Beetje tegenstrijdig.
13
2 maanden en 3 weken geleden door Graaier1000
1
-2
@12 , Heeft misschien te maken met dat jongeren geen uniforme groep zijn, de Delta variant meer de jongeren treft dan de eerdere varianten alsmede voortschrijdend inzicht. 
14
2 maanden en 3 weken geleden door Milak9
4
-1
@12

Je moet kijken naar de beweegredenen van die jongeren waarom zij dat vaccin hebben genomen en nu de gevolgen dat het onvoldoende bescherming zou bieden. Ze dachten aan uitgaan, festivals bezoeken en lekker op vakantie gaan. De uitgaansgelegenheden zijn gesloten, festivals zijn gecanceld en relaxed op vakantie gaan zit er ook niet meer in (testen, toch besmet raken, in quarantaine moeten gaan).

Of dacht je dat ze het voor de ouderen en de zorg deden?
15
2 maanden en 3 weken geleden door Snorrie
4
-3
@14

Die jongeren zullen er zeker ook zijn en die zal je ook niet horen klagen, die nemen de maatregelen die nodig zijn.

Het zijn de jongeren die alleen aan zichzelf denken die nu janken.

Waarschijnlijk dezelfden die besmet en al met een vervalst testbewijs er voor gezorgd hebben dat alles nu weer dicht is.
16
2 maanden en 3 weken geleden door Sarcoff
1
-3
@14 Dus het is tevens karma.
17
2 maanden en 3 weken geleden door Scalmer
0
-3
Militaire dienstplicht invoeren voor jongens en meisjes schijnt te werken tegen nozem gedrag.  

In Israel zul je dit soort gemekker iig niet horen.
18
2 maanden en 3 weken geleden door Marrie
2
-4
Grote kans dus dat ze een tweede Janssens prik moeten halen. 
19
2 maanden en 3 weken geleden door Milak9
3
-2
@15

"Het zijn de jongeren die alleen aan zichzelf denken die nu janken."

Dat bedoel ik ook en volgens mij is dat ook de grootste groep. Ik heb het zelf meegemaakt bij de vriendengroep van mijn dochter. Oké, die is niet representatief voor al die jongeren maar toen de discussie losbrak om je wel of niet te laten vaccineren, heb ik van velen gehoord dat zij het deden om de reden/gedachte dat zij hun vrijheden weer terug zouden krijgen. De keuze die zij hebben genomen is niet gemaakt op basis van de algemene of hun eigen gezondheid maar op het verkrijgen van vrijheden. Het lijkt me, als je op basis van die reden/gedachte, zo'n prik hebt gehaald erg teleurstellend nu blijkt dat je die vrijheden helemaal niet terug krijgt.

Is dat zoals Sarcoff in @16 schrijft 'karma'? Ik weet het niet. Blijkbaar geloven nog heel veel jongeren een minister op zijn blauwe ogen. Ondanks dat ze zelf beter hadden moeten weten (politici zijn niet heilig en altijd te vertrouwen), begrijp ik hun teleurstelling wel. 

Laat dit dan een goede les zijn voor al die jongeren; Vertrouw politici niet blindelings. Denk zelf na. Figuren zoals Hugo de Jonge zitten niet in Den Haag om de belangen van een individu te behartigen. Zij hebben bepaalde doelen te bereiken en al moet het d.m.v. misleiding of manipulaties, zij doen er alles aan om die doelen te halen. Vaccineer zoveel mogelijk jongeren; Missie geslaagd!
20
2 maanden en 3 weken geleden door Grasnaaier
7
-3
@18 Ik denk dat de animo voor die tweede prik een stuk minder zal zijn. Verstandige mensen laten zich niet doorlopend belazeren.
21
2 maanden en 3 weken geleden door Marrie
3
-2
@20

Ja, maar ze zullen toch moeten kiezen of zich er bij neerleggen dat het niet altijd feest kan zijn.

Maar dat moeten mensen die al twee keer zijn ingeënt straks ook, als de de derde prik gaan introduceren en daarnaast ook nog eens de griepprik.

We zijn er nog lang niet van af  met die Corona en alle toestanden daar om heen. 
22
2 maanden en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
3
-6
@6 Je zegt zelf dat ouderen geen Janssen krijgen dus ik begrijp niet waarom jij daar dan beweringen over doet. Vreemd dat er in hetzelfde artikel iemand te beluisteren valt die de inhoud van dat artikel dan weer tegenspreekt. Verder houd ik zéker niet op over long covid want dat komt vaker voor dan je lief is. En dat het "maar tijdelijk" is valt nog te bezien aangezien er nog steeds (jonge) mensen zijn die in het begin van Covid-19 al ziek werden en die daar nog steeds de gevolgen van ondervinden. Al zou je nog besmet kunnen raken dan helpt vaccinatie om je minder of helemaal niet ziek te laten worden. Ik vraag me overigens af wat vaker voor zou komen, long covid of ontsteking van het hartzakje. Daar houd jij toch ook niet over op?
23
2 maanden en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
3
-6
@8 Makkelijk hè, zo'n zondebok? Dan hoef je nooit zelf na te denken.
24
2 maanden en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
3
-5
@9 Dat valt natuurlijk nog te bezien aangezien hierbovenaan al valt te lezen: "uit nieuw Amerikaans onderzoek ZOU blijken".

Misschien deugt dat nieuwe onderzoek dus wel niet. 
25
2 maanden en 3 weken geleden door Sjaak Trekhaak
6
-3
@24 Wel een beetje apart Bennie. Als er onderzoeken zijn die je wel uitkomt dan doet WAARSCHIJNLIJK en MOGELIJK je weer helemaal niets..
26
2 maanden en 3 weken geleden door Milak9
2
-4
@25

Corona heeft één ding heel duidelijk gemaakt; Er is geen consensus in de wetenschap over het virus 'corona' en alles wat daarmee komt kijken (en over veel meer onderwerpen). 

Deskundigen, al dan niet bekend van de tv, die zich beroepen op de wetenschap, doen niks anders dan kersen plukken. Zij plukken dat eruit wat hun goed uitkomt. Met echte waarheidsbevindingen hebben veel wetenschappelijke onderzoeken niks meer van doen. Het is meer "Wij van WC-eend en wij adviseren." of 'Wie betaalt, bepaalt!'.

Mij doet het niks. Na '9-11' ben ik erachter gekomen dat je beter voor jezelf zaken kunt uitzoeken en je vooral niet moet leiden door overheden en de daaraan de gekoppelde MSM. Ook in die situatie zijn er tig wetenschappers die het geheel heel anders kunnen verklaren. Echter, zij krijgen geen podium. Censuur moet toegepast worden. Hetzelfde zien we nu weer. 

Lieten ze 'de wetenschap' maar aan het woord. Zaten we nu niet in deze ellende.
27
2 maanden en 3 weken geleden door Milak9
1
-4
@26 Edit.

Als dat bekend is bij de massa, hoe vervelend is het dan dat wij avond na avond een veearts, met banden met de farmaceuten, te zien krijgen op de publieke zenders en ons gaat vertellen wat we moeten doen?

Dit kan niet zonder consequenties blijven. Die omroepen zijn van ons allemaal. Dus ook voor de mensen met een kritische noot of zang. 
28
2 maanden en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
3
-4
@25 Dat is jouw conclusie maar niet de mijne.
29
2 maanden en 3 weken geleden door Milak9
2
-3
Bennie nu Bennie de kersen plukker of bennie die Bennie niet...?
30
2 maanden en 3 weken geleden door Milak9
3
-2
Het zal die Bennie Van Gisteren wel zijn. Figuren die constant achter de feiten aanlopen. 

Anders bennie niet van gisteren.
31
2 maanden en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
2
-3
@29   @30   Ga jij je informatie nu maar vergaren bij types als Engel, Van Houts,  De Hond en Lange Frans. Dan zoek ik het wel gewoon bij de deskundigen.
32
2 maanden en 3 weken geleden door Milak9
1
-2
Een bijkomend probleem voor al die jongeren is dat zij ineens beseffen dat je ministers/politici niet zomaar meer kan geloven. Het is maar een klein dingetje voor de democratie maar kan grote gevolgen hebben voor diezelfde democratie.

[Link] houdt je een massa onder controle?
33
2 maanden en 3 weken geleden door Thwil
2
-1
Ze (maar ook ouderen zoals ik) zullen nog meer balen als ze ondanks die 2 vaccinaties alsnog een recente negatieve test moeten kunnen overleggen als ze naar een evenement oid moeten.
34
2 maanden en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
2
-3
@32 Je kunt ook zelf nadenken en dat ook je kinderen leren.

Login om te reageren


WEEK STIJGERS ALGEMEEN (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2021.