NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
27 september
2021

maandag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

GEZONDHEID

Oorzaak Van Tientallen Doden Na Coronavaccinatie Niet Te Achterhalen


Bron: www.bnr.nl

Oorzaak van tientallen doden na coronavaccinatie niet te achterhalen Er zijn nu in totaal 448 meldingen van overlijden na vaccinatie, maar daarvan ontbreekt vooralsnog een uitgebreide analyse. Overlijden na vaccinatie betekent niet dat een bijwerking van het vaccin de oorzaak is van het overlijden.

Lees verder op www.bnr.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
38 Reacties  |  587 Clicks
0004
  Geplaatst door Schildpad 2 maanden en 1 week geleden

REACTIES (38)

1
2 maanden en 1 week geleden door Seconda
4
-2
Uiteraard niet, alles behalve de vaccinatie. Behalve als je corona had, dan is het 100% corona. (/S)
2
2 maanden en 1 week geleden door Dwz
3
0
[Link]

[Link]
3
2 maanden en 1 week geleden door Birdeyes
4
-2
Tja, het blijft een soort van 'natte vingerwerk'...

Wanneer een ongezond iemand die corona heeft komt te overlijden, neemt men gemakshalve aan dat hij/zij is overleden aan corona. 

Wanneer een gezond iemand komt te overlijden na een coronavaccinatie, neemt men gemakshalve aan dat het niet aan de vaccinatie ligt. 
4
2 maanden en 1 week geleden door Hendrianus
2
-3
De kop had net zo goed, 'Oorzaak Van Tientallen Doden Na Het Drinken Van Een Glas Water Niet Te Achterhalen', kunnen luiden.
5
2 maanden en 1 week geleden door Thwil
3
-2
".maar daarvan ontbreekt vooralsnog een uitgebreide analyse..." Wat een omissie. Zoiets dient toch gelijk te worden opgetuigd. Je wilt toch weten welke bijwerkingen er mogelijk  zijn.
6
2 maanden en 1 week geleden door Hendrianus
1
-3
@5 Als de nabestaanden geen sectie laten verrichten of enig ander onderzoek weigeren houdt het op. Beetje lullig om dan wel de overledene aan te melden bij het Lareb, het zijn geen helderzienden daar.
7
2 maanden en 1 week geleden door Thwil
3
-1
@6 Dat speelt ook een rol. Doch een arts die de dood vaststelt gaat veelal niet verder dan de randverschijnselen zonder de mogelijke diepere oorzaken achter de dood vast te stellen. Dit was ook de kritiek op de melding dat mensen aan corona waren overleden. De artsen gaven vrij snel aan dat corona de doodsoorzaak was, terwijl een mogelijke achterliggende oorzaak niet altijd werd meegenomen. Toen in de tijd veel aidsdoden vielen werd daarbij niet verteld dat een andere ziekte of aandoening geholpen had bij het overlijden van de patiënt. Bij corona echter wel.
8
2 maanden en 1 week geleden door Hendrianus
1
-3
@7 Als iemand van ouderdom sterft dan is bijna elke natuurlijke  doodsoorzaak niet zo relevant. Het is gewoon, op. Dat er te gemakkelijk naar Covid-19 werd verwezen als doodsoorzaak waag ik te betwijfelen. Ook als er achterliggende oorzaken zijn kan Covid-19 de nekslag zijn. Wat is dan de doodsoorzaak?
9
2 maanden en 1 week geleden door Thwil
3
-1
@8 Die kritiek uitte een of andere dokter. Weet zijn naam helaas niet meer. Hij had het over de formulieren die voor de doodverklaring een arts zou moeten invullen. Daaruit bleek naar zijn zeggen dat nauwelijks aandacht werd geschonken aan de andere factoren die de achterliggende doodsoorzaak zouden kunnen zijn.

En wat je zegt. Als iemand van ouderdom sterft dan is ouderdom de onderliggende oorzaak; corona of welk andere ziekte kan dan het laatste setje geven. Dan sterf je mede aan corona maar niet door corona. Mijn moeder stierf ook aan ouderdom (90 jaar) maar longontsteking heeft haar het laatste zetje gegeven.
10
2 maanden en 1 week geleden door Snorrie
0
-4
@9

De andere factoren zijn ook niet van belang, tenminste niet als de persoon al is overleden.
11
2 maanden en 1 week geleden door Thwil
3
0
@10 Als je bent overleden is niets meer van belang. Maar het zou wel kunnen dienen voor diegenen die nog leven.
12
2 maanden en 1 week geleden door Snorrie
0
-4
@11

Alle relevante informatie staat in het patiëntendossier waar het mogelijk nog enig nut heeft voor anderen.

De info in een overlijdensverklaring is alleen om de directe doodsoorzaak vast te stellen en voor de statistieken van het CBS.

En datgene wat het laatste zetje geeft is dan van belang.
13
2 maanden en 1 week geleden door Thwil
2
0
@12 Daar was dus die arts niet mee eens. Volgens hem kon je dan geen onderscheid maken tussen overleden aan of door Corona. En bij Aids werd dat toen ook niet gedaan welk zetje de laatste was. Toen was het overleden aan Aids.
14
2 maanden en 1 week geleden door Snorrie
0
-3
@13

Dat is dan die arts zijn probleem.

De resterende 99,999% van alle schouwartsen volgen gewoon de procedures en wettelijke regels.

Was het toevallig die limburger die de kluit zo besodemierde dat hij bijna zijn vergunning kwijt raakte?
15
2 maanden en 1 week geleden door Thwil
1
0
@14 Het was zeker niet die arts uit Limburg. En wat je beweert over die 99,999% komt niet overeen met zijn inschatting. Hij deed voorkomen dat hij de nodige doodverklaringen had gecontroleerd. Tja alles kan natuurlijk van a - z zijn verzonnen. Tegenwoordig zijn er zoveel afwijkende visies, meningen, verklaringen, bijstellingen, excuses etc dat je soms door de bomen het bos niet ziet.
16
2 maanden en 1 week geleden door Snorrie
1
-3
@15

Die controle van die doodsverklaringen had je de oogjes al moeten openen.

Het systeem en route van die verklaringen is heel makkelijk te vinden.
17
2 maanden en 1 week geleden door Thwil
2
0
@16 Wat is er dan mis mee om die verklaringen (inhoudelijk) te controleren als je vermoedt dat er iets niet in de haak is?
18
2 maanden en 1 week geleden door Snorrie
1
-3
@17

Simpelweg omdat een ander daar geen toegang tot heeft dus wordt controle heel moeilijk.

Een behandelende arts[1] is gerechtigd om na het vaststellen van het overlijden van een persoon, als deze overtuigd is dat de dood een natuurlijke oorzaak had, een verklaring van overlijden in te vullen. In deze verklaring, zoals vastgelegd in artikel 7 van de Wet op de lijkbezorging, worden de persoonsgegevens van de overledene alsook de gemeente en datum van overlijden vermeld. Daarbij verklaart de arts dat deze het lijk persoonlijk geschouwd heeft en dat deze overtuigd is van een natuurlijke dood. Dit formulier wordt gebruikt door de burgerlijke stand om een akte van overlijden op te stellen en een verlof tot begraven of cremeren af te kunnen geven.

Tegelijk met de verklaring van overlijden wordt een doodsoorzaakverklaring (ook wel B-formulier genoemd) ingevuld, zoals vastgelegd in artikel 12a van de Wet op de lijkbezorging. Op dit formulier wordt door de schouwend arts de doodsoorzaak ingevuld, alsmede nog enkele gegevens omtrent de toedracht van het overlijden. In tegenstelling tot de verklaring van overlijden bevat dit niet de persoonsgegevens van de overledene. Het formulier wordt zodoende geanonimiseerd overgedragen aan het Centraal Bureau voor de Statistiek.
19
2 maanden en 1 week geleden door Zie Hier
1
0
Tja misschien zijn ze wel van ouderdom, drank, liefdesverdriet of in een zeldzaam geval als slachtoffer van een crimineel gestorven! 
20
2 maanden en 1 week geleden door Thwil
2
0
@18 Kijk, ik moet ook maar afgaan op wat die arts zegt. En als hij aangeeft een aantal formulieren te hebben gecontroleerd dan ga ik er vanuit dat hij dit ook mocht.
21
2 maanden en 1 week geleden door Snorrie
1
-3
  @20

Natuurlijk is dat zo als je die arts persoonlijk heb gesproken.

Iets zegt mij dat dat niet zo is want dan had er al een klacht bij de tuchtraad gelegen.

Het is niet de eerste keer en zeker ook niet de laatste keer dat dit verhaaltje opduikt.

Een arts die doelbewust valsheid in geschrifte pleegt met het A of B formulier raakt gegarandeerd zeker zijn artsenvergunning kwijt.

Dus om de discussie even spannend te houden, wie zijn de artsen in kwestie ?

Dus degenen met de valse aangifte en degene die het wist maar verzuimde om een aanklacht in te dienen. Want dat kan alsnog tegen alle betrokkenen.
22
2 maanden en 1 week geleden door Buddleja
4
-1
Wel interessant is het tweede geluidsfragment van die patholoog. Die zegt dus ook dat er een groep ouderen is die na vaccinatie komen te overlijden omdat ze de koortspiek na vaccinatie niet trekken. Hij zegt daarvan dat dit niet onder een bijwerking valt maar dat het de werking van het vaccin zelf is.

Dat is dus weer een verhaal apart, maar dan denk ik: moet je die mensen wel vaccineren?

En hij zegt dat als je mensen vanuit maatschappelijk belang stimuleert om obductie te laten doen, en dan het strafrecht erbuiten houdt, dat het dan vaker gedaan zal worden. 

Er zit nu dus eigenlijk een rem op uit angst voor allerlei gedoe naderhand. Daar zit wel wat in. Maar eigenlijk had dit natuurlijk al geregeld moeten zijn bij de start van het vaccineren. Bij iedere verdachte overledene obductie doen. 
23
2 maanden en 1 week geleden door Snorrie
1
-3
  @22

En het is de schouwarts die bepaalt of een overlijden verdacht is.

Sowieso wordt er een andere lijkschouwer geroepen indien een overlijden verdacht is.
24
2 maanden en 1 week geleden door Buddleja
3
-1
@23 Ik weet niet waarom je dat aandraagt, maar ik zie geen meningsverschil hier. 
25
2 maanden en 1 week geleden door Milak9
4
-1
@20

Bij BLCKBX tv heb ik ook eens zo'n arts (forensisch/klinisch patholoog) gezien. Hij stelde, om de werkelijke doodsoorzaak vast te kunnen stellen van al die corona doden, je eigenlijk op elk lichaam sectie of obductie uit moet voeren. Dat wordt eigenlijk nooit gedaan. 

Aan de hand van een voorbeeld lieten ze zien hoe een arts zo'n doodsoorzaakformulier veelal invult. Via het medische dossier worden alle gegevens op een rijtje gezet en dan moet die arts een conclusie trekken. De betreffende patholoog vond, gezien de gegevens van de overledenen, dat wel veel artsen wel heel  'gemakkelijk' tot de conclusie kwamen dat COVID de doodsoorzaak is geweest. Hij had het zelfs over het plegen van 'meineed' wat veel artsen hebben gedaan.  
26
2 maanden en 1 week geleden door Snorrie
1
-4
  @24

Een schouwarts zal een koortslip na een vaccinatie niet als verdacht zien.

Mogelijk als extreem zeldzaam maar meer niet.

Ook is de schouwarts in de meeste gevallen bekend met de ziektegeschiedenis van de overledene.

En waarom zou je een patholoog wel vertrouwen terwijl je geen enkel vertrouwen heb in alle andere artsen. Het is dat meten met al die verschillende maten die voor veel onbegrip zorgt.
27
2 maanden en 1 week geleden door Buddleja
4
-1
@26 Ik weet nog steeds niet tegen wat of wie je nu ingaat. Het begint op uit de tent lokken te lijken en ik trap er niet in.
28
2 maanden en 1 week geleden door Yiroesh
1
-5
Wappie-logica:

Tienduizenden doden en langdurig zieken --> corona is maar een griepje joh!

Een paar honderd doden waarvan er heel misschien een paar door vaccinatie komen--> genocide door de farmaceuten!!!

😅
29
2 maanden en 1 week geleden door Milak9
3
-2
@27

Snorrie en Yiroesh vertonen wel vaker dat gedrag. Het zijn net Hazenoten.
30
2 maanden en 1 week geleden door Yiroesh
0
-4
@29 Wat heb ik hier nou weer mee te maken? Wie ben jij überhaupt, ik ken jou niet eens.
31
2 maanden en 1 week geleden door Buddleja
3
-2
@29 Ja, er zal en moet een "rel"  komen, en als er geen aanleiding toe is dan creeeren we die zelf wel. Is weleens leuk, maar niet iedere keer.
32
2 maanden en 1 week geleden door Bennie Van Gisteren
1
-2
Overlijden na vaccinatie is niet hetzelfde als overlijden door vaccinatie,  ook al zouden sommige mensen graag anders zien.
33
2 maanden en 1 week geleden door Schildpad
0
0
@32

Staat ook duidelijk in het artikel: "Overlijden na vaccinatie betekent niet dat een bijwerking van het vaccin de oorzaak is van het overlijden."
34
2 maanden en 1 week geleden door Bennie Van Gisteren
1
-2
@33 Precies. Maar de kop suggereert misschien iets anders, als mensen wat minder zorgvuldig lezen.
35
2 maanden en 1 week geleden door Schildpad
1
0
@34

Dat is tegenwoordig gebruikelijk. Ik neem aan dat de geoefende nieuwslezer daar wel doorheen kijkt.
36
2 maanden en 1 week geleden door Milak9
2
-1
@32

De toevoeging "ook al zouden sommige mensen graag anders zien." klinkt vanuit jouw perspectief heel logisch. (Als ik het goed heb is de gedachte; Hoe meer gevaccineerde mensen, hoe beter.)

Hopelijk snap je ook de logica van de mensen die vanuit een ander perspectief naar corona kijken. Want andersom geldt hetzelfde; Overlijden met corona (positieve PCR test) is iets anders dan overlijden aan corona.

In een andere discussie is wel duidelijk geworden dat de werkelijke doodsoorzaak van al die zogenaamde coronadoden maar zelden correct is vastgesteld. Steeds meer gegevens komen vrij waarin duidelijk blijkt dat corona helemaal niet de doodsoorzaak is.

Daarom mijn vraag; Vanwaar ineens al die sceptische vragen na overlijden van een vaccinatie? Ik had dit soort vragen ook graag gezien na het overlijden van mensen met corona.
37
2 maanden en 1 week geleden door Snorrie
1
-2
@36

Bijna iedere covid overledene is dagen of wekenlang behandeld geweest.

En ik verwacht zomaar dat bij overlijden de behandelend artsen kundig genoeg waren om de doodsoorzaak vast te stellen.

Wereldwijd kwamen de doktoren tot dezelfde oorzaak.

Nu zou het natuurlijk een uiterst geheim complot kunnen zijn waar miljoenen mensen aan mee deden.
38
2 maanden en 1 week geleden door Sarcoff
1
-1
Dit is toch niet meer te filmen, een experimentele vaccinatie word wereldwijd uitgerold, maar vlak na de vaccinatie is de doodsoorzaak zogenaamd niet meer te achterhalen.

Ik zou nu best bang zijn als ik mij had laten vaccineren voor de lange termijn gevolgen, en natuurlijk voor de korte termijn gevolgen, temeer daar waar massaal gevaccineerd word, toevallig de delta variant zich razendsnel onder de gevaccineerden verspreid.

Login om te reageren


WEEK STIJGERS GEZONDHEID

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2021.