NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
26 september
2021

zondag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

POLITIEK (NL)

Justitie-Expert: 'Zware Criminelen Lachende Derde Door Oprichting Nieuw Rechercheteam'


Bron: www.nu.nl

Justitie-expert: 'Zware criminelen lachende derde door oprichting nieuw rechercheteam' Na het overlijden van Peter R. de Vries zei demissionair premier Mark Rutte dat hij 'alles op alles wil zetten om de misdaad met alle mogelijke middelen te bestrijden'. Demissionair minister van Justitie Ferd Grapperhaus besloot na de moord op advocaat Derk van Wiersum al tot de oprichting van een nieuwe recherche-eenheid. Criminoloog en emeritus hoogleraar Cyrille Fijnaut noemt dat plan 'ondoordacht' en 'een splijtzwam'. Bij de Nationale Politie bestaat verzet tegen het plan en ook de Twe

Lees verder op www.nu.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
12 Reacties  |  205 Clicks
0002
Geplaatst door NuJouwNieuws.nl 2 maanden en 1 week geleden

REACTIES (12)

1
2 maanden en 1 week geleden door Smurf
1
-4
Neem gewoon meer BOA's aan. Dat is goedkoop. En meer blauw op straat of verdachte plekken helpt echt.
2
2 maanden en 1 week geleden door Zie Hier
4
-2
Al 12 jaar laten groepen volgers van Rutte zich in herhaling zoethouden met de kreet:

 we gaan dit tot de bodem uitzoeken!!

Groningen, toeslagen, e.d.

In ieder geval is er voor een aantal onbekwame figuren weer een goed betaald baantje in een nutteloze commissie!

WERKT WEL BETER EN BETAALD BETER DAN HET "UWV"!
3
2 maanden en 1 week geleden door Wcommander
3
-1
Criminoloog en emeritus hoogleraar Cyrille Fijnaut legt de vinger op alle zere plekken. De politiek gaat voor de zoveelste keer in de fout, weer knutselwerk van de eerste orde. Een totaal foute veronderstelling dat dit knip, plakwerk en versnippering iets goed op gaat leveren, eerder het tegendeel. Laat het toch aan de vakmensen over en niet door hen die om de vier jaar weer wat anders gaan doen. Het gehele artikel van deze hoogleraar staat als een huis en dient door alle betrokkenen bestudeerd te worden denk ik.
4
2 maanden en 1 week geleden door Marrie
3
-2
Politici in Nederland durven niets aan te pakken, hun enige oplossing is om nieuwe groepjes op te richten, die met veel vergaderen onwerkzame plannen op tafel leggen.

Verder komt woke Nederland niet.
5
2 maanden en 1 week geleden door Loydmorris
2
0
Het probleem ligt bij onze rechters.    Zolang zij softe strafjes opleggen, blijven criminelen gniffelen.

Flikker deze ratten langdurig in een saaie betonnen cel.  Laat ze, zolang ze in de bak zitten, in een roze overall lopen, kortgeschoren koppen.  Niks geen vlotte jeans, blitse shirts en maffe kapsels.    Pak ze hun identiteit af.    En ben streng!   Keihard en streng in de bak!

Ze willen maar al te graag, hier veroordeeld worden en zeker niet in het buitenland.   en absoluut niet in de landen van herkomst!!!
6
2 maanden en 1 week geleden door Hans Brinker
0
-1
De façade staat er nog zo'n beetje, maar damn wat is Nederland een verziekt tyfusland geworden.
7
2 maanden en 1 week geleden door Yiroesh
1
0
@6 Hey man ga lekker op je eigen land haten. ;)
8
2 maanden en 1 week geleden door Hans Brinker
0
0
@7 Haha, nog niet mijn land, das volgend jaar pas 😄

@5 En niet alleen de rechters, 80% van de aangiftes blijven liggen. Slechts 1 Op de 9 criminele organisaties - met name drugs gerelateerd) worden daadwerkelijk aangepakt. De rest komt dus niet eens bij de rechter.

En ondertussen groeit de volgende lichting criminelen onbekommerd op. En lult Rutte en co over nieuwe strengere wetgeving. En weet je waarom ze dat doen? Tijd, vooruitschuiven van alle shit. Ze zijn alleen maar bezig met pappen en nathouden. De huidige wetgeving voldoet in de meeste gevallen prima. Echt, het gaat van kwaad tot erger.
9
2 maanden en 1 week geleden door Loydmorris
0
0
@8    "Rutte en co".?

Wat voor een regering wil je hebben?    Extreem rechts?     Maar dan zul je ook genoegen moeten nemen met allerlei andere onplezierige maatregelen en fratsen.    Overigens geldt dit ook voor een uiterst linkse regering.   Daar wordt je ook niet vrolijk van...    We zijn gewoon een softe gemeenschap bij elkaar en daar wordt door, met name de internationale criminaliteit, dankbaar gebruik van gemaakt...
10
2 maanden en 1 week geleden door Hans Brinker
0
0
@9 ?

Een regering die doorpakt zou al prima zijn. Rutte heeft er in ieder geval een grote klerezooi van gemaakt, of je nu onderwijs, leger, politie, woningmarkt of wat dan ook, het is één grote teringzooi na 10 jaar rutte.

En inderdaad, een softe gemeenschap.
11
2 maanden en 1 week geleden door Loydmorris
0
0
@10   Het is eigenlijk een geheel ander onderwerp.   Maar onze regering moet veel te veel dealen met allerlei splinterpartijtjes.   

Als Rutte, Grapperhaus, de Jong, Blok, van Nieuwenhuizen, Schouten of welke minister dan ook, met een voorstel, plan of idee komt, gaan er tientallen kamerleden en oppositie-figuren bij voorbaat al hun hakken in het zand zetten.   Dat heet democratie.  Heel erg onhandig.  echter, wat is het alternatief? 

"Niemand beweert dat democratie perfect is. Er is zelfs gezegd dat democratie de slechtste staatsvorm is, op al die andere vormen na die van tijd tot tijd zijn geprobeerd"    *Churchill  
12
2 maanden en 1 week geleden door Hendrianus
0
0
In een sector waar burgers zoveel geld in stoppen moet je eens over het verbieden van geestverziekende middelen hebben. Uiteindelijk werd alcohol schade ook geaccepteerd in de VS en werd de drooglegging opgeheven. Breng gewoon zuivere goede betrouwbare producten op de markt. Gooi er aardig wat accijnzen op en de staat genereert geld om in de gezondheidszorg te stoppen. Probleem, dat moet dan op de gehele wereld ingevoerd worden.

Andere methode is de Fillipijnse Duarte aanpak. Nah, gaat het ook niet worden. Tsja, dan wordt het kat en muis, tot in alle eeuwigheid. Amen.

Login om te reageren


WEEK STIJGERS POLITIEK (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2021.