NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
12 juni
2021

zaterdag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

ALGEMEEN (NL)

Ophef Om Kind Dat Spuugt Op Vlag IsraëL: 'Van Jongs Af Aan Wordt Haat Ingepraat'


Bron: wnl.tv

Ophef om kind dat spuugt op vlag Israël: ‘Van jongs af aan wordt haat ingepraat’ Beelden van een jongetje dat op De Dam in Amsterdam op de vlag van Israël spuugt, past in een grotere trend van haat tegen Israël. Dat zegt directeur Hanna Luden van het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) tegen De Telegraaf. De video zorgde zaterdag voor woede op social media.

Lees verder op wnl.tv >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
78 Reacties  |  451 Clicks
0003
  Geplaatst door Inter02 5 dagen en 22 uur geleden
4 dagen en 16 uur geleden door Jouwnieuws (Hoofd Mod.)
Goedeavond allemaal , hou het inhoudelijk, reageer beheerst,  speel niet op de m/v.  Jullie kennen de spelregels.

REACTIES (78)

1
5 dagen en 22 uur geleden door Dunnekever
4
0
Dat kind wordt later een goede slager :)
2
5 dagen en 17 uur geleden door Marrie
6
-3
En de landelijke raad koepelorganisatie van islamitische organisaties, hult zich nog steeds in het grote zwijgen.
3
5 dagen en 16 uur geleden door Hendrianus
0
-11
@2 Zoals christenen en Joodse organisaties zwijgen over de illegale kolonisatie van door Israël bezet gebied. Sterker, zij vinden niet dat er geen bezetting gaande is en ook geen illegale kolonisatie. En dat leren zij hun lieve koters. 
4
5 dagen en 6 uur geleden door Moskowfiets
6
0
@3    

Dat doen zij gelukkig wel op een vreedzame manier en niet met raketten /of vanuit tunnels die betaald zijn vanuit EU !

Helaas komen er tot vandaag ook boten vol van dit soort aan in de EU en dit stopt voorlopig niet ! Niet vanzelf , er zit zelfs al  een  GroenLinks  IS vrouwtje in de tweede kamer tussen de massa dubbelpaspoort houder die er al zitten en die langzaamaan de dienst uit maken in Nederland

En nogmaals !

 Israël is nooit tegen een Palestijnse staat ten strijde getrokken en bezet dus ook geen Palestijns land. Israël veroverde de gebieden Samaria, Judea en Gaza, niet op de Palestijnen maar op Jordanië en Egypte. Jeruzalem was nooit de hoofdstad van een andere staat dan Israël en al helemaal niet van een staat die nooit heeft bestaan. Zelfs in de tijd van de Ottomaamse Turken stond Jeruzalem nauwelijks in de belangstelling van de islam. Die belangstelling ontstond pas nadat de Joden waren begonnen met de opbouw van hun aloude verwoeste land.

Wat wel klopt is dat er maar 600 duizend Palestijnen aanwezig waren in die tijd !  Dit zijn er inmiddels VIER en een half miljoen die allemaal onderhouden moeten worden met geld uit het door hun zo gehate westen en de US !
5
5 dagen en 5 uur geleden door Hendrianus
0
-7
@4 "Dat doen zij gelukkig wel op een vreedzame manier. . . " Sinds wanneer is een bezettingsleger vreedzaam? De Joden waren sinds einde twaalfde eeuw een minderheid in mandaatgebied Palestina. Je opmerking, dat er maar 600 duizend Palestijnen aanwezig waren, klopt dus niet. [Link](region)

Zeker Gaza is veroverd op Egypte en de Westbank op Jordanië maar die claims liggen nu bij de PLO. 'Opbouw van hun aloude verwoeste land'. Het was niet het land van zionistische indringers en het was ook niet verwoest. Wat verwoest is zijn honderden Arabische dorpen na het gewelddadige ontstaan van Israël om de terugkeer van vluchtelingen te voorkomen. 
6
4 dagen en 23 uur geleden door Slavink
6
0
@3 Haal die dubbele ontkenning er nou eens uit zodat we kunnen begrijpen wat je schrijft.

-- @2 Zoals christenen en Joodse organisaties zwijgen over de illegale kolonisatie van door Israël bezet gebied. Sterker, zij vinden niet dat er geen bezetting gaande is en ook geen illegale kolonisatie. En dat leren zij hun lieve koters. --

Je doet ook aan rethorische woordspelleltjes, kolonisatie is altijd onwettig = illegaal. Dat illegale kun je dus gewoon weglaten. En illegale bezetting is ook onzin want ook bezetting van een land is illegaal.
7
4 dagen en 23 uur geleden door Slavink
7
-3
@5 Ik stoor me soms aan jouw wat ik noem gedram over Palestijnen. Je maakt je daar wel druk om maar over zoveel anderen groepen die het moeilijk hebben: Oeigoeren, Rohinga's en Jezidies, daar horen we je nooit over. Daarom denk dat jij niet zozeer betrokken bent bij Palestijnen maar onder het mom van betrokkenheid gewoon de pest aan joden hebt.
8
4 dagen en 23 uur geleden door Slavink
3
-2
Dat jongetje zo die vlag horen op te eten.
9
4 dagen en 23 uur geleden door Slavink
5
-2
-- Reactie verwijderd door Jouwnieuws (Hoofd Moderator) --
10
4 dagen en 23 uur geleden door Slavink
5
-1
 Het is toch verschrikkelijk dat wij die moslims hebben binnengehaald en vaak in de financiële watten legden om daarmee zoveel haat tegen joden, homoos, Nederlanders (die stinken) en zo maar door te zien.

In plaats van op de Dam een knulletje op een vlag te laten spugen kunnen die lui beter op Hamas stemmen en daar helpen stof af te nemen. Dáár hebben de stemmers op Hamas wat aan, niet aan een bespuugde vlag. Dat die mensen zich niet schamen voor die vertoning. Dat ventje zou van mij een draai om zi'n oren hebben gekregen en een week geen Lego.
11
4 dagen en 23 uur geleden door Slavink
5
-1
Zo, ik moest na een dag van geen=betrokkenheid even het een en ander inhalen. Nu ga ik mijn auto door de wastunnel halen en laat het dak open, kan ik al schuimend afkoelen ... 🚦
12
4 dagen en 23 uur geleden door Hendrianus
1
-3
@6

"Je doet ook aan rethorische woordspelleltjes, kolonisatie is altijd onwettig = illegaal. Dat illegale kun je dus gewoon weglaten. En illegale bezetting is ook onzin want ook bezetting van een land is illegaal."

De Israëlische bezetting van de Westbank, Gaza en delen van de Golan was volkomen legaal. Je moet je als bezetter wel houden aan de internationale verdragen die aangeven wat wel en wat niet mag. Israël lapt daarbij de vierde conventie van Geneve aan haar laars die verbiedt om eigen onderdanen te verplaatsen naar bezet gebied. Dat is dus illegaal. Je mag als bezetter ook geen gebied annexeren, Israël heeft Oost Jeruzalem en delen van de Golan geannexeerd. Die verdragen heeft Israël mede ondertekend. Overigens is er al meer dan 25 jaar een vredesverdrag tussen Jordanië en de Golan. Je kunt je dus afvragen waarom het IDF nog steeds de Westbank bezet. 

Kolonisatie is absoluut niet per definitie onwettig. Als je de wet eerbiedigt is het mogelijk.
13
4 dagen en 23 uur geleden door Hendrianus
1
-4
@7 Er zijn mensen gespecialiseerd in de werking van een enkel orgaan. Ga je je oogarts nu verwijten waarom hij nooit over je lever begint?
14
4 dagen en 23 uur geleden door Herboren
0
-5
  @11    Eerlijk gezegd kwam de gedachte bij mij op dat u wellicht wederom een 'time out' had gekregen. 
15
4 dagen en 23 uur geleden door Hendrianus
1
-3
@8 Dat jongetje is onschuldig, je moet bij zijn moeder aankloppen. 
16
4 dagen en 23 uur geleden door Marrie
5
-2
En nog steeds geen verklaring van afstand van de islamitische koepelorganisatie van de moslimraad.

Geen imam  die zijn mond opendoet, geen boze moslimpartij, geen boze vader van het kind, en geen boze vader/echtgenoot van de hoofddoek

Het is echt stil aan de overkant. 
17
4 dagen en 23 uur geleden door Marrie
1
-2
@11

😅 mooi weer om met je auto met open dak  door de wasstraat te rijden.
18
4 dagen en 22 uur geleden door Hendrianus
1
-4
@9 Op de eerste zionistische congressen, zo werden en worden ze gewoon benoemd, werd besloten dat Palestina het thuisland van de Joden zou worden.  Steeds meer Joden emigreerden naar die streek op het laatst onder de Britse mandaat houder van mandaat gebied Palestina. Het waren merendeels Russische en Europese Joden. Het is niet zo dat ik het Joodse volk geen eigen land gun maar er is door het Joodse volk eeuwen niet omgekeken naar Palestina. Pas nadat de nood erg hoog werd, progroms e.d. werd Palestina weer ok bevonden. Klein minpuntje, er woonde een grote meerderheid aan niet Joden. 

Maar goed in 1948 was Israël een feit, ook al gaf het niet aan wat de exacte grenzen zijn. Nog steeds niet trouwens. Daarna bezetting van gebied doordat die landen oorlogen aangingen met Israël. Allemaal prima en wat betreft Egypte is dat veroverde land weer teruggegeven voor vrede. Jammer dat het vredesverdrag met Jordanië niet net zo soepel ging. Dat kon niet omdat Jordanië de claim op de Westbank heeft overgedragen aan de PLO. Maar ook de illegale Israëlische kolonisatie van de Westbank staat in de weg. De kolonisten hebben het IDF nodig als bescherming. 

"mijn doel is om jouw zogenaamde betrokkenheid bij die Palestijnen te onthullen als verkaptje jodenhaat."

Verkeerd uitgangspunt als je een discussie wenst maar ik wens je alsnog succes hoewel ik je nu al kan verklappen dat het je niet gaat lukken omdat er in mij domweg geen Jodenhaat steekt.

En nogmaals mijn vraag, "Verwijt je je oogarts dat hij nooit naar je lever vraagt?"
19
4 dagen en 22 uur geleden door Hendrianus
2
-2
@11 Je had er beter een dag van bezinning van kunnen maken. Je bent nog niet terug of je beschuldigt een mede gebruiker op NJN van een strafbaar feit, Jodenhaat. Volgens mij dringt dat niet eens tot je door. 
20
4 dagen en 22 uur geleden door Hendrianus
3
-5
@16 Hoeveel organisaties, boze ouders gaven een verklaring van afschuw als er weer ergens een varkenskop werd opgehangen?
21
4 dagen en 22 uur geleden door Hendrianus
0
-1
@12 Herstel, "Overigens is er al meer dan 25 jaar een vredesverdrag tussen Jordanië en de Golan." moet zijn, "Overigens is er al meer dan 25 jaar een vredesverdrag tussen Jordanië en Israël" .
22
4 dagen en 22 uur geleden door Rebo
3
-2
@20

Ja maar een varkenskop daar is dan ook niks mis mee. Daar kun je namelijk overheerlijke zure zult van maken. 😃
23
4 dagen en 22 uur geleden door Marrie
6
-3
@20

Houd je nu eens bij het onderwerp van het artikel, hoofddoek juint haar zoon op om op de vlag van Israël te spugen.

Open en bloot, alsof ze in de Hamasstrook staat met haar mobieltje,  om de "heldendaden" van haar zoon vast te leggen.

Daar gaat hem om Hendrianus.
24
4 dagen en 22 uur geleden door Daisydaisy
6
0
Draai het eens om. Wat zou er gebeuren als een Israëlisch kind zou spugen op een prentje van Mohammed, aangespoord door zijn moeder?
25
4 dagen en 21 uur geleden door Hendrianus
2
-2
@22 Gadver, zure zult. Samengeperst varenskopvlees of gevangen in gelatine. Brr, smaakt gruweli. Geef mij maar een karbonade. Als er in Arabische landen, uit historische bronnen, zou blijken dat zure zult volksvoedsel was dan begrijp ik het volkomen dat met de introductie van de Islam er een stroming op gang kwam om varkens haram te verklaren.
26
4 dagen en 21 uur geleden door Hendrianus
1
-2
@23 On topic,

Wat deze jonge moeder doet is verachtelijk. Je kind aanzetten, die van niets weet, tot een daad die verachtelijk is en dat vastleggen op film/foto. Een gebeurtenis zo oud als de wereld op het vastleggen na dan. We kennen het van kinderen in militaire of guerilla uitrusting door de eeuwen heen. Kleintjes die de Hitlergroet brengen, uitgedost in Hamas tenue of als kleine NSB'ertjes marcheren. Als kindsoldaat gaat het nog een stapje gruwelijker worden en is er nauwelijks een grens op walgelijkheid, kindermishandeling en gruwelijkheid meer te vinden. 

De ogenschijnlijk onschuldige opvoeding van kinderen in adoratie voor bijv. Israël is net zo kwalijk. Je leert kinderen dat dat de goeden zijn, zwijgt over de Palestijnen en als het kind ouder wordt en ontdekt dat er een keerzijde is dan zijn de Palestijnen allemaal slechte mensen en terreur plegers want anders klopt het ideaalbeeld over Israël niet meer. De verkrachting van de kinderziel begint bij velen al op zeer jonge [Link] mag ook gewoon, je kunt je kind opvoeden in elk vijandbeeld of afgoderij zo de ouder wenst. Zolang je je kind maar niet slaat, voldoende voed, laat spelen etc. is er ogenschijnlijk niets aan de hand. En anderen mogen dat dan weer veroordelen en hun gal erover spuwen op social media. 
27
4 dagen en 21 uur geleden door Hendrianus
0
-5
@24 Heeft diegene die het filmpje van dit jongetje maakte de moeder van dat jongetje aangesproken? Heeft iemand die dit zag die moeder aangesproken? Waarom niet? Dat is wel een dingetje, de moeder in jouw voorbeeld zou denk ik wel aangesproken worden. Overigens net zo terecht.
28
4 dagen en 21 uur geleden door Jouwnieuws (Hoofd Mod.)
1
0
Goedeavond allemaal , genoeg zijstraatjes ingeslagen nu , nu weer terug naar het topic , jongetje spuugt op Israelische vlag.
29
4 dagen en 21 uur geleden door Rebo
1
-1
@25

Ja aan de ene kant heb je gelijk en aan de andere kant weer niet. Kijk die zure zult je in de supermarkt koopt is net een bal gelei. Maar ik ben ooit mijn carrière 50 jaar geleden in een slagerijtje begonnen  waar ze iedere week zelf nog een koe en een stuk of drie a vier varkens slachtte. En dan maakte die slager zelf zure zult met vers gesneden augurkjes en wat dies meer zij erin. Kijk dan ga je pas zure krijgen die je tegenwoordig bijna nergens meer zult vinden. Maar jij vindt natuurlijk gewoon het idee al vies. Zeg het nou maar. Net als varkensmagen wat die Chinezen zelf veel eten. Dat schijnt ook heel lekker te zijn, zo lang je het dan maar niet weet dat  het magen zijn.
30
4 dagen en 21 uur geleden door Rebo
0
-1
@28

Sorry ik zag het pas na het plaatsen.
31
4 dagen en 21 uur geleden door Dunnekever
4
-1
Israëlische vlag is als een rood doek voor een stier. Aan de andere kant als je een kind op een Palatijnse vlag laat spugen is de beer los, hele steden gaan dan de fik in en aangemoedigd door de lokale Imam.
32
4 dagen en 21 uur geleden door Hendrianus
3
-5
Kijk hier wat er geworden is van een Israëlisch jongetje dat van zijn moeder leerde op de Palestijnse vlag te spugen, [Link]
33
4 dagen en 21 uur geleden door Dunnekever
0
0
@32 en dan zoiets 3000km verderop in Nederland.
34
4 dagen en 21 uur geleden door Herboren
0
-2
@27   "aangesproken"

Sinds de komst van de 1e niet westerse gastarbeiders in NL is men dat allengs steeds minder gaan doen. Of er een oorzakelijk verband is weet ik niet. 
35
4 dagen en 21 uur geleden door Jouwnieuws (Hoofd Mod.)
2
-1
@32 Ook bij het topic blijven graag vanaf nu , het gaat nu om het spugen op een Israeliesche vlag.
36
4 dagen en 21 uur geleden door Rebo
0
0
@31

Ja Torretje maar je vergeet nog het belangrijkste. Dat gaan de daken van al die Pallie ziekenhuizen in de Gaza ook weer overuren draaien. Normaal fungeren die daken als landingsplatform voor de trauma helikopters, maar dan worden ze weer als raketten lanceer platform gebruikt
37
4 dagen en 20 uur geleden door Hendrianus
0
-1
@34 Heeft het mogelijk met een losser wordende  sociale band te maken. Mensen worden meer individualisten. Men wil niet betrokken raken en een mogelijk moeilijk te voorspellen reactie kan je deel worden. Mensen hebben soms hele korte lontjes. 

Nee, leer je kind liever om 50 Eurocent in de centenbak van de man van het draaiorgel te gooien of een straatartiest te belonen, dat kan ook door voor hem/haar te handklappen.
38
4 dagen en 19 uur geleden door Graaier1000
3
0
"Draai het eens om. Wat zou er gebeuren als een Israëlisch kind zou spugen op een prentje van Mohammed, aangespoord door zijn moeder?" "Sinds de komst van de 1e niet westerse gastarbeiders in NL is men dat allengs steeds minder gaan doen. Of er een oorzakelijk verband is weet ik niet." "Heeft het mogelijk met een losser wordende  sociale band te maken. Mensen worden meer individualisten. Men wil niet betrokken raken en een mogelijk moeilijk te voorspellen reactie kan je deel worden. Mensen hebben soms hele korte lontjes."

@24 , @27 , @37 , Het is denk ik wel algemeen bekend dat het aanspreken van moslims op gedrag gerelateerd aan hun ideologie/religie niet zonder gevaar is. Beledigen van roverhoofdman mohammed willen veel moslims al strafbaar hebben, denk aan de petitie met 120.000 handtekeningen. Dan zal de reactie nog heftiger zijn als er behalve gewoon beledigen ook nog op een prent van mohammed gespuugd wordt. 
39
4 dagen en 19 uur geleden door Hendrianus
1
-3
@38

Dit gedrag, spugen op de Israëlische vlag,  is niet religie gerelateerd. 
40
4 dagen en 17 uur geleden door Slavink
1
-4
@12   Je goochelt met woorden, je ontdoet ze van hun basale betekenis. Ik zeg, er is geen wettelijk toegestane kolonisatie, er bestaat geen wettelijk vastgelegde bezetting. De Nazies vonden in hun wetten en rassenopvattingen óók dat het bezetten van Nederland toegestaan was. Maar dat was het niet.

Je hoort op te houden met begrippen als kolonisatie en bezetting te voorzien van steeds een andere uitleg. Je hoort je discussie zuiver te houden en daarom te stoppen met schrijven over wettige kolonisatie, over wettige bezetting.
41
4 dagen en 17 uur geleden door Slavink
0
-2
@39 dat ventje weet niet eens wat religie, geloof of wat of wie joden zijn. En dat op onze Dam voor óns monument van onze bevrijding. Die moslimvrouwen, dat ventje, retourtje Dachau.
42
4 dagen en 17 uur geleden door Daisydaisy
3
-3
@39 Heb je dat aan die moeder gevraagd of bedenk je dat zelf.
43
4 dagen en 17 uur geleden door Slavink
0
0
@22 woon je nog steeds bij het Abattoir aan de Herensingel, Rebo ...😎
44
4 dagen en 17 uur geleden door Slavink
0
-1
@42 voor beiden DD's ++
45
4 dagen en 17 uur geleden door Slavink
0
-1
Oei, oei ... (😎)
46
4 dagen en 17 uur geleden door Slavink
1
-4
@15 bij zijn moeder aankloppen? Waaraan dan?
47
4 dagen en 17 uur geleden door Hendrianus
4
-2
@40

Je moet even je klep sluiten en @28 lezen. Je Jodenhater beschuldigingen aan mijn adres moeten stoppen van de hoofd moderator van NJN. Hou je aan het topic, 'jongetje spuugt op Israelische vlag.'
48
4 dagen en 17 uur geleden door Slavink
0
-4
@14 lees jou nou maar je verschrijvingen, Eenoog en laat mij erbuiten. De redactie heeft jouw gestook niet nodig. Maar troost je, ik hoop dat je oog (en dat meen ik écht weer wordt.
49
4 dagen en 17 uur geleden door Hendrianus
0
-2
@42 Wat heeft de Israëlische vlag dan met de islam te maken?
50
4 dagen en 17 uur geleden door Herboren
0
-1
@48    Man man man. wat een toon... Kwade dronk ofzo ? 

NIets  slechts bedoelde ik met mijn opmerking. N I E T S...
51
4 dagen en 17 uur geleden door Slavink
0
-4
Hendrianus, je bent ziek in je @32 . Joden rijden niet over een Palestijns Davidje, het zijn geen Marxistisch  aangestuurde Chinezen.
52
4 dagen en 17 uur geleden door Daisydaisy
1
-1
@51 Doe ff rustig joh. Kom, gaan we ff een ijsje eten.
53
4 dagen en 17 uur geleden door Hendrianus
2
-1
@51 Heb je @28 gelezen of begrijp je de inhoud niet? 
54
4 dagen en 17 uur geleden door Jouwnieuws (Hoofd Mod.)
0
0
@Slavink , denk je weer eerst 10 sec na eer je op verzenden drukt? 
55
4 dagen en 17 uur geleden door Slavink
2
-2
-- Reactie verwijderd door Jouwnieuws (Hoofd Moderator) --
56
4 dagen en 16 uur geleden door Jouwnieuws (Hoofd Mod.)
0
0
@47 'In welke reactie staat dat 'Jodenhater ? Ik zie  die zo snel niet.
57
4 dagen en 16 uur geleden door Slavink
0
-1
@54 deed dat spugende kind, 10 seconden nadenken? Nee, maar ik begrijp het wel, ik moet even weg en dat doe ik ook Hoofd van de Moderatie. ik ga.
58
4 dagen en 16 uur geleden door Het Zal Wel
2
-2
-- Reactie verwijderd door Jouwnieuws (Hoofd Moderator) --
59
4 dagen en 16 uur geleden door Daisydaisy
2
-1
@58 Mensen worden boos, als kinderen in opdracht van hun moeder en zus/tante op een westerse vlag gaan spugen. Ik heb die emotie ook.
60
4 dagen en 16 uur geleden door Jouwnieuws (Hoofd Mod.)
1
0
Goedeavond allemaal , hou het inhoudelijk,  speel niet op de m/v  Jullie kennen de spelregels.
61
4 dagen en 16 uur geleden door Grasnaaier
0
-1
@59 Ik ook, Slavink heeft bovendien groot gelijk in @55 .
62
4 dagen en 16 uur geleden door Hendrianus
1
-1
@56 Reactie @9   'mijn doel is om jouw zogenaamde betrokkenheid bij die Palestijnen te onthullen als verkaptje jodenhaat.'
63
4 dagen en 16 uur geleden door Hendrianus
1
-1
@59 Westerse vlag? Israël ligt in het Midden Oosten. Maar evengoed begrijp ik je emotie wel. Het is weerzinwekkend om een kind dit te laten doen. Waarom doet die vrouw het zelf niet, laf mens.
64
4 dagen en 16 uur geleden door Daisydaisy
1
-2
@63 Trouwens ook een laf kind. Ik zou nergens tegenaan spugen als mijn moeder dat mij op die leeftijd had gevraagd.
65
4 dagen en 7 uur geleden door Het Zal Wel
2
0
@58

Waarom is mijn opmerking verwijdert?

Stelde een normale vraag.
66
4 dagen en 2 uur geleden door Hendrianus
1
-1
@56 Wat vindt je nu van @9 Moet ik die reactie alsnog melden of vindt je dat zinloos?
67
4 dagen en 17 minuten geleden door Slavink
0
-1
@66 Ik zal je even helpen: 

@7 Daarom denk dat jij niet zozeer betrokken bent bij Palestijnen maar onder het mom van betrokkenheid gewoon de pest aan joden hebt.

@9 mijn doel is om jouw zogenaamde betrokkenheid bij die Palestijnen te onthullen als verkaptje jodenhaat.

Nergens staat Jodenhater. 
68
4 dagen en 1 minuut geleden door Hendrianus
1
0
@67 In Nederland noemen we iemand die jodenhaat bedrijft een jodenhater. Inderdaad met de kleine j dus zij die de joodse religie aanhangen. Maakt je beschuldiging niet minder kwalijk. Ik zou even excuses aanbieden want je hebt geen enkele onderbouwing om dit waar te maken en bespaar mij en de anderen hier een kromme redenering als poging om het te 'bewijzen'.
69
3 dagen en 23 uur geleden door Slavink
0
-1
@68 ik bied niks aan. Lees je eigen bijdragen eerst maar eens. Schreef jij niet in @5 --  Het was niet het land van zionistische indringers  --? Dat is toch hetzelfde als joodse indringers, want zonder Zionisten was er helemaal geen Israël gekomen.

Het zou jou sieren als je je Palestijnenliefde zou bedrijven en joden en/of Israël daar buiten te laten.  
70
3 dagen en 23 uur geleden door Hendrianus
1
0
@56 Geen verdere discussie met je. Aangezien je blijft volharden in je beschuldiging, @9 is gemeld. Je laat mij geen keus.
71
3 dagen en 23 uur geleden door Slavink
2
-1
@68 De arrogantie! Jij schrijft mij voor dat ik jou maar ook ánderen een weerlegging, die dan ook nog krom zal zijn moet besparen?

Jij hebt het over een beschulding waar ik het heb over een vermoeden dat je de pest hebt aan joden en over een verkapte jodenhaat. Jouw afkeer sijpelt uit vrijwel al je reacties. En met name stoort mij de dubbelhartigheid; wel Palestijnen maar al die andere groepen die vervolgd worden, daar heb jij het nooit over. Dat maakt je betrokkenheid bij Palestijnen op z'n minst ongeloofwaardig.

Ik heb in mijn reacties helder neergezet waarom ik denk dat jij Israëlische joden haat. Dat jij dat geen onderbouwing noemt, dat kan, ik las laatst dat een ook een kameel zijn eigen bult niet ziet.

Ik laat het hierbij.
72
3 dagen en 23 uur geleden door Slavink
1
-1
@70 jij drukt op die Rode Knop en niemand anders, niks keus, gewoon een wilsdaad.
73
3 dagen en 23 uur geleden door Hendrianus
1
0
@71 Ook gemeld.
74
3 dagen en 23 uur geleden door Hendrianus
1
0
@70 is tevens bedoeld voor @69  
75
3 dagen en 23 uur geleden door Slavink
1
0
Kinderachtig, dat melden, echt. Maar ik ga weer weg, in een park aan het water uit de zon zitten met een fris glas Franse rosé.
76
3 dagen en 22 uur geleden door Smurf
0
0
Ik drukte per ongeluk op de meldknop. Mobiel...
77
3 dagen en 22 uur geleden door Hendrianus
0
0
@75 Ik laat mij door niemand jodenhaat of Jodenhaat aansmeren. Die tijd is geweest.
78
3 dagen en 22 uur geleden door Slavink
0
0
@76 "ook gemeld ..."😎☎️

Login om te reageren


WEEK STIJGERS ALGEMEEN (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2021.