NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
14 mei
2021

vrijdag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

ALGEMEEN (NL)

Oeigoerse Ooggetuige Concentratiekamp In Nederland Bedreigd Door China


Bron: www.nu.nl

Oeigoerse ooggetuige concentratiekamp in Nederland bedreigd door China De AIVD liet deze week nogmaals weten dat China in Nederland dissidenten onder druk zet. De 51-jarige Qelbinur Sedik is één van hen. Ze woont sinds 2019 in Nederland en wordt vanuit China bedreigd. Dat vertelt ze aan NU.nl. 'Je familie is hier. Denk daar goed over na.'

Lees verder op www.nu.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
66 Reacties  |  432 Clicks
0005
Geplaatst door NuJouwNieuws.nl 1 week en 6 dagen geleden

REACTIES (66)

1
1 week en 5 dagen geleden door Hendrianus
2
-4
Het is verschrikkelijk war China de Oeigoeren aandoet. Deze mensen worden door de, 'nooit meer' predikende regeringen opgeofferd aan economische belangen. Hoe kan het dat een wereld dit toestaat. Wat een ... land is dat China.
2
1 week en 5 dagen geleden door Querido
1
-3
@1

Volgens mij worden in het artikel een heleboel maatregelen genoemd die de westerse wereld heeft genomen.
3
1 week en 5 dagen geleden door Hans Brinker
4
-3
Biden geeft zijn reflectie over wat China met de Oeigoeren doet:

"In de visie van Xi Jinping moet er een strak gestuurd China zijn. Ik heb Xi Jinping duidelijk gemaakt dat van de president van US verwacht wordt zich uit te spreken over wat Xi doet met Hong Kong, Taiwan en de Oeigoeren, en Xi snapt dat. Maar ieder land heeft nu eenmaal zijn eigen cultuur waarvan verwacht wordt dat hun leiders die volgen. [Link]

Om stil van te worden
4
1 week en 5 dagen geleden door Smurf
2
-3
Touwtjes steeds strakker aantrekken wat China betreft. Alvast Chinezen niet meer toestaan om hier in Nederland op bezoek te komen. Investeringsverbod voor Chinese bedrijven. En zo stap voor stap de druk opvoeren.
5
1 week en 5 dagen geleden door Hendrianus
1
-4
@2 De EU sancties zijn een wapenembargo en sancties tegen personen en organisaties, [Link] Dat vind ik niet echt indrukwekkend laat staan de Chinezen. Dit terwijl er in het Nederlandse parlement een motie is aangenomen, ingediend door D66, waarin gesteld wordt dat China genocide pleegt op de Oeigoeren.

Dan denk ik toch aan zaken die de Chinezen harder raken ook al zullen zij hard terugslaan. 

Zometeen in mei herdenken we wederom de slachtoffers van een genocide, terecht, maar een nu gaande genocide wordt uit eigenbelang niet krachtig beantwoord. Wat heeft herdenken voor zin als je de wijze lessen uit het verleden niet uit wil voeren? Er zijn principes die je moet nakomen. Talloze mensen hebben dat met de dood moeten bekopen in WOII. Houdt hen in ere en stel een totale boycot in tegen China.
6
1 week en 5 dagen geleden door Smurf
0
-1
@5 Het gaat om zo ontzettend veel geld en macht. De mensen die de baas zijn willen onder geen 1 enkele voorwaarden iets inleveren. Ook niet als dat betekent dat er genocide gepleegd wordt.

Maar je hebt wel 100% gelijk.
7
1 week en 5 dagen geleden door Elsemieke
1
-1
@2 Sancties omdat wat personen en organisaties , China niet meer inmogen , en dat pas sinds maart. In de tijd van nujij en dat is toch al even geleden waren hier al geruchten over, god mag weten hoe lang dit al aan de gang is.

China moet keihard worden aangepakt , het is onbegrijpelijk dat ze hier mee wegkomen.
8
1 week en 5 dagen geleden door Elsemieke
0
-2
@5 Hendrianus

Daar ben ik het helemaal mee eens wat je schrijft.
9
1 week en 5 dagen geleden door Hendrianus
0
-4
@3 Niet te geloven, genocide is nu eenmaal de cultuur. Ook hier weer, mooie woorden over reeds uitgevoerde genocide praktijken, laatst de Armeense genocide erkent, maar geen ruggegraat om een gaande aan te pakken.
10
1 week en 5 dagen geleden door Hans Brinker
2
-2
@7 Het is verschrikkelijk wat er daar met de Oeigoeren gebeurd, en dat moet hard aangepakt worden, maar China is inmiddels een heel machtig land. En mijn vermoeden is dat de kwestie met de Oeigoeren door China gebruikt gaat worden als krachtmeting. Ik vind China nu het gevaarlijkste land ter wereld.
11
1 week en 5 dagen geleden door Hendrianus
0
-3
@6 Het gaat zeker om veel geld, macht en economische rampspoed als China werkelijk aangepakt wordt en zo volhardend is om door te zetten met de genocide op de Oeigoeren. Wat je voorstelt, stap voor stap de touwtjes aantrekken, goed voorstel. Beter dan direct een totale boycot. Eens kijken wanneer de Chinezen inbinden. 

Het is toch te gek dat je onder de ogen van de wereld een genocide kunt uitvoeren alleen omdat je een machtig land bent. Het is ook niet zo dat deze genocide net begonnen is, terecht haalt Elsemieke aan dat deze al even bezig is.
12
1 week en 5 dagen geleden door Elsemieke
2
-1
@10 maar China is inmiddels een heel machtig land. >>> Ze worden ook machtig gemaakt , sinds vorig jaar zitten ze weer in de mensenrechtenraad van de VN, idioter kan je het niet hebben.

Wat ik ook zo onbegrijpelijk vind is dat je de moslimewereld hier niet over hoort.
13
1 week en 5 dagen geleden door Smurf
1
-1
@11 Mja...
14
1 week en 5 dagen geleden door Hans Brinker
3
0
@12 Jah dat klopt, maar ik denk eerder dat dat deelnemen in de mensenrechtenraad het gevolg is van de  macht die China heeft. Maar jah, inderdaad, dan nog. Maar met VN weet je het nooit, zo zit Soedie Arabie in de VN-vrouwenrechtencommissie. Die hele VN is een idoot activistenclubje.
15
1 week en 5 dagen geleden door Smurf
1
-1
@12 Klopt. Collega moslims in het MO zouden toch makkelijk de olietoevoer stop kunnen zetten. Daarmee zou het probleem waarschijnlijk opgelost zijn.
16
1 week en 5 dagen geleden door Wcommander
1
0
China laat geen middel achterwegen om haar macht in de wereld te verstevigen. Deze dictatuur is ongekend kundig in het infiltreren in de wereldwijde samenleving, vooral ook in armere landen. Zij die de slechte wrede kant van China wereldkundig trachten te maken staan bloot aan allerlei bedreigingen en chantage operaties. Onze westerse economen en overheidsinstanties hebben zich in de maling laten nemen, aangelokt door economisch voordeel. Wij zijn allang geen baas meer in eigen huis en hard op weg, om op den duur de maakindustrie aan China te schenken. Staaltje korte termijn denken, niet?
17
1 week en 5 dagen geleden door Elsemieke
1
0
@14 Die hele VN is een hypocriete zooi, de oprichting was een goed plan , maar daar is het ook bij gebleven. Over landen waar echt vreselijke dingen gaande zijn hoor je ze niet. 

Iid ja Saudie arabie ook zoiets , welke idioot verzint dit soort dingen , die nog uitgevoerd worden ook.

Als ze nou eens beginnen met China uit de VN te gooien , zal wel weer niet kunnen , maar ontneem ze iig het vetorecht.
18
1 week en 5 dagen geleden door Hendrianus
0
-2
@12

De moslim wereld heeft de VS al tot Satan verklaard als ze nu ook China aanpakken komen zij wel erg alleen te staan. Maar ook hier, er zijn principes en de Oeigoeren zijn notabene geloofsgenoten, broeders in de Oemma, dus waar is de ruggegraat.
19
1 week en 5 dagen geleden door Elsemieke
0
0
[Link]

@18 Hendrianus , of dit een betrouwbare bron is weet ik niet. Als het wel zo is dan is het allemaal niet best.
20
1 week en 5 dagen geleden door Elsemieke
1
-1
@16 Wcommander 

Weer een scherpe juiste constatering van je.
21
1 week en 5 dagen geleden door Bonzai
2
-2
Hier de top 50 van christenvervolging waar niemand wat van zegt ,amnesty al helemaal niet die komt alleen voor de moslim op.

[Link]

Dat china die oeigoeren aanpakt is niet meer dan logisch door de vele aanslagen die ze pleegden .

China heeft door wat de bedoeling is van die moslims en steekt daar een stokje voor.
22
1 week en 5 dagen geleden door Thwil
0
0
Had ze haar verhaal  niet beter anoniem kunnen doen. Althans ik ga er van uit dat ze via de BBC haar identiteit heeft geopenbaard. En zo te lezen heeft ze haar familie daarmee toch wel in gevaar gebracht.
23
1 week en 5 dagen geleden door Wcommander
1
0
@20 Dank je wel, ik probeer altijd naar de oorzaken van een bepaalde zaak te gaan. Dan ontkom ik er niet aan om te versimpelen anders gaat het zo'n lang verhaal worden, niet?
24
1 week en 5 dagen geleden door Leon Radeon
2
0
Er is geen één Islamitisch land die zich hier druk over maakt . Waar ze zich wel druk over durven te maken is Wilders daar is de Fatwa over uitgeroepen maar over China waar duizenden Moslims worden gemarteld blijven de Islamitische landen zwijgen .

Is dat niet een beetje vreemd ? 
25
1 week en 5 dagen geleden door Marrie
1
-1
@12

Precies, waar zijn de reacties van vooraanstaande islamitische presidenten ? , waar is bv de reactie van Erdogan te lezen.
26
1 week en 5 dagen geleden door 21st Century Guy
1
0
@25 Economische belangen wegen heel zwaar daarom wordt er vanuit alle kanten gezwegen over de mensenrechtensituatie in China en de Arabische Golfstaten bijvoorbeeld.
27
1 week en 5 dagen geleden door Marrie
2
-1
@24

Klopt, als we naar beide kanten kijken  doet China niet onder voor de moslimlanden, en de moslimlanden niet onder voor China.

Lijkt me verstandig dat het kleine verscheurde Nederland zich hier voorlopig  niet mee bemoeit.
28
1 week en 5 dagen geleden door Marrie
2
-1
@26

Ten eerste vind ik het vreselijk wat met deze mensen gebeurt, maar ook  wat er met niet moslims en andersdenkenden  en ongelovigen gebeurt in islamitische landen.

Beide kanten zijn onmenselijk en wreed.
29
1 week en 5 dagen geleden door Sarcoff
0
-2
Goed bezig, die Chinezen, die zien het gevaar van de islam tenminste, zouden we in de EU ook moeten doen.
30
1 week en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
0
-3
@29 Je bent wel vóór concentratiekampen?
31
1 week en 5 dagen geleden door Elsemieke
0
0
@29 NEVER AGAIN 
32
1 week en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
0
-3
@31 Sommigen leren nooit.😕
33
1 week en 5 dagen geleden door Hendrianus
0
-1
@28

Maar wel herdenken en roepen, 'dat nooit meer' en je vervolgens niet bemoeien met een gaande genocide? Gelukkig doet Nederland, de EU, dat niet al zijn de sancties wat aan de slappe kant. 
34
1 week en 5 dagen geleden door Hendrianus
0
-2
@28

Daarom is het ook goed dat beide op nieuwskoerier belicht worden en hier gaat het over de genocide op de Oeigoeren. 
35
1 week en 5 dagen geleden door Marrie
2
-1
@33

Wil je het nu Nederland in de schoenen schuiven wat daar in China gebeurt ?

Dat nooit meer slaat op het systematisch vermoorden van Joden uit Nederland, met dat verleden zijn we nog lang! niet klaar.

Toen ik in 2015 zag  dat moslima,s met borden met hakenkruizen in Den Haag de straat opgingen,  heb ik in gedachten die burgemeester van Den Haag  vervloekt, dat hij dit heeft toegestaan.

Toen was me al duidelijk dat we hier in Nederland nog veel beter moeten opletten wat de  redeloos haat van bepaalde moslims hier  in ons eigen Nederland te weeg kan brengen.
36
1 week en 5 dagen geleden door Marrie
2
-1
@34

Laat de islamitische landen maar het voortouw nemen tegen de misdadige praktijken van China. 

Eens zien wat er dan gebeurt. .
37
1 week en 5 dagen geleden door Thwil
3
-1
Zou China die Oeigoeren misschien als terroristen zien. Tenslotte hebben die Oeigoeren wat bloedige aanslagen op hun trackrecord staan. En moslims laten zich zeker niet onbetuigd als ze hun zin niet krijgen. Denk maar even aan ISIS.
38
1 week en 5 dagen geleden door Hendrianus
1
-3
@35

"Wil je het nu Nederland in de schoenen schuiven wat daar in China gebeurt ?"

Nee natuurlijk niet er is maar èèn dader en dat is China. 

"Dat nooit weer" slaat op nooit meer een genocide waar dan ook. 
39
1 week en 5 dagen geleden door Elsemieke
1
-1
@35

Dat nooit meer slaat op het systematisch vermoorden van Joden uit Nederland, met dat verleden zijn we nog lang! niet klaar.>>> Nee dat slaat op het systematisch uitroeien van een bevolkingsgroep in Europa, Joden.

Vervang joden door moslims en dan is het ook systematisch uitroeien. Daar moet ieder normaal weldenkend mens tegen zijn. 
40
1 week en 5 dagen geleden door Elsemieke
1
-1
@37 Ja China heeft ze als terroristen bestempeld , is iedere Oeigoer een terrorist dan? IS waren ook meedogenloze godsdienst waanzinnigen, niet iedere moslim is een medogenlooze godsdienst waanzinnige, die alle vormen van geweld inzet.

Wat in China gebeurt zijn bijkans Mengele praktijken. 
41
1 week en 5 dagen geleden door Thwil
1
-2
@40 Isis is slechts een van de vele islam terroristische groepering. Dus enige ongerustheid kan ik me wel indenken. En inderdaad wat al die islamitische terroristen doen komt aardig in de buurt wat Mengele deed met de Joden. Natuurlijk zou goed onderzocht moeten worden wat die Chinezen nu met die Oeigoeren doen. Er komt mondjesmaat wat naar buiten, doch een onafhankelijk onderzoek zou geen overbodige luxe zijn.
42
1 week en 5 dagen geleden door Marrie
1
-1
@39

Nee, ik vergelijk moslims niet met Joden, in mijn ogen is dat niet gepast en doe je het leed wat joden is aangedaan te kort.

En verder heb ik al eerder gezegd dat het wreed en onmenselijk is wat die mensen wordt aangedaan.

Maar nu is het tijd dat eerst de islamitische landen, machthebbers en moslims opstaan voor het leed wat hun geloofsbroeders wordt aangedaan. 
43
1 week en 5 dagen geleden door Marrie
1
-1
@38

Dat nooit meer moet ook gelden voor islamitische landen en niet alleen voor het Westen. 
44
1 week en 5 dagen geleden door 21st Century Guy
2
-2
@37 Laat ik het even naar de Nederlandse situatie vertalen , Nederlandse moslims worden in kampen gezet, de zwangerschap van vrouwen wordt afgebroken, er moet dwangarbeid verricht worden,etc. en jij vindt dat goed ?!
45
1 week en 5 dagen geleden door Elsemieke
1
0
@42 Nee, ik vergelijk moslims niet met Joden, in mijn ogen is dat niet gepast en doe je het leed wat joden is aangedaan te kort.<<  Als je het zo stelt en bedoeld , dan ga ik daar in mee, overal werd geprobeert joden uit te roeien en compleet van deze aardbodem te laten verdwijnen.

Dat neemt allemaal niet weg dat het wel concentratie kampen zijn in China , met praktijken die aan de nazi's doen denken. En de wereld kijkt al jaren de andere kant op , net zoals de wereld wegkeek bij Yezidi's , je zou toch mogen verwachten dat zulke praktijken worden afgestraft , maar nee in het geval van China wordt het beloond door ze in de mensenrechtenraad van de VN te zetten.
46
1 week en 5 dagen geleden door Marrie
1
-1
@45

Het zijn inderdaad concentratiekampen en wat me verder nog opviel was dat Chinezen het recht kregen om ongevraagd bij haar familie zichzelf uit te nodigen voor logeer partijen, en  ze die ongewenste  intimiteiten van die Chinees moest ondergaan. 
47
1 week en 5 dagen geleden door Elsemieke
0
-1
@23 Wcommander daarom ben je ook nog steeds mijn favorite reageerder kort en krachtig en altijd scherp. En je weet heel veel 😉
48
1 week en 5 dagen geleden door Marrie
1
-1
@44

Dit soort dingen gebeuren niet in Nederland, en zullen hier ook niet gebeuren.

Maar wat wel zou kunnen gebeuren is dat het andersom plaats zal vinden bij de volgende generaties, waneer de islam zich hier ongebreideld kan vestigen  met al haar discriminerende geloofsuitingen dat moslims boven andere volken staan. 

Zeg maar net zoiets als nu in China gebeurt. 
49
1 week en 5 dagen geleden door 21st Century Guy
0
-2
@48 Fascisme vanuit elke hoek moet bestreden worden, als dat zou gebeuren komen ze zichzelf heel hard tegen.
50
1 week en 5 dagen geleden door Hendrianus
1
-3
@1 "Er komt mondjesmaat wat naar buiten, doch een onafhankelijk onderzoek zou geen overbodige luxe zijn."

Er komt genoeg naar buiten om te weten dat het foute boel is. Indien China een onderzoek zou toestaan, dan krijgen de onderzoekers een modelkamp te zien zoals de nazi's dat deden met Theresienstad. [Link](concentratiekamp)

Maar China staat geen onderzoek toe want het beschouwt het als een interne aangelegenheid wat een misdaad tegen de menselijkheid natuurlijk niet is.
51
1 week en 5 dagen geleden door Hendrianus
1
-4
@42   Nee, een ieder dient voor zichzelf te besluiten om in actie te komen. Weet je wanneer er vaak mensen verdrinken. Als er veel mensen toekijken. De gedachte is dan ,iemand zal de drenkeling toch wel gaan helpen en vervolgens gebeurt er lange kostbare tijd niets.

Het is ieders morele verantwoording om bij een genocide in te grijpen, je gaat voor het bepalen van je eigen handelingen niet naar een ander staan te wijzen. Je kunt hooguit achteraf iemand aanspreken waarom deze niets deed.
52
1 week en 5 dagen geleden door Smurf
0
-1
@51 Wat de Chinezen met de moslims doen is volgens mij hetzelfde als wat de Duitsers met de Joden deden. En de hele wereld kijkt toe. Gruwelijk. Merkel gaat ook nog eens naar China om een extra deal te sluiten met de Chinezen. Trump was de enige die iets heeft gedaan. Soros maakte zich druk om Black Pete hier in Nederland. Ondertussen werden moslims in China gebruikt om organen van te oogsten. Hoe gek wil men het hebben?
53
1 week en 5 dagen geleden door Hendrianus
1
-2
@52 Yep en ook de islamitische landen steken uit economische belangen geen poot uit. Sterker een aantal verdedigt China. Conclusie, als je economisch en militair machtig bent kun je je gedragen als een zwijn maar wordt je ontvangen als een koning. En in zo'n wereld moeten ouders kinderen zien op te voeden met respect voor de mensenrechten. Tegen de tijd dat die kinderen zelf op onderzoek uitgaan en ontdekken wat een zwijnerij er gaande is raken ze van de kaart.  [Link]
54
1 week en 5 dagen geleden door Smurf
0
-1
@53 1000% De waarheid. Als je maar geld hebt... dan kan en mag je je net zo hard misdragen als je maar wilt. Mijn eigen vader is daar een heel erg goed voorbeeld van. De overheid kan ook opdrachten geven aan bedrijven die wel netjes met personeel omgaan. Maar dat vertikt de overheid. Het liefst geeft de overheid opdrachten aan martelkamers.
55
1 week en 5 dagen geleden door Marrie
1
-1
@49

En daarom zouden  bepaalde actiegroepen eens minder met grote woorden als facisme en nazi,,s  en discriminatie moeten gooien.

Als je constant andersdenkende daar voor uit maakt, herken je het straks niet meer als het echt onder je eigen ogen en in eigen land gebeurt. 
56
1 week en 5 dagen geleden door Elsemieke
2
0
@35 China is de dader , je kan Nederland wel aanrekenen dat b.v de banden  tussen Rotterdam en zusterstad van Shanghai  worden stopgezet , in de politiek weten ze  van idioterie niet hoe snel banden met steden in Israel verbroken moeten worden en hier hoor je niemand over. En dat geldt voor nog veel meer landen die zulke banden hebben met Chinese steden. 
57
1 week en 5 dagen geleden door Marrie
1
-1
@51

Wat dat verdrinken betreft zou je dat eens moeten aankaarten bij die NGO die zoveel mogelijk nepvluchtelingen de zee opsturen om ze naar de EU te halen.

Dat is net zo misdadig als wat er in China gebeurt, misschien op kleine schaal, maar wel net zo dodelijk. 
58
1 week en 5 dagen geleden door Smurf
0
-1
@56 Juist. Men zou de import heffingen met iedere keer een paar procent kunnen opvoeren. Merkel zou de productie van auto's terug kunnen halen uit China. Er kan zoveel gedaan worden. Maar men vertikt het.
59
1 week en 5 dagen geleden door Smurf
0
-1
@57 Ben ik met je eens. De boten die ze daarvoor gebruiken moet men gewoon lek steken. Laten zinken. Die vluchtelingen kunnen dan nog wel gewoon komen. Maar de boten moeten weg. Verder zou ik de rubber bootjes terug sleuren naar de Zuid Afrika.
60
1 week en 5 dagen geleden door Elsemieke
0
0
@56 Moet natuurlijk zijn aanrekenen dat die banden niet worden stopgezet.
61
1 week en 5 dagen geleden door Marrie
1
-1
@56

Dat is waar en dat ontken ik ook niet China is in dit artikel de dader.

Maar wat kan Nederland doen ?, ik persoonlijk zou het niet weten want wij zijn te klein, en het groeit en gist hier ook in Nederland. 
62
1 week en 5 dagen geleden door Elsemieke
1
0
@61 Banden met zustersteden verbreken, kopen bij Ali Express ontmoedigen  etc, en dat zou ook allemaal in Europees verband kunnen , ook China kan door de wereld hard in de portemmonee getroffen worden.  Het kan wel ze willen niet anders was allang iemanfd hiermee gekomen.
63
1 week en 5 dagen geleden door 21st Century Guy
1
0
@61 Op wereldniveau kan er wel wat gedaan worden , heel veel spullen kunnen ook uit andere Aziatische landen betrokken worden , dat zou zeker een grote impact hebben , geen olie meer leveren aan China zou ook impact hebben.
64
1 week en 5 dagen geleden door Smurf
1
0
@63 Japan haalt in ieder geval de productie uit China weg. Wij zouden ook een begin kunnen maken. Hoeft niet alles meteen. Maar trek de strop gewoon iedere dag wat strakker aan.

Als we wat kerncentrales bouwen, dan zijn we al heel wat onafhankelijker van de rest van de wereld.
65
1 week en 5 dagen geleden door Grasnaaier
1
-1
China wil niet geïslamiseerd worden. Groot gelijk. En dat gaat nu eenmaal niet met een kopje thee of een foeigesprekje, het is niet anders.
66
1 week en 21 uur geleden door Smurf
0
0
Ik denk dat de AIVD ook nergens blijft als het om de belangen van VNO NCW gaat. Shell is nooit vertrokken uit SA of Qatar. Maakt niet uit hoeveel mensen er sterven. De belangen van VNO gaan voor democratie voor mensen rechten voor de stabiliteit van het systeem voor alles.

Login om te reageren


WEEK STIJGERS ALGEMEEN (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2021.