NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
14 mei
2021

vrijdag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

ALGEMEEN (NL)

Afgeluisterde Telefoongesprekken: Verdachte Mh17 Wist Niet Van Neerhalen Boeing


Bron: www.rtlnieuws.nl

Afgeluisterde telefoongesprekken: verdachte MH17 wist niet van neerhalen Boeing Eén van de hoofdverdachten in het MH17-proces wist urenlang niet dat separatisten in Oost-Oekraïne een Boeing hadden neergehaald. Dat meldt Nieuwsuur op basis van audiotapes met afgeluisterde telefoongesprekken van één van de hoofdverdachten.

Lees verder op www.rtlnieuws.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
37 Reacties  |  201 Clicks
0005
Geplaatst door NuJouwNieuws.nl 1 maand en 2 dagen geleden

REACTIES (37)

1
1 maand en 2 dagen geleden door Dieke
5
0
De onderste steen, komt langzaam naar boven, maar niet door Rutte! 
2
1 maand en 2 dagen geleden door Graaier1000
4
0
"Zij maken zich schuldig aan het doen verongelukken van een vliegtuig en de moord op de inzittenden." Daarvoor hoeft volgens het OM opzet niet te worden bewezen.

Volgens mij is moord het doden met opzet. Zonder opzet wordt het doodslag, dood door schuld of iets dergelijks. 
3
1 maand en 2 dagen geleden door Grimlachje
6
0
Volgens mij heeft altijd wel vast gestaan dat er geen passagiersvliegtuig met opzet is neergehaald. Terugkijkend op de feiten kun je jezelf afvragen waarom dit luchtruim niet op tijd gesloten is.  Er zit wel meer verwijtbaar handelen in dit verhaal dan enkel het neerhalen van MH17.
4
1 maand en 2 dagen geleden door Scalmer
6
0
Zoals iedere politicus weet dat je documenten worden gefotografeerd,  zo weet ook iedere militair dat je persoonlijke communicatie kan worden afgeluisterd. 

Het verhaal stinkt hier dus ook tamelijk.
5
1 maand en 2 dagen geleden door Smurf
4
0
@3 Mja... de slachtoffers van de ramp krijgen middels speciale geheime briefings van Den Haag informatie over hoe het echt zit. Alleen die info komt nooit in het nieuws. Maar schijnt dus dat het vliegtuig een baken had uitstaan dat het een burger toestel was. En het toestel was van koers. De Russen dachten dus dat het een militair toestel was. En hebben maar geschoten. Maar dat was dus een vergissing.

Verder is alles gewoon 1 grote poppenkast.

Je kan je afvragen hoe een burger toestel zonder baken over dat gebied heeft mogen vliegen. De juiste vragen worden niet gesteld. Misschien is het baken door de aivd / mivd met opzet onklaar gemaakt om een mogelijk ongeluk te veroorzaken.

Men doet dus geen serieus onderzoek.
6
1 maand en 2 dagen geleden door Smurf
5
0
@4 Ik denk zelf dat Den Haag is hier heel erg fout bezig is geweest. Maar dat mag nooit uitkomen. Want dan gaat Den Haag af. De Russen hebben zich vergist. Dat is duidelijk. Maar wat precies en waarom dat vliegtuig in die toestand over dat gebied gestuurd is. Die vragen worden niet onderzocht. Zal wel staatsgeheim zijn. En als iets staatsgeheim is, dan is er stront aan de knikker. Dan heeft iemand in Den Haag een heel erg foute beslissing genomen.
7
1 maand en 2 dagen geleden door Scalmer
5
0
@5 .  Na de crash ben ik gaan kijken op flightradar24. Toen kon je het verkeer over een periode in het verleden volgen, zo ook mh17.  Deze was de enige die naar het noorden afweek terwijl de rest een route onderlangs nam.

De transponder stond dus aan.
8
1 maand en 2 dagen geleden door Dieke
5
0
@5

Óok hier heeft het financiële plaatje destijds een rol gespeeld, bij de beslissing om te kiezen voor deze route. Dit terwijl veel andere maatschappijen, inmiddels niet meer van dit luchtruim gebruik maakten.. 

Maar zoals met alles, liep óók hier de overheid, inlichtingendiensten en sommige vliegtuigmaatschappijen, achter de feiten aan... 

[Link]
9
1 maand en 2 dagen geleden door Scalmer
7
0
@6 . Er kloppen veel zaken niet in verband met mh17..
10
1 maand en 2 dagen geleden door Grimlachje
0
0
@6 Begrijp wel waarom je schrijft in 5 en 6 en is inderdaad ook mogelijk, maar ik denk zelf echter eerder dat er aan twee kanten een tragische berg domheid aan te pas is gekomen. De separatisten [Link]. de mogelijkheid dat het een passagiersvliegtuig zou kunnen zijn en west Europa door de luchtcorridor niet te sluiten.

Alle 3 de partijen (Russen, separatisten en Nederland (EU) )  proberen hun eigen straatje schoon te vegen.
11
1 maand en 2 dagen geleden door Smurf
0
0
@7 Ik weet niet wat een transponder is. Ik heb het verhaal van iemand die de geheime briefings heeft gelezen.
12
1 maand en 2 dagen geleden door Grimlachje
3
0
@8 ja, helaas maar al te plausibel.
13
1 maand en 2 dagen geleden door Grasnaaier
7
0
@5 , @6 Ik herinner me dat er iemand van het dossier-MH17 werd afgehaald. Ene Pieter Omtzigt. Dezelfde Pieter Omtzigt die nu overspannen thuis zit omdat hij in feite kapot gemaakt is door Rutte en zijn kartelmakkers.
14
1 maand en 2 dagen geleden door Querido
6
0
Een passagiersvliegtuig hoort niet boven een oorlogsgebied te vliegen.

Zeker niet als je weet dat de twee strijdende partijen - Oekraïne en Rusland - over luchtdoelraketten beschikken.

Daar ligt de kern, de rest is een noodlottig ongeval. Met rampzalige gevolgen.

Het JIT had bij die conclusie kunnen stoppen en zich moeten richten op de besluitvorming van overheden en luchtvaartmaatschappijen.
15
1 maand en 2 dagen geleden door Smurf
3
0
@10 Ja, dat denk ik ook. De Russen hebben er ook behoorlijk op los gelogen.

En er ze willen er natuurlijk allemaal diplomatiek en politiek garen bij spinnen.

Het slaat dus allemaal helemaal nergens op.

Super verdrietige situatie voor betrokkenen. Maar is verder gewoon oorlogsgebied. Dus heeft geen zin om 1 of andere soldaat de schuld te geven.
16
1 maand en 2 dagen geleden door Graaier1000
3
0
"Misschien is het baken door de aivd / mivd met opzet onklaar gemaakt om een mogelijk ongeluk te veroorzaken."

U gaat wel heel ver met deze theorie. Wat heeft de aivd/mivd hiermee te winnen?
17
1 maand en 2 dagen geleden door Smurf
1
-2
@16 Geen idee. Ik heb het niet op dat soort clubs.
18
1 maand en 2 dagen geleden door Scalmer
1
0
@11 .  Er zijn verschillende scenarios mogelijk.  Een transponder is niets anders dan een radio baken waarin het unieke toestel herkenbaar is.  

Het toestel vloog een tijd lang op dezelfde koers met een ander toestel. Theoretisch zou je het dan idd kunnen uitzetten of wisselen.
19
1 maand en 2 dagen geleden door Slavink
0
0
@18 == Het toestel vloog een tijd lang op dezelfde koers met een ander toestel. Theoretisch zou je het dan idd kunnen uitzetten of wisselen. ==

-- Maar al snel blijkt een groot deel van die informatie vals: volgens de Onderzoeksraad voor Veiligheid waren er géén andere vliegtuigen in de buurt van vlucht MH17.--

Bron: [Link]
20
1 maand en 2 dagen geleden door Slavink
2
0
@5 En welk doel zou Den Haag hebben gehad om dat toestel onklaar te maken?

== Misschien is het baken door de aivd / mivd met opzet onklaar gemaakt om een mogelijk ongeluk te veroorzaken. ==
21
1 maand en 2 dagen geleden door Slavink
2
-1
@10 Dat toestel vloog op zo'n grote hoogte dat het vrijwel onmogelijk was om door iets geraakt te worden. Behalve dan die Buk-raket.

Dat er een complot gaande was (baken of transponder uitzetten) vind ik net zo zot als beweren dat Bush zijn eigen Twin-torens zou hebben opgeblazen.

Het ging om een burgervluchttoestel, wat moet de AIVD of de MIVD in dat toestel? Waarom zouden ze in dat toestel hebben willen knoeien? Waarom?
22
1 maand en 2 dagen geleden door 991car
2
0
@5 "Je kan je afvragen hoe een burger toestel zonder baken over dat gebied heeft mogen vliegen. De juiste vragen worden niet gesteld. Misschien is het baken door de aivd / mivd met opzet onklaar gemaakt om een mogelijk ongeluk te veroorzaken."

Dat gebeurt gewoon. Soms wordt dat gewoon vergeten. Zelf meegemaakt toen we richting de Golf vertrokken toen daar de pleuris was uitgebroken. Dat houdt echter niet vanzelf in dat je dan maar moet schieten. Het is gewoon mogelijk om contact te zoeken met het betreffende vliegtuig. Dat de AIVD/MIVD dat baken zou kunnen saboteren is wel de meest debiele complottheorie die ik ooit heb gelezen. Laat je eens nakijken is mijn advies.
23
1 maand en 2 dagen geleden door Marrie
2
0
Het is te hopen dat de Nederlandse overheid en luchtvaart,  nu op hun hoede zijn nu Rusland  bezig is met militaire transporten naar de Oekraïne. 
24
1 maand en 2 dagen geleden door Scalmer
1
0
@21 . Net zo zot als 3 gebouwen die loodrecht in valsnelheid in elkaar storten idd.
25
1 maand en 2 dagen geleden door Scalmer
0
0
@19 . Tja, als ik had geweten dat de informatie die ik toen had niet neer voorhanden zou zijn, had ik het wel opgeslagen. 

Maar ik heb het 1 dag na de crash op de kaart gezien. Niet dat het ongewoon is, meestal vliegen ze op verschillende hoogtes dezelfde route. Het is tamelijk druk in het ljchtruim.
26
1 maand en 2 dagen geleden door Marrie
1
0
Er was toen ook sprake van dat een vliegtuig met Poetin aan boord, boven de MH 17 had gevlogen.

Ik vraag me af of dat waar is, want dat zou ook een verklaring voor de ramp kunnen zijn.
27
1 maand en 2 dagen geleden door Milak9
1
0
"Minder dan een half uur na het neerhalen van vlucht MH17 hoort Doebinski van zijn handlangers dat zij een Oekraïens gevechtsvliegtuig hebben neergehaald." (Zij waren dus in de veronderstelling dat zij een Oekraïens gevechtsvliegtuig neergehaald hebben. Hoe kwamen zij aan die veronderstelling?)

Er zijn ook getuigen die beweren dat zij 1 of 2 Oekraïense gevechtsvliegtuigen hebben gespot bij de Boeing. Is het in theorie mogelijk dat 1 of 2 gevechtsvliegtuigen onder de Boeing hebben gevlogen zodat de radar van de BUK installatie MH-17 aanzag voor een gevechts- militair vliegtuig? 
28
1 maand en 2 dagen geleden door Scalmer
0
0
@27 . Theoretisch is het mogelijk te schuilen onder een groter toestel. Maar een SAM installatie vuurt niet uit zichzelf. 

In 2014 was het verkeer al makkelijk te volgen via internet. Er moet duidelijk een opdracht zijn gegeven om op de knop te drukken.

Maar ook dat is theoretisch . Voor mij staat nog niet eens vast of de wrakstukken wel van mh17 waren.

Dus, ik ben niet overtuigt van de buk.
29
1 maand en 1 dag geleden door Slavink
0
0
Goed, we gaan ook met de MH17 de kant op van de Twin-Torens, Bush heeft zijn eigen torens laten opblazen en dat vliegtuig op het Pentagon heeft hij zelf uit het raam gegooid en nu heeft de Nederlandse overheid een vliegtuig met 298 Nederlanders een beetje uit de lucht laten schieten. Echt, dat geloof ik ... 😎

Nog een topic voer hetzelfde: [Link]
30
1 maand en 1 dag geleden door Slavink
0
0
@28 De Russen sturen straks een zelfdenkende BUK naar de grens met Oekraïne, zodra dat ding een Oekraïner ruikt gaan hij af ...
31
1 maand en 1 dag geleden door Slavink
1
0
@27 De romp van de MH17 vertoonde inslagen, inslagen die van buitenaf moeten zijn gekomen. Wat is er zo moeilijk aan aan te nemen dat de MH17 door die monteur van die BUK werd aangezien voor een vijandig toestel?

Dat ding vloog op 10 km over Oekraïne heen. !0 km, dat is 10.000 meter omhoog ... Die monteur heeft dat toestel niet eens kunnen zien. Die BUK wel, die ging op de geluidstrillingen van dat vliegtuig af.
32
1 maand en 1 dag geleden door Bonzai
1
0
Marieke de hoon had volgens mij last van opvliegers zo aan haar gezicht te zien.
33
1 maand en 1 dag geleden door Slavink
0
0
@32 "Opvliegers" tegen de achtergrond van een neerstortend vliegtuig ... 🎈
34
1 maand en 1 dag geleden door Wcommander
0
0
Luchtruim was niet veilig. De fracties hadden die vragen gesteld naar aanleiding van het bericht dat het kabinet in de dagen voor de rampvlucht al wist dat het luchtruim boven het gebied niet veilig was. Een Nederlandse diplomaat had informatie gekregen over het neerhalen van een Oekraïens militair vliegtuig in het oosten van het land. Hij had die doorgespeeld aan Den Haag. MH17 vloog echter op ongeveer 9500 meter hoogte boven dit gebied terwijl andere maatschappijen onder langs dit gebied vlogen. De 9K37M1-2  "Boek-M1-2" ( SA-17) raket kon al jaren targets tot op 25000 meter hoogte uit de lucht schieten. Maar onze Rutte is vriendjes met Poetin gebleven, want hij stuurde diplomaten naar hem toe om te onderhandelen over die gasleveranties pijplijn. Ik kijk nergens meer van op hoor? Ik heb toen alle uitgebreide gegevens en specificaties netjes naar de heer P. Omtzigt gestuurd.😡
35
1 maand en 1 dag geleden door Slavink
0
0
@34 geloof jij nou werkelijk dat al die diensten hier, inclusief Rutte dat vliegtuig uit de lucht wilden laten schieten? 

Daarnaast, andere maatschappijen vlogen toen ook nog over Oekraïne. Verder zou je Omtzigt kunnen bellen om dat vragen waarom hij dan niets met jouw informatie heeft gedaan. Omtzigt is thuis en heeft alle tijd om je vragen te beantwoorden.
36
1 maand en 1 dag geleden door Wcommander
0
0
@35 Dit speelde zich af tijdens en vlak na die ramp. Mijn vraag berust op de wetenschap, waarom na verschillende waarschuwingen vloog het toestel recht over dit gevaarlijke oorlogsgebied. Die buk raketten konden daarvoor tijdens die Kennedy periode, al een kilometers hoog vliegend een Amerikaans spionage vliegtuig neer halen, toch? Veilige hoogte, mijn hoela.
37
1 maand en 39 minuten geleden door Scalmer
1
0
Voor mensen met een sterke maag nog iets vanuit een andere hoek.

[Link]

Login om te reageren


WEEK STIJGERS ALGEMEEN (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2021.