NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
14 mei
2021

vrijdag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

ALGEMEEN (NL)

Licht Getinte 'Tienerjongen' Slaat Joggende Vrouw (22) In Utrechts Park Met ééN Vuistslag


Bron: tpook.nl

Licht getinte ‘tienerjongen’ slaat joggende vrouw (22) in Utrechts park met één vuistslag "Hij snauwt de 22-jarige Utrechtse toe en geeft haar dan ineens een keiharde vuistslag in het gezicht.

De jongen die de vrouw in haar gezicht sloeg heeft een lichte tot licht getinte huidskleur, is waarschijnlijk 16 of 17 jaar oud


Lees verder op tpook.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
37 Reacties  |  316 Clicks
0008
  Geplaatst door Inter02 1 maand en 5 dagen geleden
1 maand en 4 dagen geleden door Administrator (Admin.)
Gevoelig topic, wordt door Admin gemonitord. 👍

REACTIES (36)

1
1 maand en 4 dagen geleden door Grasnaaier
11
0
Alweer een stel getinte racisten. Wie rekent er af met dit tuig?
2
1 maand en 4 dagen geleden door Katootje Huisman
12
0
Hopelijk wordt die vent met . krulhaar .snel gevonden . 
3
1 maand en 4 dagen geleden door Dieke
11
0
@1

Utrecht staat er bekend om... Hoog bontkraagjesgehalte in bepaalde wijken, waar je maar beter, zeker s'avonds niet kan komen.. 
4
1 maand en 4 dagen geleden door Hendrianus
11
-2
Dat zinloze, dat onverwachte, de lafheid, gevoelloos, ik kan er met mijn verstand niet bij. En weer lees ik, 'getint', als een deel van de omschrijving van de daders. Dat lees ik iets te vaak om te kunnen ontkennen dat het de boventoon voert.
5
1 maand en 4 dagen geleden door Hendrianus
3
-2
Uit het AD,

"De Utrechtse hardloopster passeert op zondag 7 februari rond 17.15 uur een groepje van vier of vijf jongens en twee meisjes die allemaal tussen de 14 en 17 jaar oud worden geschat. Eén van die meisjes probeert haar opzettelijk te laten struikelen, wat mislukt. De hardloopster gaat vervolgens de discussie met haar aan."
6
1 maand en 4 dagen geleden door De Redelijkheid
11
-1
-- Reactie verwijderd door Jouwnieuws (Hoofd Moderator) --
7
1 maand en 4 dagen geleden door Marrie
9
-1
Was het andersom geweest, dus een groepje blanken die een getinte hardloopster probeerden te laten struikelen, en vervolgens een gebroken neus en oogkas te slaan, was heel politiek correct Nederland briesend uit hun dak gegaan over zoveel geweld.

Maar hoor je nu de lichtgetinte opiniemakers, de BLM aanhangers  en politici van kleur op tv of in social media hun afschuw uitspreken ? 

Nederland is bijna al compleet verziekt door al die inclusive actiegroepen, schreeuwlelijken met hun aanhang en gekleurde politici.
8
1 maand en 4 dagen geleden door Sarcoff
11
-1
Onder Kaag en D66 zullen er nog een paar miljoen bijkomen, want we hebben ze nodig.

Maak je borst maar nat.
9
1 maand en 4 dagen geleden door Grasnaaier
12
-1
@7 Er is gewoon sprake van racisme naar blanke autochtone Nederlanders  toe, uit diverse hoeken. 

Dit is door Wilders al diverse keren aangekaart in de kamer. Maar in plaats van over de zaken na te denken en er iets mee te doen wordt Wilders voor racist uitgemaakt en verergert het anti-blanke racisme alleen maar. 

En ze deugden nog lang en gelukkig.
10
1 maand en 4 dagen geleden door Wcommander
10
0
Importeer een andere cultuur met een andere religie en ander paspoort, en je kan er op wachten. Kijk maar in die regio's waar ze vandaan komen want daar zijn ze ook onderling zo bezig.
11
1 maand en 4 dagen geleden door Marrie
7
-1
@9

Ik ben benieuwd hoe de zwakke blanke sociaal/ politiek correcte politici zich staande gaan houden in de tweede kamer met de moslimpartij van Klaver, Kaag, Denk en Simons.
12
1 maand en 4 dagen geleden door Hans Brinker
4
-1
Als die vrouw zo'n politiek correct 'welkom welkom' persoon is, is dat tenminste nog een klein lichtpuntje in deze zoveelste - hoogst waarschijnlijk - racistische aanval.
13
1 maand en 4 dagen geleden door Marrie
4
-1
@12

😊 jij durft maar inderdaad, als het er eentje uit de"all inclusive welkoms groep zou zijn" heeft ze nu praktijk ervaring opgedaan.

Blijft staan dat natuurlijk niemand in elkaar geslagen mag worden vanwege kleur, ras, gender of leeftijd.
14
1 maand en 4 dagen geleden door Thwil
5
0
Een tijdje geleden bracht Baudet een gewelddadige aanval op een blanke jongen door een hele kudde niet blanke jongens ter sprake in de 2e kamer en wilde daar een discussie over. Je wist niet hoe snel al die 'correcte' partijen hun best deden om dit onderwerp niet specifiek als (gewelddadig) racisme van de agenda te krijgen. En ze zijn daar in geslaagd. Volgens mij kan je dit nog wel terugvinden in die 2e kamer YT filmpjes van FvD.
15
1 maand en 4 dagen geleden door Hans Brinker
6
-1
@13 Inderdaad Marrie, je blijft van elkaar af.

MAAR.. als het dan tóch fout gaat, dan liever met een deugende welkom roeper. Dat heet leren door vallen en opstaan of door schade en schande wijs worden. 😊

Deugerts willen open grenzen en islam geen strobreed in de weg leggen, maar de rest zit  met de gevolgen.

Je kan die 'meer-meer-import' en 'islam-is-vrede' deugerts ook uitstékend vergelijken met rokers en niet-rokers:

Rokers willen roken en de nietrokers moeten maar gedwongen meeroken. Als het dan toch aankomt op de gevolgen zoals longkanker dan graag de roker en niet de nietroker. Wel zo eerlijk!
16
1 maand en 4 dagen geleden door Katootje Huisman
0
-3
@12

Als als als , als mijn moeder een man was geweest dan had je deze reactie nu niet gelezen , zoiets .
17
1 maand en 4 dagen geleden door Hans Brinker
3
0
@16 Nee, niet zoiets.

Je interpreteert mijn "als" verkeerd. Mijn "als" is geen "of/of" maar "in het geval dat". 

Lees @12 nu nog eens. 👍
18
1 maand en 4 dagen geleden door Oudemoppersmurf
3
0
De lowlife die dat gedaan heeft mogen ze van mij met z'n bek op een trekhaak een sightseeing door Utrecht geven.  Maar dat zou ik bij een anders dan wen niet getinte dader ook vinden.
19
1 maand en 4 dagen geleden door 21st Century Guy
0
-4
@4 Getint zegt op zich niet zo veel , je moet kijken naar afstamming en cultuur bijvoorbeeld om tot een zo gedetailleerd mogelijk beeld te komen, weet dat er groepen zijn die oververtegenwoordigd zijn in dit soort incidenten maar ook groepen die ondervertegenwoordigd zijn.
20
1 maand en 4 dagen geleden door 21st Century Guy
0
-4
@15 In feite legt geheel Nederland geen strobreed in de weg , met mopperen houd je geen mensen tegen.
21
1 maand en 4 dagen geleden door 21st Century Guy
0
-4
@11 Hebben Klaver, Kaag, Denk en Simons een moslimpartij opgericht ? Dat wist ik niet , bedankt voor de primeur.
22
1 maand en 4 dagen geleden door Thwil
3
-1
@19 Ben je ook zo genuanceerd als de dader nu eens een blanke jongen was geweest?
23
1 maand en 4 dagen geleden door 21st Century Guy
0
-5
@22 Ja daar wil ik ook de afstamming en cultuur van weten puur voor informatieve en wetenschappelijke doeleinden , verder wordt m.i. door bepaalde personen te veel gekeken naar wat de afstamming / huidskleur van dader(s) of slachtoffer(s) is, in een gezonde samenleving beschermt men de onschuldigen en bestraft men de schuldigen en denkt men geen seconde aan wat voor huidskleur iemand heeft.
24
1 maand en 4 dagen geleden door Meneer Van Het Nieuws
2
-1
@21 ze zijn in ieder geval anti crhistelijk en promoslim.
25
1 maand en 4 dagen geleden door Hendrianus
1
-1
@15 Die snotjong zijn gewoon in Nederland geboren. Maar in lijn met je denkwijze zou, als het slachtoffer een VVD stemmer is, het meer op zijn plaats zijn als dat het een PvdA stemmer betreft. De VVD was, indertijd, immers groot voorstander van de gastarbeid uit cultuurvreemde landen en later de gezinshereniging, De PvdA had zo zijn twijfels.
26
1 maand en 4 dagen geleden door 21st Century Guy
0
-2
@25 Het is zeker mogelijk dat deze jongeren in Nederland zijn geboren, hoeft niet natuurlijk , ik vind wel dat in het migratiebeleid meegenomen mag worden hoe bepaalde groepen het doen in Nederland, het lijkt me dat als je dan toch migranten laat komen en [Link]. alleen tijdelijke arbeidsmigranten dat je dan primair kijkt naar de groepen die gemiddeld het beste functioneren in Nederland.
27
1 maand en 4 dagen geleden door Hendrianus
3
-1
@26 Wat mij betreft komt er een lange stop op immigratie van wie dan ook. Mensen zat in Nederland. Maar ja, dat gaat tegen verdragen in, als er al een politieke wil zou zijn. De arbeidsmigratie is mij een doorn in het oog. Het is vaak uitbuiting en makkelijk te dumpen werknemers. Het verziekt de arbeidsverhoudingen met Nederlanders.

Ik ben meer voor een systeem wat kijkt of je wat komt bijdragen voor je het land inkomt.

Echte vluchtelingen in de regio opvangen of in cultuurgelijke landen. Die Arabische landen gooien, in hun ogen, een fooi over de schutting maar nemen geen vluchteling op. Het zal wel racistisch zijn maar ik vind het een nieuw realisme als breed erkent wordt dat grosso modo de integratie is mislukt. 
28
1 maand en 4 dagen geleden door 21st Century Guy
2
0
@3 Dus wordt het tijd om de zaak om te draaien, a-sociale elementen van de straat ( ongeacht herkomst ) , zodat mensen weer onbekommerd 's avonds over straat kunnen.
29
1 maand en 4 dagen geleden door 21st Century Guy
1
-1
Om de berichtgeving volledig te maken zouden fenotype en ( vermoedelijke ) origine van zowel dader (s) als slachtoffer(s) gemeld moeten worden.
30
1 maand en 4 dagen geleden door 21st Century Guy
0
-3
@27 Je moet goed selecteren dan krijg je mensen binnen die even goed mischien gemiddeld zelfs beter functioneren dan autochtone Nederlanders ,uiteraard moeten de arbeidsomstandigheden gelijk zijn, geen rare fratsen dus.

Een lange stop op migratie zou knoertdom zijn , dan gaat je economie de vernieling in, dus arbeidsmigranten zijn nodig maar zouden m. i . een tijdelijke verblijfsvergunning moeten krijgen.
31
1 maand en 4 dagen geleden door Hans Brinker
5
-1
@25 Jaja zo lust ik er nog wel een paar. 😃Met die redenatie ben ik zo klaar Hendrianus.  

Een voorbeeld in beeldspraak, scherp, maar wel duidelijk:

Als ik een hond in huis haal met de bedoeling om te waken maar gaandeweg blijkt het een vals rotmormel te zijn wat zelden waakt maar wel regelmatig de koelkast leegvreet, zich afkeert van mijn gezin, en leden van het gezin regelmatig bijt. Ondertussen verbiedt mijn vrouw me om dat te benoemen want 'hondfoob' en zit ze dat rotmormel jaar na jaar te pamperen want 'dan komt het vanzelf goed' en mompelt ze verdwaasd nog wat over inclusiviteit en diversiteit.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar als dat rotmormel weer iemand bijt hoop ik toch echt dat het mijn vrouw is. 
32
1 maand en 4 dagen geleden door Dieke
2
-1
@29

Als er bekend is, in welke wijk het gebeurd is, dan hoeft dat niet. 

Het maakt verder niet uit, van welke afkomst het slachtoffer is. Het gaat hier om de dader(s), dát zijn "getinte" geweldplegers. 
33
1 maand en 3 dagen geleden door Bonzai
1
0
Dit gedrag naar niet moslims zijn ze verplicht door die mosliminternaten en imams.

Als dat je niet opvalt dan weet ik het ook niet meer.

Kon ze trouwens wel aangifte doen of werd het haar afgeraden .
34
1 maand en 3 dagen geleden door Thwil
0
0
@23 " in een gezonde samenleving beschermt men de onschuldigen en bestraft men de schuldigen en denkt men geen seconde aan wat voor huidskleur iemand heeft. " Dus van dat gemekker dat de blanke continu als racist wordt weggezet. word je ook niet goed van. Je laat dat dan ook luid en duidelijk weten aan de buitenwacht?
35
1 maand en 3 dagen geleden door Slavink
1
0
 Niet zo handig van die hardloopster om 'de discussie' aan te gaan met een puber van Marokkaanse achtergrond.

-- Daders

De politie is naarstig op zoek naar de daders van de mishandeling. De jongen die de vrouw in haar gezicht sloeg heeft een lichte tot licht getinte huidskleur, is waarschijnlijk 16 of 17 jaar oud, rond de 1.70 meter lang en heeft een slank postuur. Verder heeft hij een symmetrisch gezicht, helder bruine ogen en donkerbruin krullend haar. Hij droeg op het moment van de mishandeling een donkere trui. --
36
1 maand en 11 uur geleden door Slavink
0
0
Zijn ze al opgepakt, de flutmeid en die moslimse vechtersbaas? Oh, wacht, ze moeten vanavond eerst nog op Opsporing Verzocht getoond worden. Dan kunnen we ze ook zien, dat asoparktuig ... 💥

Login om te reageren


WEEK STIJGERS ALGEMEEN (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2021.