NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
12 april
2021

maandag

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)

Global
Buitenland
Conspiracy
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Zoeken
Strikter zoeken
Publiceer ook jouw nieuws, artikelen of lokaal nieuws. Reageer op alle nieuwsberichten. Registreer je nu gratis en ga meteen aan de slag.

ALGEMEEN (NL)

Is Nederland op weg naar een testsamenleving?


Bron: www.ewmagazine.nl

Is Nederland op weg naar een testsamenleving? Het kabinet gaat meer proeven doen met sneltesten. Doel: kijken of bepaalde sectoren – zoals dierentuinen, musea en sportwedstrijden – eerder open kunnen. De proeven beginnen deze maand in heel Nederland.

Lees verder op www.ewmagazine.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
30 Reacties  |  139 Clicks
0003
  Geplaatst door Inter02 4 dagen en 10 uur geleden

REACTIES (30)

1
4 dagen en 10 uur geleden door Buddleja
6
0
Ja, de wet voor die testbewijzen moet nog behandeld worden maar men voert het alvast door onder de smoes: proefpilots. Maar we worden gewoon een testmaatschappij in gerommeld. En als je dat niet wilt kun je het afkopen met een vaccinatiebewijs. 
2
4 dagen en 9 uur geleden door Marrie
0
0
Op het internet zijn nu al overal aanbieding voor zelftesten.
3
4 dagen en 9 uur geleden door Buddleja
5
0
@2

Ja dat is nog het meest schandalige aan dit gebeuren: maak er maar weer een lekker verdienmodel van voor bedrijven. Wanneer de overheid dit wil, moeten ze het eerst netjes door de twee Kamers loodsen naar mijn mening, dan zorgen ze ook maar voor gratis testen. Niet alleen krijg je een soort van medische apartheid, je sluit ook nog eens mensen met weinig geld uit van deelname aan de maatschappij. Zeer kwalijk allemaal.
4
4 dagen en 9 uur geleden door Marrie
3
0
@3

In verpakkingen van 10  of 25 stuks zijn ze ,n paar euro goedkoper dan waneer je ze los koopt.
5
4 dagen en 8 uur geleden door Buddleja
5
0
@4

Via een ander topic hier kwam ik er achter dat de testen voor die pilots gratis zijn. Daar moet je voor naar een teststraat. Kosten, voor de overheid (dus voor ons) € 75 euro per test. Er kunnen ik meende zo'n 220 mensen deelnemen en de totale kosten komen dan uit op 16,4 miljoen euro voor dit geintje. Was dit topic zie de video:

[Link]

Straks is het natuurlijk de bedoeling dat je het zelf gaat bekostigen of het zit in de toegangsprijs verwerkt. Gekkenwerk.
6
4 dagen en 8 uur geleden door Buddleja
2
0
@5

Foutje: 220 is 220.000 mensen.
7
4 dagen en 7 uur geleden door Dieke
3
0
@5

Vreemd, dát qua prijsverschil, een sneltest bij de apotheek, dan maar 8,95 kost 🤔
8
4 dagen en 7 uur geleden door Dieke
5
0
Het woord "testen" roept verder bij mij al de nodige irritaties op en nu óók het woord "vaccinaties".

Eén keer raden, waarom? 😉
9
4 dagen en 7 uur geleden door Buddleja
2
0
@7

Zullen wel betere testen zijn, uiteindelijk zal je ze zelf moeten aanschaffen is mijn vermoeden. En dan de goedkopere soort.  Die testen die ik noem zijn voor die pilots. 
10
4 dagen en 6 uur geleden door Dieke
4
0
@9

De "goedkopere soort" kunnen ze tóch ook voor de testpilots gebruiken? Óf krijg je bij die laatste een gouden staafje in je neus? 

Dat je verder weer de uitslag in een app moet opslaan, om ergens toegang te verkrijgen, slaat ook nergens op. 

Niet iedereen heeft een smartphone, of wil die app gewoon niet installeren op z'n telefoon.. 
11
4 dagen en 6 uur geleden door Buddleja
5
0
@10

Ze vertrouwen die testen niet die je zelf kunt kopen wellicht. 

Ik ga sowieso niet mee in die gekkigheid, ik hoop alleen maar dat er dan weer meer ruimte komt in de natuur, kan ik daar weer gewoon moederziel alleen met de hond banjeren. 😀

Mensen moeten eens een keer hun verstand gaan gebruiken, je hoeft toch geen bewijs van het niet hebben van een bepaalde ziekte te laten zien om ergens binnen te kunnen komen? Ik snap niet dat mensen daar zelfs toe bereid zijn. Als dat vrijheid is heb je nooit vrijheid gekend ben ik bang.
12
3 dagen en 23 uur geleden door Sarcoff
5
0
Je kunt alleen slaven houden door ze arm en afhankelijk van je systeem te houden, daarvoor maak je wetten waar normaliter niet aan te ontkomen is, zodat je afhankelijk word van zogenaamde zorgsystemen(afperssystemen) die verplicht zijn, waar dan weer verplichte vaccinaties uit voortvloeien en andere verplichtingen zoals verplichte zelftesten, verplichte opsluitingen van ouderen.

Hoed U voor overheden die zogenaamd voor U willen zorgen, die nemen Uw vrijheid af en tegenwoordig ook nog Uw gezondheid en organen als je niet oppast.
13
3 dagen en 23 uur geleden door Smurf
4
0
@12 Klopt wel. Maar de overheid doet dat weer in opdracht van de ondernemers / het bedrijfsleven.
14
3 dagen en 22 uur geleden door Sarcoff
6
0
@13 Ja, en wij worden gemangeld tussen overheid en bedrijfsleven.

De lieden waar het om gaat, de burgers dus, zijn iedere keer de dupe, en draaien voor alle ellende en kosten op.
15
3 dagen en 22 uur geleden door Smurf
2
0
@14 Klopt... wij hadden vroeger een aannemersbedrijf. Mijn vader was het grootste uitschot van de regio. Niks dan vloeken en schelden en mensen treiteren en pesten. De overheden vonden hem geweldig. Des te harder hij tekeer ging tegen het personeel. Des te mooier vonden de ambtenaren dat. Dat gaf ze een gevoel van macht. Kijk eens hoe machtig wij zijn.
16
3 dagen en 22 uur geleden door Smurf
2
0
@14 Een vriendje van mij heeft een beton fabriek. Het personeel moet 's morgen zich in gelid opstellen. En dan marcheert hij langs de rij en kijkt ze een voor een aan. Als ze met de ogen knipperen, dan worden degene die dat doet op staande voet ontslagen. Whahaha... er zijn mensen die beweren dat de slavernij ooit is afgeschaft...
17
3 dagen en 21 uur geleden door Scalmer
2
0
Aangenomen dat onze regering integer is, kunnen zij door gevaar van gezichtsverlies niet meer stoppen met dit spel.  

Je kunt nu niet meer stellen dat het allemaal meevalt.
18
3 dagen en 21 uur geleden door Smurf
3
0
@17 Hmm... maar ze zijn niet integer. Dat is nu zo ontzettend vaak bewezen.
19
3 dagen en 19 uur geleden door Thwil
4
0
Ik wil van die overheid nu weleens horen wanneer al die coronamaatregelen weer worden ingetrokken. Inderdaad geeft de overheid zichzelf enorm veel macht over de bevolking. Een macht die wel eens tot een tegenreactie kan leiden. De overheid is er namelijk voor de bevolking en niet andersom. Tijd om nu eens een bindend referendum in te voeren om zo echt de mening van de bevolking te horen.
20
3 dagen en 19 uur geleden door Welofniet
5
0
Ze testen zich maar helemaal suf ik doe er niet aan mee.

Het is allemaal massa psychose en gedragstherapie waait allemaal weer vanzelf over in de VS komt geen vaccinatiepaspoort dus dat zal hier ook wel weer straks van de baan zijn.
21
3 dagen en 15 uur geleden door Bonzai
3
0
We zijn al een testsamenleving.

Ze zijn met gevaarlijke dingen aan het spelen waar wij het slachtoffer van gaan worden.

Het is toch van de gekke dat je zonder een bewijs van vaccinatie nergens meer naar binnen kan .

Nu gaat het over bioscopen en festivals of grote sportevenementen maar dat word ongetwijfeld uitgebreid tot dat ze iedereen gevaccineerd hebben gekregen.

Het zal zelfs zo ver kunnen dat je ziektekostenverzekeraar het verplicht gaat stellen je te laten vaccineren en dat je zelfs de supermarkt niet meer in mag of met het vliegtuig .

En dan durven ze nog met droge ogen te beweren dat het niet verplicht is om je te vaccineren mar je word wel aan banden gelegd en in je vrijheid aangetast.

Erger nog zijn de mensen die overal vooraan staan en de staat een handje te helpen door je te verlinken als je een persoon teveel op bezoek krijgt.

Kerst en oud en nieuw hebben ze al van ons af kunnen pakken door dat zogenaamde virus .

Ik laat me niet leven ik leef me zelf ,of ze het daar nou mee eens zijn of niet want als ik niet voor mezelf zorg doet niemand dat voor mij .

Wij mogen alleen maar luisteren bevelen opvolgen werken en je mond houden ,daar bedank ik voor.
22
3 dagen en 13 uur geleden door Grimlachje
0
-3
Ik vind het wel redelijk, zo geef je mensen die nog niet ingeënt zijn of dat niet willen een fatsoenlijk alternatief zonder ze buiten te sluiten.
23
3 dagen en 12 uur geleden door Dwz
1
0
Wordt dan de lockdown die al vanaf 14-12-2020 bezig is  (voor de zoveelste keer) weer verlengd?

(in plaatst van een stop op 20-04-2021)
24
3 dagen en 11 uur geleden door Buddleja
2
0
Gelukkig hebben we Hugo om in ieder geval de boel zelf weer flink te vertragen:

[Link]

Geen 100 maar nog maar 28 sneltestlocaties.
25
3 dagen en 9 uur geleden door Dieke
2
0
@24

Dezr man begint lachwekkend te worden. Elke keer, draait hij wéér dezelfde grammofoonplaat af, over z'n teststraten. Die plaat blijft nu wel erg hangen.. 

Volgende week mag hij wéér tekst en uitleg aan de kamer komen geven in het coronadebat. Maar éérst, worden we nog met allerlei prietpraat blij gemaakt, in de "goed-nieuws-show" van Rutte, ofwel de bekende, niets terzake doende, persconferentie.. 
26
3 dagen en 9 uur geleden door Buddleja
2
0
@25

Als die man wat zegt, dan weet je in ieder geval 100% zeker dat wat hij zegt hem niet gaat worden. Ik vind dat een geruststellende gedachte.😜
27
3 dagen en 9 uur geleden door Dieke
2
0
@26

Dat is zeker. 

Het zou voor deze arrogante De Jonge een klap van jewelste zijn, als het CDA niet mee gaat regeren. 

Óók dát is het spel dat nu gespeeld gaat worden. Bepaalde poppetjes moeten koste wat het kost terugkeren. Daar moeten andere politieke belangen voor wijken. Zo'n Hoekstra speelt nu de verontwaardige onschuld, maar in werkelijkheid zit hij al weer bij Rutte op schoot, om een lucratief baantje voor hemzelf en deze prutser van een De Jonge, binnen te halen. 

Probleem is echter Kaag , die als een aasgier om Rutte heenvliegt, om in de buurt van het Torentje haar nest te kunnen bouwen... 
28
3 dagen en 9 uur geleden door Buddleja
1
0
@27

Het is een vies spel dat gespeeld wordt. Ik zie de boel echter, (teveel haantjes (en hennetje) gedrag), wel ontploffen uiteindelijk. Ik denk dat als er een formatie uitkomt het nooit lang kan stand houden. Ik denk zoiets:

[Link]
29
3 dagen en 8 uur geleden door Dieke
2
0
@28

Gedeeltelijk mee eens, alleen vind ik het gezeur over vrouwelijk leiderschap, omdat die wel een keer aan de beurt zijn, een verkeerde insteek. 

Goed leiderschap heeft niets te maken met het feit of je man, vrouw, homo, lesbienne, travestiet, transgender, allochtoon, zwarte Piet, of gehandicapt bent. 

Dát Kaag, nu perse naar voren geschoven moet worden, vanwege haar "vrouw zijn" slaat dan ook helemaal nergens op.. 
30
3 dagen en 8 uur geleden door Buddleja
2
0
@29

Ik geef aan wat ik denk dat er staat te gebeuren, daarom ben ik het er nog niet mee eens. Leiderschap moet je in je hebben en je moet het verdienen. Dat heeft met man of vrouw zijn niks te maken. Daar heb je gelijk in.

Login om te reageren


WEEK STIJGERS ALGEMEEN (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)

Global
Buitenland
Conspiracy
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2021.