NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
12 april
2021

maandag

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)

Global
Buitenland
Conspiracy
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Zoeken
Strikter zoeken
Publiceer ook jouw nieuws, artikelen of lokaal nieuws. Reageer op alle nieuwsberichten. Registreer je nu gratis en ga meteen aan de slag.

POLITIEK (NL)

Klaus Schwab schuift Sigrid Kaag naar voren als opvolger Rutte


Bron: nieuwsreactie.nl

Klaus Schwab schuift Sigrid Kaag naar voren als opvolger Rutte De 58-jarige Sigrid Kaag heeft de macht van de WHO en ’t World Economic Forum weer vergroot. In 2017 trad ze toe tot kabinet-Rutte III na een jarenlange carrière bij de Verenigde Naties. Voor het grote publiek was ze toen een onbekende. Kaag werkte jarenlang bij de Verenigde Naties als diplomaat. Ze brak in 2013 internationaal door toen ze namens de Veiligheidsraad de ontwapeningsmissie in Syrië leidde. Ze was lijsttrekker voor D66 tijdens de verkiezingen van 2021.

Lees verder op nieuwsreactie.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
43 Reacties  |  183 Clicks
0005
  Geplaatst door Birdeyes 5 dagen en 7 uur geleden

REACTIES (43)

1
5 dagen en 7 uur geleden door Buddleja
5
0
We zullen het zien. Als het waar is zijn we nu getuige van een schijngevecht. Ik vond dit wel opvallend voor de campagne:

[Link]

Als dat werkelijk om het klimaat zou gaan, dan zou dat miljoen bij de PvdD terecht zijn gekomen, dus juist andersom.
2
5 dagen en 6 uur geleden door Smurf
5
0
@1 Hij had het geld ook aan GL kunnen geven. Mja... D66 is dan een heel erg vreemde keuze.

Nederland moet weer een stukje meer op de US lijken. slechte zaak. De kiezer heeft zelf op het WEF gestemd.
3
5 dagen en 5 uur geleden door Smurf
1
-1
Het lijkt er heel erg op dat het WEF Rutte kapot aan het maken is. Mja... de vraag is of Rutte net zo zal eindigen als Rita Verdonk of Prof. Bomhoff???
4
5 dagen en 2 uur geleden door Hendrianus
0
-8
Oh, ik dacht dat er net verkiezingen zijn geweest om het demissionaire kabinet, gestruikeld over de toeslagenaffaire, te vervangen. Die kiezers hebben de VVD tot de grootste partij gekozen en D66 tot de tweede partij in het land. Vervolgens blundert Rutte in de verkenning en raakt verder politiek beschadigt. En dat alles heeft Klaus Schwab, World Economic Forum, geregisseerd om Kaag MP te maken?

Schattig toch die complottertjes.
5
4 dagen en 23 uur geleden door Smurf
7
0
@4 Nou ja... Er is geen nieuwe info boven tafel gekomen. Dat Rutte liegt en blundert is niks nieuws. Hij kwam altijd overal mee weg. De MSM vond hem altijd geweldig. Nu ineens lijkt dat anders te zijn. Wel erg opvallend.
6
4 dagen en 22 uur geleden door Wcommander
5
0
Wat is erger. Terroristen betaald met Nederlands belastinggeld. Nederland was gewaarschuwd voor banden tussen Palestijnse terroristen en de hulporganisatie UAWC, die subsidie kreeg van het ministerie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Of veel blunderen en er steeds mee weg komen. Ik weet het niet dus laten ze er samen maar om vechten, misschien gaat een derde er met die mooie baan vandoor, toch? Die show must go on.
7
4 dagen en 22 uur geleden door Smurf
0
0
@6 Er zullen genoeg geschikte kandidaten zijn. Ze hebben alleen geen media exposure. En anders wil Peter R. de Vries. Whahaha... 4 jaar Peter? Of Maurice de Hond??? 😂
8
4 dagen en 22 uur geleden door Sarcoff
9
0
Kaag, een zetbaas van de wereldveroveraars, de Rotshields en Rockefellers.

net als Merkel, Macron Timmermans en nog vele anderen, tevens hebben die lieden de pers volledig in handen, ook de rechterlijke macht voor een zeer groot gedeelte.

Alleen een zeer massale volksopstand kan ze nog tegenhouden.

Ik vrees het ergste voor de komende generaties, die staan onder volledige controle, als kippen in een legbatterij, ontsnappen kan niet.
9
4 dagen en 22 uur geleden door Smurf
2
0
@8 Nou ja... we hebben altijd onder controle van de elite gestaan. Alleen vroeger had je geen internet / smartphone / etc. waar ze je dag en nacht mee in de gaten konden houden.
10
4 dagen en 21 uur geleden door Hendrianus
2
-6
@8

Nou Sarcoff, ik zou zeggen op de barricaden. Trek ten strijde en organiseer die volksopstand. Tip, zorg dat er geen bier in de koelkast van de burger mag/kan staan en schaf het voetbal af. Schuif die punten in de schoenen van 'de wereldveroveraars' en de door je gewenste opstand is een feit. 

Maak niet de fout dat een toeslagenaffaire, belasting voordelen aan multinationals en dergelijke enige gevoelens van opstand opwekt. Sterker na het demissionair raken van het huidige kabinet stemt het volk weer gewoon voor voortzetting van dat kabinet.

Kortom het vermogen tot revolutie is nauwelijks aanwezig in het Nederlandse DNA. Daarvoor moet je eerder in Frankrijk zijn. Zelfs bij een bezetting kiest een niet onbelangrijk deel voor de bezetter in plaats van voor verzet. Nee, het zit er gewoon niet in. 
11
4 dagen en 21 uur geleden door Smurf
3
-1
@10 Je hebt gelijk. Als de debieltjes maar voetbal kunnen kijken en achter het stuur van een opleggen kunnen kruipen met een totaal gewicht van 60 ton, dan zullen ze nooit in opstand komen. Oh ja... woensdag gehakt dag hoort er natuurlijk ook bij.
12
4 dagen en 21 uur geleden door Hendrianus
1
-8
@11

CDA stemmers hebben vaak het argument, 'mijn ouders stemden CDA, dus doe ik dat ook'. We hebben in dit land een nieuwe burger nodig die wat assertiever wordt. Kijk de PVV stemmer is in die zin best vernieuwend maar helaas slaat hun oppositie door in totale nonsens als, 'alle moskeeën dicht, verbied verspreiding Koran e.d. Bereik je niets mee. 

Wat betreft natuurbeleid, nu ja in Nederland park beheer, heeft de gemiddelde burger vaak ook geen interesse. In gebieden waar natuur en recreatie samengaan is het dikwijls een bende. Rotzooi, herrie, vernieling, geen enkel respect voor de natuur. Voor mij zeer ergerlijk. Laatst een jongeman, in een groep, die bierflesjes in het water wierp. Waarom in godsnaam?  Ik ben ook jong geweest maar dit sloeg nergens op. Gelukkig riep de groep hem tot de orde en sprong hij in het water om de flesjes er weer uit halen. Tsja, hij wilde zijn kansen bij de dames in de groep kennelijk niet verspelen. 

Had ik hem anders aangesproken? Nee, zeker niet met foto apparatuur ter waarde van een flink bedrag in mijn handen. Mijn lesje geleerd met iemand aanspreken, het heldendom laat ik over aan 'de jeugd'

Maar ik dwaal af. Voorrang aan de burger die wat vernieuwing wenst en verder kijkt dan de eigen ik.
13
4 dagen en 21 uur geleden door Smurf
5
-1
@12 Nou ja... alle moskeeën kunnen best dicht. Alle kerken gaan immers ook gewoon dicht. 😂
14
4 dagen en 21 uur geleden door Hendrianus
0
-5
@13   Wat betreft de kerken is het geen gedwongen verkoop maar gaat dat op vrijwillige basis. 🙏
15
4 dagen en 20 uur geleden door Sarcoff
3
0
@9 Vroeger kon je emigreren naar landen met meer vrijheid, helaas, bij totale wereld controle en de macht bij een kleine elite die tevens alle financiële middelen in handen heeft, en daarmee iedereen en alles omkoopt of onder dwang zet is ontsnappen niet mogelijk, totale controle, ook financieel, middels betalen met pin.

We zijn nog net niet gechipt, maar dat is slechts een kwestie van tijd.
16
4 dagen en 19 uur geleden door Smurf
0
-1
@15 Ja... okay... vroeger hadden de Engelsen bijna de gehele wereld in handen. Volgens mij is dat het grootste rijk ooit geweest. Mongolen zijn ook ver gekomen. Schoten alle mannen in dorpje dood. Verkrachten de vrouwen. En sommige mannen mochten lid worden van hun club. Chinese rijk is weer aan het opkomen. Waarschijnlijk zijn we straks allemaal slaaf van een Chinese slavenhouder. Vroeger waren de meeste mensen lijfeigene. Sommigen hadden iets meer vrijheid en zwierven overal naartoe. Denk aan timmermannen. Zoiets. Of rovers waren natuurlijk ook vrij.

Volgens mij moesten in Sparta de ouders de kinderen afstaan aan de staat. En onder de Romeinen moest de eerste geborene naar de staat gaan. Etc...

Er verandert mijns inziens niet veel.

Leer er mee leven en accepteer dat je een slaaf bent van de elite. 😑
17
4 dagen en 19 uur geleden door Welofniet
2
0
@4

Laten we maar hopen dat het een complot is want Rutte mag wat mij betreft nu inpakken en wegwezen, maar ik moet er toch niet aan denken dat we een terroristen PLO steunende Ayatollah Kaag als Premier krijgen dan zullen er toch echt nieuwe verkiezingen moeten komen, en dat wordt dan op zeker geen tafeldans meer met mevrouw Kaag.
18
4 dagen en 19 uur geleden door Dieke
2
0
Waarom ze haar huwelijk buiten de officiële registraties wil houden, is ook niet geheel duidelijk... Ze is tóch niet zó open als Iedereen denkt en wil vooral de aandacht naar haar Palestijnse echtgenoot, laten verbleken.

Dàt komt haar zeker nu goed uit, omdat zij in het verleden, door dit huwelijk, haar vertrouwensfuncties moest opgeven. Door nu officieel "ongetrouwd" te blijven, kan zij haar huidige functies "geloofwaardiger" uitvoeren... 
19
4 dagen en 19 uur geleden door Feitjes
0
0
@16  

U vergeet de Perzen. Die zijn hel groot geworden. Niet door overmeestering, roof etc, maar door de nieuwe volken op te nemen in hun gemeenschap en hun beperkte zeggenschap toe te dichten.
20
4 dagen en 19 uur geleden door Dwz
2
0
Die Klaus weet ook niet meer wat ie wil zeg.

Dan had D66 de grootste partij moeten worden, of viel dat soms teveel op?
21
4 dagen en 19 uur geleden door Smurf
0
0
@19 😂👌👍😍
22
4 dagen en 18 uur geleden door Hendrianus
1
-4
@17

Verlos je toch eens van dat populaire, 'een terroristen PLO steunende Ayatollah Kaag'. Kaag haar man had een functie binnen de PLO toen de PLO het terrorisme had afgezworen, uit die tijd stamt ook de foto van gezin Kaag met Arafat. Kaag is uitgenodigd geweest om bij het CIDI te spreken. Haar man zat naast de directeur van het CIDI. Tevens is er natuurlijk een stevig onderzoek naar je doen en laten eer je minister kan worden.  
23
4 dagen en 17 uur geleden door Meneer Van Het Nieuws
3
0
Lijkt mij logisch.

Ze is perfect als hater van de mensen.

Ze is een ware onmens.
24
4 dagen en 16 uur geleden door Hendrianus
0
-1
@23

Wat is er volgens u logisch?
25
4 dagen en 16 uur geleden door Elsemieke
2
-1
@18 Dit heb ik nou al meer mensen zien zeggen , maar niemand komt met een bron , ja de Story.

Wat maakt dat verder uit dan een Palestijn als partner? Zolang zij zich in haar functie objectief is in dat hele conflict is

er niets mis mee.  Het opgeven van haar vertrouwens functie was omdat hij schaduw minister was onder [Link] omdat hij een Palestijn was.

En trust me Hendrianus weet daar alles van ik heb een hele stevige mening over Fatah en Hamas en de houding van veel Palestijnen in het conflict, om iemand af te fakkelen om het feit dat die met een Palestijn is getrouwd , vind ik onnodig en niet fair.
26
4 dagen en 16 uur geleden door Elsemieke
2
-1
 Er gaat wat mis in mijn reactie @25 Het opgeven van haar vertrouwens functie was omdat hij schaduw minister was onder [Link] omdat hij een Palestijn was.>> Link moet zijn   Arafat en er moet zijn niet omdat hij an sich Palestijn is.
27
4 dagen en 14 uur geleden door Hendrianus
1
-1
@18 'en wil vooral de aandacht naar haar Palestijnse echtgenoot, laten verbleken'.

Kletskoek,

Haar man ging mee naar het CIDI waar Kaag was uitgenodigd? Hij zat op de eerste rij naast CIDI directeur Hanna Luden, [Link]
28
4 dagen en 14 uur geleden door Dieke
1
0
@25

Ik zit niemand "af te fakkelen". Wat ik aanhaal komt uit dit geplaatste artikel en niet uit de Story. 

Als u het allemaal zo goed weet, dan weet u waarschijnlijk ook, waarom ze haar huwelijk tot nu toe, in Nederland níet geregistreerd heeft en bij de burgerlijke stand als "alleenstaand" te boek staat. 
29
4 dagen en 14 uur geleden door Hendrianus
1
0
@26

Er moet een document in Israël opgehaald worden,dat is er nog niet van gekomen. 

'Sigrid Kaag is officieel getrouwd, maar het klopt dat in het Kadaster ongehuwd staat bij burgerlijke staat. Dat heeft een administratieve reden. Sigrid is in 1993 in Israël getrouwd. Ze heeft dat destijds ook aangegeven bij de gemeente Den Haag. Bij terugkeer in Nederland in 2017 heeft ze opnieuw aangegeven dat ze getrouwd is. Ze had daarvoor een gelegaliseerde vertaling van een kopie van de Israëlische trouwakte nodig, en kreeg het advies om dit in Israël te regelen. Dat is er nog niet van gekomen.’"

[Link]
30
4 dagen en 13 uur geleden door Elsemieke
1
0
@28 @29 Hendrianus heeft de link 

>>Ze is tóch niet zó open als Iedereen denkt en wil vooral de aandacht naar haar Palestijnse echtgenoot, laten verbleken.>> Wat bedoel je hier dan mee? 

Wat heeft de afkomst van haar man er mee te maken?
31
4 dagen en 13 uur geleden door Elsemieke
1
0
@29  

Okay dank je.

Vreemd dat dat niet via een ambassade kan.

Dat ik  het voor Kaag opneem , mag in de krant 😄

Ik kan niet wachten op een topic over het conflict , kunnen we de degens weer kruisen🙈
32
4 dagen en 13 uur geleden door Hendrianus
1
0
@31 [Link] Ben milder geworden 😊
33
4 dagen en 13 uur geleden door Dieke
2
0
@29

Natuurlijk, dáár heeft ze (met al haar internationale contacten), al ruim 4 jaar geen tijd voor gehad... (sarc). 
34
4 dagen en 13 uur geleden door Dieke
1
0
@30

Hoe minder haar man met haar in de publiciteit is, hoe minder er over hem (negatief) gesproken wordt.. Dat lijkt mij een logische verklaring. 
35
4 dagen en 13 uur geleden door Hendrianus
0
0
@31

Juiste [Link] bij @3
36
4 dagen en 13 uur geleden door Hendrianus
0
0
@35 grr bij 32 [Link]
37
4 dagen en 13 uur geleden door Hendrianus
0
0
Aawrghh, vergeet de link bij @36 . Die bij @35 is juist. En @35 is bedoeld voor Elsemieke @31  
38
4 dagen en 13 uur geleden door Hendrianus
0
0
@33

Het zal wel geen prioriteit hebben, officieel is ze getrouwd alleen administratief is het niet rond. Ze moeten het zelf ophalen.
39
2 dagen en 14 uur geleden door Ratgevallen
1
0
Is allang bepaald, kijk waar ze vandaan komt dat weet je het al.

Onderdrukking en grootkapitaal.
40
2 dagen en 14 uur geleden door Ratgevallen
0
0
@1   je gaat het zien als het te laat is 😚
41
11 uur en 59 minuten geleden door Slavink
1
0
Ik weet niet, hoor maar ik ben bang dat als je met Kaag schuift ze van de tafel valt ... 😎

Van de Kaagbaan naar de Kaaghiphop: [Link]
42
10 uur en 9 minuten geleden door Scalmer
0
-1
Wat heeft Schwab met onze lokale poppenkast te maken?
43
7 uur en 49 minuten geleden door Smurf
1
0
Pauw zal z'n 6 miljoen moeten inleveren bij Schwab... 😕

Login om te reageren


WEEK STIJGERS POLITIEK (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)

Global
Buitenland
Conspiracy
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2021.