NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
12 april
2021

maandag

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)

Global
Buitenland
Conspiracy
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Zoeken
Strikter zoeken
Publiceer ook jouw nieuws, artikelen of lokaal nieuws. Reageer op alle nieuwsberichten. Registreer je nu gratis en ga meteen aan de slag.

CONSPIRACY

‘Ik begin te geloven dat mensen als Marion Koopmans gevaarlijker zijn dan corona’


Bron: www.ninefornews.nl

‘Ik begin te geloven dat mensen als Marion Koopmans gevaarlijker zijn dan corona’ Viroloog Marion Koopmans zei onlangs in de podcast Virusfeiten dat we moeten onderzoeken wat het effect zou zijn van het vaccineren van kinderen tegen corona

Lees verder op www.ninefornews.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
44 Reacties  |  171 Clicks
0002
Geplaatst door Buddleja 1 week en 9 uur geleden

REACTIES (44)

1
1 week en 9 uur geleden door Grimlachje
2
-2
Het is anders volstrekt normaal om kinderen te vaccineren. Beetje vreemde reactie van die journalist.
2
1 week en 9 uur geleden door Buddleja
8
0
@1

Toch niet tegen corona?  Osterhaus heeft het ook eens geprobeerd met de griepprik, gebeurt nog steeds niet, dus waarom wel tegen corona? De kans dat kinderen daar ernstig ziek van worden is zo goed als nihil. Dan ga je ze toch niet blootstellen aan een experimenteel vaccin? Kinderen vaccineren tegen gevaarlijke kinderziektes prima, maar verder moeten ze gewoon hun immuunsysteem kunnen opbouwen. Op een natuurlijke manier.

 [Link]
3
1 week en 9 uur geleden door Grimlachje
1
-5
@2 Dat begrijp ik, maar het gaat volgens mij vooral om de rol als verspreider.  Dat experimentele van de vaccins begint er ondertussen wel vanaf te gaan met deze aantallen. Overigens zou het heel goed kunnen dat dit nooit nodig zal zijn.
4
1 week en 9 uur geleden door Rebo
8
0
Ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat ze ondanks de bijwerkingen hoe dan ook die vaccinaties toch gewoon door willen zetten en de risico's voor lief nemen. En dat het gewoon uit pure berekening gebeurt. Ze willen volgens mij hoe dan ook dat je je dan gewoon desnoods met die AstraArsenicum zooi laat inspuiten onder het mom dat corona erger is.

En als je dan kapot gaat aan trombose en bloedplaatjes dan is het jammer maar helaas, maar in feite interesseert  het ze dan natuurlijk helemaal geen ene ruk. Maar dan heb je in ieder geval geen corona gekregen met hierbij de kans om weer andere te besmetten en daar is het ze natuurlijk om te doen. Ik zou wel eens willen weten of de elite zichzelf ook met die AstraArsenicum in laat spuiten maar ik denk dat ik het antwoord hierop al weet
5
1 week en 8 uur geleden door Buddleja
5
-1
@3

Er is nog veel te weinig bekend over die vaccins. AstraZeneca heeft nu al diverse keren stil gelegen. Daarbij, als die vaccins zo goed zijn, dan heeft iemand die gevaccineerd is niks te vrezen van een besmetting. En als dat niet het geval is dan moeten ze terug naar de tekentafel want dan schieten die vaccins hun doel voorbij. Vaccins zijn bedoeld om te beschermen tegen ernstige symptomen van een ziekte en nergens anders voor. Niet om verspreiding tegen te gaan.

 
6
1 week en 7 uur geleden door Dieke
7
0
@5

Óok 8h Amerika loopt het allemaal niet zo soepel. Daar hebben ze ruim 15 miljoen (!!!) vaccins van Johnson & Johnson moeten weggooien, vanwege een productiefout... 

[Link]

Gaat lekker zo. 

Ik wacht nog wel even.. 
7
1 week en 3 uur geleden door Smurf
5
0
Als Marion Koopmans voor de Duitsers zou hebben gewerkt ten tijde van de 2de wo... Zou ze misschien wel zijn berecht na afloop van de 2de wo.
8
1 week en 23 minuten geleden door Marrie
8
0
Ik heb me er ook over verbaasd hoe luchthartig zij over de bijwerking van trombose deed, alsof het iets is wat je maar verplicht moet accepteren als burger zijnde.
9
1 week en 2 minuten geleden door Rebo
7
0
Een paar dagen geleden las ik ook al dat ze de naam van Astrazeneca ook willen veranderen in Vaxzevria terwijl het product precies hetzelfde blijft. En dat dit daarom heel vreemd is tenzij het was bedoeld omdat de naam Astrazeneca inmiddels al een te slechte reputatie heeft gekregen om die nog langer te gebruiken. Daarom noemde ik het eerder al AstraArsenicum en dat was sarcastisch bedoeld van me en geen schrijffout.
10
6 dagen en 23 uur geleden door Marrie
6
0
@9

Dat is al een heel slecht teken als ze de naam van het vaccin willen veranderen, in de hoop dat mensen het dan niet doorhebben dat het een vaccin is met zware bijwerkingen zoals trombose. 
11
6 dagen en 23 uur geleden door Grasnaaier
6
0
@9 Dat heb ik ook gelezen. Zo lossen ze tegenwoordig problemen op, dat zie je ook in het maatschappelijk leven. Gewoon iets een andere naam geven en het probleem bestaat niet meer. Ze denken zeker dat we onnozel zijn met z'n allen.
12
6 dagen en 23 uur geleden door Rebo
3
0
@10

Ja en ze lopen bij de voorlichtingssite  rijksoverheid zelf ook dingen hierover te verdoezelen of brengen het precies andersom net hoe het ze uitkomt.

Dan staat er   "Het Pfizer-vaccin beschermt in 95% van de gevallen tegen het coronavirus. Dit betekent dat van de 100 mensen die zonder vaccin COVID-19 zouden krijgen, er na vaccinatie nog maar 5 mensen COVID-19 krijgen."

Maar bij Astrazeneca  daarentegen staat er het volgende    "Onderzoeken naar het AstraZeneca-vaccin tonen aan dat het voor tenminste 60% beschermt. Dit is vergelijkbaar met bijvoorbeeld het griepvaccin. Dit betekent dat van de 100 mensen die zonder vaccin klachten zouden krijgen, er na vaccinatie minstens 60 mensen geen COVID-19 krijgen."

Zie je het grote verschil hoe of dat het wordt gebracht door onze eigen weledelgestreelde overheid. Want bij Astrazeneca melden ze dan het aantal waar het vaccin dan wel bij werkt en dat is 60 %. Maar in feite is het natuurlijk bedroevend weinig en daarom melden ze dan ook niet het percentage bij wie het niet werkt.

Dan hadden ze het  op dezelfde manier moeten brengen zoals bij Pfizer  en moeten zeggen  "Onderzoeken naar het AstraZeneca-vaccin tonen aan dat het voor  60% beschermt. Dit is vergelijkbaar met bijvoorbeeld het griepvaccin. Dit betekent dat van de 100 mensen die zonder vaccin klachten zouden krijgen, er ook na vaccinatie minstens 40 mensen toch nog steeds COVID-19 gaan krijgen.
13
6 dagen en 23 uur geleden door Grimlachje
1
-1
@5 Vaccinatie is en wordt zeker wel ingezet om ernstige ziekten uit te roeien. Zo voorkom je ook oncontroleerbare mutaties.  Als je nu twijfelt over Astra Zeneca dan begrijp ik dat zeker wel, maar je moet alles over één kam scheren.
14
6 dagen en 23 uur geleden door Grimlachje
1
-1
| @7 Dat vind ik wel een beetje ver gaan Smurf, maar ik vind het zelf ook niet goed hoe ze het bagatelliseert, aangezien je het vaccin bewust neemt en er dan van uit mag gaan dat het veilig is.
15
6 dagen en 23 uur geleden door Rebo
4
0
@11

Ja je wordt hier gewoon aan alle kanten belazerd.
16
6 dagen en 23 uur geleden door Smurf
3
0
@14 Ja precies. Dat ze zelf maar een bloedpropje neemt. Ik neem aan dat het koningshuis ook niet voor een bloedpropje opteert.
17
6 dagen en 23 uur geleden door Rebo
4
0
@16

Denk  nu maar niet dat Marion Koopmans en alle andere elite inclusief het koningshuis en het zooitje in Den Haag zichzelf wel met die AstraZeneca laten injecteren. En ik weet heel  zeker dat die in grote tegenstelling tot het klootjesvolk wel zelf mogen kiezen.
18
6 dagen en 22 uur geleden door Smurf
0
0
@17 Dat denk ik ook. Dat zal zeker geen bloedpropje vaccin zijn.
19
6 dagen en 22 uur geleden door Rebo
0
0
@18

Ja en wat ik vooral ook zo absurd vind is dat ze door blijven gaan met een vaccin wat maar in 60 % van de gevallen werkzaam blijkt te zijn. Dat bijna de helft daarvan na vaccinatie dus alsnog COVID-19 zou krijgen bij besmetting.
20
6 dagen en 22 uur geleden door Smurf
0
0
@19 Depopulatie plannen van de NWO waar we het op nujij zo vaak over hebben gehad. 😑

Tip: gebruik geen kraanwater. 😉
21
6 dagen en 21 uur geleden door Slavink
1
0
Ik vind de berichten over trombose/bloedstolsels in verband met dat vaccin ook verontrustend. Mijn huisarts vertelde me onlangs dat zij was gevaccineerd. Bij gelegenheid vraag ik haar met  welk vaccin zij zich liet vaccineren.
22
6 dagen en 12 uur geleden door Het Zal Wel
1
-1
Ik vindt sites als ninefornews gevaarlijk, er zijn helaas mensen die in die onzin trappen.

[Link]
23
6 dagen en 12 uur geleden door Buddleja
0
0
@22

De Topicstarter is ook heel gevaarlijk.
24
6 dagen en 12 uur geleden door Smurf
0
0
@22 Interessant artikel. Alleen jammer dat ik het niet af kon lezen. Maar eh... ninefornews beurt dus gewoon 10.000 euro per maand? Ongelooflijk. Ik wist niet dat je zoveel geld kon verdienen met een blog.
25
6 dagen en 12 uur geleden door Het Zal Wel
0
0
@23

Vertel

@24

Ook dat zal wel nep zijn.
26
6 dagen en 12 uur geleden door Het Zal Wel
0
0
@24

Dan vindt  je [Link] ook wel interessant
27
6 dagen en 12 uur geleden door Buddleja
0
0
@25

Nou ja, linke soep hoor, een artikel van ninefornews plaatsen. Je moet het lef maar hebben. Maar ik hou wel van een beetje "gevaarlijk" leven.
28
6 dagen en 11 uur geleden door Het Zal Wel
0
0
@27

wow wat een gevaarlijk leven 😂😂😂
29
6 dagen en 11 uur geleden door Buddleja
1
0
@26

Ik ga er nog even iets over zeggen. Als je even kijkt naar dit artikel van ninefornews dan staan daar verwijzingen in waardoor je het "waarheidsgehalte" kunt checken. Ook eentje naar bijvoorbeeld een tweet van Fleur Agema. Ik lees een artikel eerst voordat ik het plaats, noem het: fact checken. Mocht het zo zijn dat ik daar een fout in maak dan wordt het wel onderschept door de moderator hier.

Jij zou trouwens weleens een artikel kunnen plaatsen over nepnieuws, kan een geweldige discussie opleveren. Want dat heeft duidelijk jouw interesse.
30
6 dagen en 11 uur geleden door Het Zal Wel
1
0
@29

het probleem met dit soort sites is dat ze altijd wel iets gebruiken wat waar lijkt, nu vindt ik Fleur Agema niet echt betrouwbaar. ze zetten dit soort stukjes slim n elkaar maar intussen is het verdraaid, overdreven of stukken bij verzonnen. ik heb linkjes gegeven waarbij deze site genoemd wordt over nepnieuws.

Waarom plaats je dan niet het origineel ?

Dat is een stuk geloofwaardiger als deze bewezen nepnieuws site.
31
6 dagen en 11 uur geleden door Smurf
0
0
@26 Okay... gelezen...  Nou ja... jij bent hier om ons scherp te houden. In ieder geval een fijn gevoel dat er iemand is die ons regelmatig toetst. 👍
32
6 dagen en 11 uur geleden door Buddleja
1
0
@30

Dit stuk is samengesteld naar aanleiding van berichten op twitter, en voordat je daar wat van gaat zeggen: de MSM maakt daar ook vaak gebruik van. Dit artikel is daardoor het origineel. 

En wat jij verder van Fleur Agema vindt is jouw mening, daar kun je niet de mening van iedereen van maken. Tot slot: hier zitten allerlei forumgebruikers met allemaal andere interesses en meningen. Op basis van dit artikel is een heel goede discussie op gang gekomen, en daar gaat het toch om?
33
6 dagen en 11 uur geleden door Het Zal Wel
1
0
@32

Over Fleur Agema is inderdaad mijn mening.

Ik heb het punt over deze site al aangetoond, dat hoeft dus niet herhaald te worden

Probleem is dat de discussie niet over het onderwerp gaat maar het feit dat het van een aantoonbaar niet betrouwbare site komt.

De stellingen zijn duidelijk. beter om het hier bij te laten.
34
6 dagen en 11 uur geleden door Het Zal Wel
2
0
@31

Bedankt en graag gedaan.

Als je echt wilt kijken naar iets kan ik je" the social dilemma" aanraden op netflix.

Hier de trailer. [Link]

Dat zet je echt aan het denken.
35
6 dagen en 11 uur geleden door Buddleja
1
0
@33

Oke, we laten het erbij. We hebben allebei wel een punt denk ik. We komen elkaar wel weer eens even tegen. Dat bedoel ik positief.
36
6 dagen en 10 uur geleden door Bonzai
3
0
Men moet zich eens af vragen wat er zo bijzonder aan die vaccins is om de hele wereldpopulatie er mee in te spuiten.

Dit is niet normaal.

Mensen moeten die troep gewoon weigeren dan kunnen ze ook geen beperkende maatregelen opleggen als de overgrote meerderheid het vaccin weigert.

Waarom zitten ze niet zo bovenop de ziekte kanker dat is de voornaamste doodsoorzaak wereldwijd.

Het enige wat je daar over hoort is dat er zogenaamd weer een doorbraak is om die ziekte in te dammen maar vreemd genoeg hoor je nooit meer wat over zo'n ''doorbraak''.

Nu gaat het om een virus waar ze van doen overkomen dat het zo gevaarlijk is en de hele wereld is in rep en roer.

Mensen die gezond zijn en zich laten vaccineren met die troep zijn volgens mij niet helemaal jofel .
37
6 dagen en 10 uur geleden door Het Zal Wel
1
0
@36

je hebt de huidige levenstandaard juist gekregen door vaccinaties in het verleden.

Je vergeet voor het gemak maar even welke ziektes er al door zijn uitgeroeid.
38
6 dagen en 9 uur geleden door Billib
0
0
@37 Het is eigenlijk allemaal relatief,die kwaliteit van leven die we nu kennen moet het ook maar hebben van selectief bewustzijn,en dat selectieve bewustzijn bepaald veel van de idealen van de huidige mens,het gevolgde traject moet het hebben van incomplete info,ook al hebben we veel grijze pap die ons ego strelend gewijs tracht wijs te maken dat we ''weten wat we doen''.

Je zou kunnen zeggen dat er op zich niks mis is met alle hulpmiddelen die we tot beschikking hebben,het is onze mindset zelf die er niets aan heeft momenteel.

In feite ontspringen we al een paar miljoen jaar de dans,met beetje mazzel vieren we dat met de grote flits waarna we allemaal op verschroeide kippeboutjes zullen gelijken,knap hoor.

En tot die grote flits is het vooral een ratrace waarin men geleefd wordt,waar men elkaar het licht in ogen niet gunt,en waar het mogen functioneren in een systeem waarvan men afhankelijk is ,meer en meer zal leiden tot het weg rationaliseren van medemenselijkheid naar hen die het niet meer redden.
39
6 dagen en 9 uur geleden door Buddleja
0
0
@38

Ik denk dat als @37 jouw prachtige reactie leest, die zal zeggen: het zal wel.
40
6 dagen en 8 uur geleden door Billib
0
0
@39 dat is ook ok.

btw,

ik hoorde vandaag hoe het in Thailand is gegaan,die hebben al in januari vorig jaar de boel  bijna helemaal dichtgegooid,omdat ze toen nog niet wisten hoe de ernst situatie was,toen er toch een kleine stijging kwam,hebben ze het zelfs hermetisch gesloten,dus ook geen china verkeer meer,tot vandaag, op een bevolking van 70 miljoen! mensen,95 sterfgevallen door corona,dat is toch wel indrukwekkend.
41
6 dagen en 8 uur geleden door Buddleja
0
0
@40

Dat is zeker indrukwekkend. Ik zou het zo houden en gaan voor het eeuwige leven. Het kan altijd nog beter. Je moet een uitdaging houden.
42
6 dagen en 5 uur geleden door Smurf
0
0
@34 Ik heb een bookmark gemaakt. Heel erg interessant.

Zou best kunnen dat mensen weer op Rutte gestemd hebben, omdat Facebook dat wil. Kan best. Maar het is ook echt de eigen verantwoordelijkheid om de democratie te beschermen. En als ze dat niet doen. Door iedere keer op figuren als Rutte of Kaag te stemmen. Dan is het echt hun eigen schuld.

Mja... iemand zei gisteren tegen me dat mensen gemanipuleerd worden. Ja, ben ik het mee eens. Maar mensen hadden deze verkiezingen ook echt genoeg andere keus en mogelijkheden. Iedereen in mijn omgeving heeft Pieter, Geert of Thierry gestemd. Dus jah... Ik kom uit een nogal opstandig milieu.
43
6 dagen en 5 uur geleden door Smurf
0
0
@34 Mja... Rupert Murdoch zegt dat hij bepaalt wie de volgende president wordt van de US. En de directeur van het AD zegt dat hij bepaalt wie de premier wordt van Nederland. Nou ja... Figuren die dat soort uitspraken doen zou ik preventief levenslang opsluiten. 😂 Ik denk dat de rol van facebook zwaar overdreven wordt.

Ik denk ook dat leugen zich sneller verspreiden dan de waarheid. Omdat als mensen de waarheid verspreiden, dat ze dan worden afgemaakt. Zie bijvoorbeeld Pieter Omtzigt. Iedereen die durft te roepen dat de keizer naakt is, die wordt kapot gemaakt. Tja... zo werkt het volgens mij overal. Niet alleen in Den Haag.
44
6 dagen en 18 minuten geleden door Het Zal Wel
0
0
@38

Het zal wel 😜

Ieder geval is mijn mindset niet zo zwart als die van jou lijkt te zijn, en ik gun iedereen het licht inzijn ogen.

Je leeft nu en niet over een paar miljoen jaar, om daardoor de dingen nu zo donker te zien lijkt me geen prettige wijze om nu te leven. 

Login om te reageren


WEEK STIJGERS CONSPIRACY

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)

Global
Buitenland
Conspiracy
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2021.