Home Bericht Toevoegen Registreren Login
03 juni
2020

woensdag


Strikter zoeken

BINNENLAND

IS wilde ook aanslagen in Nederland plegen


Bron: nos.nl

Terreurorganisatie IS had plannen om in november vorig jaar op veel meer plaatsen toe te slaan dan alleen in Parijs. Andere plaatsen in Frankrijk hadden ook getroffen moeten worden en verder andere landen, waaronder Nederland, schrijft CNN.

De Amerikaanse nieuwszender leidt dat af uit 90.000 pagina's aan Europese opsporingsdocumenten, gesprekken met terreurdeskundigen en andere bronnen.  Lees verder >>
9 Reacties  |  596 Clicks
0002
  Geplaatst door Administrator 3 jaar en 8 maanden geleden

REACTIES (9)

1
3 jaar en 8 maanden geleden door Rooie Smurf
1
-1
Het zal ooit gaan gebeuren, maar de vraag is alleen wanneer!

Leuk dat er nu een alternatief is voor nujij.nl! Minpuntje: het telkens invoeren van letters :-(
2
3 jaar en 8 maanden geleden door Administrator
0
0
@1 Het invoeren van commentaar kan vanaf nu zonder captcha.
3
3 jaar en 8 maanden geleden door Joso
0
0
@1 is denk ik al gebeurt op die benzine pomp van de afgelopen week. Vele dachten dat het een aanslag was als je de internet afstroopte en dan is het de taak als overheid die onrust meteen weg te nemen en dat ter plekken. Dat liet men na en dat terwijl men de overheid niet meer echt vertrouwd en de media en ook dat weet men donders goed en dan heb je als overheid taak en om het vertrouwen weer te herselen door de voornaam te vernoemen van de dader in de media en dat liet men na.

Dan trek ik mijn conclusie omdat men dit na liet.
4
3 jaar en 8 maanden geleden door Joso
1
0
@2 Dan zul je zeker meer leden trekken hier zeker te weten. Hopelijk komt men massaal hier. Want nieuwskoerier die geeft om de haverklap je een ban waarvan ik denk hoe kan dat toch en antwoord krijg je er niet op. Vele heb ik daar al een ban zien krijgen, ja tis er erger als nujij daar. Brbrbrbrrr. Hopelijk word deze site de nieuwe nujij.
5
3 jaar en 8 maanden geleden door Herr Wolf
2
0
@4 Joso

Inderdaad een afknapper van die ban's. Ik schreef letterlijk "f u" tegen iemand die ongelooflijk aan het zuigen, drammen & zuigen was. Meteen een ban.
6
3 jaar en 8 maanden geleden door Joso
1
0
@5 Tja soms kan je eventjes een kleine misstap begaan in de felheid van de "strijd" dan hoef je naar mij idee gene ban te krijgen, dat ze dan eventjes het bericht verwijderen. DEr zitten gewoon griezels daar aan de knoppen. Ik heb het idee dat daar vele naar toe gelokt worden van nujij en de mensen die ooit een eeuwige ban op nujij hebben opgelopen en dat men na 12 sept het langzaam daar laten klappen zodat alle nujiers "opgeruimt" zijn en dat de overheid zo op die manier de mensen mond dood worden gemaakt. KIjknaar alle site's hoe die verandert zijn de laatste tijd. BV www.powned.nl eerst kon je meteen de reacties lezen en nu hebben dat ene stuk moeilijker gemaakt en vele schrijvers zijn daar gaan lopen erom. xandernieuws.punt.nl bv Uren moet je wachten voor jouw bericht die je hebt geschreven te lezne is daar. telegraaf bv ook dat duurt uren voor je het geplaatste bericht te lezen is. Bij nieuwskoerier bannen ze je om een scheet.
7
3 jaar en 8 maanden geleden door Herr Wolf
1
0
@6 , Joso

Tot voor de recente 'verbetering', kuch, was PowNed.tv een amusante & prettige site waar ik erg vaak was. Nu dus niet meer. Heel veel oudgedienden zijn daar afgehaakt. Laten we hopen dat het hier ook zo levendig gaat worden !
8
3 jaar en 8 maanden geleden door Hewi
0
0
Hopelijk blijft deze site onpartijdig, en kan je zeggen wat je wilt, maar laten we het wel een beetje beschaafd houden, je kan ook je mening uiten zonder te vloeken.
9
3 jaar en 8 maanden geleden door 13 September 2000...
0
0
Waar wil IS géén aanslagen plegen? Beetje dom, niet waar?

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BINNENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2020.