NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
13 augustus
2020

donderdag

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Weer (NL)
Global
Buitenland
Conspiracy
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Verkeer
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
TV

Strikter zoeken
Publiceer ook jouw nieuws, artikelen of lokaal nieuws. Reageer op alle nieuwsberichten. Registreer je nu gratis en ga meteen aan de slag.

ALGEMEEN (NL)

Hema noemt moorkop voortaan chocoladebol: oude naam is ‘niet meer van deze tijd’


Bron: www.ad.nl

Hema noemt moorkop voortaan chocoladebol: oude naam is ‘niet meer van deze tijd’ Winkelketen Hema heeft besloten de naam van het gebakje ‘moorkop’ te veranderen in chocoladebol. Volgens het bedrijf is de naam ‘niet meer van deze tijd’. Eerder besloot ook al een bakker uit Monster de term ‘moorkop’ in de ban te doen.

Lees verder op www.ad.nl >>
6 Reacties  |  183 Clicks
0004
  Geplaatst door Elsemieke 6 maanden en 6 dagen geleden

REACTIES (6)

1
6 maanden en 6 dagen geleden door Elsemieke
1
0
Wat een onzin , mogen we nog zwartepieten ? Kaartspelletje ? Zigeunersaus eten ? zwarte koffie drinken ?

Achterlijk gedoe allemaal , totaal doorgeslagen
2
6 maanden en 5 dagen geleden door Wcommander
1
0
Ja belachelijk niet? Als zo'n heerlijke moorkop naar je vernoemd is dan zou je heel trots moeten zijn, net als bij die lekkere negerzoen. Sjors en Sjimmie mocht ook niet meer vroeger, terwijl ik er nooit wat achter zocht. Maar in die donkere landen is het vandaag de dag een en al discriminatie en volkerenmoord. Ik neem lekker de volgende keer weer een lekkere moorkop bij de koffie hoor?
3
6 maanden en 5 dagen geleden door Fcku
1
0
Laatst las ik dat het College voor de rechten van de mens zich gaat uitspreken over het prijsverschil bij kappers tussen mannen en vrouwen...

Ik weet niet hoe de wereld er over 30 jaar gaat uitzien maar als we op deze koers verder gaan ben ik bang dat het de mensheid gaat uitsterven met als belangrijkste reden Zwakzinnigheid.
4
6 maanden en 4 dagen geleden door Rowy
0
0
Heel triest dit te lezen en dan te weten dat de grote winkelketens IKEA, HEMA, Jumbo enz, in feite zijn begonnen om hu marktwerving te vergroten.

Dan nog een paar eenlingen erachteraan die zich al gediscrimineerd voelen, als je per ongeluk hun kant opkijkt, mag de kleur wit, zwart wel nog gebruikt worden.

Waar gaan al die ouwe Nederlandse gebruiken naar toe, TRIEST
5
6 maanden en 3 dagen geleden door Wcommander
0
0
Inderdaad wij zijn een voorbeeld voor de gehele wereld. Diversiteit is de slogan en dat is te zien in vele de TV reclames en andere publicaties. De grootste groei van de onze bevolking is te danken aan de niet te stuiten import uit verre oorden. Allerlei overheids instanties en wetenschappers maakten zich publiekelijk zorgen over de onhoudbaarheid van deze ontwikkeling. Tienduizenden van hen verblijven er al onder de radar in de illegaliteit. Handhaving is nog alleen nog een factor van prioriteiten stellen geven ze zelf toe van hogerhand. Voor onze hardwerkende autochtone bevolking is haast geen huis meer betaalbaar, te koop of te huur. Meer schuldhulpverlening, voedselbanken en kringloopwinkels zijn ook geen oplossingen. Tenslotte nu ook steekpartijen, auto's in de fik en aanhangertjes met lichtkrant van de politie om te waarschuwen bij ons in de omgeving. Weer ben ik blij bejaard te zijn, zal mijn tijd wel uitdienen als ik geluk heb. Op naar de twintig miljoen.
6
6 maanden en 14 uur geleden door Wcommander
0
0
Het lijkt daarom ook wel een beetje logisch dat sommige politici zich inspannen om de levenseinde pil meer aan de orde te stellen. Als je het helemaal zat bent door de slechte zorg, wachtlijsten en gebrek aan zorgopvang dan heb je daardoor meer keus, niet? Tevens komt er dan weer een broodnodige woning vrij, toch?

Login om te reageren

WEEK STIJGERS ALGEMEEN (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Weer (NL)
Global
Buitenland
Conspiracy
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Verkeer
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2020.