Home Bericht Toevoegen Registreren Login
27 februari
2020

donderdag


Strikter zoeken

LIFESTYLE

Beautyvlogster Nikkie de Jager onthult na chantage dat ze transgender is


Bron: www.nu.nl

YouTuber Nikkie de Jager, bekend als NikkieTutorials, heeft in een video op haar YouTubekanaal verteld dat ze transgender is en werd geboren als man. De beautyvlogster voelde zich gedwongen het nieuws bekend te maken omdat ze ermee gechanteerd werd.  Lees verder >>
4 Reacties  |  104 Clicks
0001
  Geplaatst door Fcku 1 maand en 2 weken geleden

REACTIES (4)

1
1 maand en 2 weken geleden door Fcku
0
0
Wauw...

Nog meer nieuws vandaag?
2
1 maand en 1 week geleden door Wcommander
0
0
De Jager vond het moeilijk om als jongen te leven terwijl ze zich geen jongen voelde. Wat is nu het probleem, een geest die zich niet thuis voelt in zijn lichaam, niet? En dan maar dat lichaam operatief veranderen en medicinaal behandelen tot het omgebouwd is? Ik vind dat toch nog steeds erg eng hoor, maar zo te zien leeft deze beautyvlogster er helemaal voor.
3
1 maand en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Achteraf blijkt het toch ook een groot commercieel succes te zijn als je het helemaal uitmelkt, niet? En al die aandacht die je er mee trekt moet toch ook heel veel bevredigend zijn als je er gevoelig voor bent.
4
3 weken en 2 dagen geleden door Wcommander
0
0
Ik twijfel een beetje, heeft zij misschien zelf die chanteur verzonnen? Geen vervolging, straf of hulp van wie dan ook aanvaarden om de dader bekent te kunnen maken? Ook altijd maar weer de dader de hand boven het hoofd houden. Er ook steeds maar weer aandacht aan besteden wie haar ook interviewt of spreekt. Of is het misschien een slimme reclamestunt?

Login om te reageren

WEEK STIJGERS LIFESTYLE

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2020.