NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
15 juli
2020

woensdag


Strikter zoeken

ALGEMEEN

Anonieme advocaat Nabil B.: 'Offer brengen om rechtsstaat te verdedigen'


Bron: feeds.nos.nl

Anonieme advocaat Nabil B.: 'Offer brengen om rechtsstaat te verdedigen' Een van de nieuwe advocaten van kroongetuige Nabil B. heeft een interview gegeven aan De Telegraaf. De advocaat zegt daarin dat hij of zij er rekening mee houdt de rest van het leven beveiliging nodig te hebben.  Lees verder >>
3 Reacties  |  165 Clicks
0001
  Geplaatst door Fcku 6 maanden en 3 dagen geleden

REACTIES (3)

1
6 maanden en 3 dagen geleden door Wcommander
0
0
Onzin, als de rechtstaat door terreur zo erg in gevaar is dan moet daar maar een militair tribunaal of krijgsraad voor worden opgericht. Burger juristen en hun relaties zijn namelijk te kwetsbaar. Kunnen gelijk ook terroristen die in een vreemde krijgsdienst vreselijke daden verrichte zich gaan verantwoorden.
2
5 maanden en 3 weken geleden door Wcommander
0
0
Advocaten stoppen omwille van veiligheid. Veiligheidsmaatregelen na liquidatie advocaat Wiersum "te licht" bevonden. Waarschuwingen van advocaten zouden in de wind zijn geslagen. Communicatie met politie en justitie liep "stroef". Advocaten vrezen dat hun identiteit niet langer beschermd kan worden. Mijn tip blijft rechtovereind staan denk ik. Na zo'n jarenlang beleid was dit te verwachten denk ik. En nu?
3
5 maanden en 3 weken geleden door Wcommander
0
0
Resumerend is mijn opinie, dat na deze onderwereld niet 1 maar meerdere vingers te hebben gegeven je dit niet zomaar kan terugdraaien. Je hebt ze eigenlijk bijna de vrije hand gegeven, dus die ben je kwijt. Geef je ze een vinger dan nemen ze je hele hand, zegt het spreekwoord, niet? Gaan we nog zo door?

Login om te reageren

WEEK STIJGERS ALGEMEEN

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen
Economie
Politiek
Weer
Global
Buitenland
Conspiracy
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Verkeer
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2020.