NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
08 juli
2020

woensdag


Strikter zoeken

BINNENLAND

Oekraïens vliegtuig met 176 personen aan boord neergestort bij Teheran


Bron: www.nu.nl

Oekraïens vliegtuig met 176 personen aan boord neergestort bij Teheran Een Oekraïens vliegtuig met 176 mensen aan boord is in de nacht van dinsdag op woensdag kort na het opstijgen neergestort bij het internationale vliegveld van de Iraanse hoofdstad Teheran. Er zijn geen overlevenden.  Lees verder >>
3 Reacties  |  183 Clicks
0001
  Geplaatst door Fcku 5 maanden en 4 weken geleden

REACTIES (3)

1
5 maanden en 4 weken geleden door Fcku
0
0
Iran had iets beloofd... lijkt sterk op deze belofte i.p.v. een technisch mankement...
2
5 maanden en 4 weken geleden door Wcommander
0
0
Of iedereen daar had de laatste week wel wat anders aan zijn hoofd, om zich druk over te maken, niet? Ook op die luchthaven denk ik. Als ik zag hoeveel volk er op al die wegen in stoet het gehele land door liepen achter die generaal aan?
3
5 maanden en 3 weken geleden door Wcommander
0
0
Maar dat die hysterie zo hoog gestegen was dat ze het luchtafweer automatisch op scherp hadden gezet? Het lijkt er op dat ze de elektronische detectie vriend/vijand instelling wel op erg breed hadden staan. Eerst duizenden protesterende landgenoten afschieten, vele tientallen rouwenden vertrappen en vervolgens een verkeerstoestel met merendeel Iraanse verwanten en buitenlanders neerhalen met een raket. Hoe dom kunnen mensen wezen denk ik dan. Het radarfilmpje op tv laat weinig twijfel over. Alleen zekerheid over de oorzaak moet nog boven water komen.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BINNENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2020.