NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
15 juli
2020

woensdag


Strikter zoeken

BUITENLAND

Bestorming Area 51 is begonnen: 'Bevrijd E.T. van de overheid'


Bron: nos.nl

Bestorming Area 51 is begonnen: 'Bevrijd E.T. van de overheid' De aangekondigde 'bestorming' van Area 51 is begonnen. Vooralsnog gaat het om slechts tientallen mensen die demonstreren voor de toegangspoort van de Amerikaanse militaire basis in de staat Nevada. Het kunnen er meer worden, want miljoenen mensen toonden interesse via een Facebookevenement.  Lees verder >>
3 Reacties  |  264 Clicks
0002
  Geplaatst door Fcku 9 maanden en 3 weken geleden

REACTIES (3)

1
9 maanden en 3 weken geleden door Wcommander
0
0
“Ik ben niet gek en ik heb niet gedronken. Na 18 jaar vliegen heb ik bijna alles gezien wat ik in dat gebied kan zien en niets leek er zo op als dit.” Fravor beschreef zijn ontmoeting met een UFO tijdens een trainingsmissie voor de kust van Californië op 14 november 2004. De UFO was schijnbaar onmogelijke bewegingen aan het uitvoeren – “links, rechts, voor, achter, gewoon willekeurig, om vervolgens te versnellen en te verdwijnen”, vertelde Fravor. “Ik heb nog nooit iets in mijn leven als piloot gezien dat zo’n kracht en versnelling had. En dat ding had niet eens vleugels”, zei hij. Ik zelf bezit een video waarin een zwaar zieke gepensioneerde Aeria 51 medewerker verklaarde, experimenten met zwaartekracht aandrijving te hebben gezien. Ik dacht dat dit op de locatie S4 moet zijn geweest. Een object met een eigen onafhankelijk zwaartekrachtveld kan letterlijk alle kanten op vliegen, niet? Ze verbergen daar waarschijnlijk veel meer dan wij weten dacht ik zo.
2
9 maanden en 3 weken geleden door Wcommander
0
0
NU.nl De Amerikaanse marine heeft woensdag officieel toegegeven dat op drie video's tussen 2004 en 2015 zogeheten ufo's (onbekende vliegende objecten) te zien zijn. Een woordvoerder wil tegenover CNN niet ingaan op mogelijke buitenaardse wezens, omdat "nog niet precies duidelijk is wat er op de beelden te zien is". Ik ben benieuwd wat het nu echt was.
3
9 maanden en 3 weken geleden door Wcommander
0
0
Bushman was als onderzoeksingenieur werkzaam voor Lockheed Martin en heeft een aantal patenten op zijn naam staan. In de video, die op 7 augustus jongstleden is gemaakt, zegt hij over de buitenaardse schepen: “Amerikaanse burgers werken er 24 uur per dag aan. We proberen te begrijpen wat we ermee kunnen doen.” Het is niet de eerste keer dat iemand van deze defensiefirma heeft beweerd dat Lockheed Martin onderzoek doet naar de geheimen van buitenaardse vaartuigen. Ben Rich, een oud-directeur van Lockheed en de ‘vader van stealth’, zei: “We kunnen al naar de sterren reizen, maar deze technologieën zitten opgesloten in black projects en er is een daad van God nodig om ze ooit beschikbaar te kunnen maken voor het publiek. Alles wat je je kunt voorstellen hebben wij al gedaan.” Dit zijn toch niet zomaar mensen van de straat?

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BUITENLAND

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen
Economie
Politiek
Weer
Global
Buitenland
Conspiracy
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Verkeer
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2020.