NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
08 juli
2020

woensdag


Strikter zoeken

TV

Eva Jinek maakt overstap van publieke omroep naar RTL


Bron: www.nu.nl

Eva Jinek maakt overstap van publieke omroep naar RTL Eva Jinek stapt in januari over naar RTL. De presentatrice heeft een vierjarig contract getekend en gaat voor RTL een latenightshow presenteren, zo meldt het bedrijf vrijdag.  Lees verder >>
2 Reacties  |  201 Clicks
0001
  Geplaatst door Fcku 9 maanden en 2 weken geleden

REACTIES (2)

1
9 maanden en 2 weken geleden door Wcommander
0
0
Het is echt afwachten voor kijkers die niet zo weg zijn van commerciële omroepen. Die omroepen zijn natuurlijk afhankelijk van de commercie zoals de sponsorende zakenwereld plus reclames. Die belangenwereld staat zo vaak ter discussie dat je onafhankelijkheid vaak in gevaar zou kunnen komen denk ik. Ik ga wel een keertje kijken misschien.
2
9 maanden en 2 weken geleden door Wcommander
0
0
Ik schrik als ik de slechte kijkcijfers van RTL4 zie. Spelshow, Tranentrekker "Het spijt me", wel even over die schouder wrijven want dan krijg je gewis extra bonus tranen. "Linda de Mol Hip en happening", Beste kijkers, Back to zero, Zeesterren, ik stop maar. Wel ondanks het niveau kijkers dacht ik. Of het lukt om daar een aanval op dat publiek te doen met een bloedserieus programma? Er zijn er ook al een aantal mislukt, maar wie het weet mag het zeggen.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS TV

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2020.