Home Bericht Toevoegen Registreren Login
01 juni
2020

maandag


Strikter zoeken

SCHOKKEND

Waarom klimaatverandering ontkennen niet (meer) mag op NUjij


Bron: www.nu.nl

Het ontkennen van klimaatverandering of de invloed van de mens daarop, is op NUjij niet langer toegestaan. Reacties waarin dat toch wordt gedaan, worden verwijderd.

Je mag het op NUjij oneens zijn met de klimaatplannen van het kabinet, we moedigen een kritische discussie over de mate waarin Nederland het verschil kan maken aan en je mag ook zeker uiteenzetten dat je denkt dat klimaatverandering al te ver gevorderd is om er nog echt iets aan te kunnen doen.  Lees verder >>
3 Reacties  |  410 Clicks
0002
  Geplaatst door Fcku 1 jaar en 3 maanden geleden

REACTIES (3)

1
1 jaar en 3 maanden geleden door Wcommander
0
0
We hadden vroeger kleine ijstijden, warme eeuwen, koude eeuwen en de zondvloed. We hadden dorpjes voor de kust waar nu zee is en zee waar nu woestijnen zijn. Ik heb zelf schelpen opgegraven in de heuvels waar nu alleen maar zand is zo ver je kijkt. Wie was daar de schuld toen van, want ze waren nog maar met ze weinigen?
2
1 jaar en 3 maanden geleden door Elsemieke
0
0
Komt dus neer op censuur ,ook omgewelvallige meningen , moeten geplaatst kunnen worden .

De media (nu.nl) gaat dus bepalen wat wel en niet mag , de arrogantie druipt er vanaf

Dat was nou met de zwarte piet discussie ook al zo Nu.nl bepaald

Ik hoop dat ze dit veel reageerders gaat kosten , niet omdat er wel degenijk klimaat verandering is , maar mensen omdat ze mensenmonddood maken.

Gaat dat bij b.v religie ook gebeuren , valt ook niet te bewijzen

Klimaatontkenning is niet strafbaar , het wordt steeds gekker op nu.nl

De arrogantie druipt ervan af
3
1 jaar en 3 maanden geleden door Wcommander
0
0
Klimaatverandering is van alle eeuwen en een ware golfbeweging en kent vele onnavolgbare oorzaken. De mantel (wat wij magma noemen) die onder de aardkorst zit, koelt af met zo'n 100°C per 1.000.000.000 jaar. Dit is inderdaad heel traag. Dus ooit krijgen we misschien wel een echte ijstijd als alles opgebrand is. Ooit ging die afkoeling zo snel dat het veel dieren uitgeroeid werden, maar de zon bleef gelukkig wel schijnen. Ook het sprookje over al die zwarte gaten en zwarte materie bleek onwaar te zijn las ik vandaag nog in een publicatie. Er is niets zo bizar als de bemoeienis van de politiek enz. enz.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS SCHOKKEND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2020.