Home Bericht Toevoegen Registreren Login
06 april
2020

maandag


Strikter zoeken

SCHOKKEND

Vrees voor leven van oud-bokser Rudi Lubbers


Bron: www.ad.nl

Het gaat slecht met oud-topbokser Rudi Lubbers en zijn partner. De twee bivakkeren onder erbarmelijke omstandigheden in een busje in de natuur in Bulgarije. De situatie is zo ‘nijpend’ en ‘onmenselijk’ dat gevreesd wordt voor hun leven.  Lees verder >>
4 Reacties  |  324 Clicks
0002
  Geplaatst door Fcku 1 jaar en 2 maanden geleden

REACTIES (4)

1
1 jaar en 2 maanden geleden door Elsemieke
0
0
2
1 jaar en 2 maanden geleden door Elsemieke
0
0
Het ministerie van Buitenlandse Zaken is bereid oud-bokskampioen Rudi Lubbers en zijn partner Ria te helpen als ze in nood zijn.

Bereid om te helpen ??? Dit is pure noodzaak , hij is nog altijd Nederlands staatsburger , tis toch niet te filmen , IS gangers kunnen terug ,en de gewone burger echt in nood in het buitenland kan stikken.

Of hij schuldig is aan de drugsvonst in Spanje tja weet ik ook niet , wel dat er door de consul een kolossale blunder is gemaakt van hier tot tokio , Nederland heeft de plicht om hem te helpen , liever nog gisteren dan vandaag.
3
1 jaar en 2 maanden geleden door Wcommander
0
0
Dat is wat anders dan die feestvierende criminelen in hun cellencomplex niet? Met alles, smartphones, drugs en sterke drank tot discomuziek aan toe. Al vele jaren werd er over gesmoesd en als het op TV komt dan gaan we er eens naar kijken zeggen ze dan. Zelfs uit die Oost-Europese landen weten ze uitkeringen van hier te versieren. Maar die boxer en zijn partner mogen misschien wel doodvriezen. Tot in het stemhokje, doei?
4
1 jaar en 2 maanden geleden door Elsemieke
0
0
@3 Soms begrijp ik de ballen er niet van waar we in Nederland mee bezig zijn.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS SCHOKKEND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2020.