Home Bericht Toevoegen Registreren Login
03 juni
2020

woensdag


Strikter zoeken

TECHNOLOGIE

Cryptoblockchain gehackt, schade meer dan 1 miljoen dollar


Bron: nos.nl

Cryptohandelsplatform Coinbase heeft sinds 5 januari meerdere aanvallen gesignaleerd op de blockchain van cryptomunt ethereum classic (ETC). De ETC is een relatief kleine munt. Het handelsplatform zelf is niet gehackt.  Lees verder >>
2 Reacties  |  386 Clicks
0001
  Geplaatst door Fcku 1 jaar en 4 maanden geleden

REACTIES (2)

1
1 jaar en 4 maanden geleden door Wcommander
0
0
Hoe groter de rekenkracht des te virtueel rijker je je kunt rekenen, maar het zijn allemaal bitjes en elektronica. Tot iemand iets uit gaat uitvinden om een reuze kraak te zetten. Je virtuele geld is niet verzekerd of gegarandeerd door de nationale bank denk ik.
2
1 jaar en 4 maanden geleden door Wcommander
0
0
Ik hoorde laatst dat een groep whizzkids in de wat hogere leeftijd plannen maakten om door te koppelen en door te lussen, een soort supercomputer te creëren voor dat doel. Zo heeft ook de NASDAQ aangekondigd in 2019 cryptovaluta aan te willen bieden, net als de Zwitserse aandelenbeurs de Swiss Stock Exchange (SIX). Goldman Sachs heeft op zijn beurt via dochteronderneming Circle de bekende cryptovaluta handelsbeurs Poloniex voor $400 miljoen dollar overgenomen en ondanks eerdere negatieve uitlatingen is JP Morgan inmiddels ook compleet overstag gegaan om zich te richten op cryptovaluta en blockchain. De lijst bedrijven die zich bezighouden met blockchain is daarnaast haast ontelbaar; de Ethereum Enterprise Alliance (EEA) alleen telt al meer dan 500 leden waarvan veel van de grootste bedrijven ter wereld. Beleggers worden dan ongrijpbaar en soms onzichtbaar als geldwolven denk ik.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS TECHNOLOGIE

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2020.