NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
27 november
2020

vrijdag

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Weer (NL)
Global
Buitenland
Conspiracy
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Verkeer
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
TV

Strikter zoeken
Publiceer ook jouw nieuws, artikelen of lokaal nieuws. Reageer op alle nieuwsberichten. Registreer je nu gratis en ga meteen aan de slag.

ALGEMEEN (NL)

Oud-baas fiscus: toeslagenaffaire is door mensen veroorzaakte ramp


Bron: feeds.nos.nl

Oud-baas fiscus: toeslagenaffaire is door mensen veroorzaakte ramp De affaire met de kinderopvangtoeslag is een door mensen veroorzaakte ramp. Dit is een ontspoorde trein, zei Jaap Uijlenbroek, oud-directeur-generaal van de Belastingdienst, in zijn verhoor door de parlementaire onderzoekscommissie.

Lees verder op feeds.nos.nl >>
2 Reacties  |  22 Clicks
0001
Geplaatst door NuJouwNieuws.nl 6 dagen en 21 uur geleden

REACTIES (2)

1
6 dagen en 20 uur geleden door Wcommander
0
0
Volgens hem zijn er geen individuele schuldigen aan te wijzen, maar is het hele overheidsapparaat verantwoordelijk. En zo houd hij de verantwoordelijke top uit de wind en tevens zichzelf als topper, niet? En als excuus volkomen ongeloofwaardig denk ik. Die top luisterden dus niet naar alle tekenen en waarschuwingen over de grote problemen. Terwijl zij de expertise en leiding hadden. Pas toen in 2019 RTL en Trouw zonder enige expertise er over gingen berichtten snapte hij het ineens. Dus pas als de media er bovenop springen schrikken ze zich een ongeluk, net als door het programma Radar enz. Als slachtoffer zou ik mij dan zwaar belazerd en slecht behandeld voelen.
2
6 dagen en 18 uur geleden door Wcommander
0
0
De Tweede Kamer, de regering en het ambtelijk functioneren, zei hij. Na enig zoeken rolde al die ministeries de vaak de fout in gingen uit mijn printer. Financiën, Belasting, Justitie, Binnenlandse zaken, volksgezondheid enz, enz. Wat hij zei was eigenlijk een directe aanklacht tegen onze liberale coalitie. Ik vind dit een rampzalige conclusie en zou het liefst hebben dat dit incompetente kabinet, zijn of haar biezen pakte om plaats te maken voor iets veel beters denk ik. Dit is mijn symbolische burgermotie van wantrouwen.

Login om te reageren
Login om te stemmen >>

WEEK STIJGERS ALGEMEEN (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Weer (NL)
Global
Buitenland
Conspiracy
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Verkeer
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2020.