NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
27 november
2020

vrijdag

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Weer (NL)
Global
Buitenland
Conspiracy
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Verkeer
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
TV

Strikter zoeken
Publiceer ook jouw nieuws, artikelen of lokaal nieuws. Reageer op alle nieuwsberichten. Registreer je nu gratis en ga meteen aan de slag.

ALGEMEEN (NL)

Coronavirus woekert volop op scholen: 'Personeel is doodsbang'


Bron: www.telegraaf.nl

Coronavirus woekert volop op scholen: 'Personeel is doodsbang' Op ruim 800 Nederlandse scholen is sprake van een hevige uitbraak van het coronavirus. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het Scholenmeldpunt, dat coronagevallen in de klas registreert. Vooral scholen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam zijn ware broedplaatsen voor het virus. Ondertussen melden steeds meer docenten en praktijkondersteuners zich 'ziek'. Deze personeelsleden geven aan feitelijk 'doodsbang' te zijn.

Lees verder op www.telegraaf.nl >>
4 Reacties  |  31 Clicks
0002
  Geplaatst door Jean Cornichon 1 week en 10 uur geleden

REACTIES (4)

1
6 dagen en 19 uur geleden door Wcommander
0
0
Vooral scholen in Amsterdam (38), Den Haag (38) en Rotterdam (28) worden hard getroffen door het virus. „We krijgen zoveel meldingen dat het nauwelijks meer bij te houden is. En omdat niet alle coronagevallen op de scholen openbaar worden gemaakt, denken we dat we slechts het topje van de ijsberg in beeld hebben”, zegt de woordvoerder van het platform. Het zou ongeveer om 800 scholen gaan, om hoeveel kinderen zou het dan gaan die elkaar en hun contacten kunnen besmetten? Waarschijnlijk geen of weinig mondkapjes denk ik dan, toch?
2
5 dagen en 18 uur geleden door Elsemieke
0
0
@1 Ik begrijp nog steeds niet waarom die mondkapjes plicht pas per 1 december is , dat moet juridisch rond zijn dat kan toch gelijk ingevoerd worden ?
3
4 dagen en 19 uur geleden door Wcommander
0
0
1 december pas is maanden te laat en had tijdens de eerste uitbraak al in orde moeten zijn gebracht. Dat krijg je dan als allerlei verkeerde aannames en veronderstellingen het beleid bepalen. Ik zag een ellenlange lijst van mondkapjes bepalingen en uitzonderingen, zo maakt men opnieuw mondkapjes tot onderdeel van een haat campagne.
4
3 dagen en 24 minuten geleden door Wcommander
0
0
En tot slot, weet bijna iedereen dat zoveel vaak stoute kinderen bij elkaar, zich vaak nooit aan de regels houden. Daarom zei die lerares bij ons, kinderen zijn gewoon snel bacillenbakken, dus oppassen geblazen. Dus eindelijk mondkapjesplicht hoop ik. Het is onze plicht om de overheid de goede kant op te dwingen, niet? Al kost dat heel veel tijd.

Login om te reageren
Login om te stemmen >>

WEEK STIJGERS ALGEMEEN (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Weer (NL)
Global
Buitenland
Conspiracy
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Verkeer
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2020.