NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
14 mei
2021

vrijdag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

TECHNOLOGIE

Wat kan er beter op NuJouwNieuws?


Wat kan er beter op NuJouwNieuws.nl? Ideeen zijn welkom.
595 Reacties  |  6090 Clicks
0010
  Geplaatst door Administrator (Admin.) 3 jaar en 6 maanden geleden

REACTIES (595)

Reactie 501  t/m  595
  Vorige Pagina - Volgende Pagina  

Nieuwste berichten eerst
501
1 week en 4 dagen geleden door Smurf
@499 Je kan er ook een plakkertje op plakken.
502
1 week en 4 dagen geleden door Smurf
Ik zou dit draadje bevriezen. Zodat Admin rust krijgt. We zijn maar met enkelen. Slaat nergens op om Admin steeds de kast op te jagen met onze wensen. Het is goed zo hoor.
503
1 week en 4 dagen geleden door Querido
@499

In principe heb je gelijk - een mening geef je door een reactie te geven. Dus door inhoudelijk te reageren op het artikel of op een reactie van een forumgenoot. Maar de realiteit is dat er ook mensen zijn die niet altijd een hele reactie willen tikken maar wel graag even waardering of afkeuring willen laten blijken. Daar is niets mis mee en ik vind het ook wel een beetje bij een forum horen.
504
1 week en 4 dagen geleden door Daisydaisy
@502 Ben je gestrest? Nu al? Adem in, adem uit.😋
505
1 week en 4 dagen geleden door Daisydaisy
@503 Misschien gaan mensen wel vaker reageren als het plus/min systeem er niet meer zou zijn. We zien toch ook dat er regelmatig misbruik van gemaakt wordt, door op de man te spelen. 
506
1 week en 4 dagen geleden door Graaier1000
@505 , Dat heb ik ook al eerder aangegeven. Volgens mij kan het plus/min systeem worden geschrapt.
507
1 week en 4 dagen geleden door Daisydaisy
@506 Ik ben wel nieuwsgierig naar de mening van andere op NJN. Misschien een keer een poll over het systeem  neerzetten? 
508
1 week en 4 dagen geleden door Graaier1000
@507 , Inderdaad, misschien wil de admin/mod een poll opzetten?
509
1 week en 4 dagen geleden door Buddleja
@505

Toen een week geleden ongeveer het plussen en minnen werd uitgeschakeld op onder andere Off Topic, reageerden er inderdaad meer mensen meteen. De discussie liep echter ook meteen uit de hand. Ik weet niet wat hier wijsheid is. 
510
1 week en 4 dagen geleden door Querido
@505 Daar heb je wel een punt - jij meedenkertje! - het zou best zo kunnen zijn dat als de + en - weg zijn dat dan de mensen meer geneigd zijn om een reactie in tekst te geven.

Een poll vind ik ook een goed idee.
511
1 week en 4 dagen geleden door Daisydaisy
@509 . Ik weet het ook niet Buddelja en het is tenslotte nog altijd aan de administrator en de moderators om dat te bepalen. Maar minnen op de man/vrouw kan ik me behoorlijk aan irriteren. Ik gebruik de min/plus echt heel zelden en ik zweer het, doe ik echt niet op de persoon.
512
1 week en 4 dagen geleden door Buddleja
@511

Ja dat is ook irritant, dat minnen op de man/vrouw.  Er gaan meer mensen reageren als er geen plussen en minnen meer zijn. Dat geloof ik meteen. En dan kan ook meteen de "bezem erdoor" als het uit de hand loopt. 😀 En het is ook aan de administrator en moderators om het te bepalen. Het maakt mij niet uit in ieder geval.
513
1 week en 4 dagen geleden door Hans Brinker
@511 Naar mijn idee hebben die reacties duimpjes up/down in principe wel een meerwaarde, je ziet dan hoeveel reageerders er mee eens of oneens zijn. Maar wat ik minder vind aan dat plussen en minnen is dat het dan vertaald wordt naar plussen en minnen groen/rood. En ik denk dat dát veel mensen steekt. 'Min' klinkt ook echt negatief. 

Waarom wordt er geen 'eens' 'oneens' van gemaakt. Dat is veel neutraler en ook realistischer want iemand post tenslotte haar of zijn mening en daar kan je van aangeven of je het er eens of oneens mee bent.  Ik bedoel, een 'oneens' laat die mening gewoon in zijn waarde en keurt/kraakt die mening niet af zoals een 'min' dat wél doet. 
514
1 week en 4 dagen geleden door Truffelaar
@500 Jouwnieuws (Mod.) Ik was even weg. Dit is toch wat kan er beter?? Of bedoel je op algemeen? Of heb je hem zelf al hierheen geplaatst? Maar anders wil ik hem met alle plezier op algemeen zetten uiteraard.

@513 Eens oneens mag ook , maar dat minnen of plussen gebeurt meestal op naam en dat zou van mij anders mogen.

@502 Het hoeft niet gelijk smurf het was gewoon een idee maar neem gerust de tijd hoor ik ga nergens heen. :D
515
1 week en 4 dagen geleden door Truffelaar
@503 Dat het bij een forum hoort kan ik met jee eens zijn , maar misschien op een andere manier? BV Querido is het niet met Truffel eens. Dan kan ik met jou in discussie over waarom niet.

Aan de andere kant kan ik me ook voorstellen dat dat te persoonlijk wordt. Maar het zijn maar wat ideeën. Verder vind ik de site prima.
516
1 week en 4 dagen geleden door Daisydaisy
@513 Jij bent daar maar wat aan het dollen he? Ik begrijp niets van.
517
1 week en 4 dagen geleden door Jouwnieuws (Mod.)
@514  

Sorry, ik zat te slapen , je reactie staat inderdaad  op juiste topic , dit is een vraag voor de Admin.
518
1 week en 4 dagen geleden door Administrator (Admin.)
Sow... Goedemorgen iedereen. Vandaag ga ik beginnen met het moderatorsysteem. Maar eerst even een:

UPDATE: Heb mijn Administrator panel ge-update. Dat wil zeggen dat ik het BAN gedeelte hebt ge-update. Ik zag dat een aantal van jullie dubbele of meer accounts hebben. Deze zijn allemaal geblokkeerd. Nu heb ik ook een aantal oude dubbele accounts handmatig gevonden. Maar dat laat ik om een aantal redenen even zo. Mocht het zo zijn dat je in 1 huishouden een extra account hebt, mail mij dan. Dan zal ik het geblokkeerde account deblokkeren.

Verder heb ik het stemsysteem ge-update wat overigens geen effect heeft voor jullie. Een idioot hier op NJN heeft 37... o wacht even, daar komt er weer een... 38 accounts (uiteraard allemaal geblokkeerd) geregistreerd en we zijn nog steeds aan het tellen. De rede waarom deze idioot dit doet is om zoveel mogelijk minnen te geven aan bepaalde leden en deze te "negeren" (met name "Hendrianus" moest het ontgelden). Uiteraard heb ik met de nieuwe updates al deze nieuws- en reactie- stemmen en de "negeer"-opties terug gedraaid.

Aan de idioot die probeert zoveel mogelijk accounts aan te maken: ik ben per dag ongeveer 3 minuten bezig jou accounts te vinden en te blokkeren. Na mijn updates, nog maar 1 seconde per dag. Ook al je nicknames (gestolen van NK en NUJIJ) worden binnenkort weer vrijgegeven.

Goed, iedereen een fijne dag! 👍
519
1 week en 4 dagen geleden door Marrie
Dat is in mijn ogen een heel groot pluspunt dat dubbele accounts worden verwijderd. 
520
1 week en 4 dagen geleden door Graaier1000
"Mocht het zo zijn dat je in 1 huishouden een extra account hebt, mail mij dan." @518 , Dank voor het 'opschonen' van het ledenbestand. Om een mail te kunnen sturen is het handig als er (in de Huisregels en wellicht ook elders) een emailadres vermeld wordt. Dat is nog niet gebeurd. Deze vraag/opmerking heb ik overigens al eerder geplaatst. 
521
1 week en 4 dagen geleden door Hendrianus
@518

Wat altijd al het vermoeden was op nieuwskoerier komt hier dankzij goede moderatie, afwezig op nieuwskoerier, keihard naar boven. Hulde aan de admin en de moderators, houdt nujouwnieuws zo schoon als menselijk en technisch mogelijk is. Dubbele accounts zijn zeker zeer ergerlijk. 👍

Van geblokkeerd door zeventien leden naar geblokkeerd door èèn lid. Wat een enkel persoon niet kan aanrichten als er geen oplettende moderatie is. Mijn dank gaat naar de admin.
522
1 week en 4 dagen geleden door Truffelaar
@517 Geen probleem.
523
1 week en 4 dagen geleden door Truffelaar
@518 Goedemorgen. Goed gedaan die dubbele accounts slaan nergens op.
524
1 week en 3 dagen geleden door Smurf
@518 Oooh... dat is wel goed werk zeg. Pff... je moet wel super gestoord zijn als je accounts aanmaakt om mensen kapot te minnen. Ik had geen probleem met mensen met dubbele account. Maar om dubbele accounts te hebben om mensen te vernielen. Kom op zeg. Als je het ergens niet eens mee bent, stuur dan mail naar Kamerleden of gemeente raadsleden. Die zijn ervoor.

@523 Helemaal mee eens Truffel.
525
1 week en 3 dagen geleden door Buddleja
@518

Het is toch niet te filmen. Wat bezielt zo iemand. 

@521

Wat fijn voor je dat dat is opgelost. 
526
1 week en 3 dagen geleden door Hans Brinker
38 accounts 😐

Da's een regelrechte obsessie 😂
527
1 week en 3 dagen geleden door Elsemieke
Wat een gladiool 38 accounts alleen om te treiteren. Supertof gedaan van de Admin. die gek te blokken 👍

@521 Hendrianus , iig is t nu overduidelijk wat er aan de hand was, dit speelde ook op nujij al bij jouw. Die zochten  nooit wat uit, en kon die gladiool zijn/haar goddelijk gang gaan.
528
1 week en 3 dagen geleden door Hans Brinker
@516 Damn.. Daisy toch 😂

En wat snap je er niet aan dan? Echt helemaal niks? 😐

Ik vind die functie op zich wel prima, maar ik zou het niet 'plus en min' noemen, maar 'eens en oneens'. 
529
1 week en 3 dagen geleden door Jouwnieuws (Mod.)
-- Reactie verwijderd door Jouwnieuws (Hoofd Moderator) --
530
1 week en 3 dagen geleden door Jouwnieuws (Mod.)
Even opnieuw , nav de geblokkeerde dubbele accounts door de Admin. en het gemin op m.n de reacties op Hendrianus, was het gisteren op het Topic over bedreigingen naar moslims toe een slagveld aan verwijderingen door mij. De meeste verwijderde reactie's (niet allemaal) waren een frontale lafhartige aanval op Hendrianus die over iedere  grens  gingen, ik had geen andere optie dan direct verwijderen. We zullen best weleens een reactie missen die over een  grens heengaat (We zijn er vaak maar wonen hier niet 😉) zie je zo'n reactie die blijft staan  (dus niet voor wissewasjes van reacties's die je niet leuk vind) Zet dan even het topic waar dat gebeurt op Algemene vragen, we staan veel toe maar niet alles. Dat topic wordt vaak gelezen en kunnen we er naar kijken. Alleen samen kunnen we het netjes houden, alvast bedankt. 
531
1 week en 3 dagen geleden door Smurf
@530 Mja... Goed werk. Nou ja... wat mij betreft hoeft niet alle vuil verwijderd te worden. Maar als iemand constant aangevallen wordt om niks. Tjsa... dat is wel ziek ja. Dan is het wel fijn als iemand daar wat aan doet. Bedankt daarvoor.
532
1 week en 3 dagen geleden door Smurf
Nou veel heeft het verwijderen van accounts niet geholpen. Hendrianus heeft weer dik negen minnen. Nou ja... Mja... sommige mensen hebben honderden accounts. 38 Lijkt veel...
533
1 week en 3 dagen geleden door Jouwnieuws (Mod.)
-- Reactie verwijderd door Jouwnieuws (Hoofd Moderator) --
534
1 week en 3 dagen geleden door Jouwnieuws (Mod.)
@520 , ik heb het doorgegeven aan de Admin. Ik zie het mailadres ook niet meer onder help

Helaas pakt hij hier het mailadres niet😒
535
1 week en 3 dagen geleden door Querido
Het mailadres is toch gewoon:  info at nujouwnieuws punt nl.

Staat bij Help onder het kopje Bugs.
536
1 week en 3 dagen geleden door Jouwnieuws (Mod.)
@535 Sorry je hebt gelijk , @All het mailadres staan onder  Help onder de klok , en onderaan de voorpagina onder Help , ik ga nu aan de koffie ben later weer terug , in de tussentijd hou je aan de spelregels 👍
537
1 week en 3 dagen geleden door Dieke
@532

Hij is niet de enige... Ik heb ook bij elke reactie binnen een paar seconden er een min bij. Ik zag het ook bij Querido... Zó'n kinderachtig "NKgedrag"..😝. 
538
1 week en 3 dagen geleden door Administrator (Admin.)
@520 info@[Link]
539
1 week en 3 dagen geleden door Schildpad
Bij ALGEMENE VRAGEN loopt de verwijzing 1 comment achter: @230 laat @229 zien.

Bij het volgende artikel [Link] is hetzelfde aan de hand.
540
1 week en 3 dagen geleden door Schildpad
Onder dit artikel [Link] gaat het ook fout met de verwijzing naar eerdere posts. @55 laat @54 zien bijvoorbeeld.
541
1 week en 3 dagen geleden door Administrator (Admin.)
@539 Excuus, foutje. Even een kleine update gedaan. Check het nog even of het klopt... 😬
542
1 week en 3 dagen geleden door Schildpad
@541

Het klopt nu weer gewoon : )

Ik kan me voordtellen dat dat iets te maken heeft met het compleet weghalen van reacties ofzoiets.
543
1 week en 3 dagen geleden door Dunnekever
@541 Oops, ik de de Administrator gemeld :P Wou alleen weten wat er gebeurde als je die knop indrukte XD, had verwachte een invulformulier :P.

Sorry Administrator :)
544
1 week en 3 dagen geleden door Administrator (Admin.)
@542 Nope... was een ander probleem. Ik had een update gedaan voor de referenties. Alle topics met een vastgePINde reactie bovenin (rood) werden vervolgens per ongeluk meegeteld. Daarom liepen alle referenties, met een vestgePINd bericht, er 1 achter. Maar is opgelost.
545
1 week en 3 dagen geleden door Querido
@543

Maak ik gelijk even gebruik van de gelegenheid om je te vragen:

Ben je nou van Dikke Tor op een mysterieuze wijze geëvolueerd naar Dunnekever of heb je een afvalkuur gedaan of - derde mogelijkheid - ben je gewoon onvoorzichtig geweest bij het oversteken?
546
1 week en 3 dagen geleden door Jouwnieuws (Mod.)
@543 , Bij moderators  komen ook gemelde reactie's binnen 😄Ik zag het , dat de Admin. was gemeld 😂'LOL 
547
1 week en 3 dagen geleden door Schildpad
@544

Aha, helemaal duidelijk. : )
548
1 week en 3 dagen geleden door Jouwnieuws (Mod.)
Aanvulling op @530 ik vergeet de meldknop . 🙈
549
1 week en 3 dagen geleden door Hendrianus
-- Reactie verwijderd door Administrator (Admin) --
550
1 week en 2 dagen geleden door Hans Brinker
-- Reactie verwijderd door Administrator (Admin) --
551
1 week en 2 dagen geleden door Jouwnieuws (Mod.)
@550 Even een vraagje , bedoel je nu dat de negeeroptie technisch niet werkt in account ?
552
1 week en 2 dagen geleden door Hans Brinker
@551 De negeeroptie op zich werkt technisch perfect. 👍 

Met negeren in @550 bedoelde ik: letterlijk geen reactie geven.

 
553
1 week en 2 dagen geleden door Hendrianus
-- Reactie verwijderd door Administrator (Admin) --
554
1 week en 2 dagen geleden door Sjaak Trekhaak
-- Reactie verwijderd door Administrator (Admin) --
555
1 week en 2 dagen geleden door Jouwnieuws (Mod.)
@552 Als het dus goed werkt is mijn voorstel, (maak er al dan niet tijdelijk) beiden gebruik van, dan is het opgelost. 
556
1 week en 2 dagen geleden door Jouwnieuws (Mod.)
@553 Jij hebt er gebruik van gemaakt , dank je wel.
557
1 week en 2 dagen geleden door Hans Brinker
-- Reactie verwijderd door Administrator (Admin) --
558
1 week en 2 dagen geleden door Hans Brinker
-- Reactie verwijderd door Administrator (Admin) --
559
1 week en 2 dagen geleden door Administrator (Admin.)
@All, naar OT aub... Daar is dit draadje niet voor bedoeld.
560
1 week en 2 dagen geleden door Inter02
Vaak als ik berichten wil plaatsen van BNR loopt de site vast en doet niks meer. Ik kan het alleen maar wegkruizen. Dan moet ik weer opnieuw inloggen. Is daar wat tegen te doen?
561
1 week en 2 dagen geleden door Smurf
Kan moderatie een optie krijgen om draadjes die omhoog gestemd zijn van de voorpagina te halen? Dat ze niet eindeloos blijven staan. Ik bedoel dan draadjes over islam, extreem rechts, nazi's, buitenlanders. Ik vind 1 draadje prima. Maar velen met mij worden er toch een beetje misselijk van. Het blijft in ieder geval een lastige kwestie.
562
1 week en 2 dagen geleden door Administrator (Admin.)
Er is inderdaad een optie daarvoor maar nog niet beschikbaar voor moderators. Nog even geduld. Moderatiesysteem vordert gestaag...
563
1 week en 2 dagen geleden door Smurf
@562 Altijd goed hoor. Het is jouw website.
564
1 week en 1 dag geleden door Inter02
@562 Administrator kunt u ook mij antwoorden op @560 ? Alvast bedankt
565
1 week en 1 dag geleden door Administrator (Admin.)
@564 Ik heb zojuist een BNR artikel geplaatst. Wat ik wel zie is wanneer er foto's opgehaald moeten worden dat de site even blijft hangen. Met andere websites is er geen probleem. Alleen met BNR gebeurd dit voor zover ik dat kan zien. Blijkbaar duurt het zeker een halve tot een hele minuut voordat foto's zijn ingeladen.

Ik zal hier naar kijken. Maar dat zal zeker nog enige tijd gaan duren.
566
1 week en 1 dag geleden door Administrator (Admin.)
De site gaat over een paar minuten even dicht ivm enkele updates.
567
1 week en 1 dag geleden door Administrator (Admin.)
UPDATE: Even wat updates onder de motorkap ivm moderatiesysteem (wat nog niet klaar is). Als het goed is moeten jullie er niets van merken. Laat het me hier weten als iets niet correct werkt.

Thx!
568
1 week en 12 uur geleden door Slavink
Kijk naar de pagina Buitenland, een topic beslaat het hele scherm. Geen ruimte voor andere topics. Dat zoeken naar je topics en reacties drijft mij tot waanzin.

Op NK waren alle lopende topics verdeelt over het hele scherm, je kon kiezen, nu moet ik talloze pagina's openen en die geven niet aan wat het onderwerp is.

Geen wonder dat er zo weinig deelnemers zijn.
569
1 week en 11 uur geleden door Administrator (Admin.)
@568 Je bedoeld deze: [Link] en deze [Link] ?

De laatste twee maanden van NK, voordat ze zijn gestopt, was de verdeling inderdaad over het hele scherm [Link] Daarvoor hadden ze vanaf het begin een soortgelijke opmaak zoals hier op NJN [Link] Persoonlijk krijg ik nogal hoofdpijn van dat gepriegel.

Maar goed, over smaak valt niet te twisten. Dat de eerste 4 nieuwsitems levensgroot op de voorpagina staan is een keuze van een paar jaar geleden. Maar er is altijd ruimte voor verbetering. Ik ben dan ook best wel benieuwd wat anderen hiervan vinden...
570
1 week en 11 uur geleden door Vboh
@569

Misschien dat de eerste 4 nieuwsitems wat kleiner gemaakt kunnen worden?

Net zo groot als alle andere items bijvoorbeeld?

Scheelt weer wat scrollen op een mobiel scherm.

Verder vind ik de lay-out voor mobiel helemaal oké.

Reacties en topics zijn, althans voor mij, makkelijk terug te vinden bij instellingen. 

Weet niet hoe de voorpagina er uitziet op een ander device. 

Misschien dat het er daar anders uitziet, maar de mobiele versie is wat mij betreft prima. 

Veel kleiner dan bijvoorbeeld de net binnen gekomen topic grootte kun je in de mobiele versie niet gaan, want dan wordt het een scherm met topic gepriegel.
571
6 dagen en 22 uur geleden door Jouwnieuws (Mod.)
test 😒😂😘❤️😍😊😭😄 Alles doet het aan smileys, er wordt druk gewerkt door de Admin aan de laatste systeemveranderingen , werken dingen niet helemaal zoals het moet, dan heeft dat w.s daarmee te maken. Even nog begrip daarvoor. Alvast bedankt.
572
5 dagen en 21 uur geleden door Slavink
@569 dank voor je reactie en koppelingen. Over smaak enz. ben ik het met je eens. Ik vond de indeling van NK goed, een snel overzicht van de lopende topics.

Andere vraag, al door anderen gesteld. Als ik een pagina ververs (met wieltje linksboven) krijg ik de vraag Doorgaan en dan wordt mijn vorige reactie weer in een reactieveld zichtbaar. Klik je op Doorgaan dan wordt die reactie nog een keer geplaatst. Ik vind dat onhandig. Ik wil graag een pagina kunnen verversen om te zien of er nieuwe reactie binnen zijn gekomen.

Het is maar een vraag, als het technisch niet mogelijk is, is het ook oké. Slavink. 
573
5 dagen en 21 uur geleden door Rebo
@572

Ik ververs dan altijd de pagina door links onderaan opnieuw op "reageer op bericht" te klikken. Je moet dan wel kijken dat er dan niks in het reactieveld staat en de cursor helemaal links boven in het commentaarvenster staat.
574
5 dagen en 11 uur geleden door Administrator (Admin.)
UPDATE: Iedereen wordt ivm een update even uitgelogd. Over enkele minuten kun je weer inloggen. Excuus voor het ongemak.
575
5 dagen en 10 uur geleden door Administrator (Admin.)
UPDATE: [Link] Dubbele accounts worden definitief niet toegestaan.
576
5 dagen en 10 uur geleden door Administrator (Admin.)
UPDATE: Logintijd verhoogd naar 1 uur
577
5 dagen en 9 uur geleden door Jouwnieuws (Mod.)
@575 @576 Goed bezig 
578
5 dagen en 9 uur geleden door Buddleja
@575 en @576

Beide blij mee. Heel fijn.
579
5 dagen en 9 uur geleden door Schildpad
Wat ik nog mis: Geplaatste artikelen dienen in het Nederlands te zijn (vertaald).

Ik heb iig ervaren dat Engelstalige berichten verwijderd worden maar zie dit niet beschreven in de huisregels.
580
5 dagen en 9 uur geleden door Graaier1000
Ter gelegenheid van @575 een passend lied 💩💩

[Link]
581
5 dagen en 8 uur geleden door Dieke
Vreemd, word elke keer als ik van onderwerp verander, uitgelogd... Binnen 10 minuten al 3x opnieuw moeten inloggen.. 

Ik log nu zelf uit en zie morgen het antwoord wel. 
582
5 dagen en 7 uur geleden door Administrator (Admin.)
@581 Da's vreemd. Iemand anders hetzelfde probleem?
583
5 dagen en 7 uur geleden door Buddleja
@582

Ik niet, maar de klacht was al even geleden.
584
4 dagen en 21 uur geleden door Dieke
@582

Het lijkt verholpen. Misschien een storing van de site? 
585
4 dagen en 21 uur geleden door Bennie Van Gisteren
Ik blijf in mijn notificaties steeds 1 nieuwe reactie houden bij een draadje dat in zijn geheel verwijderd is. Hoe laat ik die verdwijnen?
586
4 dagen en 20 uur geleden door Dieke
@585

Dat had ik óók een paar weken geleden. Dat kan alleen de adm. doen. Is bij mij oók gebeurd. Gewoon dus een melding van maken, zoals nu. 
587
4 dagen en 19 uur geleden door Administrator (Admin.)
@585 Kun je de link van de groene tekst naar mij emailen? NIET HIER PLAATSEN! (info @nujouwnieuws .nl) 👍
588
4 dagen en 19 uur geleden door Slavink
@573 ja, doe ik ook maar als ik zeg Doorgaan staat mijn laatste reactie in het tekstveld. Die haal ik dan weg,
589
4 dagen en 16 uur geleden door Bennie Van Gisteren
@587   Done. Alvast bedankt voor het verwijderen. 😊
590
4 dagen en 16 uur geleden door Herboren
Persoonlijk zie ik de kop van kop van een artikel liever in z'n geheel in hoofdletters, dan het rommeltje zoals het nu is.

Zie bv "Daling CoronapatiëNten In Ziekenhuizen Zet Door"
591
4 dagen en 16 uur geleden door Administrator (Admin.)
@589 Opgelost?
592
4 dagen en 16 uur geleden door Bennie Van Gisteren
@591 Ja! Sneller dan het licht! 😄  Bedankt!
593
3 dagen en 21 uur geleden door Slavink
Wat er beter kan is dit. Iedere keer dat iemand een topic start moet in dat startproces duidelijk worden dat er al een topic over dat onderwerp is. 

Of anders moet de computer de topics bundelen aan de topic die de meeste reacties kreeg. Nu weet ik soms niet meer op welke topic ik reageerde. Nog los van het onoverzichtelijke van 4 topics over hetzelfde onderwerp.

Voorbeeld van twee over hetzelfde:

[Link]

[Link]
594
18 uur en 42 minuten geleden door Slavink
Het zou goed zijn als je kon zien dat er op een reactie van iemand is gereageerd. Dat nodigt uit tot reageren waar het nu vaak opvallend stil blijft.
595
9 uur en 39 minuten geleden door Slavink
Dat lettertype is onhandig, te klein, niet te lezen.
Reactie 501  t/m  595
  Vorige Pagina - Volgende Pagina  

Login om te reageren


WEEK STIJGERS TECHNOLOGIE

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2021.