NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
30 oktober
2020

vrijdag

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Weer (NL)
Global
Buitenland
Conspiracy
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Verkeer
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
TV

Strikter zoeken
Publiceer ook jouw nieuws, artikelen of lokaal nieuws. Reageer op alle nieuwsberichten. Registreer je nu gratis en ga meteen aan de slag.

ALGEMEEN (NL)

NOS verwijdert logo's van satellietwagens na aanhoudende bedreigingen


Bron: www.rtlnieuws.nl

NOS verwijdert logo's van satellietwagens na aanhoudende bedreigingen De satellietwagens waarmee de NOS door het land rijdt, worden vanaf vandaag niet meer voorzien van een logo. Reden hiervoor zijn aanhoudende bedreigingen waarmee journalisten van de nieuwsomroep dagelijks mee te maken krijgen.

Lees verder op www.rtlnieuws.nl >>
3 Reacties  |  50 Clicks
0002
Geplaatst door NuJouwNieuws.nl 2 weken en 1 dag geleden

REACTIES (3)

1
2 weken en 1 dag geleden door Elsemieke
0
0
Serieus zijn mensen zover afgegleden dat ze gaan bedreigen aan het adres van journalisten ?? Van de week kwam Arib al met een brandbrief over bedreigen en intimideren van kamerleden , het wordt serieus steeds idioter in dit land
2
2 weken en 2 uur geleden door Wcommander
0
0
Ja zeker, zo ver afgegleden dat ze hun frustraties en onvrede betreffende het overheidsbeleid gaan afreageren op mensen die er niets aan kunnen doen. Hulpverleners, handhavers en nu zelfs journalisten moeten het ontgelden. Uiteindelijk gaan ze de politici persoonlijk te lijf omdat in hun ogen niets meer helpt. Een ongelooflijk probleem waar de beleidsmakers van dit land echt een oplossing voor moeten vinden denk ik. Er is de laatste tijd zoveel fout gegaan dat als bewijs daarvan immers ook veel politici zijn terug getreden? Oorzaak en gevolg zou ik zeggen.
3
1 week en 6 dagen geleden door Wcommander
0
0
Tijdens de VVD Rutte kabinetten struikelden namelijk de staatssecretarissen M. Harbers, C. Verdaas, F. Weekers, F. Teeven, W. Mansveld. En de ministers H. Zijlstra, H. Hillen, I. Opstelten, A.v.d. Steur, J. Hennis-Plasschaert en burgemeester P. Krikke. Bijna allemaal VVD'ers, zo uit het hoofdje dus corrigeer maar als ik er naast zit? As je zo fout zit moet je wel weg, niet? We wachten misschien nu weer op wat de coronacrisis gaat opleveren, niet? Sorry hoor, maar de media rapporteerden dit in haar berichtgeving, toch? En ik heb het allemaal tot mijn ergernis zien gebeuren.

Login om te reageren
Login om te stemmen >>

WEEK STIJGERS ALGEMEEN (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Weer (NL)
Global
Buitenland
Conspiracy
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Verkeer
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2020.