NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
23 september
2020

woensdag

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Weer (NL)
Global
Buitenland
Conspiracy
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Verkeer
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
TV

Strikter zoeken
Publiceer ook jouw nieuws, artikelen of lokaal nieuws. Reageer op alle nieuwsberichten. Registreer je nu gratis en ga meteen aan de slag.

ALGEMEEN (NL)

'Koning en koningin zéér gevoelig voor inflatie en fiscale druk'


Bron: www.rtlnieuws.nl

'Koning en koningin zéér gevoelig voor inflatie en fiscale druk' Het Nederlands koningspaar gaat er in 2021 minimaal met 5,2% op vooruit. Dat is ook nodig, aangezien het koningspaar extra gevoelig is voor het Nederlandse fiscale klimaat. Dat zegt het Ministerie van Financiën in een reactie op de miljoenennota. Volgens het ministerie zijn zowel de koning als koningin ook extra gevoelig voor inflatie 'wegens structurele waardeverminderingen in de zakelijke annex van het koningshuis'.

Lees verder op www.rtlnieuws.nl >>
2 Reacties  |  11 Clicks
0002
  Geplaatst door Jean Cornichon 6 dagen en 20 uur geleden

REACTIES (2)

1
6 dagen en 19 uur geleden door Wcommander
0
0
Hun vermogen baseren de onderzoekers (RTL-nieuws) op de schatting dat het Koninklijk Huis 12 miljard aan privévermogen heeft opgebouwd en dat via stichtingen buiten het zicht van de belastingdienst is geparkeerd. Het vermogen zou onder meer zijn verdiend met aandelen Shell en ABN Amro. 5,2% daarvan is, mijn rekenmachientje laat het afweten, een heleboel op vooruit denk ik? Zij vinden maar 5,2% misschien niet erg veel want wat is 5,2%, niet?
2
6 dagen en 15 uur geleden door Wcommander
0
0
Ik was vergeten dat het display van mijn oude rekenmachientje geen ruimte genoeg had. Dom niet, gewoon het getal 12 nemen en de nullen weglaten. Dan kom ik op 0,624 miljard rente of winst of duidelijker 624.000.000 is 624 miljoen euro. Zou ik dus 624 villaatjes van gemiddeld 1 miljoen, die voor die rijken in onze omgeving gebouwd worden kunnen kopen zonder hypotheek. Jeetjemina nog aan toe, en dat per jaar? Is er nog rechtvaardigheid in deze wereld, wij krijgen als bevolking helemaal geen rente meer. Hebben die bobo's aan de geldknoppen dan prachtig voor elkaar geregeld tegenwoordig, niet?

Login om te reageren

WEEK STIJGERS ALGEMEEN (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Weer (NL)
Global
Buitenland
Conspiracy
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Verkeer
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2020.