NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
23 september
2020

woensdag

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Weer (NL)
Global
Buitenland
Conspiracy
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Verkeer
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
TV

Strikter zoeken
Publiceer ook jouw nieuws, artikelen of lokaal nieuws. Reageer op alle nieuwsberichten. Registreer je nu gratis en ga meteen aan de slag.

POLITIEK (NL)

Vertrouwen in de politiek sterk gestegen


Bron: feeds.nos.nl

Vertrouwen in de politiek sterk gestegen Onder invloed van de coronacrisis is het vertrouwen in de politiek sterk gestegen. Voor het eerst sinds het aantreden van het derde kabinet-Rutte heeft een meerderheid vertrouwen in het kabinet, de premier en de politiek in het algemeen, blijkt uit onderzoek van Ipsos in opdracht van de NOS. Een ruime meerderheid vindt dat premier Rutte, minister De Jonge en het RIVM de coronacrisis goed aanpakken.

Lees verder op feeds.nos.nl >>
5 Reacties  |  36 Clicks
0002
Geplaatst door NuJouwNieuws.nl 1 week en 1 dag geleden

REACTIES (5)

1
1 week en 16 uur geleden door Fcku
0
0
Hahahahahahahahahahahahahhh (inademen) WHAHAHAHAHAHAHAHAHA. (inademen) HAHAHAHAhahahahahahahahahahahahahahawww. wow. (op adem komen) whahAHAHAHAHAHAHAHAH. HAAAHAHAHAHAH. (tranen wegvegen)... OMG!!! Whahahahahahahahaha!!!
2
6 dagen en 19 uur geleden door Wcommander
0
0
Nee, die is goed zeg? Ik schreef net hier op de site nog dat alleen Nieuw Zeeland en China het serieus hadden aangepakt. Hier wilde men beginnen met immuniseren terwijl mensen die het coronavirus hebben gehad, binnen enkele maanden hun immuniteit voor de ziekte weer kwijt zijn. Dat concluderen Britse onderzoekers. Volgens de onderzoekers zou dat betekenen dat het virus mensen jaar na jaar opnieuw kan infecteren. Net als een verkoudheid. (gezondheidswet) We weten nu allemaal wat het niet voorbereid zijn op een pandemie ons aan slachtoffers heeft opgeleverd. Eigenlijk is het heel triest en heb ik nog steeds verdriet om bekenden uit onze wijk.
3
6 dagen en 14 uur geleden door Wcommander
0
0
Het nieuwe dagrecord is 1542 besmettingen. Het vorige dagrecord was slechts één dag oud. Dinsdag werden 1.379 nieuwe besmettingen geregistreerd. In totaal zijn sinds 13 maart 86.320 positieve tests gemeld. Dat is geen kattenpis, toch?
4
5 dagen en 20 uur geleden door Wcommander
0
0
Rechercheonderzoek naar de communicatie tussen criminelen heeft 'ernstige' corruptie bij de politie blootgelegd, meldt De Telegraaf woensdag. Lees ik net. Volgens Korpschef Henk van Essen van de Nationale Politie is de informatie 'dermate ernstig en de omvang zodanig' dat het Team Aanpak Corruptie, bestaande uit rechercheurs van de politie en de Rijksrecherche, onderzoek gaat doen. "Corruptie is het betonrot van onze organisatie", aldus Van Essen in gesprek met De Telegraaf. De politiek heeft het dus wat deze ontwikkeling betreft ook weer helemaal laten afweten. Dan is onze staatsveiligheid toch in gevaar? Wat een land, ik schaam me dood, niet?
5
5 dagen en 19 uur geleden door Wcommander
0
0
Studiegroep: overheid slordig in beleid en uitvoering. Bron: feeds.nos.nl. Studiegroep: overheid slordig in beleid en uitvoering Bij de overheid werken mensen langs elkaar heen, is er weinig regie en er is geen gelijkwaardigheid tussen de overheidslagen. Deze conclusies trekt de 'studiegroep Interbestuurlijke en Financiële Verhoudingen' in een advies aan het kabinet en aan gemeenten, provincies en waterschappen. Het publiek heeft er dus geen notie van hoe erg het gesteld is, sorry hoor maar onbegrijpelijk.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS POLITIEK (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Weer (NL)
Global
Buitenland
Conspiracy
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Verkeer
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2020.