NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
25 november
2020

woensdag

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Weer (NL)
Global
Buitenland
Conspiracy
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Verkeer
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
TV

Strikter zoeken
Publiceer ook jouw nieuws, artikelen of lokaal nieuws. Reageer op alle nieuwsberichten. Registreer je nu gratis en ga meteen aan de slag.

ALGEMEEN (NL)

'Zéér druk weekend met dumpingen drugsafval in Noord-Limburg'


Bron: www.1limburg.nl

'Zéér druk weekend met dumpingen drugsafval in Noord-Limburg' Politie en brandweer van Noord-Limburg kampen met een buitengewoon extreem aantal dumpingen van drugsafval. Vanochtend werd op een afrit bij Echt een busje met drugsafval gedumpt en kampt de brandweer in Belfeld al uren met een onbekende, gevaarlijke chemische reactie in afvalvaten in een bos. Gisterochtend werden nog tientallen vaten ontdekt in een bosje bij Maasbree. De politie spreekt van 'een ongewone situatie'.

Lees verder op www.1limburg.nl >>
2 Reacties  |  17 Clicks
0002
  Geplaatst door Jean Cornichon 2 maanden en 1 week geleden

REACTIES (2)

1
2 maanden en 1 week geleden door Flipper
0
0
Het vreemde ook hieraan is, dat ikzelf altijd denk dat als ik in charge was, in full command, met alle volmachten enzovoorts... Dat ik... Jawel: ik, ik ook dit soort problemen wél echt wist op te lossen. Oke. Inderdaad. Met knetterharde hand. Jawel. Maar toch. En daarmee is ook dit iets wat slechts niet opgelost wordt, doordat men het in wezen niet wil.

Mijn God, wat zakt dit land af. Ongelooflijk.
2
2 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Inderdaad een waarheid als een koe, niet? Ze weten gewoon niet hoe, waar en wanneer ze het probleem wat ze zelf veroorzaakt hebben moeten aanpakken. In al die vele gedoog, door de vingers zien en tolereer jaren is zo'n immens gegroeid probleem een onmogelijke opgave geworden voor de beschikbare bezuinigde handhaving. Een krantenbericht gaf laatst aan dat dit probleem in praktisch het gehele land voorkomt. Ons landelijk georganiseerd politie apparaat is inmiddels een bijna onbestuurbaar en te klein geworden. Steeds maar weer opnieuw prioriteiten stellen holt het systeem nu nog veel verder uit denk ik. We zijn eigenlijk al door de bodem heen gezakt dacht ik. Wat de bureaucratie van de politiek kan aanrichten, niet? Wie heeft er een toverstafje?

Login om te reageren
Login om te stemmen >>

WEEK STIJGERS ALGEMEEN (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Weer (NL)
Global
Buitenland
Conspiracy
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Verkeer
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2020.