NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
04 december
2022

zondag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

TV

Karskens Wil Via Rechter Zwarte Pietenjournaal Bij Npo Afdwingen


Bron: www.msn.com

Karskens wil via rechter Zwarte Pietenjournaal bij NPO afdwingen Ongehoord Nederland wil desnoods via de rechter proberen af te dwingen dat de omroep volgend jaar op televisie een Zwarte Pietenjournaal mag uitzenden met zwart geschminkte pieten. Dat heeft voorzitter Arnold Karskens donderdag laten weten. De NPO heeft het verzoek van ON! afgewezen omdat bij de publieke omroep vanaf 2019 beleid is alleen maar roetveegpieten te tonen.

Lees verder op www.msn.com >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
14 Reacties  |  193 Clicks
0009
  Geplaatst door Crezee 1 week en 2 dagen geleden

REACTIES (14)

1
1 week en 2 dagen geleden door Qubix
5
-19
Deze reactie is door teveel downvotes verborgen. Toon Verborgen Reactie
Rot op man jou geloofd de rechter niet en trouwens de hele samenleving is al pietenloos je heb alleen nog veegpieten en gekleurde pieten , maar ja deze gast is stil blijven staan.

Mooi man die gekleurde pieten geef wat kleur in deze samenleving , hadden ze al veel eerder moeten doen.
2
1 week en 2 dagen geleden door Graaier1000
15
-5
@1 , De hele samenleving in Nederland is niet pietenloos. Misschien in Amsterdam en bij de NPO maar in de rest van Nederland is Zwarte Piet er nog gewoon. De meerderheid in Nederland is ook nog steeds voor Zwarte Piet.
3
1 week en 2 dagen geleden door Graaier1000
11
-3
"De NPO heeft het verzoek van ON! afgewezen omdat bij de publieke omroep vanaf 2019 beleid is alleen maar roetveegpieten te tonen."

Alleen roetveegpieten is in strijd met de uitgangspunten van de NPO. De NPO is er om te borgen dat een breed divers scala aan programma's en meningen aan bod komt. Een traditie die niet strafbaar is en bovendien gedragen wordt door nota bene een meerderheid in Nederland dient zeer zeker in een programma getoond te kunnen worden.
4
1 week en 2 dagen geleden door Dwz
5
-3
[Link]

[Link]
5
1 week en 2 dagen geleden door Wcommander
8
-3
Zelfs in een satirisch of kritisch programma? Die zwarte pieten en sinterklaas zijn een historisch fenomeen waar tot voor kort iedereen nietsvermoedend en zonder bijbedoelingen aan mee deed, toch? Ze gedogen en tolereren hier vaak allerlei zeer kwalijke zaken en dit allemaal verbieden? Terwijl allerlei beleidsmakers van laag tot en met hoog in de fout gaan? Ik word er echt niet goed van hoor?
6
1 week en 2 dagen geleden door Graaier1000
7
-3
@4 , Nog een leuke [Link]
7
1 week en 2 dagen geleden door Wasamapuzzlehead
6
-3
Mooi... iedereen die tegen dat clubje van Robert Dijkgraaf ageert, bekend onder D66, kan op mijn steun rekenen.
8
1 week en 2 dagen geleden door Duurendaalsdochter
9
-2
De bedoeling van pluriformiteit in de Omroepwet is dat politiek correcte partijen, dat zijn  de partijen die vanuit een ver verleden over omroepen beschikten (en hun satellietjes),   het nieuws en andere programma's kunnen inkleuren. Eenheid(sworst)  in pluriformiteit.  Pluriformiteit is niet bedoeld voor dissidente geluiden zoals ON. ON valt buiten de toegelaten bandbreedte.  Niet politiek correct = fout en fout komt alleen voor bij foute, onbeschaafde mensen. Het is fout en onbeschaafd van Karskens om de Hoogmogende Heren van de NPO om zoiets als een Zwarte Pieten- journaal te vragen.

Overigens, roetveegpiet haalt niet alleen de magie uit het Sinterklaasfeest : het trekt de volledige culturele ondergrond van eeuwen onder de traditie vandaan en  daarmee de bestaansgrond.

Dan heeft het Sinterklaasfeest evenveel overlevingskans als geld dat de regering Rutte naar de Groninger aardbevingsgedupeerden stuurt. Om niet opgehelderde oorzaak komen de betaalmeesters onderweg steeds vast te zitten in Amsterdam en ineens is alles op.   Maar de souterrains  van de Grachtengordel liggen vol ... pepernoten.

DvD
9
1 week en 2 dagen geleden door Thwil
8
-1
Vooralsnog is de meerderheid voor een zwarte piet. Daarbij heeft de rechter uitgesproken dat zwarte piet geen racisme is. Dus die horde is genomen. En de NPO behoort ook te doen wat de meerderheid wenst en niet die kleine minderheid bij de NPO. 
10
1 week en 2 dagen geleden door Qubix
3
-6
@2 sinterklaas bestaat helemaal niet🎃
11
1 week en 2 dagen geleden door Graaier1000
4
-3
@10 , U reageert op @2 met een opmerking over Sinterklaas terwijl ik in die reactie 0 (nul) woorden heb gewijd aan Sinterklaas?!
12
1 week en 2 dagen geleden door Hendrianus
1
-1
Op de keper beschouwd moet dit een goede kans maken , er is immers geen verbod op Zwarte Pieten. Het zal echter een formeel regeltjes gemier gaan worden war ON zich aan heeft geconformeerd met nog de nodige schep woke invulling van die regels. De uitslag zal weinig verrassend njet zijn.
13
1 week en 2 dagen geleden door Hendrianus
1
-1
@8 Leuk geschreven 👍 
14
1 week en 2 dagen geleden door Wasamapuzzlehead
2
-1
@13 Ik vond het ook grappig gevonden. 😂👍

Login om te reageren


Verwachte datum lancering nieuwe website
oktober november - December 2022

WEEK STIJGERS TV

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2022.