NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
03 december
2022

zaterdag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

OPINIE

Nederland Krijgt Steeds Meer De Schaduwkanten Van De Amerikaanse Samenleving


Bron: www.bnnvara.nl

Nederland krijgt steeds meer de schaduwkanten van de Amerikaanse samenleving Nederland veramerikaniseert steeds meer. Op juist die terreinen waar we ooit met trots van konden zeggen dat de sociale ongelijkheid en cohesie in Nederland niet vergelijkbaar was met de harde markteconomische wetten van de Verenigde Staten. Waar je wel van een dubbeltje een kwartje of meer kunt worden maar waar de meeste Amerikanen gewoon een harde dagelijkse strijd moeten voeren om te kunnen overleven. Vaak met meerdere baantjes, als je geluk hebt. Want heb je pech en geen werk, dan zit je zon

Lees verder op www.bnnvara.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
80 Reacties  |  378 Clicks
0009
  Geplaatst door Crezee 1 week en 5 dagen geleden

REACTIES (80)

1
1 week en 5 dagen geleden door Wasamapuzzlehead
6
-3
-- Reactie verwijderd door Clippy (Moderator) --
2
1 week en 5 dagen geleden door Olivina
9
-1
Al jarenlang geilt ons kabinet op Amerika en je ziet het idd steeds dichterbij komen, vreselijk dat het maar niet lukt dit te stoppen
3
1 week en 5 dagen geleden door Wasamapuzzlehead
8
-3
@2 Dat is het hele idee van de EU. Dat het hier net zo wordt als in de VS.
4
1 week en 5 dagen geleden door Dieke
9
-4
Je hoeft alleen maar naar de uitholling en afbraak van de zorg te kijken en je ziet, dat we al aardig de VS achterna gaan.

Óók hier beginnen mensen zorg te mijden, vanwege de oplopende kosten of onderdelen, die niet meer vergoed worden. 
5
1 week en 5 dagen geleden door Wasamapuzzlehead
9
-4
@4 Bijna alles holt achteruit. Achteruit hollen heet tegenwoordig succes hebben. Alleen de super elites boeren goed.
6
1 week en 5 dagen geleden door Dieke
8
-2
@5

In Amerika is ook de kloof tussen arm en rijk erg groot. Óók dáármee gaan we dezelfde kant op. 
7
1 week en 5 dagen geleden door Wasamapuzzlehead
7
-2
@6 Het moet hier net als daar worden. Dat betekende dus dat alles afgebroken moest worden. En dat is ook gebeurd.
8
1 week en 5 dagen geleden door Wcommander
8
-1
Helemaal waar, het privatiseren door liberale politieke krachten, hebben geleid tot de afbreuk van de collectieve bescherming, tegen het grote geld. Veel voorzieningen werden daardoor te duur, maar opnieuw zullen die door D66 aangegeven bezuinigingen tot nog meer verarming leiden. Ik hoop niet dat dit tot nog meer agressie en geweld gaat oproepen. Zelfs het beheer over de door werknemers, werkgevers en vakbonden georganiseerde pensioenen, zijn we verplicht af te staan. Verzorgt Leven en werken van de wieg tot het graf kunnen we dus helemaal vergeten, voor altijd. Rutte zei toen toch al bij zijn aantreden, niets is meer zeker tegenwoordig. Zzp'er zijn is de toekomst, misschien wel vele tientallen procenten over wat jaren. Met de 80 gepasseerd denk je dan, wat ben ik een geluksvogel dat ik dat straks niet meer mee hoef te maken.😅
9
1 week en 5 dagen geleden door Wasamapuzzlehead
7
-2
@8 Zo is het maar net Wcommander. De EU brengt alleen maar rampspoed.
10
1 week en 5 dagen geleden door Wcommander
6
-1
@9 Zeker, gelukkig is er veel weerstand in de EU landen tegen een te ver doorgevoerd federalisme zoals in de VS en Rusland. In machtsblokken hebben de burgers immers steeds minder te vertellen. Daarnaast heeft het streven om mensenwerk af te breken en kantoren te sluiten tot gevolg, dat er geen aanspreekpunten meer overblijven. Dan ben je voor een groot deel aan je lot overgelaten of overgeleverd. Straks ook nog een virtuele digitale EU munteenheid en ze kunnen doen met je wat ze willen. Die administratieve toeslagen affaire was daar een vreselijk voorbeeld van. Als burger schreeuw je dan tegen een muur. En iedereen wast zijn of haar handen in onschuld en wijzen dan misschien naar die computers. Dan ben je een roepende in de woestijn denk ik.😡
11
1 week en 5 dagen geleden door Wasamapuzzlehead
3
-1
@10 We zijn, zoals jij zo mooi zegt, in Kafkaëske toestanden terecht gekomen. Hoe nu verder?
12
1 week en 5 dagen geleden door Slavink
3
-1
Als Nederland op Amerika lijkt als een land met massale instroom van asielzoekers, economische landverlaters dan klopt dat.
13
1 week en 5 dagen geleden door Slavink
4
-1
Ja, als de Vara lijkt op de Amerika lijkt met hun schandeprogramma's zoals de Kwestie Van NIeuwkerk dan zie ik wel een schaduwkant.
14
1 week en 5 dagen geleden door Slavink
1
-3
@2 Wat die jij dan als ongewenste Amerikaanse invloeden? Te veel Amerikaanse films, te veel Amerikaanse hotdogketens?
15
1 week en 5 dagen geleden door Wcommander
3
-1
@11 Inderdaad, een combinatie van de macht van de grote getallen en de ongevoeligheid voor het individu. Zo commercieel als wat door het kosten baten plaatje natuurlijk. Ik denk dat je zoiets op internationaal niveau bespreekbaar moet proberen te maken omdat die machten elkaar opzwepen in die processen. Die politieke rode lijnen en structuren vergen zoveel aandacht dat bijna alles daarnaast nietig lijkt. Sociaalmaatschappelijk vaak een onmenselijke situatie die nodig veranderen moet denk ik.
16
1 week en 5 dagen geleden door Slavink
2
-1
@6 Die kloof tussen arm en rijk is een ieder jaar, tientallen jaren lang een onderwerp van zorg. Waar geen enkele partij hier iets aan kan of wil doen. Het verschil tussen arm en rijk in inkomen bestaat overigens in alle landen op alle continenten. De  VARA zou kunnen beginnen met geen Amerikaanse films uit te zenden, of de loonkloof tussen mannen en vrouwen dicht te maken en hun medewerkers een modaal loon te betalen in plaats van topsalarissen.
17
1 week en 5 dagen geleden door Birdeyes
3
-1
De basis van deze alsmaar groeiende kloof werd vooral gelegd in de 80'er jaren, toen Ronald Reagan in Amerika met zijn (meer dan onzinnige) 'trickle-down-systeem' begon.

Door de rijke personen én vele grote bedrijven/multionationals alsmaar minder belasting te laten betalen, had hij het bijzonder naïeve idee dat er 'automatisch' meer geld naar beneden (de gewone burgers) zou stromen. Uiteraard... gebeurde het tegendeel! 

Helaas schaarde Margaret Thatcher zich vrijwel onmiddellijk achter zijn rampzalige idee en al snel namen vrijwel al de westerse landen het over. En dáár, plukken we tot op de dag van vandaag nog steeds de wrange vruchten van. Want er zijn ook nu nog meerdere regeringsleiders die er het "nut" van inzien! 
18
1 week en 5 dagen geleden door Zie Hier
3
0
Tja is een trend die door Kok is ingezet kijken naar de USA een imiteren, is eigenlijk zelfs al eerder begonnen namelijk

vanaf het moment dat de juffrouw/meester Truus en Kees genoemd werden!

toen alle scholen fabrieken moesten worden 

de ziekenhuisjes geprivatiseerde gezondheidsfabrieken

de stads en dorpspolitie de landelijke politie moest worden

Het ziekenfonds geprivatiseerde zorgverkeringen!

Tja werd samen met het Drees gevoel overboord gezet!
19
1 week en 5 dagen geleden door Slavink
1
-3
-- Reactie verwijderd door Clippy (Moderator) --
20
1 week en 5 dagen geleden door Slavink
2
-2
@4 Het zou daarom goed zijn als met name allochtonen een ziektekostenverzekering afsloten en dus premie gingen betalen.

De 'uitholling' van behandelingen in ziekenhuizen heeft niet met Amerika te maken. Daar wordt juist de wetgeving steeds verder aangepast. Zodanig dat ook lagere inkomens toegang hebben tot medische zorg.

Dat hier wordt afgeschaald is omdat de 'zorg' inmiddels onbetaalbaar is geworden. Ten eerste door een ongezonde levensstijl. Ten tweede doordat er steeds meer mensen een beroep doen op medische zorg. Ten derde omdat veels teveel mensen onderverzekerd zijn of helemaal niet verzekerd maar toch in de wachtkamers van ziekenhuizen zorg eisen en die zelfs met dreiging van geweld afdwingen.
21
1 week en 5 dagen geleden door Wcommander
5
-1
@20 . Als ze dit al van huisuit konden doen stonden ze hier niet op onze deuren te bonzen, toch. Maar je hebt het cruciale punt wel te pakken. Daarom had ons zwaar overbevolkte landje van het begin af aan, die import van armoede veel beperkter moeten aanpakken. Nu zit je met een overheid die al veel kabinetten lang wegkeek en iedereen aan de schandpaal nagelden die voor deze ramp waarschuwden. De effecten van zo'n beleid zijn onomkeerbaar geworden, omdat ze van alles beloofd en ondertekend hebben. Nu zijn we gewoon geen baas meer in eigen huis, want we hebben het beheer over onze welvaart uit handen gegeven. We worden als ware leeggezogen tot en met ons pensioen, als we niet snel ingrijpen denk ik.
22
1 week en 5 dagen geleden door Slavink
1
-2
Cohesie, samenhang, verbondeheid in Nederland? De VARA doet aan wensdenken en erger, kent blijkbaar de geschiedenis van ons land. Ik volg "Rampjaar 1672". Daarin blijkt dat al in 1650 de Hollanders vooral met elkaar over hoop lagen. Altijd oneens met elkaar, altijd tegen en dat zien we nu nog. Na de Verzuiling kunnen we gewoon zeggen dat Nederland één is in verdeeldheid.
23
1 week en 5 dagen geleden door Slavink
0
-1
@22 moet zijn ' kent blijkbaar de geschiedenis van ons land niet'
24
1 week en 5 dagen geleden door Slavink
2
-1
Ik denk niet dat in Amerika leerlingen hun onderwijzer bij de voornaam mogen aanspreken: **vanaf het moment dat de juffrouw/meester Truus en Kees genoemd werden!** 

Dat is in Nederland ook niet meer zo. Jaren geleden maakten met name Surinaamse ouders bezwaar tegen dat gejij en gejouw. Ze vonden dat zo het ontzag voor de meester en de juf verdween. En daarmee  ook het ontzag voor vader en/of moeder. En dat wilden ze niet want mijn ervaring is dat me name Surinaamse moeders streng kunnen zijn, rechtvaardig maar bijzonder gesteld zijn op hun gezag. Op de kleuterscholen hier heet de meester weer "Meester Hans" en de juf weer "Juffrouw Simone".
25
1 week en 5 dagen geleden door Slavink
3
-1
@18 Met alle respect voor de heer Drees en zijn verdiensten, maar hij was toen wel MP van een land dat voortvarend in de opbouw ging. Was er armoe en honger, dat verdween snel door de toenemende welvaart van Nederland. Dan is het makkelijk mooie dingen uitdelen. Plus 11.000.000 inwoners.

Daarna raakt ons land in toenemende mate bevolkt en zitten we nu met een gigantische overbevolking waarvan grote delen levenslang in de Bijstand blijven. En derhalve niks aan de staatskas of samenleving bijdragen. **Tja werd samen met het Drees gevoel overboord gezet!**
26
1 week en 5 dagen geleden door Slavink
3
-1
@21 mee eens en ook mijn privé-ervaring. Als ik bij verjaardagen of aan tafel bij mensen wel eens iets zei over allochtonen (Te veel) dan werd mij vaak de deur gewezen. En dat was overal zo, gastarbeiders waren zielig, ze brachten ons zoveel cultuur en ander eten. Oh, oh, wat waren zij een aanwinst. Hoe hadden we het toch zo lang zonder ze kunnen doen ...? 

Nederland is, vind ik vrijwel onbestuurbaar geworden. Er worden pleisters geplakt, zakjes geld uitgedeeld maar een 5-jarenplan, een Plan Grootonderhoud Nederland, dat is er niet. Pas als de immigratie een cruciale grens passeert mag er iets over gezegd worden. Net als in Groningen, eerst gasboren pas dan houten palen tegen de woningen, pas iets met dijken en duinen doen als de zee straks voorbij Leiderdorp uitkomt. Komt allemaal doordat er hier teveel politieke partijen zijn, teveel groepsbelangen, teveel inddividuele belangen. DIt land is onbestuurbaar geworden. 

Als we kijken naar de aanwezige en steeds oplaaiende veenbranden (agitatie van Slavernijdwepers, anti-Zwarte Piet agitatie, de stampvoetende eisen en morele dwang vanuit Islamse kring) lijkt Nederland af te glijden naar een pre-revolutiaire toestand.
27
1 week en 5 dagen geleden door Slavink
3
-1
Hoort bij 26.** Daarom had ons zwaar overbevolkte landje van het begin af aan, die import van armoede veel beperkter moeten aanpakken. Nu zit je met een overheid die al veel kabinetten lang wegkeek en iedereen aan de schandpaal nagelden die voor deze ramp waarschuwden**
28
1 week en 5 dagen geleden door Duurendaalsdochter
4
-1
In zichzelf tegenstrijdig artikel. Eerst wordt Nederland met de VS vergeleken, dan ineens komt het toeslagenstelsel ter sprake. Dat is er in de VS beslist niet.  En Nederland nivelleert zich suf. Dat is  altijd al zo geweest.

Nederland en de VS komen langs totaal verschillende routes tot een aantal vergelijkbare uitkomsten. Hoe kan dat? Ik zou zeggen:

1. politie/bestuurlijk mismanagement

2. mede als gevolg van Haags bestuurlijk mismanagement: falend onderwijs = weggevallen opwaartse sociale mobiliteit.

De poging tot beeldvorming van VaraBnn door eerst af te geven op de Amerikanen en daarna linkse politiek te promoten is even leugenachtig als onheilszwanger. Linkse politiek staat bij uitstek voor:

1. ongecontroleerde immigratie, waaronder het onderwijs bezwijkt,  huisvesting (koop/huur) onbetaalbaar is geworden en Nederland niet loskomt van een lageloneneconomie. We zouden ons juist moeten ontwikkelen naar een technologische, hogelonensamenleving, maar het onderwijs kan de benodigde opleidingen niet opbouwen en leerlingen en hun ouders durven technische opleidingen niet aan, omdat hun vertrouwen stelselmatig is gesloopt. In technische vakken ligt het geld, maar ziet men niet door de mist van de angst voor een duur, moeilijk curriculum.

2. in de stikstofwetgeving en de leugens rond klimaatopwarming ligt de oorzaak dat Nederland bestuurlijk totaal vastloopt en alles burgers en immigranten (omgekat naar 'asielzoekers' en  'statushouders') onmogelijk wordt gemaakt. Terwijl jaarlijks miljarden aan welvaart moedwillig worden vernietigd.

3. Over vernietigde welvaart gesproken: het waren Henk Kamp, VVD, en Jeroen Dijsselbloem, PvdA,  die samen de Groningers hebben verraden. Dat geen gas meer gewonnen kan worden in Groningen is geen besluit van de regering. Politiek Den Haag kan daar niet langer regeren, als het over aardgaswinning gaat.

Dat kost ons nu, bij deze Energiecrisis die Den Haag heeft aangericht, veel meer dan 100 miljard. En  DAT gaat bij uitstek ten koste van de onderlaag. De rijken zijn niet rijker geworden, maar Den Haag , met name ook de PvdA, heeft de armen verarmd. En doet NIETS om zijn verraad te herstellen.

Toeslagenschandaal, illegale zwarte lijsten van de Belastingdienst en Financiën onder Dijsselbloem, Hoekstra en Kaag: zelfde verhaal. Ik bespaar het U.  Kosten: miljarden. Evenals het pensioenstelsel.

VaraBnn is heftig anti-Amerikaans. Ik weet het: Amerika kapitalistisch: erger kan niet.  Maar de VS hebben, alweer, het vege lijf van Nederland gered. Want PvdA, D66, VVD, CDA en CU hebben met al hun gesnoef over hun 'Internationale Wereldorde'  de landsverdediging zó beschadigd, dat deze in geen 10 jaar te herstellen valt.  Poetin zag de gaten in de West-Europese defensie en viel Oekraïne binnen. Zonder de VS hadden Rutte, Kaag en Kuiken ongeveer onvoorwaardelijk gecapituleerd voor Moskou. Nog vóór Kiev.

VaraBnn = beeldvorming en propaganda onder het mom van journalistiek. Verspreiding van op zijn minst onvolledige en vooral moedwillig onjuiste berichten. Ik houd niet van verbieden, maar vrijwillig opheffen was voor iedereen wel het beste. Zeker voor de armen en werkende armen. Want zij zijn de dupe van deze club(s). Misschien moeten ze herstelbetalingen eisen bij de NPO en PvdA. Hebben ze eerder en aantoonbaar meer recht op dan de nazaten van slaven.

DvD
29
1 week en 5 dagen geleden door Dunnekever
2
0
@28 Best vreemd dat Joop anti-Amerika zou zijn XD want alle SJW Krachttermen komen daar vandaan, nog nooit is iemand op sociaal vlak zo snel uitgemaakt voor : Racist, Seksist, Homofoob, Xenofoob etc etc XD

Maar dat is het sociale aspect :P Ik ga even de lokale Blokker in de fik zetten met een gestrekte vuist. XD
30
1 week en 5 dagen geleden door Duurendaalsdochter
3
0
@29 Dunnekever

Past U wel een beetje op met de revolutie? Het is buiten helemaal geen weer meer voor kevers en zeker niet voor dunne.
31
1 week en 5 dagen geleden door Clippy (Mod.)
1
0
@19 Wil je eens een keer stoppen met het commentaar geven op een bron?

Bvd.
32
1 week en 5 dagen geleden door Dd
2
0
@31 Clippy, mag ik wat zeggen?
33
1 week en 5 dagen geleden door Dd
2
0
@32 Nee! Hou je mond Daisy.
34
1 week en 5 dagen geleden door Dd
1
0
Ja maar,
35
1 week en 5 dagen geleden door Dunnekever
1
0
@34 Relax :P Le mag over het algemeen zeggen wat je wil zeggen XD
36
1 week en 5 dagen geleden door Clippy (Mod.)
1
0
@32 Wat is er dais?
37
1 week en 5 dagen geleden door Dd
1
0
@35 Heb je wat wiet?
38
1 week en 5 dagen geleden door Clippy (Mod.)
1
-1
@37 Tuurlijk,  Orange bud en citral kush
39
1 week en 5 dagen geleden door Dd
1
0
@36 Nou, eigenlijk niks, zit weer beetje op de praatstoel.
40
1 week en 5 dagen geleden door Dunnekever
1
0
XD En zo zijn we allemaal toch weer bij1 :P 
41
1 week en 5 dagen geleden door Dd
1
0
@38 Je maakt me altijd een beetje bang, enzo
42
1 week en 5 dagen geleden door Clippy (Mod.)
1
0
@39 dan ga je toch lekker met tor zitten bellen op ot 😉
43
1 week en 5 dagen geleden door Clippy (Mod.)
1
0
Bellen is beppen
44
1 week en 5 dagen geleden door Dunnekever
1
0
@39 @DD Gewoon bellen he :) Je weet waar we zijn XD
45
1 week en 5 dagen geleden door Dd
0
0
@40  

[Link]

He!
46
1 week en 5 dagen geleden door Dunnekever
1
0
@45 Nu ben je verplicht om kleur te bekennen XD Dadelijk behoor je nog in geen-vakje en alles.

Laten we on-topic blijven.

Op Torren Kanaal praten we over van alles en nog wat (likt maar aan de kamer waar men in zit :P. Over het algemeen op Generaal praten we over alles en niks of pure random :P. 

Het zou niet zo heel leuk zijn als men de transparantie tot hier bracht XD
47
1 week en 5 dagen geleden door Dd
1
0
@42 *Kijkt mega gemeen, heb je iets de Tor!?
48
1 week en 5 dagen geleden door Dd
1
0
@46 Nee ik ben bang en angstig!
49
1 week en 5 dagen geleden door Clippy (Mod.)
1
0
@47 Ik heb helemaal niks tegen tor, maar zag jullie in het verleden aardig vaak beppen dus vandaar mijn suggestie 😉
50
1 week en 5 dagen geleden door Dunnekever
1
0
@49 Ze wil niet :/
51
1 week en 5 dagen geleden door Dd
1
0
@49 Jij hebt ook wel alles door he, 😄
52
1 week en 5 dagen geleden door Clippy (Mod.)
0
0
@50 Tja, dan weet ik het ook niet meer....
53
1 week en 5 dagen geleden door Clippy (Mod.)
0
0
@51 Mods zien heel veel  😉
54
1 week en 5 dagen geleden door Dd
1
0
@50 Wel, maar geef dan eerst wat euro's
55
1 week en 5 dagen geleden door Dd
1
0
@53 Ja, maar jij ben altijd zo serieus.
56
1 week en 5 dagen geleden door Dunnekever
1
0
@53 ;) speciaal op open platforms :P Ach, men mag een mening hebben of frustraties uitspreken :D geen haat
57
1 week en 5 dagen geleden door Dd
0
0
@56 Kever, welke Mod heeft jou voorkeur dan??
58
1 week en 5 dagen geleden door Schildpad
0
0
Dat offtopic gedoe is denk ik ook wel een schaduwkant van de Amerikaanse samenleving die over gewaaid is.
59
1 week en 5 dagen geleden door Clippy (Mod.)
0
0
@55 Dat hoort een beetje bij het takenpakket.
60
1 week en 5 dagen geleden door Dd
0
0
Er zijn er 3
61
1 week en 5 dagen geleden door Clippy (Mod.)
0
0
Maar zullen we hier weer on topic gaan? Lekker beppen kan op ot 😉
62
1 week en 5 dagen geleden door Dd
1
0
@59 Eigenlijk ben jij ook wel aardig.
63
1 week en 5 dagen geleden door Canis Lupus (Mod.)
0
0
@41 nJe hoeft niet bang te zijn voor Clippy hoor die is best aardig.
64
1 week en 5 dagen geleden door Clippy (Mod.)
0
0
@62 Dank je wel,  hier 🍦 speciaal voor jou.
65
1 week en 5 dagen geleden door Dd
1
0
@63 Ja, zeg ik toch op @62 , duhuh
66
1 week en 5 dagen geleden door Dunnekever
1
0
Ben al lang blij dat ik iets mag zeggen zonder Timeout :P Vind het wel aardiger geworden  :D
67
1 week en 5 dagen geleden door Graaier1000
1
-1
@53 , Niet alleen mods 😉
68
1 week en 5 dagen geleden door Canis Lupus (Mod.)
0
0
@65 Nou sorry hoor.  😜
69
1 week en 5 dagen geleden door Canis Lupus (Mod.)
0
0
@56 Als je niet zegt canis dan oooeee dan he. 😂😉
70
1 week en 5 dagen geleden door Dd
1
0
Krijg net een SMS van de Admin, mag 1 moderator kiezen, maar ik kan niet kiezen😳
71
1 week en 5 dagen geleden door Dd
1
0
De rest moet weg, weg!
72
1 week en 5 dagen geleden door Canis Lupus (Mod.)
0
0
@70 Gewoon niet kiezen en anders zou ik voor Ratio gaan die is kewl. 
73
1 week en 5 dagen geleden door Canis Lupus (Mod.)
1
0
En weer on topic graag anders geef ik mezelf een dagje vrij van njn.
74
1 week en 5 dagen geleden door Dunnekever
1
0
@73

Ehhh, Alle BLANKE! Rechtse Witte NAZI Racisten! En Rechtse Cisgender Homofobische mensen van Anti-kleur zitten wel in de weg van een normale discussie te voeren XD

En de Kapitalisten, die zijn helemaal was erg XD
75
1 week en 5 dagen geleden door Canis Lupus (Mod.)
1
0
@74 Die krijgen allemaal een 3 daagse ban dat tuig.
76
1 week en 5 dagen geleden door Dunnekever
1
0
@75 Alleen ZO gaan we de veramerikaanisering tegen! XD
77
1 week en 5 dagen geleden door Dunnekever
0
0
[Link]
78
1 week en 5 dagen geleden door Canis Lupus (Mod.)
1
0
@77 Ik zit weer netjes in de mod mode dus graag on topic niet op de m/v en inhoudelijk graag.  😄
79
1 week en 5 dagen geleden door Dunnekever
1
0
@78 Ow fuk, ja klopt, het gaat om de witte kapitalisme XD
80
1 week en 5 dagen geleden door Dd
1
0
@72 Ratio is echt een schatje, zou zo mijn kat kunnen zijn.

Login om te reageren


Verwachte datum lancering nieuwe website
oktober november - December 2022

WEEK STIJGERS OPINIE

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2022.