NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
03 december
2022

zaterdag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

POLITIEK (NL)

Klaver In Verlegenheid Door Filmpje: 'Alles Waar Ze Boos Over Waren, Blijft Gewoon'


Bron: www.rtlnieuws.nl

Klaver in verlegenheid door filmpje: 'Alles waar ze boos over waren, blijft gewoon' Op Twitter circuleert een filmpje van GroenLinks-leider Jesse Klaver, waarin hij zegt dat het kabinet snel met een reactie op het rapport van Remkes moet komen voordat boeren 'echt zien wat erin' staat. 'Alles waar ze boos over waren, dat blijft gewoon.'

Lees verder op www.rtlnieuws.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
14 Reacties  |  261 Clicks
0005
Geplaatst door NuJouwNieuws.nl 1 maand en 4 weken geleden

REACTIES (14)

1
1 maand en 4 weken geleden door Buddleja
11
-3
Dit is natuurlijk niet netjes en ook niet helemaal waar. Die 2030 kan onder voorwaarden later worden en de KDW gaat verdwijnen zodra er een nieuw meetinstrument is. Klaver is zelf ook een beetje teleurgesteld denk ik, en heeft nu eenmaal een hekel aan boeren. Neemt niet weg dat er niet veel gewonnen is door de boeren.
2
1 maand en 4 weken geleden door Being There
13
-2
Beetje voorbarig Klaver. Trek je eikeltjespyama maar weer aan. De boeren organisaties gaan zich beraden. Reacties uit die hoek moeten nog komen knuppel dat je bent. 
3
1 maand en 4 weken geleden door Marrie
11
-3
Zulke figuren laten goed zien hoe rot en doortrapt de politiek is, en dat ze daar alleen zitten voor het eigen belang. 

De boeren moeten scherp blijven ze zijn nog steeds de speelbal van de verrotte politiek  die alleen met hun eigen ego,s en belangen bezig zijn. 

Het zou goed zijn om al die valse neten uit de verder stikstof onderhandelingen te halen. Van der Wal en Klaver Klaver als eersten. 
4
1 maand en 4 weken geleden door Duurendaalsdochter
9
-3
1. Klavers commentaar bewijst in één klap dat het beleid van Rutte4 en de ideologie van GL samenvallen.

2. Klaver zegt ten overstaan van een journalist iets geheel anders dan hij vóór de camera zou verklaren , of in de krant zou laten afdrukken.

3. Journalisten publiceren geheel andere verhalen namens politici dan wat ze onderling bespreken. De televisiekijker of krantenabonnée moet het doen met de beeldvorming, niet met de werkelijkheid. Nu subsidieert de regering de media, dus "wiens brood men eet, diens woord men spreekt". Maar waarom moeten abonnées nog betalen voor de krant? Omdat het slechts een politieke reclamefolder is met aanbiedingen en megaknallers?

Waarom misleiden politici en journalisten de burger/kiezer aan-één-stuk-door? Waarom kiezen journalisten alleen de zijde van de macht?

DvD
5
1 maand en 4 weken geleden door Dieke
9
-3
@3

Hypocriete klaver probeert zich weer eens schoon te praten 

We hebben inderdaad de ene rel na de andere. Géén wonder dat mensen, zich van dit zooitje afkeren. Totaal ongeloofwaardige en huichelachtige politici, op een paar na, welke laatsten ook nog eens worden verketterd, door dat zelfde zooitje. 
6
1 maand en 4 weken geleden door Buddleja
9
-3
@4 Quote:

"Waarom misleiden politici en journalisten de burger/kiezer aan-één-stuk-door? Waarom kiezen journalisten alleen de zijde van de macht?"

Omdat als ze iets anders doen, diezelfde macht jou annuleert. Het is derhalve geen keuze. Alleen in opiniestukken komt er nog weleens wat goedgeplaatste kritiek voorbij. En dan komt de kritiek daar weer op op SM met als doel compleet afbreken. De SM is tegenwoordig ook een wapen van de macht. Laten we het zo zeggen: je kop boven het maaiveld uitsteken was nog nooit zo moeilijk als nu. Hier op de site hebben ze er de rubriek: conspiracy op uitgevonden, krijg je geen gelazer. 😎 
7
1 maand en 4 weken geleden door Sarcoff
9
-2
@6 Inderdaad, hier op de site hebben ze er de rubriek: conspiracy op uitgevonden, bij conspiracy word er dus normaliter de waarheid geschreven😂
8
1 maand en 4 weken geleden door Bonzai
8
-2
Voor de zoveelste keer door de mand , daar zal hij wel ziek van zijn.
9
1 maand en 4 weken geleden door Hendrianus
2
-10
Storm in een glaswater. Bottomline is dat de landbouwsector plus overheid jarenlang het emissie vraagstuk voor zich uir hebben geschoven. We zitten nu in de absurde situatie dat klein Nederland het tweede landbouw export land ter wereld is. Je kan natuurlijk op je klompen aanvoelen dat deze intensieve landbouw problematisch is m.b.t. de natuur. 
10
1 maand en 4 weken geleden door Zie Hier
4
0
Je kunt zeggen wat je wilt maar Klaver heeft gewoon even heel duidelijk laten horen wat hij  en zijn GL vind van de gewone burgers en bedrijven!
11
1 maand en 4 weken geleden door Duurendaalsdochter
2
-1
@4 m post

@6 Buddleja

Dank U voor deze reactie.

Het oude tekeningetje van de mediadriehoek "Zender" , "Boodschapper" , "Ontvanger" , -die ieder een punt van de driehoek innemen , terwijl het medium (krant, blad, radio, televisie, internet-,  geldt niet meer.  De driehoek kan draaien: wie de ene maal als "Ontvanger" optreedt, kan ook bijv. het volgende moment ook  "Zender" worden.

De oude mediatekening moet vervangen worden door een verticale lijn: "Top - Down".   Aan de "Top" staat de "Zender" .(de Machthebber).  In het  Midden  "de Boodschapper" , die aanhankelijk en afhankelijk is van de "Machthebber" .  Down de lijn staat de "Ontvanger" , die, als de lijn functioneert , zoals de Machthebber eist, zelf niet een boodschap via een medium van onder naar boven zenden kan . Althans niet zonder dat de Boodschapper en Medium deze filteren en/of censureren.

Het mediastelsel werkt echt niet 100% , zoals Machthebber en Media sturen, maar voldoende om te bewerken dat de maatschappij opbreekt.  De "Ontvangers" moeten hun denken over de "Machthebbers" aanpassen, omdat de "Boodschappers" slechts beeldvorming overbrengen, geen werkelijkheid.

DvD
12
1 maand en 3 weken geleden door Espede
0
-1
Nog steeds communist en Poetin is zijn voorbeeld. Rot op
13
1 maand en 3 weken geleden door D Kwartel
1
0
@4

Gaaf dat u zowel een insider van zowel het Klaver kamp als van het journaille bent.

U weet precies wat klaver vertelt en hoe de journaille dat vertalen.

U weet precies wat journalisten onderling bespreken (wist niet dat dit gebeurde) en wat politici de journaille verplicht laten schrijven.

U hebt een mooi beroep.
14
1 maand en 3 weken geleden door Duurendaalsdochter
1
-1
@4 m post

@13 D Kwartel

Deze draad gaat over een opname van Klaver die spreekt met een journalist. Klaver zegt andere dingen dan wat hij in de 2e Kamer zou doen. De journalist verneemt andere teksten dan wat in de kranten geschreven wordt. Richting de kiezer wordt de realiteit van achter de schermen omgewerkt rot beeldvorming. 

@11 m post 

De "terwijl zin" is door mij niet goed afgemaakt. Ik wilde schrijven dat  Zender, Boodschapper en Ontvanger de punten van de driehoek vormen. Het medium, radio, tv, internet, krant, vult het midden. 

DvD

Login om te reageren


Verwachte datum lancering nieuwe website
oktober november - December 2022

WEEK STIJGERS POLITIEK (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2022.