NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
29 november
2022

dinsdag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

ALGEMEEN (NL)

Kerken Verwachten Duizenden Plekken Voor Statushouders Te Kunnen Realiseren


Bron: www.nu.nl

Kerken verwachten duizenden plekken voor statushouders te kunnen realiseren Kerken en andere maatschappelijke organisaties verwachten de komende maanden duizenden statushouders te kunnen opvangen. Een initiatief van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) en de gemeente Kampen moet ervoor zorgen dat op termijn 8.500 tot 10.000 statushouders tijdelijk kunnen worden opgevangen in leegstaande pastorieën en vakantiehuisjes.

Lees verder op www.nu.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
67 Reacties  |  422 Clicks
0006
Geplaatst door NuJouwNieuws.nl 1 maand en 3 weken geleden

REACTIES (67)

1
1 maand en 3 weken geleden door [ Account Verwijderd ]
18
-2
Nederland is een compleet gekkenhuis.
2
1 maand en 3 weken geleden door Wiskundige
17
-2
Wow.

Moslims in een Protestantse kerk?

Echt waar?
3
1 maand en 3 weken geleden door Marrie
16
-2
Daar gaan we weer, nu beginnen ook al de kerken de maatschappij te ontwrichten met hun jacht op bonuspunten voor goddelijke deugdzaamheid.

🤮🤮🤮
4
1 maand en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
4
-16
Toch fijn dat er meer mensen zijn die naar de ander omkijken dan dat er zijn die de ander wil laten verrekken.
5
1 maand en 3 weken geleden door Loydmorris
15
-2
@4   Toch jammer dat er veel mensen zijn die niet naar de eigen bevolking omkijken en ze laten verrekken. . . . 
6
1 maand en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
3
-15
@5 Jij denkt dat mensen die statushouders helpen de eigen bevolking niet zullen helpen? Mwoah, daar geloof ik geen ene fluit van.
7
1 maand en 3 weken geleden door Loydmorris
15
-1
@6   Waarom vangen de kerken geen Nederlandse daklozen op?   Waarom is er nog steeds zo'n enorme woningnood, terwijl kerken blijkbaar leeg staan?
8
1 maand en 3 weken geleden door Graaier1000
17
-3
@4 , Pijnlijk om te zien hoe kabinet Rutte wel gelukzoekers op verwarmde luxe cruiseschepen verwent met lopend buffet, WiFi, eigen toilet en douche maar de eigen bevolking in de kou (soms letterlijk) laat staan: aantal daklozen verdubbeld, kindertoeslagaffaire, zelfmoorden onder boeren, omvallende bedrijven door torenhoge energienota's, 24-uurs luiers voor niet-incontinente hulpbehoevenden, minder zorg voor ouderen, bezuinigen op huisartsen en wijkverpleging, steeds nijpender wordende woningnood waardoor 10 jaar of langer op een wachtlijst, maatschappijontwrichtende en miljarden kostende massale immigratie, het mislukte multicultureel project, achteruithollend onderwijs, te weinig personeel voor jeugdzorg, psychiatrie en andere zorg, enzovoort.
9
1 maand en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
3
-13
@7 Waarschijnlijk omdat daar al opvang voor is. Jij denkt dat de woningnood voorbij is als we woningzoekenden allemaal in de kerk onderbrengen? En zouden die woningzoekenden dat wel willen, denk jij? En de kerkgangers?

Lijkt mij niet echt reëel. 
10
1 maand en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
3
-14
@8 Kletskoek  gestoeld op jaloezie op mensen die huis en haard hebben moeten verlaten.

Schaamteloos. 
11
1 maand en 3 weken geleden door Loydmorris
12
-2
@9   Blijkbaar heeft de Protestantse kerk veel leegstaande pastorieën en vakantiehuisjes.  Deze zijn nooit beschikbaar gesteld aan "gewone Nederlandse woningzoekenden". . .     

Maar ach. . .    waarom zouden ze ook.  Ze kunnen nu zieltjes winnen en mooie sier maken bij "de Here".   
12
1 maand en 3 weken geleden door Sarcoff
11
-3
En dan besef je dat ook kerken je vijand zijn.
13
1 maand en 3 weken geleden door Marrie
10
-2
@12

Ja, het lijkt er wel op, ik wens die schijnheiligen dan ook "veel plezier"  toe met opvangen van "vluchtelingen" 
14
1 maand en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
2
-10
@11 Ach ja, dat zal het zijn. 🥴
15
1 maand en 3 weken geleden door Slavink
5
-2
Afgelopen zondag was ik in de Hooglandse kerk in Leiden, daar kom ik van. Daar kunnen heel veel bedden op de grafzerken worden neergezet. Voor de aanslapende moslims zal het wel goed zijn. Geen beelden meer, ontkerkelijkt tot een indrukwekkend maar kil en ontgoddelijkt monument. Kijk bij Hooglandse kerk in Leiden: [Link]
16
1 maand en 3 weken geleden door Slavink
5
-2
== "Voordat we goed en wel van start zijn gegaan, hebben we als 'Thuisgevers' op dit moment al honderd bedden in meer dan tien verschillende gemeenten aangeboden gekregen", zegt projectmanager Laura Prat. De initiatiefnemers verwachten op termijn tijdelijk 8.500 tot 10.000 statushouders te kunnen opvangen. "Die kunnen op deze manier versneld aan hun leven in Nederland beginnen", zegt Prat. ==

Kopten hadden helemaal geen kerk nodig om op hun sociale status huurwoning te wochten. Wat is er toch met mosllims? Het lijkt erop dat niemand ze wil hebben, waar kopten gewoon de altaren van onze verlaten kerken poetsen.
17
1 maand en 3 weken geleden door Loydmorris
9
-1
@14    Och Benny. . .    Ook deze fijne Grrrrristenen kunnen, net als het COA of staatssecretaris van der Burg, maar een beperkt aantal asiel/gelukszoekers opvangen.   

Want hoe dan ook. . .    Als PKN 10.000 mensen op denkt te kunnen vangen en er melden er zich 25.000 aan, hebben ook zij een probleem.   

Als jij 2 kamertjes beschikbaar hebt voor een logé en er staan 20 man met een koffertje bij jouw voordeur, wat doe jij dan?   
18
1 maand en 3 weken geleden door Graaier1000
11
-3
"Kletskoek  gestoeld op jaloezie op mensen die huis en haard hebben moeten verlaten. Schaamteloos."

@10 , De meeste van die mensen die huis en haard hebben moeten verlaten zijn gelukzoekers. Dat zegt zelfs Frans Timmermans, voorstander van ruimhartige immigratiepolitiek. Het feit dat we vol zitten komt ook doordat er meer gelukzoekers dan echte vluchtelingen statushouder worden. Waren de gelukzoekers in het verleden niet toegelaten dan was er nu een iets minder nijpende situatie ontstaan. Helaas is dat niet gebeurd en blijven ook nu nog gelukzoekers in de meerderheid en is de emmer die Nederland heet vol. We hebben nog niet eens woningen voor de eigen bevolking, kinderen/ouders zitten nog steeds in de penarie, ouderen en jongeren krijgen onvoldoende zorg, huisartsen en thuiszorg krijgen minder tijd/geld voor dezelfde zorgvraag, aantal daklozen verdubbeld, enzovoort. En dan heb ik het nog niet eens over de energiecrisis, bedrijven en particulieren die kopje onder dreigen te gaan door onbetaalbare energienota's. Natuurlijk wil Nederland mensen in nood helpen en natuurlijk hoopt iedereen die in nood is geholpen te worden. Maar als de Nederlandse samenleving zelf onvoldoende geholpen wordt en velen kopje onder dreigen te gaan dan moet het toch voor iedereen zonneklaar zijn dat de grens om alle ellende van de wereld te kunnen dragen bereikt is.

Daarnaast doet u zonder bewijs de aanname dat ik jaloers zou zijn en worden mij zonder onderbouwing de predikaten "kletskoek" en "schaamteloos" toebedeeld. Kunt u dit inhoudelijk aantonen? Wat betreft schaamteloos, dat is toch met name het kabinet Rutte dat een groot deel van de Nederlandse bevolking laat verrekken ten faveure van hordes gelukzoekers. Kijkt u maar eens naar de filmpjes van/over degenen die gebruik maken van luxe cruiseschepen. Vrijwel alleen (jonge) mannen, vrijwel geen vrouwen, kinderen en ouderen. Mensen die huis en haard moeten verlaten, dat zijn toevallig (vrijwel) allemaal mannen?! Dat kan niet kloppen. Zo'n 9 maanden geleden was er in Arnhem ook een luxe cruiseschip voor asielzoekers beschikbaar gesteld. Zie het volgende filmpje, een lange rij mannen maar nergens vrouwen of kinderen te bekennen!  [Link]
19
1 maand en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
3
-11
@17 Dan stuur ik ze door naar jou.
20
1 maand en 3 weken geleden door Bram Brabant
11
-2
Pleur ze de grens over naar het land waar dat gespuis Europa is binnengekomen. 🤬🤬
21
1 maand en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
2
-11
@18 Ik verwijs je graag naar hoe jij je reactie op @8 begint. 
22
1 maand en 3 weken geleden door Thwil
9
-3
Een kerk is zo omgebouwd tot een moskee. En dan even een imammetje erin en ze voelen zich helemaal weer thuis. Moet nog even een oplossing voor de moslimaatjes worden gevonden want die mogen natuurlijk niet bij al die mannetjes zijn. Welkom in Nederland. 
23
1 maand en 3 weken geleden door Being There
10
-2
@17 Bennie stuurt ze door naar jou. Typische opmerking van iemand die Welkom welkom loopt te brullen maar er zelf geen last van wenst te hebben.
24
1 maand en 3 weken geleden door Dunnekever
4
0
Kijk, die nemen wel een vluchteling in huis XD
25
1 maand en 3 weken geleden door Dunnekever
4
0
Statushouder** Jezus
26
1 maand en 3 weken geleden door Graaier1000
10
-3
@21 , Geen inhoudelijke reactie van u. Jammer.
27
1 maand en 3 weken geleden door Dieke
6
-4
Ze mogen dan wel oppassen dat alle pracht en praal van de kerken, niet in de koffers verdwijnt.. 😉

Verder weet ik niet of de kerken aan de cateringwensen van deze "getraumatiseerde" zogenaamde asielzoekers voldoet. De meesten hebben namelijk nogal wat noten op hun zang en zijn niet snel tevreden. 

Nou ja Segers en Schouten kunnen teminste tegenover hun achterban goede sier maken en zeggen, dat ze zich de kritiek hebben aangetrokken: "er slaapt niemand meer in tentjes buiten", conform de woorden van Segers, afgelopen week...
28
1 maand en 3 weken geleden door Being There
2
-3
@25 Het zijn migranten volgens mij. Ja nou weet ik t ook niet meer hoor.
29
1 maand en 3 weken geleden door Dieke
5
-4
Het woordje "tijdelijk" is in deze casus ook al wéér gevallen. Nou iedereen weet onderhand wel wat dat betekent.

Zag vandaag onze nationale lolbroek Van der Burg, weer met een lach verkondigen, dat hij het niet terecht vindt, dat gemeenten zich zo strak opstellen, waar het om de tijdelijke opvang gaat, die binnenkort bij veel gemeenten afloopt... 

Tsja één keer raden, wat hij van plan is te gaan doen. 😨
30
1 maand en 3 weken geleden door Dunnekever
3
0
@29 Het idee was ooit 4% groei per jaar :) Dat ging dan niet over economie XD maar hoeveelheid mensen (die mogelijk belastbaar zijn etc)  :P
31
1 maand en 3 weken geleden door Dieke
5
-4
@30

Toevallig was hier vandaag een draadje over met de nieuwste cijfers (schrik niet 😉) 

[Link]
32
1 maand en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
2
-9
@23 Jij was toch zo tegen aannames? Het is gewoon een reactie op een heule domme vraag.
33
1 maand en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
2
-9
@26 Oh nee??? Lees het begin van je eigen reactie op @8 maar even. Hoezo geen inhoudelijke reactie??
34
1 maand en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
2
-10
@27 Toch altijd even een ander als per definitie slecht wegzetten hè? Discriminatie is jou niet vreemd. Yuck.
35
1 maand en 3 weken geleden door Being There
7
-2
@32 Dat is geen aanname maar een constatering. Zijn je eigen woorden hoor.
36
1 maand en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
2
-9
@35 Ik doel uiteraard op de zin die jij er zelf hebt bij verzonnen. Djeez' ... 🙄
37
1 maand en 3 weken geleden door Bonzai
7
-2
@6

Wil jij beweren van wel dan.

Wij krijgen geen woning binnen een jaar met alle mogelijke toeslagen en die 10,000 euro aankleedgeld om de woning in te richten.

De eigen mensen komen niet meer van die wachtlijst af.

Gratis medische zorg die wij mogen bekostigen en in januari nog dik word verhoogt.

Als wij ergens om komen dan is er nergens geld voor en staan je aan te kijken of je lepra hebt, dat doen die deugerds bij hun eigen mensen.
38
1 maand en 3 weken geleden door Wasamapuzzlehead
6
-2
Vreemd dat kerken dan geen onderdak hebben geboden aan daklozen.
39
1 maand en 3 weken geleden door Graaier1000
5
-2
@26 , Verwijzen naar een eigen tekst van mij is geen inhoudelijke reactie. U reflecteert niet op mijn tekst en vragen in @8 en @18 en persisteert in het niet geven van (een) inhoudelijke reactie(s). 
40
1 maand en 3 weken geleden door Wasamapuzzlehead
0
-4
@8 Ik kan wel ff reageren op @8 . Ik vind al die allochtone collega's leuk en goed in hun werk. Ik denk wel dat ze veel goed doen. Ik denk niet dat de slechte kwaliteit van diverse instelling te maken heeft met de allochtonen. Die instelling worden vooral gerund door betweterige blanke kaaskoppen die denken dat ze god zijn, omdat ze een titel voor hun naam hebben staan.
41
1 maand en 3 weken geleden door Graaier1000
4
-2
@40 , Mooi voor u dat u leuke allochtone collega's heeft die goed in hun werk zijn maar wat heeft dat met mijn verhaal in @8 te maken waarin ik het heb over kabinet Rutte die gelukszoekers verwent terwijl de eigen bevolking in de kou blijft/komt te staan?
42
1 maand en 3 weken geleden door Slavink
4
-2
Heeft de Koepel van Moskeeën al een leegstaande moskee aangeboden? DIe staatn toch 6 dagen per week leeg ... 😎
43
1 maand en 3 weken geleden door Slavink
4
-2
@17 mooi gechreven en dapper dat je het tegen het Algoritme Bennie wilt opnemen ... 😎
44
1 maand en 3 weken geleden door Slavink
3
-1
-- Reactie verwijderd door Canis Lupus (Moderator) --
45
1 maand en 3 weken geleden door Slavink
2
-2
@338 dat doen kerken wel degelijk, zeker in de winter. Vergeet echter niet dat veel daklozen het dakloos zijn verkiezen boven opvang en mogelijke betutteling.

Pauluskerk Rotterdam Opvanghuis voor dak- en thuislozen in Rotterdam:[Link]
46
1 maand en 3 weken geleden door Graaier1000
3
-3
@42 , Een moslim-forumdeelnemer zou hierover toch iets meer moeten kunnen vertellen? Of zijn er bij NJN geen forumdeelnemers die moslim zijn?!
47
1 maand en 3 weken geleden door Nicks R Van
3
-1
Iedere keer wanneer er weer oplossingen gevonden worden staan de volgende groepen al weer in de rij te wachten op onderdak. Het houdt nooit op er is geen einde aan. Tenminste zo lang als dit doorgaat.
48
1 maand en 3 weken geleden door Icnivad
2
-2
Ik hoor GOD al brommen over al die islamieten in zijn huis..
49
1 maand en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
0
-4
@37 Vraag elders asiel aan, misschien krijg je het daar beter.
50
1 maand en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
0
-4
@39 Ik ben duidelijk genoeg. 
51
1 maand en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
0
-2
-- Reactie verwijderd door Canis Lupus (Moderator) --
52
1 maand en 3 weken geleden door Rebo
2
-1
@44 Hé Slavink, ik heb het even opgezocht maar feitelijk  is een algoritme gewoon een reeks instructies, bedacht door de Perzische wetenschapper Mohammad ibn Musa Al-Khwarizmi. Dus toch weer moslims. 😉
53
1 maand en 3 weken geleden door Wasamapuzzlehead
0
-4
@52 Mja... wie hebben de piramides gebouwd? Afrikanen, Arabieren, Perzen of de blanken?
54
1 maand en 3 weken geleden door Rebo
2
-1
@53 Een interessante vraag Smurfie en waarschijnlijk de bewoners die daar op dat moment zaten. Je leest er nooit iets over maar dat zouden ze in feite toch zo moeten kunnen achterhalen. Als ze dan het DNA van die aldaar aangetroffen mummies dan gaan vergelijken met het DNA van de huidige Egyptische bevolking, dan moet dat toch zo te achterhalen zijn lijkt mij. Of mis ik hierin nu iets?
55
1 maand en 3 weken geleden door Wasamapuzzlehead
0
-2
@54 Maar dan hebben moslims de wiskunde en het schrift uitgevonden. En dat betekent dat wij op de schouders van de moslims staan.
56
1 maand en 3 weken geleden door Snorrie
0
0
@53

Slaven van allerlei kleur en geloof.
57
1 maand en 3 weken geleden door Snorrie
0
0
@54

Is al gedaan.

De bewoners van noord Egypte komen het meeste overeen.
58
1 maand en 3 weken geleden door Rebo
1
-1
@55 Ja Smurf maar zo opportunistisch moet je wel zijn vind ik. Om dan de goeie dingen van die moslims af te jatten en er zelf ook gretig gebruik van te maken. Want dat doen doe moslims zelf immers toch ook. Ze vinden ons dan wel heel erg haram en onrein, maar voorlopig maken ze zelf toch ook maar gretig gebruik van onze moderne westerse technologie. Zo Smurfie en nou ben jij weer aan zet. 😂
59
1 maand en 3 weken geleden door Rebo
0
0
@57 Zo iets vermoedde ik al. In ieder geval niet dat het buitenaardse wezens zouden zijn geweest zoals van sommige. Zoals bijvoorbeeld die Erik von Daniken met zijn wazige ideeën over buitenaardse invloed op menselijke cultuur in de prehistorie,
60
1 maand en 3 weken geleden door Wasamapuzzlehead
0
0
@58 Nou... de Chinezen waren ook altijd ver vooruit. Alleen op een gegeven moment kwam er de klad in daar. Vraag is waarom? Okay... wij hebben daar toen de boel gesloopt en communisme en dergelijke. Maar daarvoor was er al de klad in gekomen.

Punt is dat alle rivier delta's in de wereld voor enorme ontwikkelingen hebben gezorg. China, Egypte, Nederland. Volgens mij ook goede haven locaties zorgen voor enorme technologische ontwikkelingen. Londen, New York, Rotterdam, Amsterdam, Istanboel, ...

Mja... overal waar wat te halen is. Daar komen mensen naartoe. Wij maken zelfs reclame met dat hier alles gratis is.
61
1 maand en 3 weken geleden door Querido
0
-1
@59

Toch komt het DNA van de oude Egyptenaren het meest overeen met het DNA van de bewoners van Zuid-west Azië.  Zeg maar het gebied wat we nu het Midden-Oosten noemen.

En uiteindelijk kom je dan uit bij het Twee-stromen-land -> dus het gebied rond de Eufraat en de Tigris - waar de oudste beschavingen zijn ontstaan - die van jager/verzamelaar waren overgestapt op de landbouw en veehouderij.
62
1 maand en 3 weken geleden door Wasamapuzzlehead
0
0
Ze kunnen misschien ook oude kloosters gebruiken voor de opvang. Dan hebben die gebouwen ook nog een bestemming.

Ik vind het erg ver gaan om asielzoekers ook een woning te geven. Ik denk dat ze maar moeten proberen om ergens een kamertje te huren van geld waarvoor ze gewerkt hebben. Het is hier geen Centerparks.
63
1 maand en 3 weken geleden door Rebo
0
0
@60 Het schijnt dus dat de Nijl de oorzaak is geweest dat Egypte al vroeg tot een voor die tijd ongekende bloei en hoogstaande beschaving is gekomen. Door de enorme vruchtbaarheid door de Nijl, was de opbrengst van het land dermate groot dat een relatief bekeken handjevol boeren al genoeg voedsel produceerde om de rest van de bevolking van voedsel te voorzien. Ergo die anderen konden zich daardoor met andere dingen bezig gaan houden zoals bijvoorbeeld het bouwen van piramides. Alleen er is wel  iets heel geks aan de hand met de Egyptische beschaving. Die kwam namelijk schijnbaar uit het niets in hele korte tijd tot volle bloei, maar daarna veranderde er eigenlijk weinig meer waardoor die zich dan nog verder ontwikkelde. Iemand uit het oude Egypte die met een tijdmachine vanuit 2000 voor Christus zou zijn verplaats naar 1000 voor Christus zou geen enkel verschil in vooruitgang van technologie over die duizend jaar hebben kunnen zien.
64
1 maand en 3 weken geleden door Rebo
0
0
@61 Ja dat zou kunnen en het zal best wel vermengd zijn vermoed ik. En hoeveel van het oorspronkelijk DNA zal je nog aantreffen in alle landen. neem nu de Marokkanen en de rest van Noord Afrika. want daar heeft inmiddels natuurlijk ook al van alles gezeten. Grieken, Romeinen, Arabieren en Feniciërs en weet ik veel wat nog meer. Die hebben daar natuurlijk ook allemaal met hun potlood hun eigen handtekening gezet e3n alles genaaid wat lost en vast zit. Dus dan krijg je ook nakomelingen met allerlei soorten DNA lijkt mij.
65
1 maand en 3 weken geleden door 21st Century Guy
0
0
@46 Volgens mij zijn ze  er niet , dit forum is 100% vrij van moslims, missie geslaagd.        😁
66
1 maand en 3 weken geleden door 21st Century Guy
0
0
@64 Dat verhaal heb ik ook van een Marokkaan gehoord, maar als je naar het DNA van de gemiddelde Marokkaan kijkt zijn ze " raszuiverder" dan menig ander volk, het Noord Afrikaanse / Amazigh genotype is zeer dominant aanwezig. Er is in het geval van Marokko ook sprake van een zekere geografische isolatie, het water van de MIddellandse Zee en de Atlantische Oceaan , de Sahara natuurlijk wat het omsluit,op bepaalde plekken is het onherbergzaam , dus het is een land waar niet heel veel migratie heeft plaatsgevonden.
67
1 maand en 3 weken geleden door Wasamapuzzlehead
0
0
@63 Ja, maar zo is het ook met Nederland. Omdat Nederland zo ontzettend vruchtbare grond heeft, is het enorm welvarend. Dat is in China ook het geval. Ik geloof dat ze twee keer kunnen oogsten in plaats van 1 keer. En dan komen zaken tot bloei. Alleen slopen wij onze basis. De landbouw. En dat hebben ze in Mesopotamië en Egypte ook gedaan. Door verzilting werd landbouw onmogelijk.

Doordat wij hier ongelimiteerd mensen importeren rukt de zouttong in het Westen steeds verder op. Uiteindelijk verzilt daar de boel natuurlijk ook.

Login om te reageren


Verwachte datum lancering nieuwe website
oktober november - December 2022

WEEK STIJGERS ALGEMEEN (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2022.