NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
29 november
2022

dinsdag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

ALGEMEEN (NL)

'Nieuwe' Asielzoeker Soms Eerder Geregistreerd Dan Wachtende In Noodopvang


Bron: www.nu.nl

'Nieuwe' asielzoeker soms eerder geregistreerd dan wachtende in noodopvang Asielzoekers die al weken in crisisnoodopvangcentra zitten, moeten soms langer wachten op een registratie dan asielzoekers die net aankomen in Ter Apel. Het nieuwe inschrijfsysteem is de boosdoener.

Lees verder op www.nu.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
4 Reacties  |  46 Clicks
0001
Geplaatst door NuJouwNieuws.nl 2 maanden en 3 dagen geleden

REACTIES (4)

1
2 maanden en 3 dagen geleden door Thwil
7
-1
So what. Doe maar eens wat aan de voorrang die statushouders hebben boven de autochtone mensen als het gaat over het toewijzen van sociale huurhuizen. 
2
2 maanden en 3 dagen geleden door Dieke
6
-1
Het zijn géén "asielzoekers". Ze registreren zich als zodanig, maar dat is alleen maar met een reden, om hier zonder poespas, makkelijk binnen te kunnen komen.

Zag pas zo'n stel lopen met zware koffers en tassen. Nou die zijn echt niet met al die bagage vanuit Griekenland of Italië komen lopen. 

Maar in Nederland trappen ze overal in, als je maar een zielig verhaaltje ophangt. Daarom zal er ook nooit een einde komen, aan deze enorme instroom. 

Het wachten is hier, op een andere regering. Italië heeft het begrepen en gaat wat dat betreft, een stevige koers varen. Letterlijk en figuurlijk. 
3
2 maanden en 3 dagen geleden door Slavink
5
0
Gaat er eigenlijk wel eens iets goed in die Asielindustrie? Of kan er iets dat fundamenteel slecht is niets goed voortkomen?😷
4
2 maanden en 3 dagen geleden door Dieke
3
-1
@3

Als je iets vanaf het begin af aan, niet vooruit kan denken en géén goed asielbeleid voert, dan blijf je constant achter de feiten aanlopen. 

Sinds Dijkhoff de bekende uitspraak deed: "Wie hier in de fout gaat, hoort hier niet en mag weer terug naar het land van herkomst", is er niets veranderd en niets in gang gezet. Oók dit had al jaren geleden een belangrijk onderdeel van het asielbeleid moeten zijn, net zoals al die veilige landers die nu binnenstromen. Sommigen komen gewoon met het vliegtuig, pakken ergens een trein en hup naar TerApel, want dáár gaat het goede leven, pas echt goed beginnen. 

Elk normaal mens snapt, dat dit beleid zo niet langer kan, alleen deze Rutte-kliek, denkt daar totaal anders over. Die denken dit grote probleem op te lossen, door het dan maar bij de burgers op het bord te gooien. Dat kun je een paar keer doen, maar dan is de maat vol en dan heb je er wéér een crisis bij, namelijk een opstandcrisis. Blijkbaar is dát wat ze willen. Triest, maar waar 

Login om te reageren


Verwachte datum lancering nieuwe website
oktober november - December 2022

WEEK STIJGERS ALGEMEEN (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2022.