NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
29 november
2022

dinsdag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

ALGEMEEN (NL)

Aantal Asielzoekers Dat Wacht Op Beoordeling Bereikt Bijna Recordhoogte


Bron: www.nu.nl

Aantal asielzoekers dat wacht op beoordeling bereikt bijna recordhoogte Het aantal asielzoekers dat wacht op een beoordeling ligt bijna op recordhoogte, meldt NOS. Er zijn nu 29.460 wachtenden en dat zijn er slechts 180 minder dan na de asielcrisis van 2015. NOS baseert zich op cijfers van het Europese statistiekbureau Eurostat.

Lees verder op www.nu.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
24 Reacties  |  273 Clicks
0006
Geplaatst door NuJouwNieuws.nl 2 maanden en 4 dagen geleden

REACTIES (24)

1
2 maanden en 4 dagen geleden door Wcommander
11
-1
Die prijs betalen we voor al die internationale zelfpromotie, reclame omtrent asielinspanningen die we via de media de wereld in spuien. We garanderen dit of dat en de verplichting om iedereen die aanklopt op te nemen, zelfs bij twijfel. Een flink deel van die kosten moeten onze verarmde burgers wel ophoesten linksom of rechtsom. Daarnaast ook door jarenlange wachttijden op basisvoorzieningen die vroeger normaal waren. Door die grote tekorten zijn deze voorzieningen ook nog eens veel te duur geworden,  tevens door de te ver doorgevoerde privatisering. Velen van ons hebben de hoop al opgegeven dat de betere tijden terug keren. Vandaar mijn conclusie al jaren geleden, door onomkeerbare politieke beleidsfouten.😞
2
2 maanden en 4 dagen geleden door Qubix
13
-2
Zijn geen asielzoeker maar gelukzoekers die kan je makkelijk terug sturen , die komen allemaal uit Marokko.

De EU moet gewoon geen Marokkanen meer toelaten in de EU , bij voorbaat al kansloos.

En stuur Klaver en Kamervoorzitter Vera Bergkamp ook maar terug hebben een Marokkaanse vader.
3
2 maanden en 4 dagen geleden door Skapoe
10
-1
Weg ermee, allahmaal uitvreters die voor generaties aan ellende zonder uitzicht gaan zorgen hier.
4
2 maanden en 4 dagen geleden door Duurendaalsdochter
8
-1
Als er zich nog eens een stroom van echte oorlogsvluchtelingen uit den vreemde aandient, is er geen plaats meer vanwege  de asielfraudeurs van Den Haag,  de maffia ( die de maatschappij wil ondermijnen) en de migratieactivisten (die de samenleving willen ontwrichten, zodat ze instort).

DvD
5
2 maanden en 4 dagen geleden door Benbenieuwd
9
0
Laat ze maar net zo lang wachten als dat onze eigen burgers moeten wachten op een huis.
6
2 maanden en 4 dagen geleden door Wcommander
8
0
@5 Nu, die staatssecretaris wil met een lachend gezicht, elke Gemeente kunnen dwingen om woningen beschikbaar te stellen voor deze instroom. Gelijkmatig en eerlijk verdeelt over het gehele land, er staat ons dus nog heel wat te wachten. En wij kunnen wachten tot we een ons wegen, toch?
7
2 maanden en 4 dagen geleden door Benbenieuwd
8
0
@6 Ik snap niet dat er geen opstand komt. Als je zelf al heel lang wacht en je moet toe kijken hoe die migranten meteen een huis krijgen. Ik zou er moeite mee hebben.
8
2 maanden en 4 dagen geleden door Thwil
7
0
Zolang wetten en verdragen niet veranderen of worden afgeschaft kan je helemaal niets aan die toevloed doen anders dan ootmoedig voor hen te buigen en te zorgen dat ze binnen no time een huis hebben en al die andere (sociale) voorzieningen. De eigen bevolking moet maar geduld betrachten. Vergeet overigens niet op de partijen die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.
9
2 maanden en 4 dagen geleden door Loydmorris
10
0
We zien overwegend jonge, gezonde mannen.   Mannen die hun ouders, vrouwen, kinderen, familie in de shit achterlaten!!    Ze zijn te beroerd om hun eigen land op te bouwen, veilig te maken of er überhaupt iets van te maken.   Dan is het hier aankloppen en gratis onderdak en zorg krijgen een stuk makkelijker. 

Zien de figuren bij AZG, het COA en de meeste politici dan echt niet dat we gigantisch besodemieterd worden?   
10
2 maanden en 4 dagen geleden door Hendrianus
10
-1
Tot vijftien maanden voordat bekend is of je mag blijven? Dat is krankjorem want met hoger beroep erbij en desnoods voor de Europese rechter ben je zo 2,5 à drie jaar verder voordat definitief vaststaat dat iemand geen asiel krijgt. Stop die veel te grote instroom, handel af wat in de pijplijn zit en laat vervolgens toe wat je aan wil gaan en wat je aan kan gaan. De deur open voor wat er maar naar binnen wil is niet te handhaven.
11
2 maanden en 4 dagen geleden door [ Account Verwijderd ]
9
0
Grenzen dicht. Vol is vol.
12
2 maanden en 4 dagen geleden door Dieke
7
-1
@10

Dan heeft het nareizen ook geen zin meer, omdat de 'oorlog' dan is gestreden. 

Snap trouwens toch niet waarom ze bij de IND, in al die verhalen van zogenaamde oorlogsslachtoffers trappen, die uit het middenoosten of Afrikaanse landen komen. Als je families, zó lang kunnen wachten op nareizen en zelfs het vliegtuig daarvoor pakken, dan valt het wel mee met de oorslogssituaties daar en kunnen deze deserteurs  allemaal weer terug. 

Dát zou fijn zijn, want dan hebben wij plaats, voor de vrouwen en kinderen uit èchte oorlogsgebieden, zoals Oekraïne, waarvan de mannen wèl heldhaftig voor hun land strijden, notabene tegen de Russen. 

Dus stuur al die helden op sokken, zo snel mogelijk weer terug, naar waar ze vandaan komen, dan gaat de criminaliteit óók direct naar beneden, hetgeen nog een ander winstpunt is. 
13
2 maanden en 4 dagen geleden door Zie Hier
7
0
Prima maar als er een aantal vertrekt naar hun land van herkomst daalt het aantal!
14
2 maanden en 4 dagen geleden door Wasamapuzzlehead
7
-1
In de 2de kamer zitten er al teveel. Het is niet meer te stoppen. Welkom in Gaza 2 . 0
15
2 maanden en 4 dagen geleden door Duurendaalsdochter
5
-1
@9 Loydmorris

Natuurlijk weten ze dat ze bedrogen worden. Maar hun taak is niet vluchtelingen van migranten te scheiden. Hun taak is de smokkelwaar van de mensensmokkelmaffia wit te wassen en redenen te vinden om fraudeurs toe te laten. Dat is onderhand wel 99% zeker, al zal niemand bij de overheid toegeven dat de staat der Nederlanden een grote maffiamaat is.

@10 Hendrianus

Het is al jaren bekend: hoe langer het duurt voordat een asielzoeker zijn eerste beslissing van de IND krijgt, des te groter de kans dat hij blijft. Daarom richten politiek en ministeries het beleid zo in dat procedures zo lang mogelijk duren.

@12 Dieke

Het asielbeleid gaat niet over vluchtelingen. Het is het instrument van de overheid om zijn eigen Vreemdelingenwet willens en wetens te ontduiken en migratiebeleid te bedrijven onder het bedrieglijke mom van Asielrecht. Cumulatief worden miljarden gemeenschapsgeld frauduleus uitgegeven. Terwijl de georganiseerde misdaad grote winsten maakt en stapsgewijze kan investeren in verdere ondermijning van de maatschappij. Wat voor staat , wat voor regering voert zulk beleid?

Het misbruik van het asielrecht neemt hand-over-hand toe. Nu hoor je soms al over bedrijven die beoogde werknemers vanuit verre buitenlanden willen binnenbrengen als asielzoekers. Want migranten krijgen net zo min een woning als Nederlanders en komen eindeloos op de wachtlijst. Asielzoekers die de verblijfsvergunning krijgen hebben wel recht op woonruimte. De ene grote typisch Nederlandse misstand roept de volgende op en het wordt alleen maar erger. Daar gaat het beleid niets tegen doen, want de misstand is het beleid.

DvD
16
2 maanden en 4 dagen geleden door Icnivad
3
-1
@15 Lekker bezig DVD!👍😍
17
2 maanden en 4 dagen geleden door 21st Century Guy
4
-1
Je kan het aantal asielzoekers naar nul brengen door strikt te zijn en geen aanvragen in behandelingen te nemen en mensen uit te zetten na uitgelegd te hebben dat ze asiel moeten aanvragen in het eerste veilige land.
18
2 maanden en 4 dagen geleden door Leugenaar
4
0
Meneer Rutte waarom faalt uw asielbeleid?

Niet mijn beleid. Dit moet van de EU.

Maar meneer Rutte wanneer heeft de EU dan dit beleid aan u opgedragen?

Daar heb ik geen actieve herinnering aan.
19
2 maanden en 4 dagen geleden door Bram Brabant
4
0
Stop de tsunami. 

Eigen volk eerst. 🤬🤬
20
2 maanden en 4 dagen geleden door Duurendaalsdochter
2
0
@15 m post

@16 Icnivad

Ben nog scherp. Gisteravond uitgegaan. Kleine scrimmage gehad. Was volgens een beveiliger die kwam kijken een poging tot beroving/zakkenrollen.

DvD
21
2 maanden en 4 dagen geleden door 21st Century Guy
2
0
@9 Maak je niet druk  , de vrouwen en kinderen komen nog en dan zijn het weer vrolijke gezinnen...
22
2 maanden en 4 dagen geleden door Icnivad
1
0
@20 Scherp ben je meestal wel, vandaag gewoon wat pittiger dan gebruikelijk, maar ik houd daar wel van😄 zolang het je maar niet teveel van slag maakt.

Schrijf het maar lekker van je af👍👍😍
23
2 maanden en 4 dagen geleden door Bonzai
3
0
Voor de Nederlander is er ook een recordhoogte en wel de jaren die ze wachten op een woning.

Ook moet er rekening gehouden worden dat de Nederlander waarschijnlijk niet eens meer aan de beurt komt omdat het allemaal maar binnen blijft stromen en statushouders binnen een jaar een woning krijgen , die gaan voor op de mensen die al jaren op de wachtlijsten staan.
24
2 maanden en 4 dagen geleden door Schrootflint
2
0
Dat is de nieuwe tactiek. Een klein land als Nederland raakt al snel overbelast door de grote toeploop bij de asielbeoordelingen. Dan gaat 'het voordeel van de twijfel' gelden. Ze mogen steeds makkelijker blijven. Dat trekt weer nieuwe toestroom. Etc. Zo wordt de challenge steeds makkelijker. Meer is het niet. Een reis met hindernissen naar het levenslang uitvreten. 

De eigen gemeenschappen van de Asylanten in Nederland worden steeds groter. Dat helpt ook. Hulp van binnenuit maakt het ook makkelijker. En zo wordt Nederland ontwricht. Het verandert in hoog tempo in een vervreemd landje zonder identiteit, zonder sociaal kapitaal. Onleefbare stukken van de grote stad, zoals delen van  Rotterdam, zijn al als verloren te beschouwen.

In maart zijn er weer verkiezingen. 

Login om te reageren


Verwachte datum lancering nieuwe website
oktober november - December 2022

WEEK STIJGERS ALGEMEEN (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2022.