NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
25 juni
2022

zaterdag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

ALGEMEEN (NL)

Ruim 1,1 Miljoen Euro Opgehaald Door Lopers Nacht Van De Vluchteling


Bron: nos.nl

Ruim 1,1 miljoen euro opgehaald door lopers Nacht van de Vluchteling Wandelaars die de Nacht van de Vluchteling hebben gelopen hebben gezamenlijk 1.140.070 euro opgehaald voor Stichting Vluchteling. De 2700 deelnemers liepen 40 kilometer in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Nijmegen en Tilburg.

Lees verder op nos.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
25 Reacties  |  245 Clicks
0004
Geplaatst door NuJouwNieuws.nl 5 dagen en 19 uur geleden

REACTIES (25)

1
5 dagen en 19 uur geleden door Icnivad
8
-2
Mooi gebruik het geld maar voor de herkomstlanden, zodat ze geen vluchteling hoeven te worden.
2
5 dagen en 17 uur geleden door Dieke
8
-4
Citaat:

"De hulporganisatie gebruikt het opgehaalde geld voor projecten in Syrië, Afghanistan, Mali, Bosnië, Polen en Somalië. De hulp bestaat uit medische zorg, sanitaire voorzieningen, drinkwater en voedsel." 

Dus niet te controleren, als het om diverse "projecten", in dat soort landen gaat. 
3
5 dagen en 17 uur geleden door Grasnaaier
8
-3
Kunnen ze mooi de retourtjes van betalen.
4
5 dagen en 17 uur geleden door Bonzai
7
-3
De vluchtelingen zelf lagen lekker te slapen.

Men moet eens ophouden met dit soort acties die niets bijdragen aan de chaos die gecreëerd word door die figuren waar ze zo voor in de hulpmodus schieten.
5
5 dagen en 16 uur geleden door Hendrianus
6
-4
Kijk, als de politieke partijen nu ook eens zoiets organiseert. De nacht van de wanhopig woningzoekende, de bedreigde boer, de inflatie slachtoffers, de gekorte AOW'ers, de gebande nieuwskoeriergebruiker, etc., etc.

Wandelen is goed voor de gezondheid én een paar centen voor een goed doel. Helemaal top.
6
5 dagen en 16 uur geleden door Dieke
6
-4
@5

Nee, dat ziet u verkeerd. Dergelijke akties, zijn er alleen maar voor buitenlandse "projecten".. (sarc.) 
7
5 dagen en 16 uur geleden door Hendrianus
4
-4
@6 Omdat de PVV niet zoveel moet lullen maar wat moet doen!
8
5 dagen en 16 uur geleden door Icnivad
5
-3
@7 stem er dan op, dan mogen ze dat ook.
9
5 dagen en 16 uur geleden door Dieke
5
-5
@7

Waarom zou alleen de PVV er wat aan moeten doen? Deze regering kan dat ook, alleen ze moeten wèl willen natuurlijk. 
10
5 dagen en 16 uur geleden door Hendrianus
5
-3
@8 @9 Kijk de FVD maakt een tour door het land. Ongeacht of je het met hen eens bent het is een activistische partij. Wat organiseert in die zin nu bijv. de PVV? CDA, D66 en de VVD hebben het allemaal niet zo nodig, zij zijn nú de macht. 
11
5 dagen en 16 uur geleden door Dieke
5
-4
@10

Daar ging het niet over, welke partij er activistisch is of niet. Het ging erom, wie er wat aan het probleem gaat doen. Dan zeg ik, deze regering, die zijn nu aan de macht. 
12
5 dagen en 16 uur geleden door Dfcte Burger
4
-2
@5

Een hele dikke ➕
13
5 dagen en 16 uur geleden door Hendrianus
4
-3
@11 Zeker is het aan de regering om de landelijke problemen aan te pakken. Waar ik op doel is dat als de PVV wat meer activistisch wordt mogelijk de aanhang nog verder groeit. Maar ja, het kan ook zijn dat het woord activisme bij sommige PVV'ers wat teveel van het verkeerde losmaakt en de boel averechts uitpakt.

De PVV koestert en vreest de aanhang.
14
5 dagen en 15 uur geleden door Bennie Van Gisteren
5
-6
"De hulporganisatie gebruikt het opgehaalde geld voor projecten IN Syrië, Afghanistan, Mali, Bosnië, Polen en Somalië ".

Dus dáár. 

Maar de mensen, waarvan wel zeker is dat zij hier geen ene rooie rotcent aan hebben bijgedragen, schreeuwen weer moord en brand. Is het niet dat vluchtelingen zelf te beroerd zijn ( @4 ), terug moeten ( @3 ) dan wel dat het geld niet terechtkomt ( @2 ).

En alls je goede doelen dichterbij huis weet zou ik zeggen: geef gul!
15
5 dagen en 15 uur geleden door Dieke
5
-3
@13

Klopt, maar dat is niet alleen een beladen woord, voor bepaalde partijen. Uit het verleden kreeg bijvoorbeeld de FNV altijd véél mensen op de been, om ergens voor te strijden. Hetzelfde gold destijds voor de anti-kernwapens en krakersbewegingen, waarbij het fanatisme en aktie bereidheid hoog waren, mede gestuurd door politieke partijen. Kom daar nu nog maar eens om. We hebben nu de terechte boerenprotesten, maar dan heb je het wel gehad. Maar óók dáár, betreft het een groepsprotest en doet de rest van de Nederlandse burgers, niet mee, hoewel de meesten deze protesten, wèl volop steunen. 

Het is aan de zittende regering, om te luisteren naar de oppositie en geluiden uit de samenleving. Dat kan inderdaad via akties, protesten óf een tegengeluid in de kamer. Het gaat erom, dat de boodschap overkomt en dat daar wat mee gedaan wordt. Dat laatste is een taak van de regering, maar nogmaals, dan moeten zij wel willen. Je kunt ook pas iets voor elkaar krijgen, óók als oppositie, als er naar je geluisterd wordt. Gebeurt dat niet, of krijg je een cordon sanitair, dan heeft ook het commentaar aan de zijlijn géén effect. Van wie het dan ook is. 
16
5 dagen en 14 uur geleden door Hendrianus
3
-5
@1 Dat cordon sanitaire is ondanks dat ik niets, hooguit uit protest tegen het kartel, met de PVV heb een doorn in het oog. Toch vraag ik mij af waarom er vroeger, kruisraketten, wél een giga demonstratie plaatsvond en nu alleen maar relatief kleine. Bijvoorbeeld voor de annexatie van het aanvullende pensioen. Al jaren worden AOW'ers beroofd en dat gebeurt stilletjes. P

Je zou juist verwachten dat bij een cordon sanitaire er protesten komen maar nee. Juist als er niet naar je geluisterd wordt moet je actie voeren. De PVV, Wilders, durft het gewoon niet aan of is er te lui voor.
17
5 dagen en 14 uur geleden door Zie Hier
5
-2
Zo zijn weer een paar mensen verzekert van hun baan!
18
5 dagen en 13 uur geleden door Dieke
5
-3
@16

Het is, denk ik, níet een kwestie van wel of niet durven, maar meer een kwestie van, géén mensenmassa's meer op de been te kunnen krijgen, voor wat dan ook. Zelfs de SP, tóch een partij van het volk, lukt dat niet meer in deze tijd. Ook de aanhang van de vakbonden, of wat daar nog van over is, bestaat al lang niet meer. Hun leiders staan er niet meer voor hun leden, maar zijn een verlengstuk geworden van de overheid. Akkoorden, worden sneaky gesmeed in achterafkamertjes en de leden worden daarna, min of meer voor een voldongen feit gesteld. Het zogenaamde "pensioenakkoord", is daar zo'n voorbeeld van. 

Je moet vandaag wel van een heel goede, politieke huize komen, wil je nog mensen op de been brengen voor iets. Denk dat Wilders dat níet lukt, maar anderen ook niet.. 
19
5 dagen en 13 uur geleden door Milak9
5
-2
[Link] kun je wel wat bedden voor aanschaffen. De vlag kan uit in Ter Apel.

Komt er ook nog zo'n nacht voor de Nederlanders? Tegenwoordig heeft elke bevolkingsgroep geld nodig om rond te komen voor een normaal bestaan.
20
5 dagen en 11 uur geleden door Bennie Van Gisteren
3
-6
@19 Misschien het artikel eens lezen voor je iets onnozels neerzet. 

En een "Nacht voor de wappies" kun je ook zelf organiseren. Succes! 👍
21
5 dagen en 11 uur geleden door Milak9
4
-2
@20

Ja, weet ik. Wordt ook massaal gedaan. Het vervelende is alleen dat de media dat onder het kopje 'extreemrechts' gaat plaatsen waardoor het een negatieve klank krijgt en daardoor minder aandacht krijgt. Geeft niet. Het duurt alleen wat langer om tot het doel te komen. We trekken aan het langste eind.
22
5 dagen en 11 uur geleden door Bennie Van Gisteren
4
-6
@21 Wat heeft dit bericht met "extreemrechts" te maken? Je gaat me toch niet vertellen dat die "De nacht van de ... whatever" georganiseerd hebben? Want dat die iets voor de ander over heeft, daar geloof ik geen zak van.
23
5 dagen en 10 uur geleden door Milak9
5
-3
@22

Al noem jij jezelf zo maar ik ben niet van jouw soort. Ik ben niet van gisteren en zo dom als jij. Jij weet dondersgoed waar je het over hebt als je het woord 'wappies' gebruikt. In tegenstelling tot jou kijken wij naar de toekomst en blijven we niet hangen in het verleden. 

Wie is in deze nu echt de wappie?
24
5 dagen en 10 uur geleden door Robbedoes
2
-4
@23 "Wie is in deze nu echt de wappie?"

Da's een open deur, nou ja de deur was nergens te vinden: jij natuurlijk. Dat bewijs je keer op keer.
25
5 dagen en 10 uur geleden door Bennie Van Gisteren
3
-3
@23 De echte wappie schopt tegen alles aan wat ook maar een beetje met de overheid te maken heeft. En denkt dat ie heul slim is omdat ie zich iedere dag in de krochten van het internet begeeft om naar z'n gelijk te speuren. Dus ja, het antwoord is niet zo moeilijk. Laat ik het nog iets makkelijker maken: Ik ben het niet. 😊

Login om te reageren


WEEK STIJGERS ALGEMEEN (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2022.