NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
24 mei
2022

dinsdag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

SHOWBIZZ

Vrouwen Talpa Richten Zich In Advertentie Tot De Mol


Bron: www.rtlnieuws.nl

Vrouwen Talpa richten zich in advertentie tot De Mol Verschillende vrouwen binnen Talpa, het mediabedrijf van John de Mol, hebben vandaag een paginagrote advertentie in het AD laten plaatsen. Ze zijn teleurgesteld in het optreden van De Mol in de uitzending van BOOS, waarin hij reageerde op de onthullingen over seksueel wangedrag bij The Voice of Holland.

Lees verder op www.rtlnieuws.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
46 Reacties  |  432 Clicks
0008
Geplaatst door NuJouwNieuws.nl 4 maanden en 1 dag geleden

REACTIES (46)

1
4 maanden en 1 dag geleden door [ Account Verwijderd ]
5
-10
Wat ontzettend goed van die vrouwen. Wauw. Super. Pak die De Mol maar aan. Eindelijk wordt de vinger op de zere plek gelegd waar het allemaal mis gaat in deze maatschappij. 👍👍👍 Nu nog alle politici die zich zo beklagen over dat vloeken en schelden op internet. Je hebt de / een dader gevonden.
2
4 maanden en 1 dag geleden door Zie Hier
7
-6
Zou de waarheid niet in het midden liggen en waarom hebben die vrouwen van de advertentie zelf niet eerder aan de bel getrokken??

Misschien is het wel zoals Derksen zei dat de Mol totaal geen besef heeft van wat er op zo'n werkvloer speelt!

En ook is het zo dat de mensen die de perverse behoeften van de daders missen zich moeilijk kunnen voorstellen dat dat soort misbruik plaats vind!
3
4 maanden en 1 dag geleden door Robbedoes
9
-5
Sexueel wangedrag... Er zijn 2 opties:

1) Er van uitgaan dat het gebeurt

2) Er van uitgaan dat het kan gebeuren.

Bij 1) ben je schuldig totdat het tegendeel bewezen is.

Bij 2) zonder melding weet je niet dat het gebeurt.

Nu kan de Mol wel aan de muur worden genageld maar hij staat ver van de werkvloer af en indien niets gemeld wordt, dan weet je niets.
4
4 maanden en 1 dag geleden door Bennie Van Gisteren
4
-9
Wow! Dat is duidelijke taal van de vrouwen van Talpa. Blijkbaar heeft De Mol het nodig om het zwart op wit te krijgen van zijn eigen vrouwelijke personeel. Zeggen dat je hoopt dat de slachtoffers "ervan geleerd hebben" is natuurlijk ook een knap staaltje victim blaming. Ga je schamen, De Mol!
5
4 maanden en 1 dag geleden door Bonzai
9
-5
Ik vond het optreden van de mol juist duidelijkheid geven.
6
4 maanden en 1 dag geleden door Bennie Van Gisteren
4
-9
OMG, er zijn nog mensen die De Mol geloven ook nog. 
7
4 maanden en 1 dag geleden door Katootje Huisman
3
-1
@3

Bij optie 1  heb je getuigen nodig , en ik kan me voorstellen dat er in zo'n bedrijf genoeg getuigen aanwezig zijn die kunnen aangeven wat er in de loop van jaren voor werksfeer is ontstaan . 

2  Nou , effe wachten dan maar totdat er meer vrouwen of mannen naar voren treden die wel meldingen hebben gemaakt , kan me namelijk niet voorstellen dat uitgerekend hij die het weten moet het niet weet . Ook gezien dat de zwager na die ene scheve schaats therapeutische behandeling nodig had komt bij mij een beetje krom over. Hij had vooruit kunnen denken zodat aanranding voortkomende uit machtsmisbruik voorkomen kon worden .  Hij had kunnen indenken dat er in zijn suikerbedrijf waar die jonge meiden opkijken tegen die coaches er meer kans is op ( machts) misbruik . 
8
4 maanden en 1 dag geleden door Loydmorris
4
-3
Laat Tim Hofman ook maar eens onderzoek gaan doen binnen NPO-omroepen en andere instantie's. . .   

Er gaat nog veel meer rotzooi naar boven komen.   Of zijn alle medewerkers van de VARA, VPRO, KRO, BOOS etc. etc. wel helemaal brandschoon?     

Als voorbeeldje.....    Jeroen Pauw is er trots op dat hij het bed gedeeld heeft met zo'n tweehonderd vrouwen.

[Link]

0gedeeld.

Op zich is daar niks mis mee. . .   Echter, er zullen ook vast vrouwen geweest zijn die niet op zijn avances ingegaan zijn.  Gaan zij nu ook aangifte doen, tegen Jeroen Pauw?   

Hoe dan ook. . .   Het deksel van de beerput is open. . .   
9
4 maanden en 1 dag geleden door Hendrianus
4
-2
Het is pas van de laatste tien vijftien jaar dat er binnen grote bedrijven veel aandacht is voor grensoverschrijdend sexueel gedrag. Bij het bedrijf waar ik werkte was een vertrouwenspersoon en het personeel kreeg training en voorlichting. Ook de sanctie was duidelijk, ontslag op staande voet bij voldoende overtuigend herhaald gedrag of bij een ernstig delict als aanranding/bedreiging/ verkrachting of een andere vorm van geweld. 

Er was ook een traject voor mensen die problemen hebben met 'de grens' en alx je dat niet eilde doorlopen kon je ook ontslagen worden. Dat traject was natuurlijk niet voor aanranders, bedreigers en verkrachters, die vlogen er meteen uit. 

Het is duidelijk dat dit soort beleid bij Talpa kennelijk niet bestaat gezien de uitspraken van de Mol. Actie meneer de Mol. Je ziet nu wat niets anders doen dan iemand de huid volschelden betekent. Onherstelbare schade voor deelnemers, je familie, voor jezelf en voor je bedrijf. En dat, omdat een stel zieke hufters hun poten niet kunnen thuishouden. 
10
4 maanden en 1 dag geleden door Bennie Van Gisteren
3
-3
@8 Als die vele vrouwen vrijwillig het bed deelden met Pauw dan is Pauw brandschoon. 

Oppassen met het noemen van namen alsjeblieft. 

Overigens heeft Hofman opgeroepen om ervaringen met talentenshows, die niet door de beugel kunnen, te melden. Hij heeft daarbij niet de beperking opgelegd dat die show The Voice of Holland zou moeten heten.

Het is echter gebleken dat daar het nodige mis is. 

Dit is de oproep van Hofman:

[Link]
11
4 maanden en 1 dag geleden door Robbedoes
2
-3
@7 Zolang niemand zijn/haar/hen mond open doet, kun je niets.
12
4 maanden en 1 dag geleden door Katootje Huisman
1
0
@4

Het zal wel op veel werkplekken voorkomen. Het is dan ook niet eigen aan het programma de Voice , maar als je weet hebt dat het zich afspeelt en dat als je het niet weet maar de kans en het klimaat er groter is dat het zich er eerder kan afspelen zou je als baas zijnde wel wat personeel hebben kunnen inzetten die de baas inlichten hoe het werkklimaat tussen kandidaten , coaches en alles verder eromheen is , dus klokkenluiders binnen het bedrijf die de baas inlichten .
13
4 maanden en 1 dag geleden door Rebo
3
-3
@8   "Op zich is daar niks mis mee. . .   Echter, er zullen ook vast vrouwen geweest zijn die niet op zijn avances ingegaan zijn.  Gaan zij nu ook aangifte doen, tegen Jeroen Pauw?"  

Ik denk dat Loretta Schrijver aangifte gaat doen tegen Jeroen Pauw. Maar bij haar is het dan precies omgekeerd omdat hij juist niet op haar avances inging. Als ze dan beide het nieuws voorlazen in die tijd, dan keek ze zijn snikkel haast uit zijn broek volgens mij. 😂
14
4 maanden en 1 dag geleden door Wcommander
4
0
Het werd tijd, want in die vele gesprekken kwam aan het licht dat velen in die kringen van de hoed en de rand wisten. Als de hele sluier opgetild gaat worden, mogen van mij ook de gordijnen open gaan en laat het recht haar loop hebben. Kom uit het kille duister naar voren en laat uw klachten horen en wees niet bevreesd. Want de waarheid is tevens de rechter en veroordeelt de slechten en troost de gekwetsten.
15
4 maanden en 1 dag geleden door Katootje Huisman
1
0
@11

Het moet zich nog uitwijzen of niemand eerder aan de bel getrokken heeft  . Je hebt ook nog zoiets als inzicht hebben . Ik kan me voorstellen dat als je als baas zijnde zo'n bedrijf leidt je eerder op je hoede bent als je bandleider al eerder over de scheef is gegaan . Je hebt als baas zijnde de plicht een veilige werkplek te bieden aan personeel en deelnemers , en dat kun je dan alleen als je binnen het bedrijf wat klokkenluiders binnen het bedrijf hebt ingesteld . Een bedrijf leiden houdt meer in dan geld verdienen .
16
4 maanden en 1 dag geleden door Katootje Huisman
2
-1
@13

Hadden beiden geen relatie ? dacht het wel .
17
4 maanden en 1 dag geleden door Katootje Huisman
0
0
@13

[Link]
18
4 maanden en 1 dag geleden door Rebo
0
-2
@16 Ik heb het even opgezocht en je hebt gelijk. Maar dat was nog van voordat ze elkaar weer  opnieuw tegenkwamen bij dat RTL nieuws.
19
4 maanden en 1 dag geleden door Robbedoes
2
-3
@15 Waarbij je er maar van uit gaat dat de klokkenluiders hun 'werk' ter goeder trouw doen en (heel belangrijk) zelf geen onderdeel (kunnen) zijn.

Linksom of rechtsom, er moet gepraat worden anders weet je niets.
20
4 maanden en 1 dag geleden door Bennie Van Gisteren
2
-5
@12 Het gebeurt op zoveel plekken, inderdaad. Misschien voelen slachtoffers zich nu gesterkt en durven er nu meer hun mond open te doen. Ik hoop het maar.

Maar het begint al vroeg natuurlijk, tijdens de opvoeding. Thuis zou je al moeten leren wat de grenzen zijn. 

Bij The Voice waren er mensen die blijkbaar op de hoogte waren van misstanden en er tóch niets over durfden te zeggen. En dan hoor je De Mol zeggen dat slachtoffers hun mond ook open hadden moeten doen zodat hij had kunnen ingrijpen. Wat ik uit de media heb begrepen is dat De Mol zich flink laat gelden. Zijn wil is wet. Blijkbaar heeft hij daarmee niet het goede klimaat geschapen waarin mensen veilig konden werken en zich veilig genoeg voelden om hun mond open te doen. 
21
4 maanden en 1 dag geleden door [ Account Verwijderd ]
0
-3
@6 Ja Bennie. Zo kan goed zien hoe verrot de  wereld is. Gelukkig zijn er mensen zoals jij om het verschil te maken. 👍
22
4 maanden en 1 dag geleden door Katootje Huisman
4
-1
@20

Kan wel zo zijn dat de Mol zijn wil wet is , daarvoor is het ook zijn bedrijf en zijn verantwoording . Gezien dat hij zijn zwager verbaal al eens de hoeken van de kamer heeft laten zien zou een beetje toezicht op de zwager binnen het bedrijf  niet verkeerd zijn geweest .Al zeker gezien de omvang en reikwijdte wat zijn bedrijf heeft in Nederland als ook daarbuiten had hij er verstandiger aan gedaan risico op misstanden zoals deze zo veel mogelijk te beperken , duidelijke regels opstellen hoe om te gaan met de kandidaten die meedoen aan dit programma alsook inzicht hebben en inschatten hoe mannen en ook ( jonge ) vrouwen kunnen reageren en handelen op elkaar . Voorkomen is beter dan genezen luidt het spreekwoord , anders is het een kwestie van tijd dat misstanden zoals deze aan het licht komen .

Maar verder wat er buiten om is gebeurd met ex kandidaten daar heeft hij niks mee van doen , maar binnen zijn bedrijf wel .
23
4 maanden en 1 dag geleden door Qubix
2
-3
Keihard aanpakken dit waarom nagelen we dit soort gasten niet aan de schandpaal.
24
4 maanden en 1 dag geleden door Duurendaalsdochter
6
-5
Ik wil een nieuw element inbrengen, dat relevant is: de jeugdcultuur. 

Moet er niet iets gedaan worden aan de filmpjes en teksten van rappers en hiphop? Als kind en puber worden jongens en meiden gebombardeerd met beelden, waarin mannen gangsta's/ pooiers zijn, de dienst uitmaken en behangen zijn met goud en horloges. Meiden wringen zich rondom hen in allerlei bochten en ze verkopen hun seksualiteit om er door één gangsta uitgepikt te worden en een fooi toegeworpen te krijgen. Omdat ze zichzelf moeten verkopen en afhankelijk zijn , heten ze hoeren.

Je kunt er lessen of kringgesprekken aan besteden in het onderwijs dat leerlingen onderscheid moeten maken tussen wat echt is en een fantasiewereld, maar heel wat jongvolwassenen zijn niet in staat het onderscheid in hun brein te ontwikkelen, zoals steekpartijen en ander (dodelijk) geweld rond drillrap en jeugdbendes bewijzen.  Bovendien omarmen scholen rap/hiphop tegelijkertijd, omdat deze jeugdcultuur de multiculturaliteit zou bevorderen.

Kinderen imiteren volwassenen en dit zijn de rolmodellen die ze onafgebroken voorgehouden krijgen.

Is het gek dat meiden die de muziekwereld binnenstappen in een programma als TVOH zich niet durven te verweren tegen grensoverschrijdend gedrag van (veel ) oudere mannen die er werkzaam zijn? Die mannen zijn gearriveerd , hebben aanzien en machtsposities. De deelnemer is een amateur die de kans krijgt met hen te werken en coaching ontvangt van roemruchte professionals/idolen . Op de achtergrond zijn meiden al hun hele jeugd gehersenspoeld door een jeugdcultuur die bedacht is door diezelfde muziekwereld.

Als de aangiften tegen Ali B. door het OM voor de rechter zou worden gebracht en in een vonnis wettig bewezen verklaard, heeft deze rapper mogelijk ook geleefd naar de fantasiewereld van gangsta's en hoes. (Maar er is helemaal nog niets bewezen en het zou beslist geen verzachtende omstandigheid zijn. )

Terecht is er veel aandacht voor de psychische schade bij slachtoffers. Hopelijk zijn zij na opbouwende voorbereidingen door de dader (gisteren benoemd als 'grooming ') eenmalig aangerand of erger: verkracht.

Vraag ik mij af wat er veranderd is in de hersenen van de daders als zij serieel slachtoffers hebben gemaakt. Telkens opnieuw. Het stapelt zich op in je geest en tast je toch aan? Even onder voorbehoud dat iedereen onschuldig moet worden geacht tot het tegendeel bewezen is.

Nogmaals: kijk ook naar de jeugdcultuur die de muziekwereld heeft gecreëerd en die meiden een primitief beeld voorhoudt dat ze niet meer zijn dan willoze sexbodies voor het gerief van mannen met criminele macht en geld.

DvD
25
4 maanden en 1 dag geleden door Bennie Van Gisteren
0
-3
@22 Ik ben het helemaal met je eens. 
26
4 maanden en 1 dag geleden door Bennie Van Gisteren
3
-4
@21 Nou Smurf,  ik heb niet de illusie dat ik het verschil maak. Ik luister naar mijn gevoel en als dat zegt dat iets niet deugt houd ik mijn mond niet. Dat dan weer wel. 😉
27
4 maanden en 1 dag geleden door Bennie Van Gisteren
3
-3
@24 Net zo goed als we onze kinderen moeten leren dat zij niet over grenzen gaan moeten wij hen ook leren wat zij waard zijn.
28
4 maanden en 1 dag geleden door Nicks R Van
3
-1
De grote vraag dient zich aan: "Wie is de Mol?" 😏
29
4 maanden en 1 dag geleden door Wiskundige
3
-2
Yap Yum is niets daarbij vergeleken.
30
4 maanden en 1 dag geleden door [ Account Verwijderd ]
0
-4
Mooi om te zien hoe hier het PVV volk ff in het stof bijt. Fantastisch. 👍
31
4 maanden en 1 dag geleden door Duurendaalsdochter
2
-2
@24 m post

@27 Bennie van Gisteren

Dat ben ik met U eens. Maar de ouders zijn er maar een deel van de dag en in het leven van sommige kinderen zijn ze voor een groot deel afwezig. Dan is er wel het beeld dat voorgehouden wordt vanuit de muziekindustrie. En op school en in de vrije tijd is er de groepsdruk van vrienden en vriendinnen. Die kan sterker zijn dan de invloed van een of beide ouders.

DvD
32
4 maanden en 1 dag geleden door Thwil
1
-1
Ongewenste intimiteiten zijn altijd lastig te bewijzen indien alleen de twee betrokkenen daar bij aanwezig zijn geweest. Naast al die protocollen etc zou je ook bijv zorgen dat je je telefoon aanzet als iets onaangenaams je wordt gevraagd. Je zegt dan bijv wat zeg je en doe gelijk je telefoon aan en neem je op wat de ander zegt. Heb je toch enigszins aardig bewijs in handen mocht het uit de klauwen lopen.
33
4 maanden en 1 dag geleden door [ Account Verwijderd ]
1
-2
@32 Ja, maar er waren duidelijke signalen. De Mol had kunnen optreden. En dat heeft ie niet gedaan. Hij had bijvoorbeeld een incident betrokkenen bij kunnen roepen. Allebei een strandje of terecht wijzingen kunnen geven. Laten tekenen. Etc. En klaar. Niet gebeurt.
34
4 maanden en 1 dag geleden door [ Account Verwijderd ]
2
0
@24 Ben ik wel met je eens DvD. Rappers en dat soort mensen zouden best ter verantwoording geroepen mogen worden. Mja... hoe je dat verandert. Ik heb geen idee. Volgens mij is de muziek industrie een nogal los geslagen bedoeling.

Een aannemer kan je makkelijk aanpakken. Bijvoorbeeld tienduizend euro boet  per minuut dat een hek niet van de weg getrokken is, is volgens mij vrij normaal. Of dat het opbreken van een slechte weg goedkoper is, dan het betalen van de boete clausule. Mja... hoe doe je dat met de muziek industrie?
35
4 maanden en 1 dag geleden door Slavink
2
-2
Knap werk van die dames, hup, de baas flink aanspreken in het AD. Niks teamoverleg, niks geen intervisie, helemaal geen groepstherapeut om de samenwerking te verbeteren, gewoon, een paginagrote correctie ...😷
36
4 maanden en 1 dag geleden door Slavink
2
-1
@32 juist, die meisjes hadden gewoon, net als moslimaas voor twee getuigen moeten zorgen, want met getuigen valt de verdediging van de aanrander in duigen ... 😷
37
4 maanden en 1 dag geleden door Slavink
2
-1
@27 mooi, prachtig maar hoe leg je een meisje van 14 uit wat een grens is? Waar zit die grens dan en van wie is die, van vader, moeder of van het Centrum voor Sexuele Voorlichting?

Mijn dochters kregen een bodycam mee, op afstand bestuurbaar ... 😎
38
4 maanden en 1 dag geleden door Slavink
2
-1
@33 De Mol verklaarde dat hij Rietbergen boven heeft geroepen en bijna op zijn gezicht had willen slaan. Hier is De Mol niet fout maar de man van zijn zuster.

Ook denk ik dat De Mol zich rotgechrokken is van dit nieuws, en probeerde de schade te beperken. Ik weet zeker dat De Mol, een man in zijn positie heel goed weet dat meisjes van 14 jaar geen melding doen van de aanranding van zijn topdrummer. De Mol heeft ook kinderen. En dan, kijk naar zijn lichaamshouding tijdens het BOOS-gesprek, hij zit zijdelings voor de camera, de boorden van zijn overhemd rechtop, kijkt nauwelijks in de camera. We zien een man die zijn bedrijf wil redden en zich schaamt wat er in zijn bedrijf werd gedaan.
39
4 maanden en 1 dag geleden door Duurendaalsdochter
3
-2
@24 m post

@34 Smurf

Hei hei, Smurf. Bedankt voor de reactie. Ja, hoe pak je de muziekindustrie aan ?  Net zoals Ali B en Marco Borsato worden aangepakt. Inperking van het risico.

Ouders, scholen, media en verantwoordelijke bestuurders zouden de muziekindustrie onder de loep moeten nemen en wijzen op mogelijk schadelijke elementen in uitingen. Je zit natuurlijk met de vrijheid van meningsuiting. 

Daartegenover, als je zonen met een ander vrouwbeeld wilt opvoeden en meiden met meer eigenwaarde , dan kun je niet accepteren dat een subcultuur van de muziekbranche kinderen zo overheersend anders conditioneert. Je moet die verkeerde invloed terugdringen. En als de industrie verstandig is, vervangt ze de ene jeugdcultuur door een andere die toch weer dwars is.

@24 Gaf ik aan dat de patronen en rolverdeling in clips en in het schandaal rond TVOH sterke gelijkenis vertonen. Zo krijgen jongens en meiden totaal verkeerde ideeën ingeprent. Dat blijkt bij vrouwelijke deelnemers in TOVH. Maar het heeft vooral invloed bij kinderen in achterstandsgezinnen en in achterstandssituaties (groepsdruk van verkeerde vrienden/buurt). En ik ben in het uitgaansleven ook wel van die gasten tegengekomen die zich de air van rapper aanmeten en dan meiden in de rol proberen te krijgen die zij hun toebedelen. Dat geeft meteen een nare , agressieve sfeer.

Laat al die prominenten die nu zoveel te zeggen hebben, iets doen aan deze on gewenste 
40
4 maanden en 1 dag geleden door Duurendaalsdochter
3
-1
@39 m post

Sorry , op een verkeerde plek het schermpje aangeraakt. 

Laatste zin:

"... aan deze ongewenste invloed. 

Dvd  "
41
4 maanden en 22 uur geleden door Slavink
1
-1
@8 Jeroen Pauw, die verbale patser, met dat uitdunnende haar, die magere benen? Ik zag hem 3 jaar geleden bij de Westergasfabriek, A'dam. Het regende, net als nu, Pauw was net een natte duif met die natte prietkrullen, onoogelijk kereltje. Bekend als womanizer. Nou staat hij en progamma te doen over mensen die geen huis kunnen vinden. Pauw heeft drie woonboerderijen langs de Vecht. Ik had ooit de gelegenheid om met het hem te spreken, zelden zo een agressiev-verbale straatvechter meegemaakt. Nare man.

Het zou goed zijn als De Mol het fatsoen van Van den Ende in zijn bedrijf zou invoeren. Ik denk niet dat De Mol slecht is of een vrouwenpersoon en ik hoop dat hij in zijn gigabedrijf een voorbeeld gaat invoeren. En dat hij een Keurmerk voor begeleiders (coaches) van kandidaten voor de Voice invoert. Want weten we welke voorlopleiding Ali B. heeft, Borsato? Verder dan drie jaar ULO kwamen ze niet. DIe horen geen jonge meisjes, of jongens te begeleiden, dat kunnen ze niet, want ze moeten zelf nog begeleid worden. Ongeleide projectielen, verwend, naar de ogen gekeken.

Keurmerk voor Coaches, bodycams voor de jonge talenten m/v en camera's in de kleedkamer en geen onderonsjes met kandidaten, m/v.
42
4 maanden en 22 uur geleden door Slavink
0
-1
@29 de docu over Yab Yum toont in de eerst 4 seconden het woord Halal.

Zaterdag, Vara, minuut 23.48, na man in badjas.
43
4 maanden en 22 uur geleden door Slavink
2
-1
@39 het is laat maar ik citeer je toch even:

** Daartegenover, als je zonen met een ander vrouwbeeld wilt opvoeden en meiden met meer eigenwaarde , dan kun je niet accepteren dat een subcultuur van de muziekbranche kinderen zo overheersend anders conditioneert. Je moet die verkeerde invloed terugdringen. En als de industrie verstandig is, vervangt ze de ene jeugdcultuur door een andere die toch weer dwars is. **

Bij Beau hoorde ik een overigens zeer aantrekkelijke man, ontwikkelingspsychoog hele verstandige dingen zeggen. Opvallend, al die vrouwen luisterden bijna ademloos (vrouwen) naar die man.

Het is wel erg, dat ouders hun dochter of zoon overleveren aan begeleiders als de omhooggevallen Borsato en Ali Bouali die allen bij de gratie van zijn vrouw ook omhoog kon vallen.

Het zijn patsers die geen benen hebben om de weeld van geld, werk, rijkdom en bolides kunnen dragen.
44
4 maanden en 21 uur geleden door Sarcoff
0
-1
Het is best mooi dat de gekochte media  op die manier aangevallen worden.
45
4 maanden en 21 uur geleden door [ Account Verwijderd ]
3
0
@44 Jaja... dat dacht ik gisteren ook. Zo'n Talpa / rtl / De Mol. Ik heb er geen verstand hoe dat allemaal in elkaar zit. Maar die krijgen waarschijnlijk dus goud gerande opdrachten van de rijksoverheid. Diezelfde overheid betaalt dus voor dat misselijk makende gedrag. Wij de belastingbetalers hebben dit allemaal gefinancierd. De overheid zou eens beter moeten kijken aan wie ze opdrachten geeft. Mja... dat is een illusie. Politici kikken op macht. En dus kikken ze ook op figuren als een De Mol en misdadigers en andere louche figuren. Daarmee is de basis gelegd voor veel ellende in de samenleving. De ambtenaren die de opdrachten verlenen zijn ook geen haar beter.
46
4 maanden en 20 uur geleden door Sarcoff
0
-1
@45 👍

Login om te reageren


WEEK STIJGERS SHOWBIZZ

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2022.