NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
25 mei
2022

woensdag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

OPINIE

Filmpje! Geert Gaat Los Op Vvd Vanwege In Dienst Nemen Van Veroordeelde Terrorist Soumaya Sahla


Bron: www.dagelijksestandaard.nl

Filmpje! Geert gaat los op VVD vanwege in dienst nemen van veroordeelde terrorist Soumaya Sahla ij het debat over de regeringsverklaring is het er gisteren en vandaag keihard aantoe gegaan. Met name Geert Wilders zette agressief de aanval in op de VVD en dus op premier Rutte, omdat die die nepliberale foppartij een veroordeelde terrorist in dienst heeft als "adviseur" Veiligheid en Justitie. Ongekend, natuurlijk, en Wilders ging er dan ook met gestrekt been in.

Lees verder op www.dagelijksestandaard.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
27 Reacties  |  339 Clicks
0001
  Geplaatst door Grasnaaier 4 maanden en 3 dagen geleden

REACTIES (27)

1
4 maanden en 3 dagen geleden door Thwil
12
-5
En het rare is dat Rutte niet reageerde op de opmerking van Wilders dat hij een adviseur voor de beveiliging in de organisatie had die lid was van de Hofstadgroep. De groep die Theo van Gogh had vermoord en Wilders op hun moordlijstje had staan. 
2
4 maanden en 3 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
7
-11
@1 En dat Wilders geen antwoord had op de vraag over het telefoontje dat hij blijkbaar niet aandurfde.
3
4 maanden en 3 dagen geleden door Milak9
10
-6
@2

Wat je daar van vindt is om het even. Persoonlijk vind ik dat Wilders dat telefoontje had moeten accepteren en/of later had moeten beantwoorden.

Neemt niet weg wat hij aankaart. Een veroordeelde terrorist krijgt een bepaalde functie binnen een politieke partij die ook nog eens belast is met de nationale veiligheid. Dit kan toch niet in Nederland? Of, dit zou niet mogelijk moeten zijn in Nederland? Iedereen kan zijn/haar leven verbeteren en afstand doen van ideologieën die ze vroeger aanhingen maar om meteen zo'n persoon verantwoordelijkheid te geven over de  veiligheid van burgers/politici , gaat veel te ver.

In deze kun je niet anders dan Wilders gelijk geven. Wie haalt zoiets in het hoofd?

Ik vraag me sowieso af hoe het kan dat iemand met zo'n verleden zo'n functie kan bekleden? Heb zelf een strafblad van 2 A-4tjes en ondervind daar hinder van maar ook al zou ik bekwaam zijn, ik kom er niet bij om zo'n functie te kunnen bekleden. En dan ben ik nog niet eens een terrorist die iemand met een automatisch wapen dood had willen schieten.
4
4 maanden en 3 dagen geleden door Rebo
9
-5
@3   In Nederland kan dat wel en gelden er voor de elite zelf hele andere regels. Er wordt gewoon zoals met alles met twee verschillende maten gemeten. Als je bijvoorbeeld bij een ministerie gaat solliciteren, ook al is het  enkel maar voor een baantje in de kantine, zelfs  dan lichten ze ook al je hele doopceel. En als je broer dan een strafblad blijkt te hebben voor diefstal kun je het verder wel vergeten, ook al kan jij daar zelf niks aan doen. Ik ken namelijk iemand persoonlijk die om die reden niet werd aangenomen voor de catering.

Maar als je dan tot de D66 elite behoort zoals bijvoorbeeld moslima Fonda Sahla, dan maakt het allemaal geen ene flikker uit. Zelfs niet dat je zus Soumaya Sahla indertijd is veroordeeld voor deelname aan de Hofstadgroep en wapenbezit.
5
4 maanden en 3 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
7
-9
@3 Wilders had ook eerst kunnen reageren op hetgeen hem verweten werd. Maar hij koos er weer voor om meteen in de slachtofferrol te kruipen.

Dat hij kritiek heeft op wat er bij de VVD gebeurt is begrijpelijk en hij mag dat zeker aankaarten. Maar nu kwam het hem wel heel goed uit. Wilders is erg goed in uitdelen maar met incasseren heeft hij altijd wat meer moeite. 
6
4 maanden en 3 dagen geleden door Grasnaaier
10
-5
@4 "Maar als je dan tot de D66 elite behoort zoals bijvoorbeeld moslima Fonda Sahla, dan maakt het allemaal geen ene flikker uit. Zelfs niet dat je zus Soumaya Sahla indertijd is veroordeeld voor deelname aan de Hofstadgroep en wapenbezit."

Dat maakt de deugridders niks uit. Het lijkt zelfs een voordeel de zijn.
7
4 maanden en 3 dagen geleden door Rebo
11
-4
@6 Dat klopt dat het een voordeel is en je ziet datzelfde trouwens ook  bij GroenLinks met die Kauthar Bouchallikht.

[Link]
8
4 maanden en 3 dagen geleden door Rebo
6
-4
@7 toevoeging.

Dat moet dan een volksvertegenwoordiger voor de Nederlanders voorstellen.
9
4 maanden en 3 dagen geleden door Grasnaaier
6
-5
-- Reactie verwijderd door Administrator (Admin) --
10
4 maanden en 3 dagen geleden door Hendrianus
9
-6
Eh hierin heeft Wilders volkomen gelijk. Om het nog gekker te maken zit de zus van deze dame als TK lid voor D66 in de bankjes. Hup, wieberen met die twee.
11
4 maanden en 3 dagen geleden door Rebo
6
-4
@9 Ja het is in feite gewoon te gek voor woorden dat dit allemaal maar kan. Als je zo iets vergelijkbaar op je eigen werk zou meemaken, dan zou je dat 's avonds op een verjaardag niet eens durven te vertellen. Want dan zouden ze je niet geloven en zeggen "ja hoor daar heb je hem ook weer met zijn sterke verhalen."
12
4 maanden en 3 dagen geleden door Grasnaaier
7
-6
@11 Ze zijn totaal van de pot gerukt. Knettergek. En maar mekkeren over Wilders.
13
4 maanden en 3 dagen geleden door Milak9
9
-5
@5

De tactiek die Wilders hanteert zou niet de mijne zijn. Maar op dit punt begrijp ik hem wel. Dit is toch een hele rare situatie dat een veroordeelde terrorist op zo'n positie kan terechtkomen? Geen veroordeelde van dit soort vergrijpen zal het voor elkaar krijgen om zo'n functie te kunnen bekleden. Waarom dat wel mogelijk is binnen de VVD zou uitgezocht moeten worden. 
14
4 maanden en 3 dagen geleden door Hendrianus
2
-7
@12 Mijn voorzichtige conclusie is dat het doel is om ons parlementair stelsel zo te verzwakken dat Brussel en natuurlijk het WEF geen kind aan ons hebben. Er zijn natuurlijk kamerleden die denken, 'heb ik mij rot zitten werken om het regeerakkoord door te akkeren en dan gaat het uren over die moslim mutsen'. Die studeren de volgende keer wat minder hard op de stukken en dat werkt verzwakkend.
15
4 maanden en 3 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
5
-7
@13 Zeker. Maar waarom niet eerst reageren op hetgeen je gevraagd wordt? En daarna je eigen vragen stellen?

Echt des Wilders. 
16
4 maanden en 3 dagen geleden door Zie Hier
5
-3
Tja de waarheid mag van een groot aantal partijen schijnbaar niet in de kamer aan de kaak worden gesteld!!

Zelf hebben een aantal partijen onder leiding van D66 een cordon-sanitaire ingesteld en nooit geprobeerd een dialoog op te starten!

Nooit laten merken enige compassie te hebben met iemand die al ruim 15 jaar bedreigt word om het voorbeeld van Fortuyn en van Gogh te volgen!

En schijnbaar vinden de overige pluche bekleders het wel normaal dat lieden die aansluitingen gehad/gezocht hebben/hadden met terroristen in en op achtergrond invloed op de politiek kunnen hebben!
17
4 maanden en 2 dagen geleden door Thwil
2
-1
@15 Hij heeft wel gereageerd. Hij heeft het telefoontje niet beantwoord omdat hij -zo hij zei- niet van plan was haar te benaderen voordat ze geïnstalleerd zou zijn als minister van justitie en daarbij zei hij dat er inmiddels een afspraak was gemaakt. Daarnaast zei hij dat hij gepikeerd was over haar dubbele nationaliteit. Had zij alleen de nederlandse nationaliteit gehad dan had hij die opmerking niet gemaakt. Ook zou hij niet direct haar hebben bedoeld met het onder het groene gras stoppen van Wilders maar gebruikte hij het woordje "zij" als verwijzing naar de hele VVD met onder andere die veiligheidsadviseur en Opstelten. 
18
4 maanden en 2 dagen geleden door Slavink
1
-1
@1 juist en dat een van die broers, de Vetlap Jason een handgranaat in het buitentrappenhuis heeft gegooid toen de politie een inval deed. Een agent verloor een been, het andere moest worden afgezet.

Maar nee, dat meisje liep alleen maar stage bij de Hofstadgroep ... 💣💣
19
4 maanden en 2 dagen geleden door Slavink
1
-1
@2 hou toch op, Wilders durft alles. Natuurlijk neemt hij het telefoontje van die Minister niet op. Neem jij op als de deurwaarder bij jou voor de deur staat met een uitzettingsbevel ... ☎️?
20
4 maanden en 2 dagen geleden door Slavink
1
-1
@5 Wilders heeft moeite met incasseren? DIe man woont al ruim 20 jaar in een safhouse, iedere week een ander. Wilders weet niet eens meer de naam van zijn kat of hoe zijn slaapkamer er thuis, bij zijn beminde gade eruit ziet. Dát, dat hij dat over heeft voor ons land, dat noem ík incasseren.
21
4 maanden en 2 dagen geleden door Slavink
1
0
@16 Mee eens, helder, goed dat je de namen van onze Martelaren noemt, Fortuyn, Van Gogh, Ayaan ...👏👏👏
22
4 maanden en 2 dagen geleden door Slavink
0
0
@13 Precies, zometeen wordt de broer van Taghi nog adviseur bij de Afdeling Marokkaanse Criminaliteitsvragen ...☎️
23
4 maanden en 2 dagen geleden door Thwil
1
0
@22 Bedoel je niet zijn neef?
24
4 maanden en 2 dagen geleden door Slavink
0
0
@22 allebei. De een wordt Imam in een gevangenis, de ander advocaat in de Penitentitaire Strafinrichting te Vught.
25
4 maanden en 2 dagen geleden door Thwil
1
-1
@24 Wat een voorbeeldige familie (vanuit islamitisch perspectief)
26
3 maanden en 4 weken geleden door Slavink
0
0
== VVD gaat nadenken over ex-lid Hofstadgroep als adviseur, 'voelt ongemakkelijk' ==

== De VVD gaat 'nadenken' over adviseur Soumaya Sahla, die in het verleden veroordeeld is voor verboden wapenbezit en lidmaatschap van een terroristische organisatie. VVD-fractievoorzitter Hermans zei in het tv-programma WNL op Zondag dat zij na het debat over de regeringsverklaring een "ongemakkelijk gevoel" heeft overgehouden. "Het is onze verantwoordelijkheid om erover na te denken." ==

Zij was lid van de Hofstadgroep.
27
3 maanden en 4 weken geleden door Slavink
0
0
== In het debat over de regeringsverklaring, afgelopen dinsdag en woensdag, vroeg PVV-leider Wilders waarom de VVD een voormalig lid van de Hofstadgroep Sahla, nu tafelvoorzitter terrorisme en radicalisering bij de VVD is. Zij werd in 2014 als lid van de Hofstadgroep veroordeeld voor verboden wapenbezit en lidmaatschap van een terroristische organisatie. ==

Login om te reageren


WEEK STIJGERS OPINIE

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2022.