NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
27 januari
2022

donderdag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

POLITIEK (NL)

Geert Wilders: 'Hou Op Met Het Sarren En Boycotten Van De Meilandjes'


Bron: www.telegraaf.nl

Geert Wilders: ’Hou op met het sarren en boycotten van de Meilandjes’ Matrassenmerk Emma heeft de samenwerking met Maxime Meiland (25) per direct gestopt, omdat ze niet heeft gereageerd op hun verzoek afstand te doen van de islamkritische uitspraken van haar moeder Erica. De familie Meiland krijgt dinsdag steun van PVV-leider Geert Wilders.

Eerder sprak Geert Wilders via Twitter al zijn waardering uit voor de uitspraken van Erica: „Hulde, hulde en nog eens hulde! Nooit excuseren voor de waarheid!"


Lees verder op www.telegraaf.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
48 Reacties  |  603 Clicks
0003
  Geplaatst door Loydmorris 1 maand en 3 weken geleden

REACTIES (48)

1
1 maand en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
10
-9
Wat een treurigheid, als je in bescherming wordt genomen door Geert Wilders.

Ik ga een Emma matras kopen, ga me douchen met Nivea en stuur Geert een "sterkte" kaartje van Hallmark. 😄
2
1 maand en 3 weken geleden door Dieke
9
-7
@1

Nee, weet u wat treurig is? Dat je niet meer in Nederland mag zeggen, wat je denkt of een mening geven over iets. 

We hebben de mond vol over hoeveel vrijheid we in Nederland hebben. Nou dat is maar beperkt, als het gaat om het uiten van je eigen mening, over iets. 
3
1 maand en 3 weken geleden door Grasnaaier
10
-7
Zo is Geert, hij heeft tenminste gevoel in zijn donder. Sympathieke man.
4
1 maand en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
9
-6
@2 Erica Meiland mag zeggen wat ze wil.

Maar als ik een bedrijf heb dat met haar in zee is gegaan en vervolgens komt zij met uitspraken waarmee ik niet geassocieerd wens te worden, dan zeg ik de samenwerking op.

Het werkt namelijk beide kanten op: het is haar goed recht om haar mening te geven en het is mijn goed recht om het daar niet mee eens te zijn. 
5
1 maand en 3 weken geleden door Dieke
8
-8
@3

Mag hier niet gezegd worden, want dan komen de minnaars onder hun stenen vandaan.. 😉
6
1 maand en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
10
-8
@3 Welnee, hij ziet gewoon weer een kans op de boel opnieuw eens effe lekker op te naaien. 
7
1 maand en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
8
-8
@5 Die minnen dienen om aan te geven dat je het ergens niet mee eens bent. Grappig dat juist jij daar steeds over valt, gezien je eerdere reactie op @2 . Je mag het blijkbaar alleen met jou eens zijn, niet oneens. Daar gaat mijn vrijheid. 😟
8
1 maand en 3 weken geleden door Dieke
10
-5
@4

Nou het verhaal was toch wel iets genusnvrrrder: onder druk van de vele reacties uit met name de Moslimwereld, heeft Hallmark de samenwerking beëindigt. Dát was hun eerste commentaar hierover. Dat ze het nu, vanwege alle commotie, weer een beetje bijstellen en het over een andere boeg gooien, is wel een beetje kinderachtig. En dát andere bedrijven daarin meegaan, zegt ook iets over die bedrijven. 

Trouwens zó schokkend waren haar uitspraken nu ook weer niet. Ze zegt iets, waar velen achter staan. En zo lang we geen dictatuur hebben, mag ze dat doen. 
9
1 maand en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
6
-6
@8 Jij mag het met haar eens zijn en een ander mag het er niet mee eens zijn. Dat is nou zo mooi. Overigens zitten er wel grenzen aan de vrijheid van meningsuiting. 
10
1 maand en 3 weken geleden door Loydmorris
10
-3
Het wordt zo steeds enger in ons landje. . .   Straks durft zelfs Hans Teeuwen niks meer openlijk te zeggen.  😣
11
1 maand en 3 weken geleden door Het Zal Wel
6
-9
@10

Stel je niet zo aan, en trouwens waar bemoeid Wilders zich mee.

Het zijn beslissingen van de bedrijven. Wat Wilders probeert vindt ik schandalig. 
12
1 maand en 3 weken geleden door Snorrie
5
-6
Altijd vreemd om te zien hoe hard de strijders voor vrijheid van meningsuiting schreeuwen als iemand gebruik maakt van dat recht.

De vrijheid van meningsuiting geld alleen als je het volledig eens ben met hun.
13
1 maand en 3 weken geleden door Loydmorris
10
-5
@11   Dus jij denkt dat het hier bij blijft?  Reken maar dat heel veel bekende Nederlanders niet meer openlijk durven zeggen wat zij willen. . .   Ze worden finaal afgebrand door een handjevol angsthazen.  Dus gaan ze maar laf meeheulen, want oh jee. . .   je zult maar een beetje kritisch zijn op de Islam.   

Waren velen van de hier reageerders ook maar zo "heldhaftig" kritisch  als het om andere geloven, de Paus, het Koningshuis e.d. zou gaan. . . 
14
1 maand en 3 weken geleden door Het Zal Wel
4
-8
@13

je mag zeggen wat je wilt, maar dan moet je ook de consistents dragen. En nogmaals een bedrijf beslist zelf wat sponseren. 
15
1 maand en 3 weken geleden door Loydmorris
6
-4
@14   Natuurlijk mogen bedrijven dit. . .  Is hun goed recht.   Echter m.i. ook een kwalijke ontwikkeling.  Kijk, dat "Mein Kampf" van Adolf Hitler niet verkocht mag worden, mag duidelijk zijn.  Maar als boekenzaken gaan censureren lijkt mij dat een stap te ver gaan.   Verkoopt Hallmark ook geen boeken meer van Salman Rushdie en Lale Gül ?
16
1 maand en 3 weken geleden door Grasnaaier
8
-5
Zwichten voor islamterreur, meer is het niet. Vooral blijven deugen, dat gaat het tij niet keren, de islamisering schrijdt voort.
17
1 maand en 3 weken geleden door Bonzai
7
-4
Wilders was ook degene die een paar jaar terug een moslima in Rotterdam beschermde toen zij een wijnwinkeltje wilde openen maar bedreigt werd door moslims als ze dat daadwerkelijk ging doen.

Toen hoorde je helemaal niemand die het voor haar opnam behalve Wilders.

Zoek het maar eens op.
18
1 maand en 3 weken geleden door Snorrie
6
-6
@14

Gezien de reacties is dat recht niet voor iedereen.

Alleen gelijkgestemde meningen mogen geuit worden
19
1 maand en 3 weken geleden door Grasnaaier
7
-4
@17 Klopt. 
20
1 maand en 3 weken geleden door Het Zal Wel
4
-4
@15

Het gewoon zo simpel als ik stel, de rest zijn afleiding pogingen.

Het bedrijf wilt gewoon niet met haar geassocieerd worden.

Dat is puur een commerciële beslissing.
21
1 maand en 3 weken geleden door Katootje Huisman
1
-6
Waarom iets zeggen of een mening uiten  in je boek wat miljoenen Nederlanders al eerder geuit  hebben ,het voegt niks toe aan je boek , vult alleen een paar regels op de  bladzijde . En ja als BNer zijnde is het niet zou handig een flapuit te zijn . Logisch bedrijven willen geen gezeik , die schatten ook wel in bij wie ze wel en bij wie ze niet zich kunnen permitteren een mening te uiten . Het was gewoon dom papegaaien , meer niet .
22
1 maand en 3 weken geleden door Dieke
4
-4
@9

Die grenzen, is zij beslist niet over gegaan. Is er al iemand die een aanklacht tegen haar heeft ingediend? Nee, natuurlijk niet, dus wáár gaat dit allemaal over? Een hoop heisa, om wat uitspraken van een BN'r, die door de media, nog wat extra opgeblazen wordt. En omdat het zó opgeblazen wordt, moeten andere bedrijven er ook ineens iets van vinden. Maar wat ze er precies van vinden, dát hoor je dan weer niet. Mensen, vaak onterecht in de media kapot maken, daar zijn ze in Nederland goed in.. 
23
1 maand en 3 weken geleden door Hendrianus
5
-5
@17 Dat ging Wilders niet om die moslima hoor. Die noemde hij in het parlement straatvuil waarover belasting betaald moet worden.
24
1 maand en 3 weken geleden door Rebo
6
-3
Vanuit commercieel oogpunt was het misschien inderdaad wel een beetje dom van haar. Maar het is wel tekenend in wat voor een vieze gore woke- en deugwalhalla we momenteel leven, en waarin op alle gebied een minderheid van jankers toch met alles hun zin krijgen, omdat ook de commercie en de overheid zelf zich achter ze schaart.

Iemand als Gerard Cox kan het zich wel permitteren om ongezouten zijn mening hierover te geven hoe ik het bekijk, want die heeft natuurlijk inmiddels de leeftijd dat zijn carrière geen grote rol meer speelt. En waarschijnlijk denkt hij   "ze maken mij toch de pis niet meer lauw, en ik zeg gewoon wat ik zelf vind, en anders dan bederft het maar."
25
1 maand en 3 weken geleden door Marrie
5
-3
Idioot woke gedoe van Hallmark kerstkaarten en Emma matrassen.

Een sneeuw manier om reclame voor je bedrijf te maken

Wat heeft die Erica nu eigenlijk gezegd over de moslims, dat ze op pinguïns lijken ? Nou als je er een stel tegen komt in boerka, lijken ze daar ook echt op.
26
1 maand en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
3
-7
@22 Het moge duidelijk zijn dat ik de uitspraken van mevrouw Renkema verafschuw.  Míjn grenzen gaat zij in ieder geval over. Je snapt dus wel dat ik geen medelijden met de vrouw heb.

Volgens mij laten de bedrijven die inmiddels ook klaar lijken te zijn met haar heel duidelijk weten wat ze vinden. Dat kan ook niet anders als ze aangeven de samenwerking op te zeggen. Dat kan natuurlijk niet zonder daarvoor een reden op te geven.
27
1 maand en 3 weken geleden door Marrie
7
-1
Wollah, Hello Fresh en Nivea doen dus ook al aan woke reclame.

Wat een treurigheid om je op zo,n manier in de kijker te spelen.
28
1 maand en 3 weken geleden door Dieke
6
-3
@26

Die èchte redenen, hebben ze niet kenbaar gemaakt. In dit item gaat het notabene over de dochter, die zich zou moeten verantwoorden, voor de uitspraken van haar moeder. En omdat ze dat niet heeft gedaan, wordt een samenwerkingsverband met een bedrijf stopgezet. Het moet ècht niet gekker worden in dit land. 
29
1 maand en 3 weken geleden door Bennie Van Gisteren
5
-6
@28 Ik begrijp het wel hoor. Ik zou ook op geen enkele manier geassocieerd willen worden met mensen die dit soort uitspraken doen of daar geen afstand van nemen. Zo gek vind ik dat niet. 
30
1 maand en 3 weken geleden door Smurf
6
-4
Wel erg dat zo iemand als Rutte niet op komt voor de vrijheid van meningsuiting. Dat Wilders dat weer moet doen. Natuurlijk mag iemand islam kritiek hebben of een afkeer van de islam. Dat is ieders goed recht.
31
1 maand en 3 weken geleden door Rebo
5
-4
@30 Rutte is enkel maar een opportunist die met alle winden meewaait Smurf, en dat heeft bij hem maar een doel. En dat doel is om de langst zittende premier aller tijden te gaan worden. En het maakt Rutte dan ook helemaal geen ene flikker uit of de kat nu wit of zwart is. Zolang  die kat dan maar muizen vangt.
32
1 maand en 3 weken geleden door Smurf
2
0
@31 Ja, is wel zo Rebo.
33
1 maand en 3 weken geleden door Hendrianus
2
-2
@30 Rutte stemt van harte in met de beveiliging van Geert Wilders zodat deze zijn mening kan blijven uiten. 
34
1 maand en 3 weken geleden door Smurf
3
-1
@33 Dat is ook een goede zaak. We mogen op iedereen kritiek hebben en iedereen belachelijk maken, dus ook moslims. Wil niet zeggen dat het altijd leuk is. Het kan heel erg vervelend zijn, maar het is niet anders.
35
1 maand en 3 weken geleden door Loydmorris
5
-2
@34 Precies. . .   waarom zonder problemen Gereformeerden, Joden, Katholieken, Koningshuis, politici etc. etc. voor gek zetten maar oh wee. . .  vooral niks over de Moslims zeggen.   
36
1 maand en 3 weken geleden door Smurf
3
-2
@35 Klopt. Hier gaat iedereen eraan. Anders gewoon ginds blijven. 😂
37
1 maand en 3 weken geleden door Rebo
3
-5
@35   @36  

Moslims dat zijn hier gewoon een heilige diersoort, en dat heeft volgens mij ook vooral met de racismekaart te maken. Alhoewel die Mohammedaanse ideologie in principe niet aan ras gebonden is. Maar laten we wel wezen dat verreweg de meeste moslims behalve die gitzwarte  ideologie, tevens ook een ander kleurtje hebben dan Jan, Piet of klaas. En daar gooien ze het dan gewoon op dat het dan racisme is in plaats van discriminatie omdat racisme zwaarder weegt. Hetzelfde wat ze ook bij Wilders hebben gedaan.
38
1 maand en 3 weken geleden door Smurf
4
-4
@37 Ja, maar hoe hard ze ook geprobeerd hebben om Wilders voor racisme veroordeeld te krijgen, het is ze niet gelukt. Wilders is nu een officieel bewezen niet-racist.
39
1 maand en 3 weken geleden door Hendrianus
4
-2
@34 Veel moet zeker kunnen maar moslima's als straatvervuiling neer te zetten waarover belasting, kopvoddentaks, betaalt moet worden is natuurlijk niet anderds dan beledigend bedoelt. 
40
1 maand en 3 weken geleden door Hendrianus
4
-2
@35 Kan mij niet herinneren dat Joden die in het openbaar een keppeltje dragen, door een NL parlementariër, zijn uitgemaakt voor straatvervuiling en dat zij daarom maar een 'kopvoddentaks' moeten gaan betalen. 
41
1 maand en 3 weken geleden door Hendrianus
3
-3
Als BN'ers hun bekendheid, hoe infantiel soms ook bereikt, te gelde maken via bedrijven moeten ze natuurlijk niet raar opkijken dat als ze over gevoelige kwesties een stevig openbaar standpunt innemen bedrijven kunnen afhaken. Ik denk ook niet dat mevr. Meiland daar moeite mee heeft. Zij wist waar ze aan begon en staat voor haar standpunt hetgeen te respecteren is, in de commercie werkt dat echter anders. 
42
1 maand en 3 weken geleden door Loydmorris
1
-5
@40   Het wachten is op een Jood die een keppeltje wil (en mag) dragen als BOA, politieagent of als andere ambtenaar.  

Hoe dan ook. . . Joodse mensen hebben wél humor en kunnen tegen een stootje.   Daarbij, zijn ze binnen ons straatbeeld nauwelijks van de doorsnee burger te onderscheiden.   Dit kun je van moslima's over het algemeen niet zeggen.

Gisteren toevallig even naar het ziekenhuis geweest. Werd geholpen door een bijzonder aardige en kundige verpleegkundige met hoofddoekje.

Ik vind het jammer dat het eerste wat ik zag en dacht. . .  "een moslima"   

Moet je dit willen?    Ik wil een verpleegkundige, arts, politieagent, BOA zien.  En dat zij of hij toevallig een moslim is, maakt mij niets uit.   Nu zien wij een moslima die verpleegkundige, BOA of agent is.  

Hoe dan ook. . .   met humor of kritiek hoef je bij de Islamieten niet mee aan te komen. . .
43
1 maand en 3 weken geleden door Hendrianus
4
-2
@42 Vind je het humor of kritiek als een parlementariër moslima's als straatvervuilend betitelt en voorstelt dat ze 1000 Euro per jaar moeten betalen om in het openbaar te verschijnen met een hoofddoek?
44
1 maand en 3 weken geleden door Zefier [ BAN ]
4
-2
Wilders grijpt alles aan om zijn haatboodschap te kunnen verkondigen, zijn "volk" loopt daar blind achter aan.
45
1 maand en 3 weken geleden door Loydmorris
4
-4
@43 Nee. . .    Maar als Erika Meiland schrijft dat dames in een burka op pinguïns lijken en "er is echt geen meisje dat in de zomer op de fiets wil met een hoofddoek om. Je wilt toch de wind in je haren voelen? Dat is vrijheid" . . ..

Achter dit soort uitspraken kan ik vierkant achter staan.   Overigens. . . als dit gedoe over een andere geloofsovertuiging zou gaan, was er geen woord vuil aan gemaakt. 
46
1 maand en 3 weken geleden door [ Account Verwijderd ]
0
-3
Voor mij echt nooit een Emma-matras. Dat is toch die matras van 100 nachten proefslapen? Gadver, dan ben jij de volgende die op een tweedehands matras mag slapen, waar een ander 100 nachten op heeft liggen zweten, en andere lichaamsappen op het matras heeft laten vloeien. DOEEEIII EMMA!
47
1 maand en 3 weken geleden door Zwartwitje
0
0
@2

Had geert dezelfde uitspraken als maxime buiten de kamer zou doen, is hij ook zwaar de klos. Maxime is geen politica, dus haar uitspraken vallen dan onder pure racisme en niet onder de vrijheid van meningsuiting. Dus ook niet raar dat geert in de verdedigingsmodus schiet. Ons kent ons. De meilandjes zijn hun sponsors gewoon keihard kwijt. Dat wordt dus sappelen
48
1 maand en 3 weken geleden door Zwartwitje
0
0
@42

Ze accepteren het niet dat hun profeet wordt weergegeven in cartoons. Dat is in hun geloof verboden.

Login om te reageren


WEEK STIJGERS POLITIEK (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2022.