NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
27 januari
2022

donderdag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

SHOWBIZZ

Erica Meiland Verliest Samenwerking Na Anti-Islam Uitspraken


Bron: www.rtlnieuws.nl

Erica Meiland verliest samenwerking na anti-islam uitspraken Kaartenmerk Hallmark heeft de samenwerking met de familie Meiland beëindigt vanwege de anti-moslim uitspraken van Erica Meiland (58). Kaarten met teksten als 'Wijnen, wijnen, wijnen' en 'Wat goed' kunnen niet langer besteld worden.

Lees verder op www.rtlnieuws.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
138 Reacties  |  696 Clicks
0005
Geplaatst door NuJouwNieuws.nl 2 maanden en 2 dagen geleden
2 maanden en 1 dag geleden door Canis Lupus (Mod.)
Beste mensen graag on topic, niet op de m/v en fatsoenlijk. Bvd.

REACTIES (138)

Reactie 1  t/m  100
  Vorige Pagina - Volgende Pagina  

Nieuwste berichten eerst
1
2 maanden en 2 dagen geleden door Loydmorris
11
-1
Een betere reclame voor d'r boek kan ze niet krijgen. . . 😃
2
2 maanden en 2 dagen geleden door Grasnaaier
10
-6
Dat zegt alweer genoeg over het fijne 'klimaat' in dit land. En niet alleen in dit land.
3
2 maanden en 2 dagen geleden door Robbedoes
10
-9
Een goede reden om niets meer bij/van Hallmark te kopen.
4
2 maanden en 1 dag geleden door Bennie Van Gisteren
6
-10
Goed zo. Het begin van het einde van de familie Meiland in de media, hoop ik.
5
2 maanden en 1 dag geleden door Snorrie
6
-9
Zij is wel een goede om commentaar op anderen te geven.

Helemaal omdat ze haar inkomen uit het exploiteren van een valse ouwe nicht haalt.
6
2 maanden en 1 dag geleden door Robbedoes
9
-1
@5 Het is 'de Nederlander' die dat faciliteert. 
7
2 maanden en 1 dag geleden door Grasnaaier
12
-5
Het bewijst alleen maar dat de islamisering geen fabeltje is.
8
2 maanden en 1 dag geleden door 21st Century Guy
7
-4
De kop laten hangen naar die zogenaamde influencers , je mag van mening zijn dat geen vrouwen geen hoofddoek zouden moeten dragen,je mag ook van mening zijn dat vrouwen wel een hoofddoek zouden moeten dragen , Hallmark zou moeten begrijp dat dat "part and parcel : is van een democratie.
9
2 maanden en 1 dag geleden door Wcommander
5
-6
Ik zie ook steeds meer bestuurders met een islamitische achtergrond, dus neem het nou maar zoals het is, toch? Nog even en er...
10
2 maanden en 1 dag geleden door Thwil
10
-5
@8 Verdiep je toch eens wat dieper in die islam. Je zal dan woorden te kort komen om je afschuw van die islam te kunnen benoemen. Begin bijv met de sura's en hadith´s waarin Mohammed zijn liefde voor kinderen uitspreekt. En dat is een heel andere liefde die ouders voor hun kinderen koesteren.
11
2 maanden en 1 dag geleden door 21st Century Guy
3
-4
@10 Ik ga me zeker niet in de islam verdiepen dat is iets voor hen die de islam interessant vinden laat dat nou bij mij ontbreken, jij bent al behoorlijk geïslamiseerd , bij mij dat kan je vergeten, atheïsme staat bij mij op #1.
12
2 maanden en 1 dag geleden door Het Zal Wel
2
-1
@10

[Link]
13
2 maanden en 1 dag geleden door Thwil
7
-4
@11 Vanwaar je continue opmerkingen over het dragen van een hoofddoek als je de islam zo oninteressant vindt. Of probeer je gewoon te duiken.

En bewijs mij dan waarom ik behoorlijk geïslamiseerd ben als ik wijs op de afschuw van die islam en jij op het laten dragen van een hoofddoek uit hoofde van de islam. Komt toch wel heel vreemd over. 
14
2 maanden en 1 dag geleden door Arkan
8
-2
@9 Dat is precies wat er aan de hand is,  maar wat u aangeeft,  'de druppel,  de de emmer doet overlopen'. 

 Maar hoelang is het wachten daae nog op?  Zojuist in de winkel,  wordt een lief oud vrouwtje aangesproken op het niet dragen van een mondkapje,  echter een aantal Marikkaantjes en negertjes van een jaar of 18-19,   en een volwassen  gekleurde man niet?  Vraag je dat,  dan is het antwoordt dat ze geen herrie willen,  liefst maar zo snel mogelijk de winkel uit,  dan is men er vanaf?  Het meisje achter de kassa gaf aan bang te zijn,  want anders worden ze s'avonds opgewacht of gevolgd naar huis!!!  Te zot voor woorden!!
15
2 maanden en 1 dag geleden door 21st Century Guy
3
-2
@13 Als je vrij wil zijn van islam ga je niet de geschriften ervan tot je nemen of een moskee bezoeken lijkt me maar iemand kan er uiteraard, ik duik nergens voor moslim, jood, christen , atheïst of wat dan ook kom maar op.
16
2 maanden en 1 dag geleden door Thwil
7
-3
@15 Vandaar dat je maar blijft verdedigen dat een moslima een hoofddoek moet dragen. Lol. Oja min gelijk deze reactie.
17
2 maanden en 1 dag geleden door 21st Century Guy
4
-3
@16 Je bent zo geïslamiseerd dat je alleen daar op let , ik als liberaal verdedig het recht van een moslima om een hoofddoek te dragen net als een jodin of christin, net als het recht voor een moslim om een snorloze baard of kufi te dragen , een christen om een crucifix te dragen , een sikh om een tulband te dragen etc, maar jij met je islamitisch getinte blik kijkt alleen naar het moslim gedeelte.
18
2 maanden en 1 dag geleden door Thwil
5
-3
@17 Je hebt gewoon niet door dat je enorm duikt. Maar blijf lekker die islam van je steunen. Ik zal blijven zoeken naar nog meer affreuze verhalen in de islam die voor moslims wetten zijn. En wederom, vergeet niet te minnen. Je lijkt wel een moslim. Lol
19
2 maanden en 1 dag geleden door Robbedoes
0
-1
@12 Ach ja, dat was leuk. OT werd daar gebruikt.
20
2 maanden en 1 dag geleden door 21st Century Guy
3
-4
@18 Iemand die de islamitische geschriften intensief bestudeert lijkt toch echt meer op een moslim.    😂
21
2 maanden en 1 dag geleden door Robbedoes
2
-1
@15 Je kunt er vrij van willen zijn maar je wordt er regelmatig mee geconfronteerd (niet altijd positief). Dan kun je je natuurlijk gaan afvragen waarom je er regelmatig mee geconfronteerd wordt. Om daar een antwoord op te krijgen, zal je toch iets erover moeten leren.
22
2 maanden en 1 dag geleden door 21st Century Guy
4
-3
@21 Dat is een ieder zijn keuze ik ga me in ieder geval niet in islam verdiepen omdat er hier moslims zijn , zelfde verhaal voor christendom, jodendom, hindoeïsme, boeddhisme etc.
23
2 maanden en 1 dag geleden door Thwil
6
-4
@20 Blijf duiken of blijf naïef. Desondanks overtref je mij in je positieve kijk op de islam. Weet je wat. Hier nog een paar uitspraken over hoe mohammed de vrouw omschrijft: ze heeft de helft van de brein van de man, ze moet minstens 2 vrouwen hebben om te mogen getuigen tegen een man, ze is een vies persoon als ze menstrueert, een man mag ze niet rechtstreeks aankijken of met een lustige stem aanspreken. Leuk he die islam. En jij ondersteunt die moslima om maar haar hoofddoek op te kunnen doen.  Zeg toch gewoon dat je een gelovige moslim bent.
24
2 maanden en 1 dag geleden door 21st Century Guy
5
-4
@23 Jij bent meer moslim dan mij ,ik ben atheïst , jij bent een atheïst ( ? ) die een voorliefde heeft voor de islam, hé iedereen heeft recht op een afwijking.
25
2 maanden en 1 dag geleden door 21st Century Guy
3
-4
@23 Ik heb niets tegen moslima's van mij mag er een premier van Nederland worden bij gebleken geschiktheid met of zonder hoofddoek dat is me om het even.
26
2 maanden en 1 dag geleden door Bennie Van Gisteren
3
-5
@12 Mooie bak. En ik kijk niet op van de reacties op internet aan het adres van deze jongens. Mensen vinden het blijkbaar moeilijk om te verwerken. 😉
27
2 maanden en 1 dag geleden door 21st Century Guy
4
-2
@23 Je doet me denken aan types die anderen voor Jood uitmaken terwijl er geen types zijn die meer Semitisch zijn dan hen.
28
2 maanden en 1 dag geleden door Thwil
5
-3
@24 Uiteraard heb jij recht op je afwijking. Mijn afwijking is dat ik de afschuwelijke inhoud van de islam wil openbaren en jij wil moslims ondersteunen bij hun submissie aan die islam. Lees nog even hoe mohammed over vrouwen schrijft. En realiseer je dat je dit ondersteunt.
29
2 maanden en 1 dag geleden door 21st Century Guy
4
-3
@28 Nee ik ondersteun niets , jij probeert me iets in de mond te schuiven met een drogreden, ik sta 100% voor de rechten van de islamitische vrouw al of niet gehoofddoekt iets waar fascistische moslims, christenen en atheïsten niet voor staan.
30
2 maanden en 1 dag geleden door Dieke
6
-4
Tsja, zeg niets over hoofddoekjes, want dan word je verketterd of in een bepaald kamp geplaatst.

En het commentaar van Hallmark, dat ze niemand willen uitsluiten, laat juist het tegendeel zien. Wat precies hun eigen visie is, die blijkbaar niet gedeeld wordt, is niet duidelijk. Laten we het er maar op houden, dat voor een chantage-aktie (boycot), uit een bepaalde hoek, deze Hallmark is gezwicht. 
31
2 maanden en 1 dag geleden door Bonzai
2
-5
Als je een hoofddoek letterlijk als hoofddoek ziet en er geen gevaar in ziet schuil gaan dan maak je jezelf onnoemelijk belachelijk .

Als je je mening wilt geven dan moet je toch op zijn minst je verdiepen in achtergronden en betekenissen .

Je hoeft de koran niet te lezen maar je kan wel een zoekopdracht doen om minimaal wat wijzer te worden over het onderwerp .
32
2 maanden en 1 dag geleden door 21st Century Guy
7
-3
@28 Je moet niet zo veel bullshit verkondigen , als de islam morgen verdwijnt zal ik ik er geen traan om laten , jij wel want moet je dan met je islmaitische geschriften daar kan je dan niets meer mee,
33
2 maanden en 1 dag geleden door Bonzai
7
-3
Erica heeft haar eigen mening en die mening deelt ze met veel meer mensen dan er gedacht word, alleen durven ze die mening niet te verkondigen anders krijg je dit wat er nu gebeurt .

Wij hebben dus geen vrije meningsuiting anders loopt je leven nog gevaar ook.

En toch word wilders nog voor gek verklaart terwijl men kan zien dat het uit de klauwen loopt en dat er nog meer van dat vredelievende volk ons land binnenstroomt.

Maar daar mag je van deugend nederland niets van zeggen , dan worden we weer racisten etc. Genoemd.

Maar over de dreiging die uitgaat van de islam hoor je ze niet.
34
2 maanden en 1 dag geleden door 21st Century Guy
3
-7
@33 Moet kunnen inderdaad alleen boerkadraagsters als pinguïns omschrijven past een serieuze , volwassen vrouw eigenlijk niet.
35
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
4
-10
Mooi. Iedereen die een ander bij beginsel niet in hun waarde laat, mag uitgesloten worden van mij.
36
2 maanden en 1 dag geleden door Truffelaar
10
-4
@35 Zoals jij anderen niet in hun waarde laat bedoel je?
37
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
5
-8
@30

Klopt. Want waarom zou je iets van hoofddoekjes zeggen. Laat een ander een hoofddoekje op hebben als ze dat willen. En wil je geen hoofddoek op? Ook goed.
38
2 maanden en 1 dag geleden door Grasnaaier
10
-3
@35 Begin bij jezelf zou ik zeggen.
39
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
4
-10
@36

Je gaat op de persoonlijke tour, Truffelaar?  

Ik heb geen enkele last van mensen die hoofddoekjes op hebben. Ik heb meer last van de tokkies van Nederland op dit moment.
40
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
3
-10
Maar afijn. Die tokkies, zoals mevrouw Meiland, trekken uiteindelijk aan het korte eind. Dat is mooi 👍
41
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
3
-10
@38

Heb je mijn @35 goed gelezen? Daar staat "bij beginsel".  Dus jij laat een ander gelijk al niet in zijn waarde, en daar reageer ik dan op. Is dat erg moeilijk te begrijpen?
42
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
2
-8
@41

Ook voor Truffelaar.
43
2 maanden en 1 dag geleden door Truffelaar
5
-2
@39 Eigenlijk was het meer een vraag, vandaar ook het vraagteken.
44
2 maanden en 1 dag geleden door Reagurius
3
-3
@41 Hypocriete woordspelletjes.
45
2 maanden en 1 dag geleden door Truffelaar
6
-2
@39 PS ik heb ook geen last van vrouwen die een hoofddoek dragen, meer van hun broertjes.
46
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
3
-6
@43

[Link] niet zo hypocriet joh 😂
47
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
4
-8
@44

Nee. Daar is goed over nagedacht.
48
2 maanden en 1 dag geleden door 21st Century Guy
3
-3
@45 Dus je bent eerder voor een capuchonverbod dan een hoofddoekenverbod ?...
49
2 maanden en 1 dag geleden door Truffelaar
5
-4
@46 Ik ben me van geen kwaad bewust, kun je dat misschien iets verhelderen voor deze laag opgeleide tokkie????
50
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
3
-8
Hee. Dit is voor jullie een hot item. Ik on the other hand, wist wel dat het zo zou gaan met mw. Meiland.  Nu is het Hallmark, en straks wil niemand meer met haar te maken hebben. Behalve haar soortgenoten natuurlijk.
51
2 maanden en 1 dag geleden door Truffelaar
5
-5
@48 Wat iemand op zijn hoofd zet/draagt moet die persoon helemaal zelf weten.

Helaas is het wel zo dat er nogal wat van die hoodie dragers niet veel goed in de zin hebben.
52
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
4
-8
@51

Werkelijk? Vandaar dat we al tijden tussen de hoofddoek dragers leven en wat gebeurt er dan? Elke dag aanslagen of zo? [Link] het niet.
53
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
3
-7
@52

Zucht. Dacht het niet, moet het zijn.
54
2 maanden en 1 dag geleden door Reagurius
4
-3
@52 Veel stekie stekie.
55
2 maanden en 1 dag geleden door Truffelaar
4
-4
@52 Ik heb het niet over hoofddoekjes zoals ik al aangaf ik heb het over hun broertjes. Ook heb ik het niet over aanslagen gehad.

Maar ik ga er al vanuit dat jij die ook met hand en tand zult verdedigen je zult ook wel vinden dat opsporingverzocht moet stoppen met al die boefjes zo negatief in beeld te brengen.
56
2 maanden en 1 dag geleden door 21st Century Guy
3
-1
@54 Niet leuk om te zeggen maar de meerderheid is man , wel zijn er nog verschillen naar herkomst en cultuur.
57
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
2
-5
@55

Nee? Je @51 zegt iets anders hoor. Letterlijk. "Helaas is het wel zo dat er nogal wat van die hoodie dragers niet veel goed in de zin hebben".  Je weet zelf niet wat je schrijft.
58
2 maanden en 1 dag geleden door Truffelaar
4
-4
Ik ga maar eens boodschappen doen dat geeft HZW en Van gisteren wat tijd om tofee te komen steunen.  :D
59
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
2
-3
Maar hee. Veel plezier met de verontwaardiging dat er een bedrijf niets meer met mevrouw Meiland te maken wil hebben. Er zijn nog heel veel bedrijven en mensen die niets te maken willen hebben met al de haat.
60
2 maanden en 1 dag geleden door Robbedoes
1
-3
@34 Parasol dan.
61
2 maanden en 1 dag geleden door Robbedoes
6
-3
@37 De hoofddoek is het probleem niet. Datgene waar die hoofdoek voor staat, 'ik ben een vrome moslima', dat is het probleem.
62
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
2
-7
@61

Voor JOU is dat een probleem. Voor de meeste Nederlanders niet.
63
2 maanden en 1 dag geleden door Bennie Van Gisteren
2
-7
@30 Geklets. Hallmark ziet het prima. Daar is geen "chantage-actie uit een bepaalde hoek"  aan te pas gekomen hoor. Dat denken alleen mensen die van nature nogal achterdochtig zijn. 
64
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
2
-6
@62 aanvulling

En je vult iets voor een ander in. Laat een ander toch in zijn waarde, joh.
65
2 maanden en 1 dag geleden door Robbedoes
4
0
@56 Da's waar, de meeste zijn man.

En er zijn inderdaad (behoorlijk) wat verschillen naar herkomst en cultuur. Beter gezegd, er zijn opvallend veel verschillen naar herkomst en cultuur.
66
2 maanden en 1 dag geleden door Robbedoes
2
0
@62 Ach, met dat soort zaken heb ik wel meer problemen. Zo heb ik ook problemen met extreem rechtse uitingen en symbolen. 
67
2 maanden en 1 dag geleden door Robbedoes
2
0
@64 Wat vul ik in? Vrome moslima?
68
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
3
-4
@66

Dat lijkt me logisch.

Maar je hebt blijkbaar ook een probleem met vrouwen die een hoofddoek dragen. Niet te vergelijken met rechts-extremistische uitingen he.
69
2 maanden en 1 dag geleden door Bennie Van Gisteren
3
-5
@59 Het is blijkbaar voor sommige mensen toch allemaal moeilijk te snappen. Hoe meer bedrijven hun standpunt kenbaar maken hoe duidelijker het misschien toch voor deze mensen wordt. Hoewel ... sommigen leren het nooit. 😔
70
2 maanden en 1 dag geleden door 21st Century Guy
2
-1
@63 Ik vind een boycot van Hallmark en bedreigingen naar Renkema er wel naar rieken.
71
2 maanden en 1 dag geleden door 21st Century Guy
3
-1
@68 Je moet altijd naar het individu blijven kijken maar er zijn in de historie meer mensen vermoord door moslims en christenen dan door nazi's , de timeframe is wel verschillend maar toch.
72
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
4
-4
@67

Ik zal je zeggen. Ik heb veel betere ervaringen met moslima met een hoofddoek op, dan met intolerante tokkies die overal tegen zijn en een ander niet accepteren zoals ze zijn.
73
2 maanden en 1 dag geleden door Robbedoes
4
0
@68 Het is je bekend dat de profeet gezien wordt als de perfecte mens en als voorbeeld dient?

Indien ja: zoek maar eens op wat hij allemaal gedaan heeft.

Indien nee: dan zoek je eerst op wat de profeet betekent voor een goede / gelovige moslim.
74
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
3
-5
@70

Je riekt maar een eind weg. Ik wil wedden dat Hallmark niet de enige zullen zijn die zich zullen terugtrekken.
75
2 maanden en 1 dag geleden door Robbedoes
4
-2
@72 Wat jouw ervaringen zijn, is in deze niet relevant.
76
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
3
-4
@73

Ik ben niet gelovig. En dus geloof ik ook niet in een Allah en een profeet.
77
2 maanden en 1 dag geleden door 21st Century Guy
3
-2
Eigenlijk zegt Renkema niet veel anders dan Halsema ( GL ) , die zei namelijk dat ze het liefst ( islamitische ) vrouwen ziet zonder hoofddoek.
78
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
3
-4
@75

Nee? [Link] minder dan jouw en jullie ervaringen hier. Aangezien er op dit forum constant wordt afgegeven op moslims.
79
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
3
-5
Maar jullie schijnen de boodschap niet te begrijpen, en je kan daardoor nog dagen, en dat doen jullie ook, dagen, jaren, doorgaan. 

Laat een ander in zijn waarde.
80
2 maanden en 1 dag geleden door Dieke
5
-3
@63

 Altijd maar, die nergens op slaande, belerende opmerkingen. Ter info, zie citaat:

"N.a.v. de vele reacties vanuit de (voornamelijk) moslim-gemeenschap heeft Hallmark besloten de Meilandjes-kaart-collectie tijdelijk offline te halen". 
81
2 maanden en 1 dag geleden door Bennie Van Gisteren
1
-4
@70 Om de weerstand van de moslims nu meteen als chantage weg te zetten vind ik wat overdreven. Over bedreigingen naar Renkema lees ik hier niks maar in z'n algemeenheid zijn bedreigingen uiteraard af te keuren.
82
2 maanden en 1 dag geleden door Robbedoes
4
0
@76 Of jij wel of niet geloofd, is in deze niet relevant. De moslim gelooft er wel in en zal in meer of mindere mate een voorbeeld nemen aan de profeet. Het is dan best interessant om eens te kijken wat dat voorbeeld allemaal gedaan heeft. Dan word je ineens de beweegredenen en acties van bv IS duidelijk.

@78 En dat maakt het nog altijd niet relevant.
83
2 maanden en 1 dag geleden door Bennie Van Gisteren
0
-4
@77 Dat is al een stuk beschaafder geformuleerd dan Renkema doet.
84
2 maanden en 1 dag geleden door Robbedoes
4
-2
@79 'Laat een ander in zijn waarde.'

Vreemd.

"Zo heb ik ook problemen met extreem rechtse uitingen en symbolen. "

en jouw commentaar:

"Dat lijkt me logisch."

Oh wacht, het ligt er natuurlijk aan wie die ander is.... Duidelijk.
85
2 maanden en 1 dag geleden door 21st Century Guy
3
-2
@83 Valt wel mee hoor : Onlangs verscheen de biografie van Erica, hierin is te lezen dat Erica tegen het dragen van hoofddoeken is. "Er is echt geen meisje dat in de zomer op de fiets wil met een hoofddoek om. Je wil gewoon de wind in je haren voelen. Dát is vrijheid.
86
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
2
-4
Ik heb gezegd wat ik wilde zeggen, Robbedoes. En wat je daar dan ook bijhaalt: niet relevant. 
87
2 maanden en 1 dag geleden door Bennie Van Gisteren
4
-5
@80 "Vele reacties van moslims" duidt op weerstand, niet op chantage. Stop eens met mensen negatief af te schilderen. Als jij reacties achterlaat op een forum kun je erop rekenen dat die ook gelezen worden door mensen die het niet met je eens zijn. Deal with it. 
88
2 maanden en 1 dag geleden door 21st Century Guy
2
-1
En ik mag aannemen dat Renkema ook zo denkt over jodinnen en christinnen die een hoofddoek dragen , alleen zijn die getalsmatig veel minder aanwezig dan moslima's.
89
2 maanden en 1 dag geleden door Bennie Van Gisteren
3
-7
@85 Ook van Renkema : "Ik ben ook voor het boerkaverbod. Ik heb weleens drie van die pinguïns in Noordwijk zien lopen, dat is toch niet normaal?"

Staat ook in het artikel. 

Vind ik toch alweer een stukje minder beschaafd.
90
2 maanden en 1 dag geleden door 21st Century Guy
3
-1
@82 Je kijk er naar alsof het een Jezus figuur is maar dat is een vleesgeworden god, Mohammed is geen vleesgeworden god voor de islamieten.
91
2 maanden en 1 dag geleden door 21st Century Guy
2
0
Kijk je mag van alles vinden van Renkema's uitspraak maar bedreigingen gaan te ver, accepteer gewoon dat er mensen zijn die graag vrouwen ook moslima's het liefst zonder hoofddoek zouden zien, net zoals anderen weer zouden moeten accepteren dat er personen zijn die het liefst vrouwen al of niet islamitisch met een hoofddoek zouden zien , denkbeelden mag, dwang mag niet, als iemand een ander dwingt om het een of ander te doen klopt er iets niet.
92
2 maanden en 1 dag geleden door Grasnaaier
6
-3
@87 ""Vele reacties van moslims" duidt op weerstand, niet op chantage." Lol, fijne weerstand is dat, al die doodsbedreigingen. 😄 
93
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
3
-4
@92

Hee Grasnaaier. Hoe vindt jij het om constant aan het kortste eind te trekken, politiek gezien?
94
2 maanden en 1 dag geleden door Grasnaaier
5
-1
@93 Story of my life, baby. 😄
95
2 maanden en 1 dag geleden door Hendrianus
4
-1
Als de commercie geraakt wordt zoeken zij toch de uitweg die hen het minst aan schade berokkent. Je zag het bij de negerzoen, de door winkeliers georganiseerde Sinterklaas intochten, Deze organisaties zijn allergisch voor openlijke uitlatingen die door sommigen als racistisch worden gezien. Ze willen er niet mee geconfronteerd worden en kiezen ook zeker geen kant. Je doet er niets tegen als het om geld en reputatie draait. 
96
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
3
-5
@94

[Link] eens overdacht hoe dat komt? Dat je het misschien wel helemaal mis hebt met al dat extremisme?
97
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
3
-7
@95

Ik vind het meer dan logisch dat mensen niets met racisme te maken willen hebben. Dat heeft weinig met geld en commercie te maken.
98
2 maanden en 1 dag geleden door Grasnaaier
5
-3
@96 Ik heb, in tegenstelling tot jou, niet de drang om bij "de meerderheid" te behoren. M.a.w., het verrekt me niks. Bovendien is de kartelclub waar jij zo hoog van opgeeft extremistischer Dan de PVV en het FVD bij elkaar.
99
2 maanden en 1 dag geleden door 21st Century Guy
2
-2
@97 Een oer Hollandse witte vrouw kan ook een hijab dragen net als andere witrassige vrouwen, als Renkema het lietst vrouwen zonder hoofddoek ziet dan is het slechts een mening, ik heb er niet gehoord over een verbod dit in tegenstelling tot de boerka.
100
2 maanden en 1 dag geleden door Toffifee
4
-5
@96

Nee, ik weet het. Jij houdt er erg van om je als oudere nog steeds als puber te gedragen.

En nee, niemand is extremistischer dan de PVV en het FvD bij elkaar hier in Nederland😄
Reactie 1  t/m  100
  Vorige Pagina - Volgende Pagina  

Login om te reageren


WEEK STIJGERS SHOWBIZZ

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2022.