NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
02 december
2021

donderdag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

ALGEMEEN (NL)

Wie Zijn De Ongevaccineerden?


Bron: eenvandaag.avrotros.nl

Wie zijn de ongevaccineerden? Nu corona weer piekt, gaat het met ongevaccineerden mentaal twee keer zo vaak slechter dan met gevaccineerden. Door de coronapas en botsingen met hun omgeving over vaccins raken ze steeds meer geïsoleerd. Wie zijn het en hoe stellig zijn ze?

Lees verder op eenvandaag.avrotros.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
58 Reacties  |  446 Clicks
0007
  Geplaatst door Crezee 1 week en 6 dagen geleden
1 week en 5 dagen geleden door Canis Lupus (Mod.)
Beste mensen, niet op de m/v on topic en fatsoenlijk graag. bvd.

REACTIES (58)

1
1 week en 6 dagen geleden door Crezee
7
-4
Volledige titel : Wie zijn de ongevaccineerden? Je hebt de pragmatische uitsteller, de inhoudelijke twijfelaar en de principiële antivaxer
2
1 week en 6 dagen geleden door Drsnuggles
7
-4
Ik ben een inhoudelijke twijfelaar: [Link]
3
1 week en 6 dagen geleden door Zie Hier
11
-13
Conclusie ongevaccineerden zijn wandelende frustratie complexen die het overal mee oneens zijn!
4
1 week en 6 dagen geleden door Dieke
10
-13
@1

Ik ben uit principe, een groot tegenstander, van in elk geval, de 2G maatregelen, omdat ik vind, dat je mensen niet mag uitsluiten van een maatschappelijke samenleving. En verder 

zegt zo'n groen vinkje helemaal niets, of iemand al dan niet besmet is. Pure schijnveiligheid dus, wat tot enig doel heeft, om een vaccinatie dwingend op te leggen en de vrijwilligheid van een vaccinatie, middels deze dwang, af te schaffen. 
5
1 week en 6 dagen geleden door Dieke
11
-13
@3

Dát is uw conclusie. Gelukkig denken velen daar anders over. 
6
1 week en 6 dagen geleden door Robbedoes
8
-6
@4 Egaal welke maatregels er worden genomen, zonder handhaving is het een wassen neus. En laat dat nu een groot probleem zijn met die 17 miljoen virologen.
7
1 week en 6 dagen geleden door Zie Hier
10
-10
@5 Ter ondersteuning van je geestelijke beperking: 

Nederland ca 17,5 miljoen inwoners daarvan zijn de Vaccinatiecijfers 8 tot en met 14 november 2021

Tot en met zondag 14 november zijn in Nederland naar schatting ruim 24,2 miljoen vaccinaties toegediend. Daarvan zijn ruim 13,1 miljoen eerste vaccinaties en ruim 11 miljoen tweede vaccinaties. Naar schatting heeft nu 88,3% van alle 18-plussers minimaal één vaccinatie ontvangen en is 84,7% volledig gevaccineerd. Van alle 12-plussers heeft naar schatting nu 86,4% minimaal één vaccinatie ontvangen en is 82,7% volledig gevaccineerd.

Hou je een beperkte groep over waarvan een deel om medische redenen niet gevaccineerd kunnen worden en een heel klein groepje die alleen naar hun eigen belang kijkt en schijt heeft aan de rest!

[Link]
8
1 week en 6 dagen geleden door Dieke
9
-10
@6

Handhaving? Niet in Nederland. 

Leg je maatregelen op, dan moet daarop handhaving zijn. Als dat laatste er niet is, dan houdt ook niemand (op een paar goedwilligen na), zich aan maatregelen. We gaan het volgende week wéér zien, bij de jaarlijkse Black Friday koopgekte. Maar vooral blijven volhouden, dat ongevaccineerden de boosdoeners zijn, die de besmettingen overdragen. (sarc.). 
9
1 week en 6 dagen geleden door Qubix
11
-11
Ja Baudet heeft invloed op mensen die niet sterk in hun schoenen staan en die geloven al die sprookjes van die clown om moe van te worden.

Die Baudet heeft gewoon bloed aan zijn handen  , als je een advies geeft aan mensen als je weet dat je dood kan gaan en dan nog erbij lacht ook.
10
1 week en 6 dagen geleden door Dieke
11
-5
@9

Wat dat laatste betreft, ken ik er ook wel een paar, die ouderen in de verpleeghuizen, te lang zonder enige vorm van bescherming hebben laten zitten, met alle vreselijke gevolgen vandien. 

Dáár is ook het laatste woord nog niet over gesproken. Bij de parlementaire enquête over deze crisis, zal dit punt zeker opgevoerd worden. 
11
1 week en 6 dagen geleden door Rebo
13
-1
Ik denk zelf dat veel mensen het allemaal niet meer geloven. Een goed voorbeeld daarvan vind ik wel vorige week. Toen was aan het begin van de week al bekend dat er weer maatregelen van kracht zouden gaan worden. Zoals onder meer het verplicht dragen van een mondkapje vanaf zaterdag.

Ik heb er op gelet maar die dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag liep er zo goed als niemand met een mondkapje in de supermarkt, terwijl al bekend was dat het vanaf zaterdag weer verplicht zou worden.

Conclusie: die mensen hadden dus zaterdag allemaal dat mondkapje weer op om geen gezeik te krijgen, maar zeker niet omdat ze het idee hadden dat het dan veiliger zou zijn. Want dan hadden ze het uit zichzelf ook al eerder die week alweer opgezet.
12
1 week en 6 dagen geleden door Wcommander
2
-3
Wie het zijn, nu een heel breed scala aan weigeraars, met evenzovele verschillende redenen om vaccins te weigeren. In de grafieken van dit artikel zien we een opsomming. Die weigeraars komen door hun instelling natuurlijk op allerlei manieren in psychische nood te verkeren. Vanzelf krijg je dan in die groep individuen, die deze complicaties slecht of niet kunnen verwerken. En dan moeten ze ook nog eens solidair zijn met hun medestanders. Toch volharden en doorgaan ondanks bedenkingen en vorderend inzicht, heeft dan een mentale crisis tot gevolg denk ik. Het is niet iedereen gegeven om inzicht te verwerven, om over een flinke dosis beoordelingsvermogen te kunnen beschikken. En dan ben je in weze een hulpeloze twijfelaar. En dan nog al die foute complottheorieën en sektarische politieke opvattingen. Allemaal heel begrijpelijk denk ik.    
13
1 week en 6 dagen geleden door Sarcoff
11
-7
Als het vaccin zijn werk deed, het een gewoon vaccin was, geen bijwerkingen had, en daarbij geen andere geneesmiddelen waren, corona/griep 100 keer zo dodelijk zou zijn, was het ook geen punt.

Helaas faalt het vaccin op alle fronten, het middel is erger dan de kwaal, en de rare dwang die men de mensen oplegt om dat experimentele goedje in ieders lichaam te laten spuiten is gewoon griezelig.
14
1 week en 6 dagen geleden door Drsnuggles
11
-6
@13 Precies, de bescherming is maar minimaal. [Link]
15
1 week en 5 dagen geleden door Oudemoppersmurf
6
-11
Als alle wappies nu gewoon hun pril hadden gehaald, dan hadden we wellicht nu niet meer met fucking mondkapjes hoeven lopen. Die prik halen doe je niet alleen voor je zelf, dat doe je ook voor het algemene belang. Ergo: wappies zijn asociaal!
16
1 week en 5 dagen geleden door Sarcoff
11
-7
@15 Jij bent toch gevaccineerd, van mij hoef je dat mondkapje niet op, dat word door je demissionaire op alle fronten falende leiders opgelegd, daarbij verbieden ze andere middelen zoals ivermectine.

Placebo s hebben meer positieve effeckten dan dit nepvaccin.

[Link]
17
1 week en 5 dagen geleden door Sarcoff
10
-4
@3 Ik heb eerder de indruk dat jullie groep gefrustreerd is, omdat anderen niet hetzelfde doet en denkt als jullie groepje.

Begrijp eens een keer dat er diversiteit is in denken, ongevaccineerden nemen niemand kwalijk dat ze dat vaccin in laten spuiten, maar jullie nemen het de ongevaccineerden wel kwalijk, dit, terwijl jullie beschermd zijn middels het zaligmakende vaccin.
18
1 week en 5 dagen geleden door Loydmorris
8
-12
Zolang wij opgescheept zitten met een paar miljoen allochtonen, schijt-aan-alles-hebbende, wappie's, onnozelen, complotdenkers en nog wat andere sukkels die bewust geen vaccin gaan halen, blijven we diep in de shit zitten.   
19
1 week en 5 dagen geleden door Sarcoff
9
-4
@18 De shit is je aangesmeerd door de media overheden en big farma, niet door de ongevaccineerden, en die paar milioen allochtonen ook door de overheid, trouwens, die bui zagen de wappies in het verleden ook al lang hangen, maar die werden toen als racist fascist en nazi weggezet.
20
1 week en 5 dagen geleden door Thwil
6
-1
Kijk eens hoe slim of sluw ze zijn om een grote groep buiten het onderzoek cq uitspraken te houden.

"Op basis van andere bronnen is bekend dat Nederlanders met een niet-westerse migratieachtergrond relatief vaak niet gevaccineerd zijn tegen corona. Het is alleen niet goed te zeggen in hoeverre zij tot één van deze types behoren, aangezien deze groep relatief weinig meedoet aan opinieonderzoek. Onder ongevaccineerden in dit onderzoek zijn ze onvoldoende vertegenwoordigd om daar uitspraken over te kunnen doen."

Je zou ze toch eens in een ongewenst vakje willen plaatsen.
21
1 week en 5 dagen geleden door Sarcoff
6
-3
@18 Vind je dit nou ook niet een beetje raar?

[Link]

En blijkbaar hoeven de lieden van de VN, WEF, NAVO e.d. ook geen vaccinatie te hebben om overal toegang te krijgen.
22
1 week en 5 dagen geleden door Thwil
6
-1
@21 Weet je gelijk wie de verspreiders zijn.
23
1 week en 5 dagen geleden door Robbedoes
3
-6
@8 "Maar vooral blijven volhouden, dat ongevaccineerden de boosdoeners zijn, die de besmettingen overdragen. (sarc.). "

Yep:

- Bedrog QR

- Geen handhaving QR

en daardoor zijn er weer nieuwe maatregels.
24
1 week en 5 dagen geleden door Winterjas
4
-5
@16

"Placebo s hebben meer positieve effeckten dan dit nepvaccin."

Kom maar op met die linkjes, anti vaccer.
25
1 week en 5 dagen geleden door Drsnuggles
4
-2
@24 Afhankelijk van welk vaccin helpen ze heel goed, maar voornamelijk voor ouderen en mensen met een zwakke gezondheid. Kinderen van 13 moeten nu ook gevaccineerd zijn willen ze naar de bioscoop kunnen, dat is gewoon de grootse waanzin die er is.

Veel artsen en virologen zeggen hetzelfde, vaccineer ouderen, niet kinderen.

Helaas zie je hen niet in de praatprogramma's op tv.
26
1 week en 5 dagen geleden door Wcommander
2
-3
@21 Als ervaringsdeskundige ben ik reuze blij met die vaccinaties. Niemand uit de grote groep relaties, vrienden en kennissen ook in onze woonomgeving hebben er negatieve ervaring mee. We kunnen nog steeds alles wat mag doen en hopen op toepassing van de G2 maatregelen. We maken alleen afspraken met gevaccineerden die net zo voorzichtig zijn als wij. Altijd met mondkapje en QR-code op zak. Beetje aanpassen in plaats van onaangepast gedrag manifesteren, dan valt het allemaal reuze mee hoor?
27
1 week en 5 dagen geleden door Bonzai
7
-3
En je hebt een groep die zien dat er geen sceptici uitgenodigd worden in praatprogramma's ,

Medici die ook hun twijfels hebben over die vaccinatie drang worden monddood gemaakt ,

Doktoren die met een andere opleveren swing komen in plaats van vaccineren worden op de vingers getikt zonder de boel te onderzoeken.

De nadelen van de experimentele vaccins worden vakkundig achterwegen gelaten terwijl de vaccins juist worden aangeprezen als '' de weg naar de vrijheid '' de vrijheid die we hadden maar ons is afgepakt .

Teveel tegenstrijdigheden zoals we konden zien bij bijvoorbeeld de bruiloft van grappenhaus die , als je het moet geloven dat het virus zo erg was , doelbewust zijn hele familie in gevaar bracht.

Dat laat zien dat het dus niet zo erg is gesteld met het virus anders waren er wel maatregelen in acht genomen.

Het niet aansprakelijk kunnen stellen van producenten van het vaccin ,dus staan niet achter de veiligheid van hun eigen product.

De vele demonstraties waar duizenden mensen samen kwamen die geen besmettingen op heeft geleverd.

De zaken die aan de lopende band worden ingevoerd ,die zonder corona nooit of met veel tegenstand doorgang hadden kunnen vinden.

Cijfers die niet kloppen.

Langs elkaar af praten van de politici en de '' deskundigen '' .

De lange lijst met veroordelingen van de producenten van de vaccins die afgekocht werden met miljarden euros .

De vele maatregelen die niets toevoegen om corona te voorkomen.

Dat men luisterd en de oren laat hangen naar iemand die medische raad geeft maar niets meer dan een zakenman is die wijzer word van het geheel.

Een viroloog die in 2009 al eens een zelfde situatie heeft gebruikt voor eigen gewin (Mexicaanse griep) maar nog wel als deskundige in programma's word uitgenodigd en een fles drank open trekt omdat ze een kneiter besmet iemand hebben ontdekt.

Eerdere pogingen om een op mRNA gebaseerd geneesmiddel te ontwikkelen met behulp van lipide nano-deeltjes mislukten en moesten worden gestaakt omdat bij een te lage dosis het geneesmiddel geen effect had, en bij een te hoge dosis het geneesmiddel te giftig werd. Een voor de hand liggende vraag is: wat is er veranderd waardoor deze technologie nu wel veilig genoeg zou zijn voor massaal gebruik?

De vraag waarom er een zeer lange periode nodig is om een vaccin te ontwikkelen , wat jaren duurt, kon nu plotseling in nog geen drie maanden wel gemaakt worden.

Zo kan ik nog wel even doorgaan.

Iedereen kan voor zichzelf bepalen of je je laat vaccineren of niet .

De overheid zet de gevaccineerde op tegen de niet gevaccineerde en dat is kwalijk te noemen.

Ik denk dat een grote groep van de niet gevaccineerde de boel tegen elkaar hebben afgewogen en tot de conclusie gekomen dat het niet echt verstandig is om te laten vaccineren om meerdere redenen.
28
1 week en 5 dagen geleden door Sjaak Trekhaak
5
-3
Wie de ongevaccineerden zijn?, als het ff tegenzit iig een heleboel mensen.. _De nieuwe COVID-oorlog: gevaccineerde herdefiniëring_ [Link]
29
1 week en 5 dagen geleden door Loydmorris
2
-3
@21   Iedereen die NIET gevaccineerd is, wat voor een achtergrond, cultuur, job, geloof, kwaal of wat voor een reden dan ook hij/zij/het heeft,  draagt bij aan de sores waarin wij nu zitten.  

En ja, ook ik heb mensen in mijn omgeving die op medische gronden geen vaccin mogen nemen. . . . echter ook een paar stronteigenwijze familieleden die, omdat ze de pesthekel aan Premier Rutte hebben, geen prik gaan halen.  Daar valt geen normaal gesprek over Corona mee te voeren.   
30
1 week en 5 dagen geleden door Snorrie
2
-7
@28

Niet opgemerkt dat het er iedere dag minder worden?
31
1 week en 5 dagen geleden door Robbedoes
0
-4
@27 die van Haga recent gemist?
32
1 week en 5 dagen geleden door Dwz
5
-2
Ik zou niet weten wie de ongevaccineerden zijn.

Ik weet wel dat er per week ruim 1000 ongevaccineerden uit het warme klimaat bijkomen.

Met alle gevolgen van dien.

Ter herinnering:

[Link]

[Link]
33
1 week en 5 dagen geleden door Snorrie
1
-5
-- Reactie verwijderd door Canis Lupus (Moderator) --
34
1 week en 5 dagen geleden door Dwarsbalk
0
-2
Je laten vaccineren houdt het
35
1 week en 5 dagen geleden door Dwarsbalk
4
-4
Je laten vaccineren houdt het virus levend en gaat muteren naar andere varianten. De gevaccineerden zijn er schuldig aan dat we in de lengte van dagen met dit virus zitten opgescheept.
36
1 week en 5 dagen geleden door Snorrie
1
-1
@35

Dat moet je dan toch heel makkelijk kunnen aan tonen.

Een simpel lijstje met mutaties en de datum van ontdekking is voldoende.
37
1 week en 5 dagen geleden door Dwarsbalk
1
-2
@36 het is onderzocht door tal van vooraanstaande virologen.
38
1 week en 5 dagen geleden door De Fries
3
-1
@37

Noem eens 1 en voeg zijn onderzoek als link toe
39
1 week en 5 dagen geleden door Snorrie
1
-1
@37

Die belg zeker? 😂
40
1 week en 5 dagen geleden door Dwarsbalk
0
-1
@39 Geert vanDen Bosche, een vooraanstaande viroloog
41
1 week en 5 dagen geleden door Snorrie
1
0
@40

Dacht ik al.

Een ex viroloog die helemaal alleen staat en die volledig uitgelachen wordt door alle andere deskundigen.

Maar link even naar zijn onderzoek dan. Hij zal dat lijstje dan zeker moeten hebben.
42
1 week en 5 dagen geleden door Dwarsbalk
0
-2
@41 Hij wordt niet uitgelachen, dat verzin je er zelf bij.
43
1 week en 5 dagen geleden door Dwarsbalk
0
-2
@41 Hier een onderzoek: [Link]

Lees ook: [Link]
44
1 week en 5 dagen geleden door Dwarsbalk
0
-2
@41 En: [Link]
45
1 week en 5 dagen geleden door Snorrie
1
0
@43

Eerste link. Niet van die belg en al helemaal niets met de mutaties van doen.

Tweede link. Weer niet van die belg en ook niets met de mutaties te doen

Derde link  Weer niet van die belg en ook niets met de mutaties te doen
46
1 week en 5 dagen geleden door Dwarsbalk
0
-2
@45 Moet dat dan persee van die Belg zijn ? Heb je het onderzoek eigenlijk wel gelezen ?
47
1 week en 5 dagen geleden door Snorrie
3
0
@46

Ja, eigenlijk wel.

Jij beweer dat hij heeft ontdekt dat voornamelijk gevaccineerden voor mutaties zorgen.

Dus ik vraag om een link naar dat onderzoek.

Dus niet naar andere onderzoeken of krantenartikelen die daar niets mee  te maken hebben.
48
1 week en 5 dagen geleden door Dwarsbalk
0
-1
@47 En die heb ik jou gegeven.

Ik zei dat dit is onderzocht door tal van virologen, waarvan die belg er 1 is. Dus ik laat jou een onderzoek zien met een Link waarbij is bewezen dat je geen virus nodig hebt om SARS-CoV-2 te krijgen.
49
1 week en 5 dagen geleden door Snorrie
0
0
@48

En dat heeft helemaal niets te maken met je eerdere bewering waar de meeste mutaties optreden.
50
1 week en 5 dagen geleden door Snorrie
1
0
@48

Maar lees evengoed even de conclusie van dat onderzoek van je. 😜
51
1 week en 5 dagen geleden door Dwarsbalk
0
0
@49 Die mutaties worden veroorzaakt door dat Spike eiwit. Hier een quote(niet over mutaties, maar wel heel interessant): De façade brokkelt af - de nog steeds onbevestigde virus-theorie is het ultieme middel om de hele wereld in een gezondheidsdictatuur te dwingen. (Degenen die dit nog steeds niet kunnen geloven, hoeven alleen maar hun ogen te openen). Dr. Kary Mullis, een gepromoveerd biochemicus, Nobelprijswinnaar en uitvinder van de PCR-methode, ontkrachtte reeds de virus-theorie tijdens de HIV-AIDS controverse en na hem dr. Ook Stefan Lanka kwam na het uitvoeren van controle-experimenten tot de conclusie dat er geen ziekteverwekkende virussen bestaan, en bij een wetenschappelijke weddenschap waarbij het bestaan van het mazelenvirus in het geding was, moest zelfs de jury van deskundigen van het Oberlandesgericht Stuttgart het in laatste instantie met hem eens zijn en bevestigen dat het beschikbare onderzoek niet volstaat om het bestaan van het mazelenvirus aan te tonen.
52
1 week en 5 dagen geleden door Dwarsbalk
0
0
@49 Hier een quote: "Maar het spike-eiwit maakt van coronavirussen ook potentieel zeer gevaarlijke ziekteverwekkers, zo laat een internationaal team van onderzoekers ons weten. In een studie hebben John Y-J. Shyy van het Departement Geneeskunde van de Universiteit van Californië en zijn team het mechanisme van de precieze werking van het coronavirus in het lichaam tot op de bodem uitgezocht. Een van de belangrijkste bevindingen: De schade die het spike-eiwit aan cellen kan toebrengen, kan aanzienlijk zijn. Bovendien kunnen de onderzoekers bevestigen dat Covid-19 in de eerste plaats een vasculaire ziekte is - en niet een ziekte van de luchtwegen.

Coronavirus infectie kan leiden tot vasculaire ziekten zoals beroerte"
53
1 week en 5 dagen geleden door Snorrie
0
0
@51 @52

Allemaal heel leuk maar nog steeds niet relevant.

En ook niet onbelangrijk, bij een quote hoort ook een bron.
54
1 week en 5 dagen geleden door Dwarsbalk
0
0
@53 Die bronnen heb ik jou gegeven en die staan er allemaal in.
55
1 week en 5 dagen geleden door Dwarsbalk
0
0
@53 Ik heb het slechts vertaald in het Nederlands, zodat jij het ook kan begrijpen.
56
1 week en 5 dagen geleden door Snorrie
0
0
@55

Ook vertaald heeft het totaal niets met je eerdere bewering te maken.
57
1 week en 4 dagen geleden door Drsnuggles
1
0
@36 Het is een feit dat gevaccineerde mensen ook corona oplopen en verspreiden, maar als een gevaccineerde persoon corona krijgt zal hij of zij zeer waarschijnlijk minder ziek worden, de antistoffen werken hard om het virus te bestrijden maar dit werkt niet voor 100% geen enkele vaccinatie beschermt zoveel.

Door Pfizer en Moderna gaan de meeste virusmutaties ten onder, alleen de sterkste variant zal overleven in een gevaccineerd persoon en zich weer verspreiden naar anderen.
58
1 week en 4 dagen geleden door Dwarsbalk
0
0
@57 Heb je ook een wetenschappelijke onderbouwing voor deze uitspraak ? Mij is van virologen ten ore gekomen dat het Spike eiwit er voor zorgt dat er mutaties gaan optreden en gevaccineerden veel besmettelijker zijn dan ongevaccineerden.

Login om te reageren


WEEK STIJGERS ALGEMEEN (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2021.