NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
02 december
2021

donderdag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

OPINIE

Hoe De Regering Van Mark Rutte Nederland Verandert In Een Islamitische Asielhel


Bron: zlj13051967.wordpress.com

Hoe de regering van Mark Rutte Nederland verandert in een islamitische asielhel Nederland is Nederland niet meer.Het aantal niet-westerse allochtonen die in 1990 in Nederland woonden, was 866.000 of 5,8 procent van de bevolking. In 2006 is dat 1,7 miljoen of 10,5 procent. Een verdubbeling dus.Wij zitten nu hier met 17,4 miljoen mensen.Ondertussen proppen opportunistische politici Nederland nog voller met gelukszoekers, alsof we er niet al genoeg hebben.

Lees verder op zlj13051967.wordpress.com >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
82 Reacties  |  692 Clicks
0012
  Geplaatst door Inter02 1 maand en 5 dagen geleden

REACTIES (82)

1
1 maand en 5 dagen geleden door Wcommander
18
-7
Inderdaad. Met al die grote gezinnen en familie herenigingen zitten we zo op 50%, want ze hebben al die andere asielzoekers niet eens meegeteld. Misschien vechten ze in de toekomst wel om de macht hier, want je ziet ook steeds meer van die mensen in de media en de politiek. Vaak zeggen ouderen die ik ken net als ik, blij dat ik bejaard ben. Mooie tijd gehad, maar nu doet alles zo chaotisch aan. Veel sterkte hoor?
2
1 maand en 5 dagen geleden door Wiskundige
13
-6
Nederland heeft voor Mark gekozen.

Waarom haat hij dan de Nederlanders zo?
3
1 maand en 5 dagen geleden door [ Account Verwijderd ]
4
-14
@1     "zitten we zo op 50%"      

Dan hebt u toch vast wel wat betrouwbare linkjes die uw boute bewering staven.           Misschien van het CPS, de WRR, het SCP, etc ... 
4
1 maand en 5 dagen geleden door Querido
6
-14
Gelukkig is Nederland nog steeds een van de mooiste landjes in de wereld. En natuurlijk gaat er hier ook geregeld iets mis. Vaak zelfs. Maar de optelsom is : we hebben het goed.

Jammer dat sommigen - zoals deze stukjesschrijver - alleen hel en verdoemenis verkondigen. Of zou dat z'n verdienmodel zijn? Dat zou het helemaal triest maken.
5
1 maand en 5 dagen geleden door Kram Ettur
1
-5
@3 Kijk naar het vermenigvuldigingsvermogen van onder andere konijnen, ratten, muizen, etc. en pak vervolgens je telraam... Wij zelf doen graag aan niet onderbouwde grove ramingen. Ik lul mij er toch telkens weer uit. Let op: over een maand heb ik weer een record! 😕
6
1 maand en 5 dagen geleden door Smurf
2
-4
@4 Waarschijnlijk wordt de asieltsunami instant gehouden dergelijke stukjes schrijvers. 😼
7
1 maand en 5 dagen geleden door Loydmorris
8
-6
Nederland is allang niet meer het land waar ik mij thuis voel.  Maar waar moet je naar toe?   Alle westerse landen worden overspoeld met moslims.   

Dit is hun doelstelling.  "Heersen over de gehele wereld", iedereen afhankelijk maken van die verdoemde religie. 

En ze hebben tijd genoeg...  Zij zien vanuit de spelonken en zandbak toe hoe onze regeringsleiders en politici kruipen voor de islam.  

Onze (klein)kinderen zullen de huidige generatie vervloeken.  Wat er momenteel in den Haag zit, zijn de veroorzakers van heel veel huidige en toekomstige ellende.
8
1 maand en 5 dagen geleden door Smurf
6
-4
@7 Ja, en dadelijk zijn ze in de meerderheid en dan maken ze ons dood. Klopt. We weten het allemaal, maar we doen er niks aan. De intellectuele elite van ons land stemt gewoon GL en D66.
9
1 maand en 5 dagen geleden door Loydmorris
10
-6
@8   Vandaar dat ik hoop, dat er geen kabinet geformeerd kan worden en wij over een paar maandjes weer naar de stembus mogen.   Ik heb veelal op de VVD gestemd.  maar deze keer gaat mijn stem naar een rechtse partij die deze islamitische stroom tegen durft te houden.

En ja. de kans dat ik voor antidemocraat of extreem uitgemaakt ga worden neem ik dan maar op de koop toe.   Ik wil dat volgende generaties hier ook in alle vrijheid kunnen leven.
10
1 maand en 5 dagen geleden door Querido
1
-2
@8

Tevens de twee partijen die zeggen : varkens er uit - gewoon newspeak dus  😂
11
1 maand en 5 dagen geleden door Smurf
7
-12
@7 Ik zie het je net tikken Loydmorris. Maar is Urk of Staphorst niks voor jou? 100 Procent blank, christelijk. Je hoeft niet te prikken. Helemaal zoals de heer Wilders het bedoelt.

En anders. Weet je wat echt iets is voor jou??? Zoek in youtube eens op Amish people. Ik denk dat dat is wat jij zoekt. Jouw hemel op aarde bestaat echt. Zoekt en gij zult vinden Loydmorris.
12
1 maand en 5 dagen geleden door Smurf
1
-9
@10 Jah... maar serieus he. Ik heb de oplossing gevonden. Dit is het einde van nujouwnieuws en de PVV. Zie mijn @11 .
13
1 maand en 5 dagen geleden door [ Account Verwijderd ]
3
-10
@9      "naar de stembus" 

Stof uw telraam eens af, en ga dan eens puzzelen wat een haalbare en stabiele regering kan worden na nieuwe verkiezingen.   
14
1 maand en 5 dagen geleden door 21st Century Guy
4
-6
Ik ben voor asielopvang in de eigen regio , maar overdrijft deze persoon niet een beetje hoeveel procent van de bevolking is islamitische asielzoeker ( of nageslacht )  2% ?
15
1 maand en 5 dagen geleden door Querido
5
-1
@13

Er zijn ook geen andere mogelijkheden. Zelfs met de huidige peilingen niet (die ook weinig zeggen). Eventueel zou er een formatiepoging kunnen lukken met PvdA óf GL, en dan in ruil voor CU. Maar dat zit er niet in door het (onbegrijpelijke maar toch ook wel verklaarbare) verbond tussen PvdA en GL niet in. Ze houden elkaar in een wurggreep. En dat gaat helaas voornamelijk om de poppetjes - die we al jaren meer dan zat zijn.
16
1 maand en 5 dagen geleden door 21st Century Guy
3
-3
@15 Ze zullen toch aan de slag moeten D'66 en CU moeten even slikken en dan kunnen ze weer door op de oude voet , de kogel moet door de kerk , zou toch moeten lukken met Rutte, Kaag , Hoekstra en Segers die van het christelijke geloof zijn.
17
1 maand en 5 dagen geleden door Loydmorris
8
-6
@11 Alsjeblieft zeg!   Ik ga echt niet tussen dat ongevaccineerde inteeltvolk zitten.

Daarbij zijn er meer partijen dat de PVV die wat tegen de oeverloze instroom van moslims willen doen.

Maar jij hebt er blijkbaar geen probleem mee, dat de islam hier de overhand gaat krijgen?  
18
1 maand en 5 dagen geleden door Loydmorris
6
-4
@13   En hoe stabiel is onze huidige regering?  Hoe is het de afgelopen jaren vergaan?   Het zal er echt niet veel beroerder op worden...
19
1 maand en 5 dagen geleden door Thwil
7
-5
Zodra besturend nederland last ondervindt van al dat onaangepaste gespuis dan zal er wat gaan gebeuren; niet eerder.
20
1 maand en 5 dagen geleden door Qubix
9
-5
Kunnen we die nep nieuws sites eens verbannen van internet.
21
1 maand en 5 dagen geleden door Grasnaaier
10
-6
Goed stuk. Nederland is in korte tijd een kutland geworden, dat klopt.
22
1 maand en 5 dagen geleden door Thwil
4
-4
@20 Als het een nep nieuwssite is dan moet je toch heel makkelijk de nieuwsitems die daar staan kunnen ontkrachten? Al zou je maar een paar zijn dat moet je toch zo kunnen doen?
23
1 maand en 5 dagen geleden door Dieke
6
-6
Er moet éérst weer ergens iets gebeuren, voordat ze weer geschokt en ontzet wakker worden.

Vandaag hoorde ik Grappenhaus ook weer tekeer gaan, over die Feyenoordsupporters, die Koevermans en z'n gezin hadden bedreigd, waardoor de man is opgestapt. 

Grote woorden van Fred, maar er gebeurt vervolgens niets. Weer oeverloos gezever over : "we gaan dit doen en we gaan dát doen".. En geloof het of niet, er zijn nóg steeds mensen die in al die mooie praatjes trappen. Nou, ik al lang niet meer. 
24
1 maand en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
5
-7
@21 Dan begrijp ik toch niet waarom jij blijft, zoals je onlangs zelf zei. Ik zou echt niet in een kutland willen wonen. 
25
1 maand en 5 dagen geleden door Skapoe
9
-5
Wij financieren onze eigen ondergang.

Idioten.
26
1 maand en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
6
-5
Laat je toch niks wijsmaken. 5% van de Nederlanders hangt de islam aan en dat is al jaren zo.

[Link]
27
1 maand en 5 dagen geleden door Nokidding
1
-5
Degelijk artikel, helemaal mee eens !
28
1 maand en 5 dagen geleden door Grasnaaier
2
-6
@24 Waarom wil jij iedereen die het niet met het regime eens is weg hebben? Maar goed dat niet iedereen voor Adolf wegliep. Of voor de Sovjetterreur. Of voor welk totalitair regime dan ook.
29
1 maand en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
7
-4
@28 Maar Grasnaaier, ik heb het alleen maar goed met je voor. Het lijkt me afschuwelijk om het gevoel te hebben in een kutland te wonen. Serieus. Als ik me zo zou voelen ging ik echt op zoek naar iets beters. Dat meen ik echt.
30
1 maand en 5 dagen geleden door Grasnaaier
5
-7
@29 Jij wel. Behalve een wegkijker ben je dus ook een wegloper. lol.
31
1 maand en 5 dagen geleden door Ilse321 [ BAN ]
8
-4
@21 Ik snap jouw gevoel wel over Nederland. Alles is afgebroken, vaste lasten zijn heel hoog geworden. Kijk naar zorg, wonen, kinder toeslagenproblemen die maar slecht worden opgelost, Groningen wat niet wordt opgelost [Link].  Veel mensen die zwaar in de problemen zijn gekomen en er gaan nog veel meer komen door gas/elektra prijzen, inflatie gaat verder oplopen. De armen gaan steeds armer worden. Voedselbanken kenden wij in de jaren 60/70 niet, voor een [Link] land als Nederland is dit toch echt een schande dat dat hier gebeurd. Ook wij zeggen vaak, ben blij dat wij op leeftijd zijn.
32
1 maand en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
4
-4
@30 Nou ... lol? Ik ben geen wegkijker (vraag maar aan Ron 😊) en ik loop dus ook niet weg want ik heb het hier goed. Het lijkt mij dus dat je dat zegt omdat je gewoon niks beters weet. 😏
33
1 maand en 5 dagen geleden door Loydmorris
5
-6
@26    "Laat je toch niks wijsmaken. 5% van de Nederlanders hangt de islam aan en dat is al jaren zo".

Dat beloofd nog wat, als het 10% of meer gaat worden.
34
1 maand en 5 dagen geleden door [ Account Verwijderd ]
2
-5
@18    "hoe stabiel is onze huidige regering"

Ach ja, geen direct antwoord geven maar een tegenvraag stellen.   Next !
35
1 maand en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
4
-3
@33 En waarom zou dat ineens zoveel meer worden?
36
1 maand en 5 dagen geleden door Grasnaaier
3
-6
@32 Ik hoef Ron niet te vragen of je een wegkijker bent, dat kan ik zelf wel zien.

Hoezo omdat ik niks beters weet? Jij zou in mijn geval op zoek gaan naar iets beters. Dat zeg je zelf. Dan ben je in mijn ogen een wegloper. 
37
1 maand en 5 dagen geleden door Grasnaaier
5
-5
@31 Wil je met me trouwen?
38
1 maand en 5 dagen geleden door Ronmvv [ BAN ]
4
-2
@32    Waarom betrek mij   je er bij ?  
39
1 maand en 5 dagen geleden door Loydmorris
3
-4
@35    Zie dit artikeltje uit 2017.   

Gezien de grote instroom asielzoekers in Nederland, zal het hier echt niet anders zijn...

[Link]
40
1 maand en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
3
-2
@36 Hm ... beter wordt het niet, hè? 😄
41
1 maand en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
5
-3
@38 Oh jee, dat kun je niet aan? 😯😊

Ik noem jou omdat jij eerder vanavond verbaasd was over een reactie van mij. 
42
1 maand en 5 dagen geleden door Arkan
0
-3
Ach,  het ligt ook een deel aan ons zelf,  koop niets van [Link] af en toe een [Link]?
43
1 maand en 5 dagen geleden door Ronmvv [ BAN ]
2
-3
@41 Nee ik vroeg het, en je hebt geantwoord. 

Maar vaak  kijk je wel weg.  Vind ik. 
44
1 maand en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
4
-3
@39 Oei, als ik nou nog maar kan slapen. 😣
45
1 maand en 5 dagen geleden door Bonzai
7
-4
Wacht maar tot ze in de meerderheid zijn, wat niet lang gaat duren op deze manier, het zijn moslims en die stemmen op moslimpartijen.

Iedereen met gezond verstand weet dan wat er gaat gebeuren en dat is niet in ons voordeel.

Je zal je dan moeten aanpassen aan hun en zij gebruiken ons als voetveeg,wat nu al gebeurt.

Nederland zoals wij het kennen heeft zijn langste tijd gehad mede door de hersenloze goeddoeners en wilders haters.

Ik hoop dat jullie door je kinderen vervloekt worden omdat jullie het niet wilde zien waar het gaat eindigen.
46
1 maand en 5 dagen geleden door Loydmorris
4
-5
@44    Slapen zal echt niet het probleem worden.    Echter, wat de rest aangaat, kan het wel eens heel anders uitpakken.
47
1 maand en 5 dagen geleden door Arkan
1
-5
Al die linkjes rommel?  Ach,  het ligt ook een deel aan ons zelf,  koop niets in de islamitische winkels,  en zo af en toe een VIP behandeling kan geen kwaad?
48
1 maand en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
5
-5
@43 Oh toch? Nee hoor, ik zie precies wat er speelt. En ook dat mensen hun oordeel al klaar hebben als het om een bepaalde bevolkingsgroep gaat of om mensen met een bepaald tintje. Dat is iets dat ik zelf per se niet wil.
49
1 maand en 5 dagen geleden door Wiseguy
5
-4
Geloof het of niet, Nederland was voor de islamisering echt een mooi land waar politici en verslaggevers nog gewoon over straat konden lopen zonder het risico te lopen om vermoord te worden. Nu hebben de Taghi's het in Nederland voor het zeggen.
50
1 maand en 5 dagen geleden door Reagurius
5
-3
@45 Er zijn veel verschillende muzels hier, soms hebben ze een omroeporganisatie maar die stort elke keer in elkaar omdat ze het niet eens met elkaar kunnen worden.

Maar niet dat ze van mij mogen blijven komen.
51
1 maand en 5 dagen geleden door Slavink
6
-5
Ik denk dat Rutte ook het liefst heeft dat Groningen in een zinkgat zakt en al die ander COA-bungelows ook, maar wat kan die man er aan doen?

Vroeger, toen mijn overgrootouders tegen de bezetting van die akelige nazies in opstand kwamen en die Duitse Hermannen en Hansenin de gracht gooiden, toen deden ze wat. Boden geen inkwartiereng aan aan een Hoofdstormbaanleider voor zijn Hanspansjes, nu bieden Nederlanders bedden en alkoven en zelfs voorverwarmde kelders aan aan mensen die hen straks de hals afdoen. Waren die jonge naziesoldaten nog amper getraind in Hitlers leer, hier laten we geharde moslims, bekend met beulswerk binnen alsof het niks is.
52
1 maand en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
4
-4
@45 Er komt straks toch ruimte zat in ons land als alle gevaccineerden omvallen. Toch?
53
1 maand en 5 dagen geleden door Grasnaaier
7
-4
@45 Een meerderheid hoeft niet eens. Een fanatieke, eensgezinde behoorlijk grote minderheid zal ruim voldoende blijken te zijn voor ons slappelingen.
54
1 maand en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
4
-7
@46 Je hebt je goed bang laten maken, merk ik wel. 
55
1 maand en 5 dagen geleden door Dieke
2
-4
@48

Rekent u daar, de ongevaccineerden óók onder, die nu worden weggezet?? Die behoren namelijk ook tot een bepaalde bevolkingsgroep... 😉
56
1 maand en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
5
-1
@55 Maar wel een bevolkingsgroep die daar zelf toe wil behoren. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Niet iedereen heeft die keus.
57
1 maand en 5 dagen geleden door Arkan
3
-5
Asielhel?  Dat is misschien niet eens zo'n gek idee,  dat moet te doen zijn,  laat dat ons overstromende gespuis maar eens duidelijk worden dat het hier inderdaad een asielhel is!
58
1 maand en 5 dagen geleden door Dieke
5
-5
@49

Ik ga s'avonds zonder bescherming, niet meer alleen de deur uit. Een deur die je vroeger nooit op slot hoefde te draaien. Vreemd ook dat je nooit hoort, dat oudere moslims voor een paar euro's, in elkaar worden geslagen.. En ga zo maar door. 

Wanneer je een tijdje in het buitenland bent geweest en je komt weer terug, dan zie je de verschillen direct. Vooral de verschillen met een flink aantal jaren geleden. Dan zie je, hoe snel de uiterlijke kenmerken van de Islam in Nederland, in grote getale zijn toegenomen. 

Je moet het wel willen zien natuurlijk, velen zoals jongeren, zijn er al zo lang aan gewend, dat ze het niet eens zien. Ikzelf kan er maar niet aan wennen en er komt voorlopig nog geen einde aan, als je de berichten hierover mag geloven.. 

De huidige wegkijkgeneratie, die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt, mogen dit later allemaal gaan uitleggen, aan hun kinderen en kleinkinderen. Iets met "Wir haben es nicht gewüst".. 
59
1 maand en 5 dagen geleden door Arkan
2
-4
@59 Omdat de meesten van ons blijven wegkijken,  wellicht angst om voor extreem-rechts,  fascist,  racist,  neonazi en wat nog meer zij uitgemaakt te worden.  Daarom blijf je eigen mening verkondigen!
60
1 maand en 5 dagen geleden door Slavink
2
-3
Er verandert niets, we leven, als blank en Ontvangend Volk al in een aangloeiende Islamhel, want waar boden moslimbesturen aan hun lege koepet te slopen voor woningen?
61
1 maand en 5 dagen geleden door Loydmorris
4
-4
@54 Nee hoor... Ik ben absoluut niet bang.  Vind het enkel bijzonder spijtig dat Nederland naar de klote geholpen wordt door lieden die, buiten flink gebruik maken van ons sociaal stelsel, totaal geen binding met ons kikkerlandje hebben.  
62
1 maand en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
5
-4
@61   Wat is er precies "naar de klote geholpen" dan? En wie mag daarvoor verantwoordelijk gehouden worden?
63
1 maand en 5 dagen geleden door 21st Century Guy
3
0
@33 Onder de laat tieners/ begin twintigers is 8% moslim.
64
1 maand en 5 dagen geleden door Dieke
2
-5
@59

Zegt iets over die personen die dat doen. Gewoon niet in meegaan. Zolang we nog niet in een dictatuur leven, heeft iedereen het recht, om zijn eigen mening te verkondigen. 

Zodra dat niet meer kan, is de democratie ten dode opgeschreven. 
65
1 maand en 5 dagen geleden door Slavink
4
-5
@62 jij praat het witwassen van wc-papier goed.
66
1 maand en 5 dagen geleden door Slavink
3
-5
@63 je en, die gaan straks Nederland, net als Molukkers haten en dan kapen, opblazen omdat hun vader en moeder de verkeerde keuzes maakten. Wacht maar, wacht maar als de eerste Afghaanes moslimkinderern beseffen wat hun vader, tolk hen aandeed.
67
1 maand en 5 dagen geleden door Graaier1000 [ BAN ]
1
-2
14 21st Century Guy, hoe komt u aan 2%?
68
1 maand en 5 dagen geleden door [ Account Verwijderd ]
2
-2
@67    Het venijn zal wel zitten in het woordje 'asielzoeker' in diens 'hoeveel procent van de bevolking is islamitische asielzoeker ( of nageslacht ) '

Daarmee sluit je dan namelijk 'gastarbeiders' als Marokkanen, Turken, etc uit.
69
1 maand en 5 dagen geleden door Slavink
4
-5
@62 , ach, lul toch niet zo, stop toch met dat berberzand in onze discussiemotor te gooien. Jij zit hier alleen maar om de boel te stangen zonder zelf iets van waarde toe te voegen. Jij gebruikt moslims alleen maar en uitsluitend om serieuze en bezorgde Nederlands te treiteren. Maar denk na, als IS voor de deur staat ga jij er ook het eerste aan, blank, Bennie en geen standpunt ...
70
1 maand en 5 dagen geleden door Slavink
3
-6
@67 omdat íet zijn moslimmeter op stand 0 heeft gezet. Nog even en hij gaat moslims de huidmaat nemen.
71
1 maand en 5 dagen geleden door Slavink
5
-6
@62 ziekenhuizen liggen vol allochtonen van moslimse afkomst omdat hun moslimziekenhuis in Rotterdam al vol ligt. Moslims zijn een soort van vervuiling, een vorm van zand in een al zo moeilijk bewegende samenleving. Als zij weggingen zouden er voor die Afghanen, zo duur door ons ABP betaald een kelder, of tent met gasverwarming zijn. Waar deden moskeetempels hun vloerkleden stofzuigen zodat hun broeder uti Aghanistan daar fijn Allah konden danke voor de warme ontvangst hier?
72
1 maand en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
7
-5
@71 Dat is jouw antwoord op mijn vragen? Ik begrijp er geen reet van.
73
1 maand en 5 dagen geleden door Hendrianus
3
-3
The Balkan Chronicles? Als je even zoekt vind je dit, "Balkan Chronicle is a quality Internet-only publication that reports from region of the Balkans. We look at these issues from a Balkan Muslim perspective."

[Link]

Opmerkelijk, èèn letter (s) meer en het veranderd van uit moslim perspectief geschreven in regelrecht moslim haat perspectief. Wie deze rotzooi schrijft? Geen idee, lekker anoniem. Persoonlijk vind ik dit van een niveau dat gelijk is aan neonazi sites. Vreselijk. 
74
1 maand en 5 dagen geleden door [ Account Verwijderd ]
4
-1
@72     U blijft manmoedig proberen/volhouden wat ik al lang geleden heb opgegeven. Aan bravoure ontbreekt het u niet .         '-)
75
1 maand en 5 dagen geleden door 21st Century Guy
3
-1
@67 Ik denk dat ik er niet zo ver naast zit , maar mischien kan Jan van de Beek cultureel antropoloog en wiskundige uitkomst bieden.
76
1 maand en 5 dagen geleden door Scalmer [ BAN ]
2
-3
@71 . Lol... lijkt me leuk met jou in de kroeg te zitten . Joep van t hek is niets bij het verbale projectielbraken van jou.  

Maar volgens mij is er helemaal niets aan de hand. Niemand eet er minder door, we hebben later meer mensen om de vergrijzing tegen te gaan, en we verfrissen het doorgefokte DNA een beetje.
77
1 maand en 5 dagen geleden door Bennie Van Gisteren
3
-2
@74 Niet te volgen, dat stuk vleeswaar. Echt niet.😩
78
1 maand en 5 dagen geleden door Hendrianus
3
-1
@76 Je kan ook rustig doordrinken want aan het woord kom je toch niet. 😂
79
1 maand en 5 dagen geleden door 21st Century Guy
2
-1
@68 Er zijn ook nog wel andere groepen , een daarvan is bijvoorbeeld degenen uit een ( ex ) kolonie van Nederland , dat zijn er ook nog wel wat zo'n 50.000.
80
1 maand en 5 dagen geleden door Duurendaalsdochter
1
-5
Waarom laat de Nederlandse politiek zoveel asielzoekers toe?

Humanitair beleid kan de reden niet zijn. Dezelfde regeringspartijen (VVD, CDA, D66, CU en PvdA) hebben de Belastingdienst opdracht gegeven los te gaan op burgers. In het Kindertoeslagenschandaal werden levens van ouders en kinderen door ministeries en de regering vermorzeld. Geen van de deelnemende politici kreeg ooit een opwelling van humaniteit. De doofpot moest er op gehouden worden. De beeldvorming rond persoon, kabinet en ieders partij was veel belangrijker. Jarenlang.

Partijdige rechters deden hard mee. Na de onafgebroken reeksen van ambtsmisdrijven is er ook geen enkele humanitaire behoefte om de slachtoffers recht te doen door daders te straffen. Het OM maakte op 7 januari 2021, slinks een dag na de bestorming van het Capitool in de VS, bekend dat niemand bij de overheid vervolgd zou worden.

Dezelfde politieke partijen vergruizen ook al bijna 10 jaar lang de levens van Groninger volwassenen en kinderen , van wie de huizen door de aardgaswinning zijn vernield. Ook hier geen spoor van wroeging of zelfs maar basaal verantwoordelijkheidsbesef.

De inhumane aard van VVD, CDA, D66, CU en PvdA sluit uit dat hun asielbeleid is ingegeven door humanitaire beginselen. Zij geven niets om mensenlevens. Er vielen in het voorjaar van 2020 ook 5000 doden in verpleeg- en verzorgingstehuizen als gevolg van bezuinigingen onder Rutte2. Er werd geen traan gelaten.

Ook om een andere reden kan het motief van de politici niet humanitair zijn. Het grootste deel van de asielzoekers dat binnenwandelt, is in werkelijkheid migrant. Immigranten moeten aan veel strengere wettelijke toelatingseisen voldoen dan asielzoekers. Men ontduikt het vreemdelingenrecht door te frauderen middels het asielrecht. Nederlanders die de staat verdenkt van fraude,  worden te vuur en te zwaard vervolgd. Asielfraudeurs nooit. Zij genieten op voorhand vrijgeleide. Het gevolg is dat immigranten massaal de plaatsen bezet houden waar vluchtelingen toe gerechtigd zouden zijn.

Stel, Nederland zou een stelsel van asiel alleen op uitnodiging hanteren, dan zou dat probleem meteen verholpen zijn. Maar dat doet Nederland om raadselachtige, inhumane redenen niet.

Maar wat is dan wel het motief van de bestuurderskaste?

Wassen zij de smokkelwaar van mensensmokkelbendes en NGO's wit? Staan zij diezelfde bendes vervolgens toe hun winsten wit te wassen via het Nederlandse belastingparadijs? Is dat de reden van de grote toeloop, nu net in het niemandsland van de formatietijd, voordat Rutte4 aantreedt? Iedereen nog even snel langs de kassa?

DvD
81
1 maand en 5 dagen geleden door Katootje Huisman
1
0
@33   << Dat beloofd nog wat, als het 10% of meer gaat worden. >>

Nou . Ik wil je niet ontmoedigen maar 5% staat voor volwassen moslims in Nederland , alle moslims onder de 18 jaar niet bijgeteld .
82
1 maand en 4 dagen geleden door [ Account Verwijderd ]
0
0
@79    Uh ... ja ,,, , nou en ?     Dat doet toch niets af van wat ik zeg in @68 ?   U noemde in @14 een (laag) percentage, Graaier100 vraagt in @67 hoe u daar aan komt, en ik verklaar dat in @68 .

Login om te reageren


WEEK STIJGERS OPINIE

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2021.