NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
26 oktober
2021

dinsdag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

ALGEMEEN (NL)

Centrale Opvang Vol: 200 Asielzoekers Verhuizen Naar Nijmegen


Bron: www.rtlnieuws.nl

Centrale opvang vol: 200 asielzoekers verhuizen naar Nijmegen Ongeveer 200 asielzoekers verhuizen vanavond naar de noodopvang Heumensoord in Nijmegen omdat de centrale asielopvang in Ter Apel vol zit. Dat laat een woordvoerder van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) weten.

Lees verder op www.rtlnieuws.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
46 Reacties  |  377 Clicks
0004
Geplaatst door NuJouwNieuws.nl 1 maand en 3 dagen geleden

REACTIES (46)

1
1 maand en 3 dagen geleden door Sweik
9
0
Stop nou toch eens met deze waanzin. Al jaren doen zich problemen voor met de opvang en plaatsing van migranten. Willen we hier tot in lengte van jaren mee doorgaan? Genoeg is genoeg. Nederland is overbevolkt, er heerst kamer- en woningnood. Nog meer mensen = nog meer problemen = nog meer lasten voor de ingezetenen van dit land. 
2
1 maand en 3 dagen geleden door Smurf
4
-2
@1 Het probleem is niet de overheid, maar de kiezer.
3
1 maand en 3 dagen geleden door Zie Hier
8
-1
Tja zolang kiezers op Pvda,  CPN, D66 6 en de rest van de Rutte-club blijven stemmen deelnemen aan de Postcode loterij geven ze aan dat zij met dat gebeuren gelukkig zijn!
4
1 maand en 3 dagen geleden door Wcommander
6
0
Begin 2021 telde Amsterdam 872.922 inwoners. 44% van de bevolking had twee ouders die in Nederland waren geboren, de rest 56% is gedeeltelijk of geheel van buitenlandse afkomst. Landelijk zal dat misschien al op ongeveer 25% liggen. Ik krijg het er toch wel een beetje benauwd van, dat we al die ruimte zo maar zo makkelijk hebben weggeven. En dat ruimte gebrek neemt nog steeds toe, tot wanneer? Heel blij dat ik niet net nu geboren ben, maar lang geleden. Men heeft dit proces straffeloos en zonder zorg voor onze toekomst, zonder verantwoordelijkheid te nemen laten gebeuren.
5
1 maand en 3 dagen geleden door Slavink
5
0
Dus je mag wel schrijven "Centrale opvang is vol" maar als ik schrijf "Nederland is vol" dan mag dat niet. Terwijl Nederland vanuit de lucht goed te herkennen is als een centrale opvang van mensen die hun eigen land in de steek laten ... 👿
6
1 maand en 3 dagen geleden door Loydmorris
8
-1
We worden door links naar de klote geholpen.   Zelfs de VVD is een links bolkwerkje geworden.  Zij willen niet met de PVV regeren omdat ze bang zijn dat er dan geen gelukszoekers meer binnenkomen.

Wat een waanzin!!!
7
1 maand en 3 dagen geleden door Slavink
5
0
Hopelijk sturen de doelgroep van het COA beelden van hoe ze hier van hot naar her worden gesleept. Beelden van de hal in Leeuwarden, cijfers over het aantal kappers en van brandende autobanden. Van de lease-auto's van COA-hotetoten. 

Tijd voor een ontmoedingingsbeleid!
8
1 maand en 3 dagen geleden door Slavink
1
0
@6 ik geloof niet dat de VVD erg voor nog meer vreemdelingen.
9
1 maand en 3 dagen geleden door Querido
2
-7
@6

En dus stem jij extreem rechts. Je wordt bedankt. Weer een verloren stem die alleen modder spuit. Jammer dat je niet stemt voor dingen die gewone mensen hier echt kunnen gebruiken, zoals een woning en fatsoenlijk werk voor starters.

Nu verpruts je jouw stem.
10
1 maand en 3 dagen geleden door Loydmorris
4
-1
@9 Nee.  Ik ga stemmen op een partij die eerlijk en oprecht een vluchtelingenbeleid gaat toepassen.  Wij hoeven echt niet iedere allochtoon het land uit te flikkeren.

Maar om de grenzen wagenwijd open te laten staan zodat mijn en jouw (klein)kinderen straks in een zwaar overbevolkt landje, met de meest absurde vreemdelingen die allemaal hun eigen moraal en gedrag erop na houden opgescheept zitten, gaat toch echt te ver.

Mag aannemen dat jij je zolderkamertje niet vol gedouwd hebt met een zooitje buitenlanders. sterker nog... ook jij wilt er financieel niet voor opdraaien.
11
1 maand en 3 dagen geleden door Yiroesh
4
-1
@9 Minser asielzoekers = minder concurrentie op de woningmarkt. 

Yw.
12
1 maand en 3 dagen geleden door Langerob
3
-1
@9 Hoezo verloren stem?

Ongebreideld binnenkomen van asielzoekers is een belasting voor alles wat de gewone mensen hier echt kunnen gebruiken.
13
1 maand en 3 dagen geleden door Querido
4
-2
@10 en @11

Ja, ik zou ook wel terug willen naar 1900 toen NL nog 5 miljoen inwoners had. Maar de realiteit is helaas anders.

Toch blijf ik zeggen: belangrijkste is nu huisvesting voor onze kinderen en een fatsoenlijke arbeidsmarkt, met fatsoenlijke arbeidscontracten in plaats van die flutcontractjes.

En, vergis je niet : als je alle "import" wegdenkt, dan zullen heel veel bedrijven de deuren moeten sluiten. Dat is ook een stukje realiteit.
14
1 maand en 3 dagen geleden door Scalmer
0
-4
@13 . De stagnerende woningmarkt is niet het gevolg van immigratie. 

Het is het gevolg van een gebrek aan visie en management.

Er is ruimte genoeg. 
15
1 maand en 3 dagen geleden door Yiroesh
3
0
@13 Dan heb je het over arbeidsmigranten ipv asielzoekers.
16
1 maand en 3 dagen geleden door Rebo
4
0
@13 Mijn broer werkt in Amsterdam in een grote fabriek met ook veel Marokkanen. En hij zegt ook dat de fabriek inderdaad de poorten wel kan sluiten als die allemaal zouden worden weggestuurd. Maar ik zie de huidige import daarentegen toch niet bepaald als een aanwinst eerlijk gezegd.

En dan bedoel ik al die dobbernegers zoals onder mee uit Somalië en Eritrea, en ook die gasten uit landen zoals Afghanistan en Syrië daar heb je natuurlijk helemaal geen ene klap aan. Dat zijn allemaal kippen die geen eieren leggen.
17
1 maand en 3 dagen geleden door Scalmer
1
0
@16 . Bij mij in de buurt is een klein gezin uit Eritrea.  Hij heeft baan, een auto, maar nog een te kleine woning. (1 pers).  Die staan ook gewoon in de rij voor een gezinswoning, zoals de rest in NL.
18
1 maand en 3 dagen geleden door Querido
2
-6
@16

Die "dobbernegers" (wat een schandalige term) hebben best wel potentie.

Waarom denk jij dat we eeuwenlang negers uit Afrika versleept hebben naar over de hele wereld? Gewoonweg omdat het de beste werkers zijn.
19
1 maand en 3 dagen geleden door Rebo
5
0
@17 Dat noemen ze dan een witte raaf vanwege de zeldzaamheid. Ik las namelijk vorige week ook over een Arabisch gezin in Heerlen die een huis weigerde, omdat het maar 3 slaapkamers had. Maar voorlopig heeft die vent uit het artikel zolang ze hier al  zijn, hier nog steeds geen dag gewerkt wegens lichamelijke beperkingen. Maar wel dat hij inmiddels al zes kinderen heeft en dat de zevende inmiddels in aankomst is. Dus om flink te neuken is ondanks zijn lichamelijke beperkingen geen enkel beletsel voor hem
20
1 maand en 3 dagen geleden door Rebo
5
0
@18

Ja maar dat was natuurlijk tijdens de slavernij,  en dat harde werken ging in die tijd niet vrijwillig. Want dan ging de karwats er flink overheen in die tijd.
21
1 maand en 3 dagen geleden door Slavink
3
-2
@9 maar Morris zegt in @6 nergens dat hij extreem rechts gaat stemmen, dat maak jij er van, Querido ... 🔭
22
1 maand en 3 dagen geleden door Querido
1
-1
@20

Volgens mij is dat een wat eenzijdig beeld van de slavernij. Tuurlijk kwam er dwang voor. Maar normaal gesproken was er sprake van acceptatie -> de een was de baas en de ander deed wat er opgedragen werd. Zeker niet ideaal, maar een baas had er geen enkel belang bij om lijfstraffen uit te delen. Daar waren andere "technieken" voor.
23
1 maand en 3 dagen geleden door Slavink
5
-1
@18 onzin, die mensen die in Afrika aan  kolonisten werden verkocht stierven onderweg ook gewoon en bleken ze helemaal niet zo sterk. Overigens werden ze daarom niet gekocht. Ze waren gewoon makkelijk en goedkoop te koop. Dan kan ik ik van Europeanen ook wel zeggen dat de Romeinen bij honderdduizenden afvoerden naar hún slavenmarkten en zoutmijnen omdat ze zo sterk waren.
24
1 maand en 3 dagen geleden door Slavink
0
-1
@17 te kleine woning? Hoezo, leg uit?
25
1 maand en 3 dagen geleden door Slavink
2
-1
@14 waar zie jij dan die ruimte? 
26
1 maand en 3 dagen geleden door Slavink
1
-1
@22 jij vergeet de slavenopstanden op onze eilanden? Natuurlijk ging de zweep erover. De slaven spraken geen Hollands en de opzichters geen Afrikaanse taal. De zweepslagen werden in een bepaalde fase door slaven zelf uitgedeeld, de toenmalige kapo's. Maar het is waar dat een landeigenaar zijn slaven liever niet liet afzwepen, ze hadden uiteindelijk geld gekost. Geen boer die zijn eigen tractor in brand steekt ... 💰
27
1 maand en 3 dagen geleden door Querido
1
-3
@21 Slavink

Omdat Loydmorris (die ik overigens best wel hoog acht) onlangs een stemverklaring afgaf.
28
1 maand en 3 dagen geleden door Rebo
1
-1
@22 Ja maar ik geloof toch niet dat de voorouders van Sylvana Simons toen vrijwillig vanuit Afrika naar Suriname zijn geëmigreerd. Ik zal het eens vragen aan haar hoe dat zit de volgende keer als ik haar ziet. 😃
29
1 maand en 3 dagen geleden door Benbenieuwd
0
-1
@25 In land van herkomst misschien. Die landen lopen nu leeg. 
30
1 maand en 3 dagen geleden door Rebo
1
-1
ziet = zie
31
1 maand en 3 dagen geleden door Scalmer
0
-2
@24 . Met drie mensen op 30m2, open keuken en 2 kamertjes, is naar mijn mening te klein. Je hoort die mensen trouwens niet klagen, maar hebben zij zich wel ingeschreven voor een grotere woning. Hebben een A status, en moet wachten dus .

@25 . Er is genoeg aan leegstand, wat omgebouwd zou kunnen worden voor tijdelijke- of permanente bewoning. 

Voor asielzoekers hebben we leegstaande kazernes en kloosters.

Ik zie het probleem niet
32
1 maand en 3 dagen geleden door Drsnuggles
2
-1
@9 Het demissionaire kabinet heeft laten zien wat hun prioriteiten zijn.

€700 miljoen naar woningnood, en ruim €600 miljoen naar subsidies van elektrische auto's

Ondertussen krijg je dit soort praktijken wat de komende 5 jaar nog niet is opgelost: [Link]

Dus stem de volgende keer iets meer met een Hart voor Nederland.
33
1 maand en 3 dagen geleden door Yiroesh
2
-2
@18 Potentie om in de bijstand te zitten ja.
34
1 maand en 3 dagen geleden door Yiroesh
2
-1
@27 En in jouw bubbel is JA21 al extreem-rechts? 
35
1 maand en 3 dagen geleden door Querido
4
0
@33

Ja, dat idee krijg je als je in termen van problemen blijft hangen in plaats van oplossingen.

De Israëli hebben de technologie om zeewater te ontzilten en irrigatiesystemen aan te leggen. Als we die jongens en meisjes eens los laten op de Sahara. Wat zonnepanelen erbij, wat lokale industrie. Misschien met een turbo-boost van een Amerikaanse multi miljardair - of subsidie uit SA (sic).

Dat kan allemaal makkelijk lukken. Niet op je handen blijven zitten -> dat heeft nog nooit geholpen.
36
1 maand en 3 dagen geleden door Yiroesh
1
0
@35 Nou, ga jij lekker een irrigatiesysteem aanleggen in de Sahara.
37
1 maand en 3 dagen geleden door Langerob
1
-1
@17 Als het dan zo'n harde werkers waren, waarom is er dan zo'n puinhoop op dat continent?
38
1 maand en 3 dagen geleden door Langerob
0
0
@37 moet dus voor @18 zijn.
39
1 maand en 3 dagen geleden door Querido
0
0
@37

De vraag stellen, is hem beantwoorden.
40
1 maand en 3 dagen geleden door Smurf
0
-1
@37 Wij hebben dat continent getraumatiseerd.
41
1 maand en 3 dagen geleden door Langerob
0
0
@39 Oh, je #18 sarcastisch was bedoeld.

Excuus, die had ik niet meteen door.
42
1 maand en 3 dagen geleden door Langerob
1
-1
@40 Als het zulke harde werkers waren, dan waren zij nooit in staat geweest om dat continent te 'traumatiseren'. Dan was eerder het omgekeerde het geval...

Oh wacht 😄
43
1 maand en 3 dagen geleden door Loydmorris
1
0
@27 Even voor de duidelijkheid.   Iedere politieka partij, of het nu de VVD, CU, D66, GL, SP, FvD, BBB of welke dan ook. hebben wel iets in hun programma staan waar in vierkant achter kan staan.

Echter...  Het grootste knelpunt waar wij, anno 2021, mee zitten is toch de overbevolking van ons landje.  Alle problemen...   Woningnood, gigantische druk en oplopende kosten in de zorg, fileproblematiek, CO2 uitstoot, het klimaat, criminaliteit, overvolle schoolklassen etc. etc.

Helaas zijn er maar heel weinig mensen binnen de politiek die al deze problemen inzien en het lef hebben deze aan de overbevolking te koppelen.

Als Jesse Klaver, mw. Ploumen of een andere "linkse" politicus dit aan wil kaarten, daarnaast de guts hebben om hier wat tegen te doen, zodat er ook een mooie toekomst voor mijn (klein)kinderen weggelegd is, maken zij een hele goeie kans dat ik op een van hen zal stemmen.
44
1 maand en 3 dagen geleden door Wcommander
5
-1
Ik zie hier geen zinnige antwoorden bij vandaag dus houd ik het op mijn overtuiging, dat het blijft bij wachten tot iedereen het water tot aan de lippen staat. Als we in de nabije toekomst hier de 25 of 30 miljoen inwoners zijn gepasseerd, zullen groepjes inwoners elders hun heil moeten gaan zoeken. Er zullen hier dan nog maar weinig oorspronkelijke Nederlanders wonen, dus zich ook angstig als minderheid gaan gedragen. Dat zal dan het resultaat zijn van verkeerde inschattingen, foute aannames en onverantwoordelijke beslissingen. Kortom de teloorgang van een prachtig oorspronkelijk arbeidzaam volk, uitgestorven door verkeerd beleid en gebrek aan visie.
45
1 maand en 3 dagen geleden door Drsnuggles
3
-3
@44 En de Linkse Ratten zullen het Nederland als eerste verlaten,
46
4 weken en 31 minuten geleden door Arkan
0
0
Nederland zit gewoon overvol,  door het toedoen van alle pro-immigratielobbyisten!

Login om te reageren


WEEK STIJGERS ALGEMEEN (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2021.