NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
26 oktober
2021

dinsdag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

GEZONDHEID

Doutzen Na Maanden Stilte: 'Ik Kan Niet Langer Wegkijken'


Bron: www.rtlnieuws.nl

Doutzen na maanden stilte: 'Ik kan niet langer wegkijken' Doutzen Kroes (36) heeft na maanden van radiostilte voor het eerst weer wat van zich laten horen op sociale media. Het model laat op haar Instagram weten dat ze eindelijk de moed heeft gevonden om 'haar waarheid te spreken'.

Lees verder op www.rtlnieuws.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
36 Reacties  |  361 Clicks
0002
Geplaatst door NuJouwNieuws.nl 1 maand en 1 week geleden

REACTIES (36)

1
1 maand en 1 week geleden door Buddleja
7
-5
Ah kijk, alweer iemand van Friese afkomst. 👍
2
1 maand en 1 week geleden door Smurf
5
-6
@1 Inderdaad. 👍 Fijn dat ze zich zo uitspreekt.
3
1 maand en 1 week geleden door Buddleja
3
-6
@2 Ja, ze kunnen maar serieus rekening met ons Friezen gaan houden de komende roerige tijden. En we zijn ook nog eens de langste bewoners van Nederland. We gaan dit land redden.
4
1 maand en 1 week geleden door Smurf
3
-3
@3 Misschien afsplitsen? Een Frixit? Of Friexit? Nederland redden hoeft niet. Gewoon laten afzinken. 😂
5
1 maand en 1 week geleden door Bennie Van Gisteren
5
-7
Ik ken de Friezen als down to earth maar dit wicht zweeft mij teveel.
6
1 maand en 1 week geleden door Grasnaaier
4
-5
@1 Ja, na Seconda, Buddleja, Grasnaaier en Tim Douwsma gaat het lekker. Fryslân boppe! Leaver dea as slaef!
7
1 maand en 1 week geleden door Buddleja
3
-5
@4 Je hebt gelijk, we kunnen beter deze mooie provincie hermetisch afsluiten voor de rest. Kunnen we hier gewoon doorgaan met wat we altijd doen: normaal. "Vluchtelingen" zijn welkom, alleen niet gevaccineerden.
8
1 maand en 1 week geleden door Smurf
1
-2
@7 😂
9
1 maand en 1 week geleden door Querido
3
-6
Voorlopig zijn de Friezen druk bezig met het omwisselen van plaatsnaambordjes. Doen verder niets kwaad. Gelukkig is er dan een Doutzen die er ruim bovenuit steekt. Maar die is met al die veranderde bordjes inmiddels wel de weg kwijt.
10
1 maand en 1 week geleden door Smurf
0
-1
@7 Friesland is wel een mooie provincie. Ik heb daar echt heel veel vakanties door gebracht. Op een tjalk meerdere keren. Ook met een tjalk door Amsterdam gevaren overigens. Erg mooi. Sneek week verschillende malen. En verschillende zeilvakanties. Het was altijd heerlijk. Ik moet altijd denken aan de schuimparty Grouw. En dan terug naar de tjalk. Omg. Stomdronken het water in. Eentje had een duik in het water genomen en was toen z'n auto sleutels kwijt geraakt. Duiken, duiken en duiken. Maar niks gevonden natuurlijk. Toen later terug naar Friesland. En met een kledinghanger een Golf type 3 opengebroken. Draadjes aan elkaar en starten. 😂
11
1 maand en 1 week geleden door Elsemieke
6
-3
@7 De meeste besmettingen zijn momenteel in Friesland , kan dat hermetisch  afsluiten per direct ?😉
12
1 maand en 1 week geleden door Smurf
1
-1
@11 Fijn dat je er weer bent. 👍
13
1 maand en 1 week geleden door Buddleja
1
-5
@10 Zeg Friesland en iedereen zegt: I love it. Hier kan gewoon heel veel. 

@11 Tja, als je een probleem hebt met een melding positieve testuitslagen van het RIVM, dan raad ik je simpel aan hier weg te blijven. Wij merken er zelf zeer weinig van. Snotneuzen zijn hier gewoon ingeburgerd. Al eeuwen.
14
1 maand en 1 week geleden door Grasnaaier
1
-2
@10 Ben je ook nog op De Weaze geweest Smurf?
15
1 maand en 1 week geleden door Elsemieke
5
-3
@13 Niemand meer eruit 😉 Jij en anderen hoeven er niets van te merken , feit is dat de besmettingen daar toenemen, zo lollig is dat niet.
16
1 maand en 1 week geleden door Buddleja
2
-5
@15 Ja sorry, maar wij richten ons leven hier niet in op basis van positieve testen. Ik ken niemand met corona en nee mijn buren en familie ook niet. Dus zo'n drama zal het wel niet zijn. Wen er maar eens aan dat niet iedereen er zo panisch inzit. Kan heel verheffend werken.
17
1 maand en 1 week geleden door Smurf
0
-2
@14 Geen idee wat De Weaze is. Maar het is ook allemaal erg lang geleden.

Vriendje had een tjalk in de oude haven in Rotterdam liggen. En nadat ik dan naar die avond hts was geweest. Ging ik dan ff bij hem aan. Dat was dan wel grappig. En dat vriendje had een vriendje die bij RWS werkte. Een Fries. Heel stug. Hij was projectleider voor het op diepte houden van de Nieuwe Waterweg. Mja mja... allemaal heel lang geleden.
18
1 maand en 1 week geleden door Annamaria
7
-4
Als er één mening is die mij niks interesseert , is het die van Doutzen Kroes wel.

Totaal niet belangrijk.
19
1 maand en 1 week geleden door Grasnaaier
5
-5
@18 Jouw mening is ook niet belangrijk.  Nog van minder belang zelfs, omdat je totaal niet gehoord wordt. Doutzen nog wel.
20
1 maand en 1 week geleden door Grasnaaier
2
-4
@17 Allemaal hoeren op De Weaze, Smurf.
21
1 maand en 1 week geleden door Grasnaaier
1
-3
@17 Ik heb ook anderhalf jaar voor RWS gewerkt. Nou ja, gewerkt... 

Ik vond het een ramp. Daarna naar de aannemerij. Ook een ramp, maar er is tenminste wat actie. Eigenlijk had ik halleen perfectte geestelijke rust toen ik boer was. Nou ja, ook niet helemaal, want toen zat ik met mijn broer. Perfect krijg je het nergens, maar voor die klootzakken van de overheid werk ik nooit meer! 😃
22
1 maand en 1 week geleden door Smurf
0
-3
@20 Haha... ik heb het ff gegoogled. Omdat ik niet wist wat je bedoelde. Nee... er waren altijd zoveel leuke vrouwen en zelf hadden we ook vaak vrouwen bij. Gewoon onschuldig verliefd en dat soort dingen. Beetje flirten. Volgens mij zijn we zelfs met school ook nog eens naar Friesland geweest.

Als je leuke vrouwen wilt zien, dan kan je overigens beter in een DC werken dan naar de kroeg gaan. 😉 Overigens wel vreemd dat je voor de infra gekozen hebt. Daar heb je helemaal geen vrouwen. Ik heb maar van 1 vrouwelijke uitvoerder gehoord. Dat is die van Ploegmakers uit Vinkel. En 1 vrouwelijke calculator ontmoet, dat was van BLM. De dochter van een opzichter van de provincie.  De infra is zo'n lompe wereld. Daar hebben vrouwen niks te zoeken. Als je in een wereld wilt vertoeven waar je nooit een vrouw tegenkomt, dan is het wel de infra. Ja, okay... fluiten naar een of ander grietje dat voorbij komt. Maar dat is tegenwoordig verboden. Code 15... code 15..  code 15... Echt zielig...
23
1 maand en 1 week geleden door Smurf
0
-3
@21 Geen idee wat je met de overheid hebt meegemaakt. Maar eh.. als je voor een vreemde gemeente, provincie, rws werkt. Dan heb je het inderdaad heel erg zwaar. In principe zijn het de top ambtenaren die bepalen wie welk werk maakt. Dat privilege zijn ze alleen kwijt geraakt. Maar de cultuur is wel gebleven. Als je in een vreemde gemeente, provincie, dienst werkt. Dan jah... Ze kunnen alles afkeuren wat je doet. En waarschijnlijk heb je ook nooit de gouden prijzen van vroeger meegemaakt. De infra sector is geen leuke sector. Bijna niemand lacht of is vrolijk. In de jaren zeventig was lachte bijna iedereen op die werken. De wereld is sinds die tijd erg veranderd.

Als boer ben je eigen baas. Dat is natuurlijk veel beter. Het beste kan je je eigen baas zijn. Dat geldt voor bijna iedereen.
24
1 maand en 1 week geleden door Smurf
0
0
@21 Toch jammer dat je niet bij rws bent gebleven. Dan had je een dik inkomen gehad. Weinig stress. Gewoon nergens druk om maken. En dan kan je in je eigen vrije tijd lekker boeren. Dat doen meer ambtenaren. Die hebben een stukje grond waar ze op boeren en de overheid zorgt voor stabiliteit, vast inkomen.
25
1 maand en 1 week geleden door Grasnaaier
0
-4
@22 Helemaal niet zo vreemd Smurf. Infra is inderdaad een mannenwereld, maar ik moet er niet aan denken, allemaal vrouwen op het werk. Niks waard, net zoals het bij defensie niks waard is. Ze komen gewoon op bepaalde vlakken tekort.
26
1 maand en 1 week geleden door Smurf
1
-1
@25 Okay. Ik heb die ervaring niet. De vrouwen die ik in het werk tegen kom, doen het geweldig goed. Gemiddeld vind ik vrouwen beter presteren dan mannen. Was vroeger op school ook al dat meisjes het beter deden. Met natuurkunde op de uni haalden de meisjes alleen maar tienen. Tsja.. Zowel op de basisschool als op de middelbare school waren de meisjes de beste van de klas. Dus... Ik werk overigens liever voor vrouwen dan mannen. Mja... ligt er ook aan wat voor ervaring je hebt. Je kan geluk of pech hebben met dit soort zaken.
27
1 maand en 1 week geleden door Grasnaaier
1
-3
@26 Maar neuken ho maar?
28
1 maand en 1 week geleden door Ronmvv
0
-4
@27    HAHAHAHAHAHA   

@26     Nou in fabrieken , hadden die   kippen, altijd onderling ruzie.  Is mijn ervaring.
29
1 maand en 1 week geleden door Smurf
2
0
@27 Dat is meer ieders privé zaak. Laat ieder lekker z'n ding doen. Wat dat ook zou zijn.
30
1 maand en 1 week geleden door Hendrianus
2
-2
Als Doutzen zich aan de wetgeving houdt kan ze haar gang gaan met haar protest. Waarom ze zo lang gezwegen heeft en nu met trillende handen tikt zal wel een zakelijke oorzaak hebben.
31
1 maand en 1 week geleden door Grimlachje
2
-1
Moet toch zwaar geweest zijn voor haar, al die tijd wegkijken! Dat valt om den drommel niet mee. Vraag me alleen af of dat waar ze haar blik nu op gevestigd heeft wel zo handig is.
32
1 maand en 1 week geleden door Zie Hier
1
-1
Gebrek aan belangstelling/ over de gebruiksdatum??
33
1 maand en 1 week geleden door Depostbode
2
-4
Hartelijk dank voor het uitspreken tegen de medische dictatuur. Het zal waarschijnlijk uw baan gaan kosten, maar u heeft uw menselijke, morele plicht gedaan. 
34
1 maand en 1 week geleden door Wiseguy
4
-2
Met "vrede en liefde" houd je Corona niet tegen. Ik kan als 50-plusser al 2 jaar lang niet naar de sportschool, bioscoop en vakantieplaatsen waar veel jongeren komen, omdat daar veel te veel jongeren rondlopen die weigeren om zich te laten vaccineren. Ik vind dat egoïstisch gedrag, want ze beperken daarmee anderen in hun bewegingsvrijheid. Ik ben dan wel gevaccineerd, maar dat biedt ook niet 100% bescherming, maar slechts 97% en na 6 maanden is dat nog maar 85% bescherming. Nu weet ik wel dat ik waarschijnlijk niet in het ziekenhuis terecht zal komen, maar ik wil gewoon niet ziek worden omdat de jongeren egoïstisch bezig zijn. 
35
1 maand en 1 week geleden door Loydmorris
3
-3
Doutzen is een mooie vrouw.  echter wel een beetje egoïstisch dom.  Een maandje op een IC, liggend op haar buik naar zuurstof happend zal haar ook geen goed doen.
36
1 maand en 5 dagen geleden door Sarcoff
0
0
Goed zo Doutzen, gewoon je eigen mening hebben en uitdragen.

Login om te reageren


WEEK STIJGERS GEZONDHEID

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2021.