NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
27 september
2021

maandag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

ALGEMEEN (NL)

'Plaats Rechtsextremisten Op Terreurlijst'


Bron: www.bnnvara.nl

‘Plaats rechtsextremisten op terreurlijst’ Gewelddadige rechtsextremistische groepen moeten op de terreurlijst geplaatst worden. Dat zegt Gilles de Kerchove, die deze maand stopte als EU Coördinator Terrorismebestrijding, in de uitzending van Zembla. Hij krijgt bijval van Eddo Verdoner, de Nationaal Coördinator Antisemitismebestrijding van de Nederlandse overheid. In de uitzending waarschuwen zij en verschillende deskundigen voor het gevaar uit rechtsextremistische hoek.

Lees verder op www.bnnvara.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
104 Reacties  |  671 Clicks
0007
  Geplaatst door Crezee77 2 weken en 4 dagen geleden

REACTIES (104)

Reactie 1  t/m  100
  Vorige Pagina - Volgende Pagina  

Nieuwste berichten eerst
1
2 weken en 4 dagen geleden door Smurf
10
-5
VARA pro WEF club meteen maar op terreurbestrijding plaatsen dan.
2
2 weken en 4 dagen geleden door Crezee77
6
-10
@1 bron bashen is niet toegestaan op njn
3
2 weken en 4 dagen geleden door Snorrie
7
-5
@2

Hij/zij/watdanook zegt het eigenlijk wel goed.

Plaatsje op de lijst van de terreurbestrijding ipv de terreurlijst. 😂
4
2 weken en 4 dagen geleden door Crezee77
3
-8
@3 dat dan weer wel 😂
5
2 weken en 4 dagen geleden door Marrie
7
-4
En welke extreemrechtse groepen hadden beide heren dan in gedachten die gevaarlijk genoeg zijn om op de terreurlijst te zetten ?

Uit het artikel:

"Dat zegt Gilles de Kerchove, die deze maand stopte als EU Coördinator Terrorismebestrijding, in de uitzending van Zembla. Hij krijgt bijval van Eddo Verdoner, de Nationaal Coördinator Antisemitismebestrijding van de Nederlandse overheid."
6
2 weken en 4 dagen geleden door Hans Brinker
12
-6
@5 Extreem rechts in NL is zo goed als dood, en dat is maar goed ook.

NCTV en AIVD zijn zelf broedplaatsen van linkse activisten en sympathisanten geworden. Dat dan weer wel.
7
2 weken en 4 dagen geleden door Marrie
10
-7
@6

Weet je waar ik bang voor ben dat dit gewoon een cosmetische oproep is van die terreurbestrijders.

Zo van extreem linkse en Jihadisten bewezen misdadigers op de terreurlijst, dan ook rechts, anders voldoen we niet aan het asociale politiek correcte denken in Nederland. 
8
2 weken en 4 dagen geleden door Thwil
6
0
Iedere gewelddadige groep mag van mij op die lijst komen. Dus ook bijv die gewelddadige motorclubs, hooligans, etc. en van mijn part ook kindermisbruikers, potenrammers, etc
9
2 weken en 4 dagen geleden door Hans Brinker
12
-5
@7 Dat jah, en ook: die deugrakkers weten verdomd goed dat de spetters die deze onzin veroorzaakt ook op partijen als PVV en JA21 - al is het onterecht - terecht komen.

Echt, er bestaat geen doortrapter valser smeriger en geniepiger rotvolk dan linksdeugerts.
10
2 weken en 4 dagen geleden door Marrie
7
-6
@10

Ja, en we worden gemanipuleerd door de media met dit soort  nieuwsberichten.
11
2 weken en 4 dagen geleden door Hans Brinker
11
-4
@10 Meeste media zijn niet zo objectief als ze zeggen dat ze zijn inderdaad. En dat is nog zacht uitgedrukt.
12
2 weken en 4 dagen geleden door Arkan
8
-4
Zou kunnen,  leg hiernaast de lijsten van de links-extremisten,  antifa,  asielzoekers en moslims,  ben benieuwd wie de langste lijst produceerd?
13
2 weken en 4 dagen geleden door Zie Hier
8
-5
Zegt de ene terroristen groepen die onlangs bij de G20 vergaring de verschillende steden heeft verbouwd!

Maar dat zijn zaken waar je van de vara niets overhoort!

Je kunt natuurlijk niet laten blijken dat de linkse terroristen groepen veel meer schade aanrichten en dan hebben we het niet niet over het opruien waar de linkse omroepen heel erg druk mee zijn !!
14
2 weken en 4 dagen geleden door Duurendaalsdochter
6
-5
Het is niet duidelijk waar de grens ligt.

Gaat het om personen of organisaties? Gaat het om het plegen van geweld, dreigen met geweld of anderen oproepen tot geweldpleging?

Gaat het om ideologische bewegingen die een Nieuwe Mens in een Nieuwe Wereld nastreven en aankondigen dat de oude mens moet worden weggezuiverd, omdat hij de Nieuwe Wereld zou doen terugvallen in oude fouten. Dus is er voor het bestaan van de oude mens geen plaats meer.

Het streven naar zo'n Nieuwe Mens is kenmerkend voor alle extremisten die puristen zijn: ultra-nationalisten, islamisten, antiracisten, antifa's, antiglobalisten, SJW's, BLM-mers, ultra-klimaatactivisten, etc.

Wat is het criterium? Gilles de Kerchove die hier wordt opgevoerd, roept op simpelweg deze of gene op de lijst te plaatsen.

Horen Akwasi en organisaties die hij opricht, op de lijst, als hij oproept tot geweld tegen mensen die zich als Zwarte Piet verkleden voor een Sinterklaasviering? Het OM heeft hem vrijgeleide gegeven.

Hoe valt dat te rijmen? Waar ligt de grens? Waar houdt de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van vergadering op?

Vanwege corona vergaderen we nu over internet. Moet de vrijheid van vergadering dan niet juist extra gewaarborgd worden en mag je internetbedrijven activiteiten juist niet zomaar op zwart laten zetten?

Wat doen we met SJW's die op universiteiten studenten die hun niet aanstaan tot doelwit maken? Twee of drie SJW's dringen zich aan hem of haar op. Anderen staan, zonder toestemming , met mobieltjes opnamen te maken. Ze vernielen persoonlijke eigendommen. De hoop is dat het doelwit uithaalt. Daar hebben ze dan beelden van en dienen een klacht in. Want dan zijn de SJW's ineens zo zielig en getraumatiseerd. Ze voelen zich niet meer veilig als hij of zij nog op de universiteit rondloopt. Volstaat zulk achtervolgen, uitlokken van geweld, treiteren en intimideren en het oproepen daartoe om op de terreurlijst te komen? SJW's willen ook hoogleraren het zwijgen opleggen, dolgraag een einde maken aan vrije wetenschapsbeoefening, vrije overdracht van kennis en burgerrechten. Zij streven naar een Nieuwe Mens.

Moeten Wilders en de PVV op de lijst , omdat hij schuldig bevonden is aan "groepsbelediging van het Marokkaanse ras"? Komen Baudet en FvD op de lijst, omdat D66 hem beschuldigd heeft van antisemitisme?

Wat [Link] bepleit is veel te vaag. Zeker in een land waar regering en politici de rechtsstaat niet eerbiedigen, zoals de regeringen Rutte 2 en 3, en geen Grondwettig Hof bestaat.

DvD
15
2 weken en 4 dagen geleden door Snorrie
5
-2
@14

Eerste woordje in het eerste zinnetje. Gewelddadig.

Simpel genoeg om als criteria te dienen.
16
2 weken en 4 dagen geleden door Bonzai
6
-4
@14  

helemaal mee eens .

Er komen dagelijks potentiele terroristen het land binnen huppelen of worden hier in ons land zelfs klaargestoomd om terrorist te worden .

hoe vaak gebeurt het niet dat een land weer om uitlevering vraagt van een terrorist die zich lekker schuil kunnen houden hier.

Pak dat aan en er is geen rechtsextremisme meer .

Door dat soort zaken maar hun gang te laten gaan zal het rechtsextremisme ook toenemen, wat een logisch gevolg is .
17
2 weken en 4 dagen geleden door Langerob
9
-4
Lijkt me eerder dat extreem rechts een reactie is op de toestroom van niet-westerse immigranten.
18
2 weken en 4 dagen geleden door Luz
3
-3
@9 helemaal waar!
19
2 weken en 4 dagen geleden door Smurf
1
-1
@17 Interesseert me niet. Ik ben voor vrijheid van praten, denken, schrijven. Belachelijk om creatieve mensen als terrorist aan te merken, of ze nu van links of rechts zijn.
20
2 weken en 4 dagen geleden door Duurendaalsdochter
1
-2
@14 m post

@15 Snorrie

Om Uw definitie "gewelddadig" kun je heen werken.

Je richt cellen in die onder telkens andere bombastische namen geweld inzetten als middel.  De opdrachtgevende organisatie blijft buiten schot. 

Voorkomen is beter dan bestrijden. 

Verleen alleen nog asiel aan vluchtelingen die je uitnodigt. Geef degenen die de dupe worden van globalisering nieuwe mogelijkheden in plaats van passief  makende uitkeringen.

DvD
21
2 weken en 4 dagen geleden door Smurf
2
-1
@20 Hmm... DvD...

Ik had afgelopen week de eer om met een bootvluchteling te spreken. Zijn broer woonde in Israël. En stuurde hem geld om de reis naar Europa te maken. Hij woonde in Nigeria. Was 16 jaar oud. Hij heeft toen achter op de pickup van een auto de reis door de Sahara gemaakt. En vier maanden tussen rebellen in Libië geleefd. Vanaf daar had hij de overtocht gemaakt met een bootje over de Middellandse. Eenmaal in Nederland heeft hij vmbo timmeren / bouw gedaan. En zit nu in 2MBO timmeren. Hij werkt 3 dagen in de week als orderpicker. En krijgt studiebeurs, huursubsidie en etc... En hij heeft een woning gekregen. Hij is nu 20 jaar. Ik vind het toch knap van zo'n jongen.
22
2 weken en 4 dagen geleden door Yiroesh
2
-1
Raar dat dat nog niet gebeurd zeg.
23
2 weken en 4 dagen geleden door Smurf
1
-2
@22 Ben jij dan niet voor vrijheid?
24
2 weken en 4 dagen geleden door 21st Century Guy
2
-2
@17 Je hebt extreem rechts en extreem rechts maar ook binnen het "eigen volk" zijn er bepaalde groepen die het moeten ontgelden ik noem links denkenden, vrouwen, LHBT mensen, werklozen, gehandicapten kunstenaars,excentriekelingen,vrijdenkers etc.
25
2 weken en 4 dagen geleden door Yiroesh
2
-1
@23 Niet ten koste van alles.
26
2 weken en 4 dagen geleden door Smurf
0
0
@24 Dat heb je altijd 21st Century Guy. De mensen die het hardst afgeven op werkschuwen zitten vaak thuis de hele dag aan een pilsje te nippen. Mensen die zich top ondernemer noemen liggen vaak de hele dag met het meisje te krikken, terwijl de zaak failliet gaat. Etc... Mensen die tegen roken zijn, zijn vaak de zwaarst verslaafden geweest. Mensen die afgeven op ambtenaren, zijn vaak stink jaloers, omdat ze voor een baas moeten werken die ze de hele dag afblaft. Etc...
27
2 weken en 4 dagen geleden door Smurf
0
-1
@25 Nee okay. Maar kan jou het schelen als ik een boekje lees over een blanke etnostaat. Of thuis een buste heb van een dictator. Boeie toch. Zolang het maar gezellig blijft.
28
2 weken en 4 dagen geleden door Yiroesh
1
-1
@27 Het probleem daarvan is dat dat leidt tot gewelddadigheid, racisme en discriminatie.
29
2 weken en 4 dagen geleden door Herboren
4
-5
En extreem links dan ?     Dat zooitje ongeregeld werkschuw tuig wél lekker hun gang laten gaan en de maatschappij laten ontwrichten ?      
30
2 weken en 4 dagen geleden door Smurf
0
-2
@28 Nah... ik denk dat andere zaken tot gewelddadigheid leiden, racisme, discriminatie en etc... Ondanks dat Trump een racist is, denk ik niet dat hij ooit extreem rechtse literatuur heeft gelezen. Mensen die ik ken die andere mensen in elkaar trappen zijn hoog opgeleide bouwvakkers, maar ze lezen geen extreem rechtse literatuur. Het kan, maar volgens mij is er geen directe link.
31
2 weken en 4 dagen geleden door Smurf
0
-1
@28 Moest vandaag wel veel aan je denken. Doe ik toch wel zo nu en dan. Psychische problemen zijn echt zwaar. In ieder geval veel sterkte. Ik denk dat je het wel nodig zult hebben. Ik kom zelf uit een knettergekke familie.
32
2 weken en 4 dagen geleden door Snorrie
1
-1
@20

Dat trucje is al bekend bij de AIVD.
33
2 weken en 4 dagen geleden door Smurf
0
-3
@32 Hopelijk komt er een tijd dat de AIVD helemaal overbodig wordt. Het is gewoon niet okay dat er gespioneerd wordt op mensen. Volgens mij doet de moslim gemeenschap het geweldig op dit moment. Je hoort er helemaal niks meer van. Top prestatie. Misschien kunnen we over een paar jaar wel helemaal zonder AIVD.
34
2 weken en 4 dagen geleden door Milak9
3
-1
Vind wel dat ze iets concreter mogen zijn. Wat zijn vandaag de dag allemaal wel niet rechtsextremistische groeperingen dan? 

Afgelopen zondag deden er 67 groepen/organisaties mee aan de demonstratie in Amsterdam. Als het aan bepaalde politici en media liggen waren al die 67 groepen/organisaties rechtsextremistisch, wat natuurlijk kolder is.

Wanneer ben je rechtsextremistisch of extreem recht en wanneer 'verdien' je een plekje op die terreurlijst? Duurendaalsdochter vraagt in @14 ; "Het is niet duidelijk waar de grens ligt." Snorrie antwoordt in @15 met; "Gewelddadig". Dat wordt dan een kort terreurlijstje want hoe vaak horen/lezen we van terreurdaden/aanslagen uit die hoek? 

En daarnaast heb je nog een hele andere discussie. Uit het artikel haal ik dat er vooral veel jihadisten op die lijst staan. Die term en het handelen daaraan is niet zomaar verzonnen maar komt rechtstreeks uit de islam/koran/etc. Staat de ideologie die graag jihadisten wil ook op die lijst of gaan ze in het geval van de rechtsextremisten met de islam met twee maten meten? Het lijkt me sterk dat ze alle moslims gaan monitoren.

P.s. 

Wat ik ook vreemd vind is dat als het over dit soort onderwerpen gaat (rechtsextremisme), je heel vaak iemand ziet met afbeeldingen van Hitler op de achtergrond. Maar de S uit N.S.D.A.P. kwam toch echt uit de linkse socialistische/communistische hoek. 

-Zag ooit een speech van iemand bij een antifascisten demo die alleen maar Hitler citeerde. Dat wisten zij niet maar ze vonden het geweldig. [Link] - 

Misschien moeten ze het beestje een andere naam geven. 
35
2 weken en 4 dagen geleden door Snorrie
1
-2
@33

Dat zou heel mooi zijn maar helaas altijd een utopie blijven.

En het zijn niet alleen moslims of leden van een ander geloof.

Het gaat om extremisten in het algemeen.

En die kunnen ieder geloof, kleur, sexe of wat dan ook hebben.
36
2 weken en 3 dagen geleden door Smurf
0
-1
@33 Ja... ik snap wat je bedoelt. Maar iemand die dag en nacht schaakt. Iedere dag van de week om schaak grootmeester te worden, is een extremist in mijn ogen. Niet goed. Maar ik neem aan dat dat niet bedoeld wordt. Ik vind de hele Noordzee volbouwen met windmolens een extremistisch idee. Etc...
37
2 weken en 3 dagen geleden door Wiseguy
1
-3
Het bestempelen van politieke tegenstanders als terroristen is echt iets voor een dictatuur. In Belarus worden ook mensen in de gevangenis gegooid, zogenaamd om het terroristen zijn. Kijk maar naar Aleksej Navalny, dat is in de ogen van  Alexander Lukashenko de grootste terrorist. 
38
2 weken en 3 dagen geleden door Smurf
0
-2
@37 Precies. Dat is wat hier in dit draadje gebeurt. En daar ben ik het dus niet mee eens.
39
2 weken en 3 dagen geleden door Smurf
0
-2
@37 Ook zoiets. Je bent een terrorist als je niet gelooft dat Biden 80 miljoen stemmen heeft gekregen. Links moet wel heel erg in paniek zijn, dat ze met dit soort krachttermen komen.
40
2 weken en 3 dagen geleden door Smurf
1
-4
@37 Dit soort uitspraken van Joop zijn voor mij des te meer reden om op Baudet te stemmen. Het geeft aan dat er iets goed mis is met links.
41
2 weken en 3 dagen geleden door Grasnaaier
0
0
@40 Ga je op Baudet stemmen? 😄
42
2 weken en 3 dagen geleden door Smurf
1
-2
@41 Logisch toch. Ik ben anti WEF / anti EU. Tsja... dan moet ik bij Baudet aankloppen. Iets anders zit er niet op. Ik wil graag de mensen van het WEF, het niet meer voor het vertellen hebben in Nederland. Maar dat de volksvertegenwoordiging er namens het volk zit en niet namens het WEF. Dus door Tata praktijken gaat dan een streep.
43
2 weken en 3 dagen geleden door Snorrie
1
-2
@36

En bij geen van je voorbeelden is gewelddaig een issue.

Je opmerking in @39 ook nog niet maar zou voor bepaalde idioten wel een aanleiding kunnen zijn om bv het capitool te bestormen.

En dan stelt de AIVD zich de vraag op die opmerking specifiek voor dat doel gemaakt is.

Niets om bang voor te zijn want ze zullen ook heel snel je andere opmerkingen ook lezen en dan het stempeltje ongevaarlijk op je dossier zetten.
44
2 weken en 3 dagen geleden door Smurf
2
-1
@43 Hoe weet jij dat? Werk jij daar of zuig je dat uit je grote duim?
45
2 weken en 3 dagen geleden door Grasnaaier
1
-2
@42 Daar zit wat in Smurf. Goed dat je politiek geëngageerd bent. Dat kunnen niet veel mensen zeggen.
46
2 weken en 3 dagen geleden door Smurf
2
-1
@45 Jaja... klopt. Maar ik ben hier ook armpje aan het drukken met Snorrie. Kijken of ik Snorrie het Baudet kamp in kan praten. 😄
47
2 weken en 3 dagen geleden door Snorrie
1
-1
@44

Dat is gewoon hun werk.

Het zou vreselijk naïef zijn om te verwachten dat ze geen aandacht zouden hebben voor de verschillende fora.
48
2 weken en 3 dagen geleden door Grasnaaier
3
0
@46 De kans dat Snorrie Baudet op de terreurlijst wil hebben lijkt me groter. 😄
49
2 weken en 3 dagen geleden door Snorrie
3
-4
@48

Baudet mocht willen dat hij op een lijst kwam.

Werd ie eindelijk serieus genomen.
50
2 weken en 3 dagen geleden door Schildpad
0
0
@49

Die zal toch wel op een paar banga lijsten staan toch?
51
2 weken en 3 dagen geleden door Yiroesh
1
0
@30 Laten we zeggen dat er een reden is dat jij geen antiterrorisme expert ben.
52
2 weken en 3 dagen geleden door Yiroesh
0
0
@31 Ik ben niet knettergek. Maar thanks I guess...
53
2 weken en 3 dagen geleden door Yiroesh
0
0
@ @37 Je haalt wat landen door elkaar.
54
2 weken en 3 dagen geleden door Yiroesh
3
0
@46 Snorrie is geen complotmongool. Dus zou er niet op rekenen.
55
2 weken en 3 dagen geleden door Trevor Philips
2
0
Plaats alle   extremistische groepen  op een terreurlijs.  Of die nu  links, rechts of religieus   zijn. 
56
2 weken en 3 dagen geleden door Snorrie
3
-3
@46

De kans dat ik in het Baudet kamp kom is kleiner als de kans dat morgen de elfsteden tocht wordt verreden (op de schaats natuurlijk)
57
2 weken en 3 dagen geleden door Sarcoff
1
-1
@8 Zet dan deze overheid maar op nummer een, dat is de grootste terreurbende die we momenteel kennen, zie ook de hulp van Koenders aan terreurgroep isis, en de hulp aan de palestijnse terroristen door kaag, ollongren en consorten, en de hulp aan de Amerikanen die terreurgroep taliban volledig bewapend heeft.
58
2 weken en 3 dagen geleden door Hendrianus
1
-3
@20 'Verleen alleen nog asiel aan vluchtelingen die je uitnodigt' Hoe zie je dat voor je?
59
2 weken en 3 dagen geleden door Hans Brinker
1
0
@58 Dat is al een paar jaartjes [Link]

In de pijplijn zit totale opvang in de regio en alleen nog op uitnodiging binnen laten.
60
2 weken en 3 dagen geleden door Hendrianus
0
-2
@59

Uitnodigen van kwetsbare vluchtelingen ken ik wel. Dat heeft bijv. ook plaatsgevonden met vluchtelingen die al op Lesbos zaten. Daarnaast blijft natuurlijk de veel grotere  categorie die niet op uitnodiging naar de EU vlucht. Die categorie kun je niet weigeren als zij voldoen aan de asiel criteria. Dan is de stelling, 'Verleen alleen nog asiel aan vluchtelingen die je uitnodigt.' toch luchtfietserij. 
61
2 weken en 3 dagen geleden door Hans Brinker
0
0
@60 Wat ik al zei, op uitnodiging gebeurt nu al. In de ideeënbus zit volledige opvang in de regio en alleen (na selectie) op uitnodiging binnen laten. [Link] Je kan het al bij voorbaat luchtfietserij noemen, ik noem het waar een wil is, is een weg.
62
2 weken en 3 dagen geleden door Hendrianus
1
-1
@61 Alleen op uitnodiging asiel willen verlenen en de rest opvangen in de regio  betekent dat je een antwoord moet hebben hoe je dan een vluchteling die al in de EU is en asiel aanvraagt terug naar de regio krijgt. Dat kan helemaal niet. Het land waar een vluchteling asiel aanvraagt moet dat verlenen als de vluchteling aan de criteria voldoet. Ik kan mij weinig  voorstellen dat je deze mensen onder dwang naar een veilig land in de regio, dat daarvoor financieel gesteund wordt, transporteert. Dat schuurt toch dicht tegen mensenhandel aan. Overigens groot voorstander van opvang in de regio maar er is een categorie vluchteling die domweg aan de deur klopt, 'hallo ik ben gevlucht, kan ik asiel krijgen?'.
63
2 weken en 3 dagen geleden door Smurf
0
0
@61 Het probleem is dat de mensen die geld verdienden aan de oorlog in Afghanistan niet mee betalen aan de opvang. Dat zijn de mensen van het WEF. Zij betalen geen belasting.
64
2 weken en 3 dagen geleden door Hendrianus
0
-1
@63 Nou, het WEF als organisatie betaalt geen belasting, de deelnemers betalen dat wel.
65
2 weken en 3 dagen geleden door Smurf
0
0
@64 Volgens mij betaalt geen van de deelnemers belasting.
66
2 weken en 3 dagen geleden door Hans Brinker
1
-1
@62 Zo zie ik het niet. Het valt te regelen dat potentiele vluchtelingen pas in aanmerking komen voor een asielprocedure als die aanvraag gebeurt in de opvang buiten de EU. Als je veilige opvang regelt kan die procedure van daaruit prima worden opgestart. Mensen die dan tóch afreizen naar EU kunnen dan - overeenkomstig de afspraken - terug naar die opvang. Sterker nog: je bent dan als EU niet afhankelijk van medewerking van landen van herkomst zoals nu het geval is met weigerland Marokko.
67
2 weken en 3 dagen geleden door Duurendaalsdochter
0
-1
@20 m post

@32 Snorrie

Ook al is de truc bekend, je zult toch bewijs moeten bijvoegen, voordat de regering een organisatie op de terreurlijst laat plaatsen. Banken hebben bovendien de plicht om terreurfinanciering tegen te gaan. Dus zij gaan meteen op zoek naar vergelijkbare organisaties en zeggen daar de bankrekening ook op. Je moet onrechtmatige 2e ronde effecten voorkomen.

@21 Smurf.

Was die jongen een vluchteling of had hij geld gekregen van zijn broer om naar de EU te gaan? In dat laatste geval had hij moeten voldoen aan de vereisten om te mogen immigreren in de EU. Het gebruik van het asielrecht is dan ten onrechte.

Smurf , U bent dus tegen de agenda van het WEF, maar vóór de vrije migratiestromen die de WEF-agenda van globalisering bevorderen? Weer een leuke paradox.

DvD
68
2 weken en 3 dagen geleden door Hendrianus
0
-1
Opvangen in de regio is niet meer dan landen steunen in de opvang van vluchtelingen die in de regio blijven. Als je kijkt naar de stroom mensen die via Libië naar de EU komen dan zit daar niets tussen dat iets met 'de regio' heeft. De meesten zijn gelukzoekers en die hebben geen recht op asiel. Echter, ik kan het gemist hebben maar ik zie geen foto's, video of berichten dat zij op dezelfde schaal als zij komen ook weer teruggaan. 

Als afgewezen asielzoeker duiken er veel in de illegaliteit en krijgen jaren later mogelijk een pardon. Een dergelijke route is voor hen die niets te verliezen hebben dus altijd open. Kortom dat terugsturen naar 'de regio' is mogelijk maar alleen via detentie bij aankomst en gedwongen uitzetting.
69
2 weken en 2 dagen geleden door Meneer Van Het Nieuws
3
-2
We moeten niet alleen naar rechts kijken.

Linkse organisaties worden ook met de dag gevaarlijker.

Zeker omdat linkse sites waaronder ook bnnvara de mensen zitten op te jutten.

Staar je niet blind op rechts want door wetgeving hebben die toch al geen kans.

Maar communisme wat ook verantwoordelijk is voor tientallen miljoenen doden wordt geen haar breed in de weg gelegd.

Pak alle extreme groepen aan van link s tot rechts.

Zo moeten ze zeker ook de communistische vlag verbieden net als de nazi vlag.

Ze staan beiden voor genocide en onderdrukking.
70
2 weken en 2 dagen geleden door Toffifee
2
-4
Absoluut mee eens, en het verbaast me dat dat dit nog niet is gebeurt. Niet okee hoor.
71
2 weken en 2 dagen geleden door Toffifee
2
-3
@69

Hou toch op met je : whatabout", het gaat hier om rechts extremisten. Waarvan ik denk, omdat je het zo verdedigt, dat jij er een van bent.
72
2 weken en 2 dagen geleden door Hans Brinker
3
-2
@71 Toffifee, er is al een draadje op slot door jouw vuilspuiterij op de man. En nu ga je weer op dit draadje verder met je smerige insinuaties spuien. Je loopt doelbewust de boel te stangen hier.
73
2 weken en 2 dagen geleden door Toffifee
2
-4
@72

Wat moet je, Hans Brinker? Dit onderwerp gaat over rechts extremisten die op de lijst moeten. En daar ben jij het natuurlijk niet mee eens, als rechts extremist. Rot op joh.
74
2 weken en 2 dagen geleden door Rebo
3
-2
@70 Moet gebeurt in dit geval met "nog niet is gebeurt" niet met een D op het eind?
75
2 weken en 2 dagen geleden door Hans Brinker
3
-2
@73 Wordt tijd dat ze jou eens een héééle lange ban geven. Je komt hier niet om fatsoenlijk te discussiëren maar alleen om te trollen en te stoken.
76
2 weken en 2 dagen geleden door Herboren
1
-2
@73         'Fatsoenlijk'  weet u nog wel.     
77
2 weken en 2 dagen geleden door Rebo
2
-2
@75 Welnee Hans, ik moet er juist altijd vreselijk om lachen.
78
2 weken en 2 dagen geleden door Herboren
2
-2
@74     Scherp !     Even iemand die een ander aanspreekt over het Nederlands in de hoek gezet.   Hahaha ...
79
2 weken en 2 dagen geleden door Toffifee
2
-4
@75

Nee, helemaal niet. Maar jij bent een rechts extremist, en als je dat niet snapt dan ken je jezelf helemaal niet. Ik trol en stook helemaal niet, ik zie de engerds hier die niets geleerd hebben van de geschiedenis.

Als jullie maar weten dat jullie een kleine minderheid zijn, de rest is het NIET met jullie eens.

En nu weer genoeg, toedeloe.
80
2 weken en 2 dagen geleden door Herboren
2
-2
@70    "jij bent een rechts extremist"    

En alweer een ad hominem.
81
2 weken en 2 dagen geleden door Herboren
1
-2
#80 is voor @79 natuurlijk.
82
2 weken en 2 dagen geleden door Smurf
1
-1
@75 Hahaha. ik mag Toffifee wel. Beetje leven in de brouwerij. 😊
83
2 weken en 2 dagen geleden door Rebo
2
-1
@78 Ja dat was op NK al het geval bij haar dat ze dan anderen de les liep te lezen. Maar zelf maakte ze dan ondertussen ook de ene na de andere T+D+DT fout. 😃
84
2 weken en 2 dagen geleden door Rebo
0
-2
@82   Dat ben ik helemaal met je eens Smurf. Ik hoop ook dat Bennie weer gauw terug komt nu er hier een andere moderatie is. Dan krijg je ten minste weer een beetje tegengas voor je kiezen. 😉
85
2 weken en 2 dagen geleden door Herboren
0
-1
@83      Hahaha ... dat tekeer gaan weet ik nog wel ja.      Je zal maar zo iemand iedere ochtend in je bed aantreffen zeg.    
86
2 weken en 2 dagen geleden door Hans Brinker
2
-1
@79 Nee dat zie je verkeert simpel doosje. Jij bent links extremistisch en dan is alles vanaf het midden al snel extreem rechts. Neemt niet weg dat je gewoon aan het trollen en stoken bent, ook al besef je het zelf misschien niet zo. Jouw gebrek, niet het mijne.
87
2 weken en 2 dagen geleden door Toffifee
2
-2
@83

Feit blijft dat het geen "je eigen" is en wel jezelf. Enkel volkse lui praten zo. 

@84

Als Bennie slim is, en dat is zo, dan keert ze hier niet meer terug. Ze hoorde hier niet thuis tussen de tokkies. En ik ook niet, en daarom reageer ik niet vaak.
88
2 weken en 2 dagen geleden door Toffifee
1
0
-- Reactie verwijderd door Administrator (Admin) --
89
2 weken en 2 dagen geleden door Toffifee
2
-3
Ik kom hier ook niet meer een tijdje. Dan mogen jullie tokkies jezelf zien te vermaken. 
90
2 weken en 2 dagen geleden door Herboren
1
-2
@87    Ha die Heintje, toch weer terug zie ik ..    :-)  Na eerder al een keer of 3 afscheid te hebben genomen.          En natuurlijk alweer met op de man spelen.   :-)
91
2 weken en 2 dagen geleden door Rebo
0
0
@85 Ja ik vind het altijd juist wel grappig. 😃
92
2 weken en 2 dagen geleden door Hans Brinker
0
0
-- Reactie verwijderd door Administrator (Admin) --
93
2 weken en 2 dagen geleden door Toffifee
2
-3
Dag tokkies👍
94
2 weken en 2 dagen geleden door Hans Brinker
2
0
@89 Ja doei he, succes met je viskraam.
95
2 weken en 2 dagen geleden door Toffifee
2
-1
-- Reactie verwijderd door Administrator (Admin) --
96
2 weken en 2 dagen geleden door Hans Brinker
0
0
-- Reactie verwijderd door Administrator (Admin) --
97
2 weken en 2 dagen geleden door Administrator (Admin.)
2
0
Goedemorgen iedereen. Laten we het rustig houden. Dank jullie wel.
98
2 weken en 2 dagen geleden door Toffifee
1
-3
Nee. Jullie laten te veel extremisten hier reageren.
99
2 weken en 2 dagen geleden door Rebo
3
-2
@93 Nou Toffifee, ik zou zeggen nog een prettige dag verder, en doe ook je zoon maar de groeten van me als je hem ziet. Van Rebo van "nu jouw nieuws" zeg je dan maar tegen hem. 😉
100
2 weken en 2 dagen geleden door Toffifee
1
-1
En Hans Brinker: toon je bovenlijf nog eens met je tatoos, tokkie
Reactie 1  t/m  100
  Vorige Pagina - Volgende Pagina  

Dit nieuwsbericht is gesloten. Je kunt niet meer reageren.


WEEK STIJGERS ALGEMEEN (NL)

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2021.