NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
27 september
2021

maandag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

BUITENLAND

Deskundige: Maak Migratie Naar Europa Makkelijker


Bron: joop.bnnvara.nl

Deskundige: maak migratie naar Europa makkelijker Europese politici die denken dat ze de komst van Afghaanse vluchtelingen kunnen voorkomen door voor opvang in de regio te pleiten, maken een grote denkfout. Dat zegt migratie-expert Liza Schuster, die al twee decennia onderzoek doet naar Afghaanse vluchtelingen, in een gesprek met Knack.

Lees verder op joop.bnnvara.nl >>Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. Dank je wel!
51 Reacties  |  355 Clicks
0002
  Geplaatst door Crezee77 2 weken en 5 dagen geleden

REACTIES (51)

1
2 weken en 5 dagen geleden door Drsnuggles
5
-1
Liza Schuster, ultieme NIMBY.
2
2 weken en 5 dagen geleden door Bonzai
7
-1
Wat is beter ,Opvang in de regio waar men onder eigen volk terecht komt of hiernaartoe gaan waar ze alles haten maar wel gretig gebruik maken van alle voordelen en het voor de bevolking onleefbaar maken.

Die migratie experts zijn altijd voor opvang in het westen naar zouden ze wel naar betaald worden.

Maar om eens te kijken hoe het de samenleving ontwricht en wat er allemaal word aangericht door de groep die ze zo verdedigen hebben ze geen interesse, niet van belang in hun ogen. 
3
2 weken en 5 dagen geleden door Arkan
5
-2
Zijn de open Europse grenzen al niet makkelijk genoeg?  Het wordt tijd dat Europa een een duidelijk signaal afgeeft,  wat te horen is in de verste moskee of dobberhut!  
4
2 weken en 5 dagen geleden door Grasnaaier
5
-2
Die deskundige kan de rambam krijgen. We hebben al teveel moslims hier.
5
2 weken en 5 dagen geleden door Smurf
2
-5
@4 Maar jij woont in prachtige, blanke Friesland. Daar heb je toch helemaal geen moslims? Daarom snap ik ook niet zo goed wat jij tegen moslims hebt. Mij persoonlijk boeit het helemaal niet of iemand van de islam is. Maakt helemaal niet uit.
6
2 weken en 5 dagen geleden door Grasnaaier
6
-2
@5 Ten eerste is het hier ook niet moslimvrij, ten tweede heb ik jaren in de Randstad gewoond waar het toen ook al wemelde van de mohammedanen en ten derde preek ik natuurlijk niet alleen voor eigen parochie. Kijk, het zal mijn tijd allemaal wel duren denk ik, maar ik gun de generaties na mij ook een leven in (betrekkelijke) vrijheid zoals wij dat hebben gekend.
7
2 weken en 5 dagen geleden door Smurf
1
-4
@6 Dat vroeg ik dus laatst aan jou of je die afkeer in de Randstad had gekregen en toen zei je nee... Hmm...
8
2 weken en 5 dagen geleden door Rebo
6
-2
@7

Smurf er heeft zich hier in Europa de laatst 20 a 30 jaar een vreselijk drama voltrokken met al die multiculti. En zeker als het dan gaat om het bestrijden van de islam, dan kan Wilders wat mij betreft niet preventief genoeg zijn.
9
2 weken en 5 dagen geleden door Grasnaaier
4
-1
@7 Daar heb ik geen actieve herinnering aan. Maar zoiets groeit natuurlijk, dat komt niet van de ene op de andere dag.
10
2 weken en 5 dagen geleden door Smurf
1
-4
@8 Ja, okay. Maar ik krijg dat dus niet zo mee. Hier is iedereen blank. En die paar moslims die ik in mijn leven heb ontmoet waren best aardig. Ik ken meer lelijke, criminele blanken die de bak in gegaan zijn (ondernemers, fraude, corruptie, ciminaliteit), dan moslims die iets misdaan hebben. Ik ben alleen door een blanke in mijn leven met de dood bedreigd. Dat was een hoogleraar die ook mijn directeur was. En zijn vriend (Surinamer) die had wel echt iemand vermoord maar die werd door Winnie Sorgdrager uit de gevangenis gehouden.
11
2 weken en 5 dagen geleden door Herboren
5
-2
@8         Inderdaad !    Het is niet voor niets dat "de multi culturele samenleving" als mislukt is bestempeld.   Oók door Mutti Merkel zelf nota bene .
12
2 weken en 5 dagen geleden door Rebo
2
0
@11

Ja dat is alweer een paar jaar geleden dat ze dat zei en ik verbaas me er nog steeds over. Volgens mij was ze toen in de war omdat ze het zelf toen zo openlijk toegaf.
13
2 weken en 5 dagen geleden door Thwil
2
-3
De meeste niet Nederlanders zijn helemaal voor het naar binnen halen van nog meer buitenlanders in Nederland. En dan zal ooit het moment komen dat Nederlanders het niet meer voor het zeggen hebben. Natuurlijk zijn velen het hier niet mee eens. Zeker degenen die maar het graag graag dat de niet Nederlanders het hier voor het zeggen willen hebben. 
14
2 weken en 5 dagen geleden door Smurf
0
-4
@9 Hmm... mja... jij lijkt me best een sympathieke kerel. Ondanks de sector waarin je werkt. Je past eigenlijk helemaal niet in het profiel van iemand uit die sector. Meestal extreem lomp volk, grof, veel taalfouten, slechte communicatieve vaardigheden, moeite hebben met het omgaan met mensen, niet bereid om kennis te delen, apen gedrag, plat praten, etc... En zo lijk jij me helemaal niet zo. Jij lijkt me iemand die voor rede vatbaar is. Dus ik vind het vreemd dat jij je zo vastgebeten hebt in de islam.
15
2 weken en 5 dagen geleden door Smurf
0
-5
@13 In Amerika is het nu zover dat de buitenlanders in de meerderheid zijn. Voor de gein zien hoe zich dat ontwikkeld. Ik denk dat het een soort Zuid-Afrika wordt.
16
2 weken en 5 dagen geleden door Rebo
2
0
@10

Ja goed Smurf jij heb dan weer andere dingen waar je ten aan bent gelopen. En het is dan ook niet dat ik er persoonlijk echt last ervan heb, maar gewoon de ergernis over alles wat je erover leest. Misschien zit ik wel teveel op al die sites waar je al die perikelen hierover leest. 😃
17
2 weken en 5 dagen geleden door Herboren
3
-1
@12      Tja, grote kans dat ze destijds verward was.     Net zoals met haar 'wir schaffen das'.       Helaas niet de eerste keer dat een Duitse kanselier de rest van Europa opzadelt met een enorm probleem.
18
2 weken en 5 dagen geleden door Yiroesh
0
0
Lol. Dat laatste stukje is wel het domste dat ik ooit heb gelezen.
19
2 weken en 5 dagen geleden door Smurf
2
-2
@16 Okay. Dat snap ik. Daarom heb ik de artikelen van inter02 ook geblokt. Als constant dezelfde boodschap herhaald wordt, dan gaat er uiteindelijk iets kapot in je hersenen. Bij mij in ieder geval wel. Ik heb best wel wat schade zo opgelopen. Daarom ben ik ook zo voor pluriform en wisselen van standpunten en niet steeds dezelfde input krijgen.
20
2 weken en 5 dagen geleden door Grasnaaier
6
-2
@14 Mensen die anti-islam zijn kunnen heel sympathiek zijn hoor. Kijk maar naar Geert. 😉
21
2 weken en 5 dagen geleden door Rebo
6
-1
@17 Ja met dat 'wir schaffen das' heeft mevrouw Merkel de doos van Pandora geopend voor West Europa.
22
2 weken en 5 dagen geleden door Graaier1000
1
-3
"Europese leiders lijken te denken dat vluchtelingen die naar Europa willen komen passieve wezens zijn, die je naar eigen goeddunken kunt verplaatsen. Dat is niet zo. Migranten die de overstap naar Europa wagen voelen ofwel de noodzaak om zichzelf in veiligheid te brengen, of ze zijn ambitieus om er hun leven uit te bouwen. Als je ze onderbrengt in een land waar ze geen toekomstperspectief hebben, zullen ze opnieuw vertrekken. Omdat de reis naar Europa zo'n enorme investering vergt, komen velen in een soort schuldenval terecht: ze willen eigenlijk weg uit Europa, maar ze kunnen niet terugkeren als ze hun investering niet hebben terugverdiend. Als je moeder haar laatste juwelen heeft verkocht om de oversteek te betalen, is het vernederend om terug te gaan en te zeggen dat je Europa eigenlijk maar niets vindt. En dus blijven ze, tegen beter weten in."

'Die migratiedeskundige spreekt zichzelf tegen. Eerst zegt ze dat alle Afghanen uit Europa zullen vertrekken omdat ze hier niet kunnen aarden. Daarna zegt ze dat alle Afghanen in Europa zullen blijven omdat ze geen geld hebben om te vertrekken. Allebei kan niet tegelijkertijd waar zijn. Werkt die migratiedeskundige misschien voor een organisatie die er belang bij heeft dat Afghanen naar Europa gaan?
23
2 weken en 5 dagen geleden door Smurf
0
-2
@21 Mja... maar hebt dus eigenlijk helemaal niet zo'n negatieve ervaringen met buitenlanders.

Ik ben in Utrecht een paar keer tegen paar bontkraagjes opgelopen. Kan me voorstellen dat iemand dan wel echt de pest krijgt aan buitenlanders. Mja... jammer voor Utrecht. Eigen schuld.
24
2 weken en 5 dagen geleden door Rebo
2
-1
@19 Daar kan ik me nu echt helemaal niks bij voorstellen. Als iets me niet interesseert dan haal ik daar mijn schouders  over op, en dan lees ik het gewoon niet. Klaar simpel, en daar heb ik dan echt geen blokkeer optie voor nodig.
25
2 weken en 5 dagen geleden door Smurf
1
-3
@22 Van de Afrikanen op mijn werk heb ik een zeer positieve indruk. Het zijn echt hard werkende mensen met goede bedoelingen. Ik heb groot respect voor ze.
26
2 weken en 5 dagen geleden door Rebo
4
-1
@23

Ja maar dat is niet enkel voor Utrecht maar dat geldt voor alle grote steden. Mijn Haagse collega zegt ook dat Den Haag niet meer zijn eigen stad van vroeger is.
27
2 weken en 5 dagen geleden door Graaier1000
2
-1
Afghaanse migranten dienen kennelijk zoveel mogelijk vertroeteld te worden. Nu is er opeens een opiniemaker, mij onbekend maar wellicht werkend onder een alias: Ruud van Marion, die Afghanen in paleizen wil opvangen?! [Link]
28
2 weken en 5 dagen geleden door Smurf
2
-3
@26 Klopt. Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zijn geen Nederland meer. Dat is gewoon een totaal ander gebied.
29
2 weken en 4 dagen geleden door Rebo
3
-2
@27   Deden ze dat maar eens een keertje om ze in die paleizen op te vangen. Zodat eindelijk eens een keertje de elite zelf er de hinder van gaat ondervinden, in plaats van dat lopen afschuiven op de gewone bevolking wat ze normaal doen.
30
2 weken en 4 dagen geleden door Rebo
3
-3
@28 Dat is inmiddels Casablanca 2.0 en Paramaribo 2.0 geworden.😃
31
2 weken en 4 dagen geleden door Slavink
1
-1
"Schuster"  joodse achternaam.
32
2 weken en 4 dagen geleden door Slavink
1
-2
De Afghanen die hier willen wonen, bij ons worden in hun eigen land gezien als landverraders. En het was ook nog voor niks. Net als hier, toen, al die Nederlanders die lid werden van de NSB? Eindigden in een kamp in Soest, beroofd en berooid. Dat is wat er met landverrraders gebeurte en wie wil landverraders in huis. Straks gaan ze hier hetzelfde doen, als de talibaan aanbelt ... ☎️
33
2 weken en 4 dagen geleden door Slavink
0
-2
@25 ze kunnen hun goede bedoelingen ook thuis in daden omzetten. Waarom hier?
34
2 weken en 4 dagen geleden door Slavink
1
-2
@31 Ik zeg dat omdat die mensen overal wel vervolgden, slachtoffers en hulpelozen zien. Geschiedenis is één ding maar daar ons maar mee lastig vallen, dat is wat overdreven.
35
2 weken en 4 dagen geleden door Yiroesh
2
-1
@31 Je punt?
36
2 weken en 4 dagen geleden door Slavink
0
-1
@35 , nou, gewoon zoals ik in @35 .
37
2 weken en 4 dagen geleden door Slavink
1
-1
@35 , ik maakte een fout. Lees mijn @34 als antwoord op je puntvraag ... 🍕
38
2 weken en 4 dagen geleden door Yiroesh
1
-1
@37 Agh. "Die mensen"... tjah.
39
2 weken en 3 dagen geleden door Slavink
2
-3
@38 toch zo, Yoroesh, die mensen zien overal onrecht en gaan daar dan over klagen. Het erge is dat een joodse dame zich druk maakt over hoe nog meer moslims Europa in te krijgen. Waar Polen na verloop van tijd weer naar huis gaan blijven moslims plakken en straks weer 30.000 van die gezinnen.
40
2 weken en 3 dagen geleden door Slavink
2
-1
@5 wat een onzin. Jij verdeelt Nederland gewoon in mensen met moslimburen die hun mond moeten houden en in Friezen die de Leeuwarderdcourant niet kunnen spellen.
41
2 weken en 3 dagen geleden door Slavink
2
-1
@5 ook al heb je geen hond, Smurf zegt dat nog niet dat je een flinke spuitbus Vlido bij de hand moet hebben in geval dat. Want we weten, waar het christelijk is geen moslims graag wonen.
42
2 weken en 3 dagen geleden door Slavink
1
-1
Ja, ik hem me eigen geplust ... 😎
43
2 weken en 3 dagen geleden door Yiroesh
0
-1
@39 Wij Joden zijn net zo divers als jullie witten. Ook Joden mogen gewoon links,  rechts, progressief, conservatief en liberaal zijn, zonder dat antisemieten als jij over afkomst gaan zeuren.
44
2 weken en 2 dagen geleden door Arkan
0
0
@25   Hardwerkend als het hen uitkomt,  wij hebben ze allemaal op staande voet onslagen en de hen ter beschikking gestelde bedrijfswoninge uitgezet.  Reden het inzamelen van slaapzakken voor vluchtelingen,  nota bene buiten bedrijfstijden, gebruik van mijn vrachtwagens zonder toestemming en rijbewijs,   het opsllan in mijn bedrijfsruimtes (zelfs in een cleanroom),  het zich onterecht toegang verschaffen tot mijn panden.  Diefstal van diesel (gebruiken mijn brandstof).  Allemaal reden in vermeld in de arbeidsovereenkomst, waarop ontslag per staande voet geld,  en uitzetting van de woningen, zodra de arbeidsovereenkomst beëindigd wordt.  Al met alle een goedkope manier om er van af te komen,  en goed argument om deze groep nooit meer aan te nemen!
45
2 weken en 2 dagen geleden door Smurf
0
0
@44 Hmm...
46
2 weken en 2 dagen geleden door Arkan
0
0
@43   Beetje tegenstrijdig,  nog geen dag later doe jij mij verwijten extreem-rechts te zijn? 
47
2 weken en 2 dagen geleden door Yiroesh
0
-1
@46 Was geen verwijt, maar een constatering. 

En ik geloof er geen ruk van dat je een Jood bent. Dus jah.
48
2 weken en 2 dagen geleden door Smurf
0
-1
@46 Je had geen warme band met je Afrikaanse medewerkers. Anders had je wel geweten wat ze allemaal van plan waren.
49
2 weken en 2 dagen geleden door Arkan
0
0
@47   Vaste reactie van jou,  altijd maar weer krijsen,  heb nog wat goede kennisen,  even nagezocht,  maar zou als ik jou was niet bij de dansmariekes gaan maar bij de scouting!  
50
2 weken en 2 dagen geleden door Yiroesh
0
-1
@49 Ik snap letterlijk geen woord van wat je zegt.
51
2 weken en 2 dagen geleden door Arkan
0
0
@48 Ze zijn zelfs nog te beroerd om een muntje in de snoeppot te doen,  welke er voor alle werknemers staat tegen inkoopprijs,  dat is diefstal!  En op diefstal staat?  

Login om te reageren


WEEK STIJGERS BUITENLAND

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2021.