REACTIES (16)
Reacties gesorteerd van oud naar nieuw
 • 19:32
  3 Feb '23
  @1 | Marrie
  1 maand en 3 weken geleden
  Een hondenjaar even telt toch voor 7 mensjaren ? dan zou Bobbie nu zo'n 210 jaar oud zijn.🦴

  Knap hoor.
  -1 1
  @1
 • 20:32
  3 Feb '23
  @2 | Buddleja
  1 maand en 3 weken geleden
  Leeft in een rustige omgeving, draagt nooit een riem, krijgt alleen "menseneten" en heeft veel sociale contacten met allerlei andere dieren. Dat eten kijk ik een beetje van op. Ik zou dat dieet weleens willen weten. 
  -1 1
  @2
 • 21:20
  3 Feb '23
  @3 | Marrie
  1 maand en 3 weken geleden
  @2

  Misschien komt die hond uit een gezond ras wat niet is door gefokt.
  -1 1
  @3
 • 21:36
  3 Feb '23
  @4 | Buddleja
  1 maand en 3 weken geleden
  @3 Dit is het ras, ik zie het niet aan de foto's van Bobi:

  [https://rafeirosdoalentejo.eu/]
  -1 1
  @4
 • 18:04
  4 Feb '23
  @5 | Olivia
  1 maand en 3 weken geleden
  De bastaardhond die ik had is 18 jaar geworden ( flat coated retriever ) . At ook alleen maar mensenvoeding , maar dan wel alles wat mager is , geen vette dingen . Van dierenvoeding ging hij telkens overgeven , van mensenvoeding niet . We hebben door de jaren heen heel wat km. afgelegd , mede daardoor altijd een slanke hond gebleven .
  0 1
  @5
 • 21:06
  4 Feb '23
  @6 | Buddleja
  1 maand en 3 weken geleden
  @5 Dan lijkt het er toch wel op dat de verklaring in de voeding zit. 18 Jaar is ook een hele leeftijd. Mijn hond eet alles, maar krijgt wel brokjes en van dat vlees uit de diepvries, maar hij vindt fruit ook lekker. Tussendoortje is naast vaak van die runder- of varkensoren ook weleens een soepstengel of een stukje wortel. 
  -2 0
  @6
 • 23:26
  4 Feb '23
  @7 | Olivia
  1 maand en 3 weken geleden
  @6   Onze hond kreeg in het begin dat we hem hadden hondenbrokken , kwam er telkens weer uit , vooral in de auto werd hij telkens misselijk en gaf dan over . Dat was geen doen , nadien gewoon meegegeten met ons , boterham en avondeten wat de pot schaft . Als ik koken ging dan kwam hij  altijd bij de keuken liggen hopende dat er wat afviel voor hem , zo gezellig .

  is een asielhond  , negen maanden was hij toen oud .Vreselijke angstige hond , was niet gewend aan de lijn te lopen of überhaupt op straat te zijn . Blafte tegen alles en iedereen die we tegen kwamen op straat  , zelfs tegen de tv blafte hij of als er op straat een op een mens gelijkende standbeeld ergens stond of als hij zich zelf in een spiegel zag blafte de hond , en van mannen wilde hij ook niks weten , mijn man heeft moeite moeten doen zijn vertrouwen te winnen . Heeft een jaartje geduurd voordat er fatsoenlijk gewandeld kon

   worden , nadien was het een voor ons heerlijke hond die heel wat km's met ons gemaakt heeft die jaren  dat hij  bij ons was . Ligt bij mijn ouders thuis in de tuin begraven .
  0 0
  @7
 • 23:44
  4 Feb '23
  @8 | Buddleja
  1 maand en 3 weken geleden
  @7 Mijn hond is ook en asielhond, die komen toch vaak met een gebruiksaanwijzing. Dat heeft ook wel een tijd geduurd voordat hij mij vertrouwde, maar dat is helemaal goed gekomen, helaas kwam hij met een slechte rug  wat later pas ontdekt werd. Hij kan nog maar weinig kilometers maken, dus dat is zo vaak als het maar kan een ommetje maken. Hij is nu acht, ik hoop dat hij nog een aantal jaren bij me blijft. Maar die gaat die 18 jaren niet halen.
  -1 0
  @8
 • 00:11
  5 Feb '23
  @9 | Olivia
  1 maand en 3 weken geleden
  @8

  Verwen hem maar , ik bedoel dat hij een mooie oude dag heeft . ik heb nu geen hond meer , ik heb hernia waardoor ik niet meer met een hond aan de lijn kan lopen . Een enkele keer heb ik de twee kleine hondjes van de buren , en dan doet mijn rug zeer tijdens het uitlaten . Zo loop ik nog wel veel maar een hond dat kan niet meer , jammer ik ben gek op honden en mis de gezelligheid ervan . 
  0 0
  @9
 • 00:36
  5 Feb '23
  @10 | Buddleja
  1 maand en 3 weken geleden
  @9 Daar kijk ik van op, ik had altijd de indruk dat jij topfit was. Je kunt ook een hond uit het asiel nemen die weinig kan bewegen. Juist de honden die geen plekje kunnen vinden, liefde komt op de eerste plaats.
  0 0
  @10
 • 00:51
  5 Feb '23
  @11 | Olivia
  1 maand en 3 weken geleden
  @10

  Topfit dat was ooit ja . Ik loop veel ja , en ook wel uren , maar het valt me altijd zwaarder de laatste tijd , maar ik kan het niet laten . Maar heb ook vaker ischias gehad , dan duwt de hernia op de beenzenuw , dan loop je geen meter meer , en de pijn is niet te harden , ben je dan maanden zoet mee , valt ook slecht te verdoven . B.v.Gist.  vertelde me dat ze dat ook heeft ,daarin zijn we soulmates . 

  Mijn man wilt geen hond meer , hij vindt het goed geweest , heeft geen zin meer vroeg in de morgen de hond uit te laten , en ik ben de laatste tijd aan het nachtbraken .😊
  0 0
  @11
 • 00:59
  5 Feb '23
  @12 | Buddleja
  1 maand en 3 weken geleden
  @11 Ik heb ook de nodige rugklachten, maar zo'n hond houdt je dan wel in beweging. Daar wil ik niet mee zeggen: stel je niet aan, maar een hond heeft meer te bieden. Ik moet eerlijk zeggen dat wanneer ik mijn hond niet had, ik veel inactiever zou zijn dan nu en ook dat ik last zou hebben van eenzaamheid. Ik kan hem niet missen.
  -1 0
  @12
 • 01:16
  5 Feb '23
  @13 | Olivia
  1 maand en 3 weken geleden
  @12

  Ik ben altijd blijven lopen toen de hond er niet meer was , ik heb het nodig buiten te zijn in de natuur , heerlijk de wind in je smoel  . Mijn man loopt niet meer mee , loop de laatste jaren altijd met mijn broer , die is er ook verslaaft aan net als ik .

  Ik had gedacht dat na de dood van mijn moeder ik het een stuk rustiger zou krijgen , maar ik krijg het als maar drukker met van alles en nog wat ., mijn broer , een zieke zus , doen allemaal beroep op mij .(we wonen kort bij elkaar ). Vind ik ook niet erg , maar ben daardoor ook veel niet thuis . ik zou niet weten hoe daar nog zorg voor een hond bij zou passen , ben bang dat ik dat niet meer  aankan . 
  0 0
  @13
 • 01:23
  5 Feb '23
  @14 | Buddleja
  1 maand en 3 weken geleden
  @13 Misschien wat een rare gedachte, maar je kunt niks voor een ander betekenen als je jezelf wegcijfert. Dat resulteert absoluut in een burn-out. Er is niks mis mee om jezelf op de eerste plaats te zetten. "Nee" is ook een antwoord.
  -1 0
  @14
 • 01:51
  5 Feb '23
  @15 | Olivia
  1 maand en 3 weken geleden
  @14

  Het is niet dat ik mezelf wegcijfer , en ik doe het ook graag , we zijn nogal close met elkaar ( familie ziek ) altijd geweest . We zijn allemaal al met AOW en de kwalen beginnen te komen . Mijn broer doet veel voor mijn zus , ik voor mijn zus en voor mijn broer ,  mijn man is de klusjes man  en doet meestal de boodschappen voor allemaal . We helpen elkaar ieder op zijn eigen manier . Mijn oudste zus is het zorgkindje . Ben best wel tevreden hoor , wordt tijd dat het zomer wordt .
  -1 2
  @15
 • 20:42
  5 Feb '23
  @16 | Buddleja
  1 maand en 3 weken geleden
  @15 Zomer? Eerst maar eens lente, de voortekenen zijn er al, bloembollen die boven komen, binnenkort de vroegbloeiers die alles in kleur zetten, steeds wat langer licht, de zon die steeds warmer aanvoelt. Wellicht zitten we deze maand alweer eens even buiten uit de wind en in de zon. Als je in huis met een dekentje over kan zitten en de verwarming laag, dan kan je net zo goed buiten gaan zitten. Maar ik ben de winter ook wel beu. 
  -2 0
  @16
Help mee Nu Jouw Nieuws .nl te laten groeien door deze pagina te delen op social media. Dank je wel!
INTERESSANT
STATUSHOUDERS NIET TEVREDEN MET FLEXWONING: WEIGEREN CONTRACT TE TEKENEN
De statushouders die nu nog in een hotel in Rijswijk zitten, moeten daar weg. Ze kregen allemaal een flexwoning aangeboden, maar een deel va...
Wesley heeft 'tot de dag van vandaag spijt' van bedriegen Yolanthe
Een bijzonder openhartige Wesley Sneijder (38) in het YouTube-programma 'Open Kaart' van Robbert Rodenburg. De voormalig voetballer blikt te...
Europese Commissie waarschuwt kabinet: geen vertraging stikstofaanpak
Nederland moet vaart blijven maken met de aanpak van de stikstofcrisis. Eventuele vertraging wordt niet geaccepteerd. Dat is de boodschap di...
BURCHTEN BIJ ASIELOPVANG: DAS ZIT NIET ALLEEN TREINREIZIGERS MAAR OOK VLUCHTELINGEN DWARS
In de Gelderse gemeente Heumen is plaats voor 800 asielzoekers, maar de bouw van paviljoens en woonunits wordt bemoeilijkt door de aanwezigh...
Kabinet wil groep die te weinig toeslagen ontving geen compensatie beloven
Het kabinet wil niet beloven dat burgers die door een fout van de overheid minder toeslagen kregen en soms zelfs in de armoede belandden, hi...
LAATSTE REACTIES
Nog meer weerstand tegen asielzoekers: ==Buurtbewoners hebben vier steigers met groene bouwlampen ge...
Geplaatst door Slavink 37 seconden geleden
Dat is de stand na 3 studies. Hoop toch dat er nog vele volgen.
Geplaatst door Thwil 1 minuut en 45 seconden geleden
Hier is maar een antwoord op mogelijk: referenda.
Geplaatst door Thwil 5 minuten en 15 seconden geleden
Lekkere jongen. Hier wat meer info over deze man www.boevennieuws.pro/nieuwsflits/piet-worte...
Geplaatst door Thwil 6 minuten en 51 seconden geleden
De das wordt nog onze redding, de fijne dier moet zo snel mogelijk overal worden uitgezet ... 
Geplaatst door Slavink 9 minuten en 14 seconden geleden
Vinden ze pannenkoeken toch eigenlijk wel lekker.
Geplaatst door Thwil 9 minuten en 25 seconden geleden
Zo zien we maar weer, het invoerbeleid van onze regering dreigt niet alleen de natuur boven maar ook...
Geplaatst door Slavink 10 minuten en 16 seconden geleden
Onder voorbehoud: wat een ongelooflijke engerd en egoïst.
Geplaatst door Thwil 11 minuten en 15 seconden geleden
@81 ja, en dit is natuurlijk helemaal te gek voor woorden: **Als men als statushouders op vakantie k...
Geplaatst door Slavink 18 minuten en 19 seconden geleden
Nederland moet stoppen met de opvang van asielzoekers en alleen nog oorlogsvluchtelingen moeten opne...
Geplaatst door Slavink 20 minuten en 1 seconde geleden
Als het om dit stuk land in Malden zal gaan, hoort een rechter zich ook aan de wet te houden, en di...
Geplaatst door Marrie 23 minuten en 5 seconden geleden
Ben ik net gewend aan die vriendelijke vliegjes om me heen, krijgen we weer die sosiale drang om vri...
Geplaatst door Dfcte Burger 23 minuten en 17 seconden geleden
Wie zou die particulier dan zijn, die zomaar een stuk grond aan kan bieden aan het COA, voor de bou...
Geplaatst door Marrie 31 minuten en 57 seconden geleden
Misschien zouden onderzoeksjournalisten eens moeten uitzoeken wat er van de toekomst visie van de k...
Geplaatst door Marrie 38 minuten en 3 seconden geleden
Publiceer die brief gewoon op het internet, zodat iedereen zelf kan lezen wat er in staat. Zo te ho...
Geplaatst door Marrie 1 uur en 6 minuten geleden