NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
17 oktober
2021

zondag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

HUISREGELS

Op Nujouwnieuws.nl kun je berichten, blogs, columns, regionaal nieuws, internationaal nieuws, en andere interessante informatie delen. Hierop kun je weer reageren en in discussie gaan met anderen. En omdat wij geen eenheidsworst zijn, waarin alleen "links" of "rechts" een stem heeft, kunnen discussies dan ook hoog oplopen. Dus, om één en ander in goede banen te leiden zijn er huisregels. Het niet naleven van deze huisregels leidt van het verwijderen van berichten en reacties, tot aan het geven van een tijdelijke of zelfs permanente ip-ban. Lees de huisregels dus goed door voordat je op “aanmelden” klikt in het registratieformulier.


DUBBELE ACCOUNTS
Het is niet toegestaan meerdere accounts te hebben. Nujouwnieuws.nl doet er alles aan om dubbele account te verwijderen.


FATSOENLIJK NEDERLANDS
Bij het plaatsen van een bericht, of een reactie, maak je gebruik van fatsoenlijk Nederlandse taal. Geen enkele scheldpartij heeft een eind gemaakt aan iemands opvatting. Scheldtirades worden dan ook niet geaccepteerd. Deze reacties worden verwijderd.

Het is niet verboden om berichten van buitenlandse sites te delen. Voorwaarde is wel dat de inleiding van het bericht op Nujouwnieuws.nl vertaald moet zijn in het Nederlands. Berichten zonder Nederlandse inleiding worden verwijderd.

Voor reacties geldt dat deze in het Nederlands zijn. Reacties in een andere taal worden zonder discussie verwijderd.


BELEDIGING & RACISME
Beledigingen en racisme op basis van iemands (schijnbare) uiterlijk worden niet getolereerd. Reacties en berichten van dit niveau worden dan ook verwijderd.


BEDREIGING
Wettelijk gezien is Nujouwnieuws.nl verplicht om alle bedreigingen aan het adres van wie dan ook, in ieder geval te verwijderen - en dat gebeurt dus ook. Dit is een vrij duidelijke regel die geen nadere toelichting vereist.


DUBBELE BERICHTEN & REACTIES
Om de database zo schoon mogelijk te houden worden alle dubbele of soortgelijke berichten en dubbele reacties verwijderd.


ONZIN BERICHTEN
Berichten die een totaal andere omschrijving hebben dan in de link omschreven is, of berichten die volledige onzin uitkramen of onwaarheden verspreiden, of berichten die verwijzen naar een link die niet bestaat, worden zonder discussie verwijderd.


COPYRIGHTS
Door de vernieuwde auteurswet is het niet meer toegestaan om volledige teksten te kopiëren en op Nujouwnieuws.nl te plaatsen. Volledig gekopieerde teksten van betaalde websites, of links naar kopieën daarvan, worden dan ook verwijderd. Korte stukjes zijn wel toegestaan daarom heb je maximaal 500 tekens voor de inleiding van je bericht.


SPAM & BETAALDE BERICHTEN
Nujouwnieuws.nl is geen advertentie site. Reacties en berichten die verwijzen naar websites die goederen of diensten aanbieden, worden dan ook verwijderd. Als je wilt adverteren kan dat door contact op te nemen via advertentie@mail.com

Sommige websites plaatsen berichten die alleen na betaling beschikbaar zijn. Ook deze berichten worden verwijderd omdat een echte discussie dan niet mogelijk is. Niet iedereen heeft immers toegang tot deze betaalde websites.


ADULT
Pornografisch materiaal wordt verwijderd.


AVG
Door akkoord te gaan met de huisregels geef je tevens toestemming dat je emailadres en IP adres(sen) worden opgeslagen voor toegangsdoeleinden op Nujouwnieuws.nl. Deze gegevens worden alleen intern gebruikt en worden niet gedeeld met- of verkocht aan- derden.

NIEUWSTE REACTIES VANDAAG

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2021.