NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
06 oktober
2022

donderdag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter

HUISREGELS

Op Nujouwnieuws.nl kun je berichten, blogs, columns, regionaal nieuws, nationaal nieuws, internationaal nieuws, en andere interessante informatie (vanaf nu "nieuwsitem" genoemd), delen. Hierop kun je weer reageren en in discussie gaan met anderen. En omdat Nujouwnieuws.nl geen eenheidsworst is waar alleen "links" of "rechts" een stem heeft, kunnen discussies dan ook hoog oplopen. Dus, om één en ander in goede banen te leiden zijn er huisregels. Het niet naleven van deze huisregels leidt van het verwijderen van nieuwsitems en reacties, tot aan het geven van een tijdelijke of zelfs permanente IP BAN. Lees de huisregels dus goed door voordat je op “aanmelden” klikt in het registratieformulier.


DUBBELE ACCOUNTS
Het is niet toegestaan meerdere accounts te hebben. Nujouwnieuws.nl doet er alles aan om dubbele accounts te verwijderen. Er kan hierover niet onderhandeld worden. Zodra de software een dubbel account ontdekt (op basis van je IP adres) krijgt dit account automatisch een BAN en kun je dit account niet meer gebruiken. Je eerste account krijgt bij normaal gebruik geen BAN en kun je altijd gebruiken (tenzij andere huisregels worden overtreden).


FATSOENLIJK NEDERLANDS
Bij het plaatsen van een nieuwsitem, of een reactie, maak je gebruik van fatsoenlijk Nederlandse taal. Geen enkele scheldpartij heeft een eind gemaakt aan iemands opvatting. Scheldtirades worden dan ook niet geaccepteerd. Deze reacties worden verwijderd.


NEDERLANDSE TAAL
Het is niet verboden om nieuwsitems van buitenlandse sites te delen. Voorwaarde is wel dat de inleiding van het bericht op Nujouwnieuws.nl vertaald moet zijn in het Nederlands. Nieuwsitems zonder Nederlandse inleiding worden verwijderd. Reacties in een andere taal worden eveneens zonder discussie verwijderd.


NIEUWSITEMS PLAATSEN
Zorg ervoor dat de nieuwsitems die je plaatst dezelfde titel en inleiding hebben als het originele nieuwsitem. Nieuwsitems die een (totaal) andere titel en/of inleiding hebben dan het originele nieuwsitem, of nieuwsitems die volledige onzin uitkramen of onwaarheden verspreiden, of nieuwsitems die verwijzen naar een link die niet bestaat, worden aangepast of verwijderd.


BETAALDE NIEUWSITEMS
Sommige websites plaatsen nieuwsitems die alleen na betaling beschikbaar zijn. Deze nieuwsitems worden gesloten omdat een echte discussie dan niet mogelijk is. Niet iedereen heeft immers toegang tot deze betaalde websites.


DUBBELE NIEUWSITEMS & REACTIES
Om de database zo schoon mogelijk te houden worden alle dubbele of soortgelijke nieuwsitems en dubbele reacties verwijderd.


BELEDIGING & RACISME
Beledigingen en racisme op basis van iemands (schijnbare) uiterlijk worden niet getolereerd. Reacties en nieuwsitems van dit niveau worden dan ook verwijderd.


BEDREIGING
Wettelijk gezien is Nujouwnieuws.nl verplicht om alle bedreigingen aan het adres van wie dan ook, in ieder geval te verwijderen - en dat gebeurt dus ook. Dit is een vrij duidelijke regel die geen nadere toelichting vereist.


SPAM & ADVERTEREN
Nujouwnieuws.nl is geen advertentie site. Reacties en nieuwsitems die verwijzen naar websites die goederen of diensten aanbieden, worden dan ook verwijderd. Als je wilt adverteren kan dat door contact op te nemen via advertentie@mail.com


ADULT
Pornografisch materiaal wordt verwijderd.


COPYRIGHTS
Door de vernieuwde auteurswet is het niet meer toegestaan om volledige teksten te kopiëren en op Nujouwnieuws.nl te plaatsen. Korte stukjes zijn wel toegestaan daarom heb je maximaal 500 tekens voor de inleiding van je nieuwsitem.

Het in de reacties plaatsen van volledig gekopieerde teksten, uit websites met betaalde toegang, worden eveneens verwijderd.


AVG
Door akkoord te gaan met de huisregels geef je tevens toestemming dat je emailadres en IP adres(sen) worden opgeslagen voor toegangsdoeleinden op Nujouwnieuws.nl. Deze gegevens worden alleen intern gebruikt en worden niet gedeeld met- of verkocht aan- derden.

NIEUWSTE REACTIES VANDAAG

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Natuur & Milieu
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2022.