NuJouwNieuws - Nieuw Nieuws elke dag
24 juli
2021

zaterdag

Huisregels   |   Help
Populair

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Snel Zoeken
Zoek strikter
Uitgebreid zoeken

HUISREGELS

MODERATIE BELEID
Op NuJouwNieuws.nl is iedereen welkom om nieuwsberichten of belangrijke informatie van andere websites, blogs, regionaal of internationaal nieuws te delen. In principe alles en iedereen met een interessant verhaal of die iets nuttigs te zeggen heeft. Ook mag iedereen zijn of haar mening hierop geven. Wij snappen dat iedereen een andere mening heeft, en dat is goed. NuJouwNieuws.nl is geen eenheidsworst waarin alleen "links" of "rechts" een stem heeft. Iedereen van links tot rechts, van boven tot beneden en van voor tot achter heeft het recht een (gepeperde) mening te geven. Het verwijderen van reacties of nieuwsberichten doen wij dan ook alleen als onderstaande regels niet in acht worden genomen.


FATSOENLIJK TAALGEBRUIK
Je mag zeggen en vinden wat je wilt. Het is jouw nieuws, het is jouw respectabele mening. Doe het echter wel op een fatsoenlijke manier. Geen enkele scheldpartij maakt een eind aan iemands opvatting. Scheldtirades op andere leden worden dan ook niet geaccepteerd. Deze reacties worden verwijderd.


BELEDIGING EN RACISME
Beledigingen op basis van iemands (schijnbare) uiterlijk worden hier op NuJouwNieuws.nl niet getolereerd. Reacties en nieuwsberichten van dit niveau worden dan ook verwijderd.


BEDREIGING
Wettelijk gezien zijn wij verplicht om alle bedreigingen aan het adres van wie dan ook, te verwijderen - en dat doen wij dus ook. Dit is een vrij duidelijke regel die geen nadere toelichting vereist.


BETAALDE BERICHTEN
Sommige websites plaatsen berichten die alleen na betaling beschikbaar zijn. Dit soort gedeelde berichten op NuJouwNieuws.nl worden gesloten omdat een echte discussie hierover dan niet mogelijk is. Niet iedereen heeft immers toegang tot deze betaalde websites.

Daarnaast is het door de vernieuwde auteurswet niet meer toegestaan om volledige teksten te kopieren en op NuJouwNieuws.nl te plaatsen. Volledig overgenomen teksten van betaalde websites, of links naar kopieën daarvan, worden dan ook verwijderd.


DUBBELE POSTS
Om de database zo schoon mogelijk te houden worden alle dubbele of soortgelijke nieuwsitems en dubbele reacties verwijderd.


ONZIN
Nieuwsberichten die een totaal andere omschrijving hebben dan in de link omschreven is, of berichten die volledige onzin uitkramen of onwaarheden verspreiden, of berichten die verwijzen naar een link die niet bestaat, worden zonder discussie verwijderd.


SPAM
NuJouwNieuws.nl is geen advertentie site. Reacties en nieuwsberichten die verwijzen naar websites die goederen of diensten aanbieden, worden dan ook verwijderd. Als je wilt adverteren kan dat door contact met ons op te nemen via info@nujouwnieuws.nl


DUBBELE ACCOUNTS
Het is niet toegestaan meerdere accounts te hebben. NuJouwNieuws.nl doet er alles aan om dubbele account te verwijderen.


ADULT
Pornografisch materiaal wordt verwijderd.

NIEUWSTE REACTIES VANDAAG

Alle Nieuws

Nederland
Algemeen (NL)
Economie (NL)
Politiek (NL)
Verkeer (NL)
Weer (NL)
Wereldwijd
Buitenland
Conspiracy
Gezondheid
Humor Satire
Kunst Cultuur
Lifestyle
Muziek
Opinie
Opmerkelijk
Showbizz
Sport
Technologie
Wetenschap

Media
Boeken
Film
Games
Internet
Radio
TV
Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2021.